2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kuşum öncelikle geçmiş olsun, sonraa evini güle güle kirlet, sonraaa teyze geliyomuş gözün aydın

günaydınlar kuzum
cok sağol gecti gitii cok sükür bulantılarda gecseydii ev miss oldu ya kocişle kendimizden gecmişizz
ivit ya teyzoş gelio sağolsun geliyim didi bende valla süper olur didim
kuzum ya sen ışın hanıma ne kadar muayene ücreti veriyosun ....
bide ikili test ne kadar biliyomusun hazırlıklı olalım

oohh şükür bitirdim sonunda acaip prensip sahibiyimdir geçmişi okumadan asla yazmamm

eee nasılsın kızlar angaralılar çoğalmış bu arada angaraya yaz geldi haberiniz olsun

sağlıklı besleniyorsun ne güzel bende saçma sapan şeylert yiyorum hep abur cubur ((

oohh şükür bitirdim sonunda acaip prensip sahibiyimdir geçmişi okumadan asla yazmamm

eee nasılsın kızlar angaralılar çoğalmış bu arada angaraya yaz geldi haberiniz olsun

aman da aman prensip sahibiymiş miş:))) poliana beni niye görmedin sana ve lady yazmıştım ama((

prensip sahibi olmakta başka bişiyy yerler seni kıssss
nasılsın güzel hamiş....
ben yazdığım gibiyim işte cok sükür bugün iyiyim bulantıda sabah vardı simdi tıkıntım birazdan baslamaz inş..
aynen angarada bahar havası esiyorr camları actım valla havalansın mis miss
angara topiği gibi vallaa

aman da aman prensip sahibiymiş miş:))) poliana beni niye görmedin sana ve lady yazmıştım ama((
tam yazarken yazmışsın şimdi gördüm kuzum

evt öyle gibi yakında ankaralılar dışarı diyecekler bize kızlar..

evet mavi menekşe işte olmak güzel, ama yinede biraz daha uyuyup gelsek hiç fena olmazdı:):)
bir de bu ara aksi gibi çalışma saatlerim felaket, akşam 8'den önce çıkamıyorum, patronumunda 2 çocuğu var ve kadın ama hiç anlayışlı olduğunu söyleyemeyeceğim,
akşam 8'de açlıkla iyice midem bulanmış halde eve gidip yemek pişirmeye çalışmak hiç de güzel olmuyor
mide bulantım geçse bu kadar zorlanmam aslında, hep de dışarıdan da yenmiyor,
hem ne kadar sağlıklı ki o da belli değil.

canım en son kontrol 1 ay sonraya verdi 2li test olacak benim ama bana çok uzun geliyor 15 .gün başka doktora gidicem

Banada çok geç geldi yada biz mi aceleciyiz :) ablama sordum oda 1 ay sonunda git diyor.. bende en son 3 ocakta kontrole gitmiştim son gittiğim doktor bugün için gel demişti bana ama ben başka doktora gidicem biraz fazla ücreti daha uygun bir yer buldum. ay sonunu mu beklesem bilemedim bende.

ikili test kaçıncı haftaya denk gelecek senin canım

Son düzenleme:

Ah canım yaa senin de mesain çok uzunmuş.Bari sabah geç başlasan işe zoruna gitmez.Allahtan benim mesai 16.30'a kadar.Gerçekten de dayanmak çok zor.Evet dışarıda da her gün yenmezki.İnsan evinde rahat rahat yemeğini yemek ister.Benim yemeklerimi son 1 aydır eşim yapıyor.Çünkü mutfağın kapısından dahi içeri giremiyorum.Tabi yemek masaya geldiği zaman da 1-2 kaşık alıyorum bu kadar.Ama eşim biliyor bu sıkıntıları tecrübeli adam:) Allahtan aşçılığı da iyidir:)

bana şubatın 8 de gel dedi o zaman 11+6 oluyorum yaa bencede çok uzun o zamana kadar beklemek çok zor ama ben başka bir doktora gitrmiştim oda bana ayda bir çagıracagım seni demişti kendi doktorumu bırakmayacagım ama niye geldin demesin diye arada başkasına gidecegim

Günaydın arkadaşlar...

siz ne kadar aralıklarla kontrole gidiyorsunuz :26:

ben dr sordum nettede baktım 32. haftaya kadar ayda 1 sonra 15 günde bir gidiliyor diyor ama ben 2 dr takip ettiriyorum yinede yani 15 günde bir gitmiş oluyorum napıyım içim böle rahat oluyo :)

selamm hamişler..
Rabbim sağ sağlim sorunsuz bir şekilde bebeişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...banada bu günleri nasip eder inşallah...

benim burda dünyalar güzeli anne adayı kuzum varda ona selam vermek için geldimm...seni seviyorumm balımm...ama küçük prensesi senden daha çok sefiyom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…