2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ALLAH yardımcın olsun inş bebeğine hiçbişey olmaz kendini üzme iyi düşün iyi olsun çok üzülürsen bebğine zarar verirsin

Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Çok kötü bir duygu ben de ilk öğrendiğim günden beridir kaybetme korkusuyla yaşıyorum. Şimdi biraz düzelmeye başladım ve kusmalar beni mahvetti şimdi de.. Allah neyi nasip ederse onu yaşayacağız sonuçta elden bir şey gelmez kabullenmekten başka..Umarım her şey gönlünce olur..

Cnm kalp atislari duyuldumu oncelikle bu onemli.bnm onceki hamileligmde sorun buydu.5hfta civarlarnda gelisimi durmus 8.hftada kybttm bu yuzden.ama kalp atisini hc duyamadik bz.eger klbi atiosa azda olsa bi gelisme vrdr cnm dualrini eksk etme

inşallah gönlünce olur herşey dualarımız seninle

bana güzel msjlar yollayarak moral veren arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum.yüreği güzel insanlarsınız.saolun elimden geldiğince umutlu olmaya çalışacağım Rabbim büyüktür o nedilerse o olur.sizlerinde bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur inşallah...

slm kızlar bende ağustos annesiyim, yani işşallah bu sefer sağlıkla alırım çocuğumu kucağıma, 26 eylülde 18 haftalık bebeğimi kaybettim, aslında hemen bebek düşünmüyordum bebeğim büyük olduğu için dr um, bana 6 ay beklemem gerektiğini söyledi ama işte kısmet 04 kasım son reegl tarihim fakat 1 hafta geç döllenme olmuş 11 haftalık olması gerekirdi ama 10 haftalıkmış bebişim, şimdi sabırla bekliyorum, kısa süre önce zorlu bir süreç geçirdim meleğimi kaybettim, (ondan sonraki ilk reegl den sonra hamile kalmışım) bundan dolayı endişelerim var ama artık şu saatten sonra ALLAHA emanet bebeğim.. sabırla bekliyecez..

Günaydın arkadaşlar ben geldim Cumartesi kontrolüm vardı herşey yolunda şükürler olsun. Ikili test için gitmiştim ama doktor gerek görmedi. Gelecek ay üçlü test yaparız dedi. Cinsiyetimiz belli değilmiş daha. Arkadaşlar aranızda clexane iğne kullanıpta 3, ayda bırakan oldumu hiç, kendinizde veya çevrenizde. Benimki tüp bebekti ve doktor bırakabileceğimi söyledi iğneyi. Zaten tedbir amaçlı veriyorlarmış. Ama yine de korkuyorum. Inşallah bi sorun olmaz. Varmıydı aranızda hafta sonu kontrole giden?

ınsallah ogrenırsın canım cınsıyetınıde ogrensen bıle bence alısverıs ıcın cok erken ne olur ne olmaz en az bı 6 ay dolsun bekle
Merhaba arkadslar bundan sonra daha sık gelicem tabi bizi alırsanız ben ikinci çocuğumu bekliyorum oğlum 23 aylık bu arada sizlere sorum var benim canım çok salatalık istiyor malum mevsimi değil zararı olur mu
hosgeldınnnn

allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı neyse onu nasıp etsınn

hepinize gunaydınlarrrrrrr

canım çok kafana takma. bende ilk bebişimi kaybettim. allah ın izniyle bu sağlıklı olacak inş. böyle içine dert edip kendini strese sokma derim. demekki şimdi zamanıymış ki rabbim nasip etmiş. kendini de yavrunu da üzme. sağlıklı bir gebelik geçirirsin inş.

