- 5 Aralık 2012
- 198
- 2
- 96
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.361
evet arzu facedeki sultan benim.şuan çok üzgünüm cuma günü doktor kötü haberler verdi.bebek gelişmiyor olabilir demişti zaten iki hafta önce şuan kesin bebeğin gelişim geriliğinden sözettiler.1 hafta yada 10 gün daha şans verelim dediler.yoksa alacaklarmışçok üzgün ve çaresizim.budurumda olan arkadaşlardan yardım alabilirsem çok sevinirim...
evet arzu facedeki sultan benim.şuan çok üzgünüm cuma günü doktor kötü haberler verdi.bebek gelişmiyor olabilir demişti zaten iki hafta önce şuan kesin bebeğin gelişim geriliğinden sözettiler.1 hafta yada 10 gün daha şans verelim dediler.yoksa alacaklarmışçok üzgün ve çaresizim.budurumda olan arkadaşlardan yardım alabilirsem çok sevinirim...
ınsallah ogrenırsın canım cınsıyetınıde ogrensen bıle bence alısverıs ıcın cok erken ne olur ne olmaz en az bı 6 ay dolsun beklebu arada ben 12.haftada kontrole gidicem...cinsiyeti gözükürmü acaba...bu takwime göre belirginleşti dio ya...inş. söyler dr..ona göre 15tatilde alışweriş yapcam bebişime...cinsiyet beli olmayınca bişi alınmıo
hosgeldınnnnMerhaba arkadslar bundan sonra daha sık gelicem tabi bizi alırsanız ben ikinci çocuğumu bekliyorum oğlum 23 aylık bu arada sizlere sorum var benim canım çok salatalık istiyor malum mevsimi değil zararı olur mu
slm kızlar bende ağustos annesiyim, yani işşallah bu sefer sağlıkla alırım çocuğumu kucağıma, 26 eylülde 18 haftalık bebeğimi kaybettim, aslında hemen bebek düşünmüyordum bebeğim büyük olduğu için dr um, bana 6 ay beklemem gerektiğini söyledi ama işte kısmet 04 kasım son reegl tarihim fakat 1 hafta geç döllenme olmuş 11 haftalık olması gerekirdi ama 10 haftalıkmış bebişim, şimdi sabırla bekliyorum, kısa süre önce zorlu bir süreç geçirdim meleğimi kaybettim, (ondan sonraki ilk reegl den sonra hamile kalmışım) bundan dolayı endişelerim var ama artık şu saatten sonra ALLAHA emanet bebeğim.. sabırla bekliyecez..
ağrıları,bulantıları olan bütün hamiş arkadaşlarıma geçmişler olsun ,umarım tez zamanda geçer..benim de aşırı derecede mide ağrılarım ve mide yanması oluyor,bulantıdan pek geri kalır yanı yok bunun daistanbulda olan arkadaşlar gittiğiniz hastahaneleri veya doktorları yazabilir misiniz rica etsem ...benim hala belli bir hastane vs yok kafamda..anadolu yakasındayım bu arada...
Canım yüzümden anlamışlar öyle diyorlar. Yüzden nasıl anlaşılır bilmiyorum ben de daha çözemedimAnnemin de komşusu bakıp söylemiş bana hamileyken, sen hamile misin diye Biz anakız yüzümüzden belli ediyoruz bi şekilde sanırım
Günaydın arkadaşlar ben geldimCumartesi kontrolüm vardı herşey yolunda şükürler olsun. Ikili test için gitmiştim ama doktor gerek görmedi. Gelecek ay üçlü test yaparız dedi. Cinsiyetimiz belli değilmiş daha. Arkadaşlar aranızda clexane iğne kullanıpta 3, ayda bırakan oldumu hiç, kendinizde veya çevrenizde. Benimki tüp bebekti ve doktor bırakabileceğimi söyledi iğneyi. Zaten tedbir amaçlı veriyorlarmış. Ama yine de korkuyorum. Inşallah bi sorun olmaz. Varmıydı aranızda hafta sonu kontrole giden?
slm kızlar bende ağustos annesiyim, yani işşallah bu sefer sağlıkla alırım çocuğumu kucağıma, 26 eylülde 18 haftalık bebeğimi kaybettim, aslında hemen bebek düşünmüyordum bebeğim büyük olduğu için dr um, bana 6 ay beklemem gerektiğini söyledi ama işte kısmet 04 kasım son reegl tarihim fakat 1 hafta geç döllenme olmuş 11 haftalık olması gerekirdi ama 10 haftalıkmış bebişim, şimdi sabırla bekliyorum, kısa süre önce zorlu bir süreç geçirdim meleğimi kaybettim, (ondan sonraki ilk reegl den sonra hamile kalmışım) bundan dolayı endişelerim var ama artık şu saatten sonra ALLAHA emanet bebeğim.. sabırla bekliyecez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?