Günaydın hanımlar
Nasılsınız bakalım. Sayfalar almış başını gitmiş. Okumaya çalıştım ama yetişmek zor. Kendimi bu aralar hiç iyi hissetmiyorum. Dün eşimle saçma sapan bişey yüzünden tartıştık . Ağlattı beni. Bir de üstüne küstü konuşmuyor beyefendi Şoklardayım resmen. Aklını başına devşirmesini nasıl sağlayabilirim???? Sanki o hamile. Bi nazlanmalar falan bi görseniz. Küslükten de nefret ederim. İyice sinirlerimi bozdu. Ohhhh anlattım rahaladım.

Bi de bi sorum olacak ben de akıntı çok fazlalaştı kızlar. Kontrolüm cumartesi ama çok tedirgin olamya başladım. Çoğu zaman renksiz ama bazen böyle yumurta akı kıvamında limon sarısı şeklinde geliyor. renksiz olabilir diye okudum ama sarı beni sorkuttu. Mantar falan olabilir mi?

Ben de mide ağrısında muzdaribim. Hatta sabah akşam ağrı+bulantı şeklinde devam ediyor. ağrısız bir günüm yok. Dahiliyeye gittim anlattım. Önceden de reflüm olduğu için bunun normal olduğunu, daha da artacağını , sabretmem gerektiğini söyledi. Gaviscon verdi 6 kutu. Dayanamadığım zamanlar onu içiyorum. O kadar rahatlatıyor ki anlatamam. Gebelik kategorisi prospektüste A olarak geçiyor. Gebelerde verilir diye de ayrıca yazıyor ama ben yine de dayanabildiğim kadar dayanıyorum. Ağtı+bulantı+yanma olduğunda dayanamayıp içiyorum.

Benim annem de yüzümden anlamış Ben anlamadım sen nasıl anladın diye dalga geçtim baya bi. Ben anlarım kızım dedi noktayı koydu. Asıl şoku işyerinde yaşadım. İşyerinden çok çok alakasız biri gelip daha hiç kimseye duyurmamışken hamile misin diye sordu. Şok oldum tabii. Yüzünden anladım dedi. Yüzden nasıl anlaşılıyor benim de aklım ermiyor. Hatta oğlun olacak dedi. Bakalım görecez.... Cinsiyeti de tutturursa gidip kime benzeyecek diye soracam ?

Günaydın hanımlar,

Mesai başladı işyerinde yine, ahh içimizdeki bu çileklerde tutmuyor bizi. Benimki beni uyu uyu diye yiyor.Şimdi tek isteğim yorgan altına girip öğlene kadar uyumak(

Cnm bnmki normal yoldan oldu ama 1kybim oldugundn doktorum bnda oksapar igne vermisti.gecen gun gttgmde bebegn saglikli oldugnu igneye gerek olmadgni soledi.bnde tedrgn oldum once.ama en dogrusunu doktorlr bilir emin olmasalr boyle bi riski goze alamzlr doktorun ne dediysr onu yap cnm

Cnm umarim bu sfer hersy guzel olur allah vermis tekrar bak ne guzel kafandn olumszluklri at dualrm snnle cnm

Herkese günaydın ve iyi haftalaaaaar. Sayfalar almış başını gitmiş maşallah :) Sıkıntı yaşayan arkadaşlarım sizlere sabır diliyorum inşallah hepimiz sorunsuz tamamlarız hamileliğimizi moraller bozulmasın.

Güzel bir hafta sonunun ardından yine mesaiye başladık.Ama ben çalışmayı evde olmaktan çok seviyorum çünkü burda zamanımın daha hızlı ilerlediğini düşünüyorum.En azından mutfak kokusu falan yok :) Hepinize bulantısız bir hafta temenni ediyorum. Yeni katılan hamişlere de hoşgeldiniz diyorum. Bu arada Tuti'ciğim beni niye eklemedin? AŞKOLSUN göbüşüne kuş konsun diyeceğim ama zaten konan konmuş:) ÖPÜYORUM HEPİNİZİ CANLARIM ....

günaydın kızlarr nasılsınız ? uzun zaman giremedim kotam bitmişti.yenilenince hemen girdim çok özledim siziiii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…