2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yemek tarifleri sayfalarına bakayım dedim büyük hata yaptığımı fark ettim canım ne görsem istiyor yaaaa. Eşimde yok evde, kim gidip alacak? Çocuklarla çıkmak şimdi zor olacak... Offf offf. Ne diye bakıyorsun

kızlar 11. haftadayı ama hala bulantıdan berbat vaziyetteyim... 3 kilo verdim .... kızımda hiçç böyle bişey yaşamamıştım... yemek yemediğimde bulantıdan öğürmeden mahvoluyorum.. yiğince baş dönmesi tiksinti.. mutfağa giremiyorum.. eşim bakıyor bana da kızımıza da Allahım yardımcımız olsun... lekelenmem de devam ediyor.. raporum yarın bitiyor.. işe gidesim yok....dua edin nolur...

bu arada ben 12.haftada kontrole gidicem...cinsiyeti gözükürmü acaba...bu takwime göre belirginleşti dio ya...inş. söyler dr..ona göre 15tatilde alışweriş yapcam bebişime...cinsiyet beli olmayınca bişi alınmıo

Merhaba arkadslar bundan sonra daha sık gelicem tabi bizi alırsanız ben ikinci çocuğumu bekliyorum oğlum 23 aylık bu arada sizlere sorum var benim canım çok salatalık istiyor malum mevsimi değil zararı olur mu

Merhaba arkadslar bundan sonra daha sık gelicem tabi bizi alırsanız ben ikinci çocuğumu bekliyorum oğlum 23 aylık bu arada sizlere sorum var benim canım çok salatalık istiyor malum mevsimi değil zararı olur mu

Valla bulantima iyi geldigi icin tuzlayip tuzlayip salatalik yiyorum. (Sonra da ishal oluyorum) Cips, patates kizartmasi gibi diger seceneklerimin arasinda yine mevsimi olmayan salatalik en masumu gibi...

nedense ultrasonda kesinleşene dek bu cinsiyet tahmini takvimlere hiç bakmak istemiyorum rusuna da çinine de... içimde çok garip bir his var sanki içime doğuyo gibi ama bi yandan da korkuyorum bebeğimi gücendiririm gibime geliyor.............

İçinize bebeğinizin cinsiyeti ne doğuyor ben erkek gibi hissediyorum ama bir tane oğlum var onun için alışkanlıktan bilmiyorum sizler ne hissediyorsunuz

Canım ikili testte (12 haftalıkken) bebeğinin cinsyetini öğrenen çok tanıdığım var. Erkekse daha da çabuk belli olurmuş tabi :)
İnşallah öğrenirsin sen de.

çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım

ağrıları,bulantıları olan bütün hamiş arkadaşlarıma geçmişler olsun ,umarım tez zamanda geçer..benim de aşırı derecede mide ağrılarım ve mide yanması oluyor,bulantıdan pek geri kalır yanı yok bunun da istanbulda olan arkadaşlar gittiğiniz hastahaneleri veya doktorları yazabilir misiniz rica etsem ...benim hala belli bir hastane vs yok kafamda..anadolu yakasındayım bu arada...

çok geçmiş olsun ben pendik bölge hastanesi oya hanıma gidiyorum ilk doğumumuda bu hastanede sezeryan ile yaptım çok memnun kaldım

nasi mechul yaa 1 saatte bi yiyorum. keske biraz midem bulanaydi da bu kadar yemeyeydim. ayi gibi olcam:125::125: cussemden oturu ayi olmasam da panda kesin
ohh çok üzüldümmm

evet evet o kız da bana öyle söyledi yüzüne baksanıza nasıl belli diyo... küçücük şeyler bilmedikleri de yok :)

evet canım hiç göremiyorum seni nerelerdesin facedeki sultan senmisin?

evet arzu facedeki sultan benim.şuan çok üzgünüm cuma günü doktor kötü haberler verdi.bebek gelişmiyor olabilir demişti zaten iki hafta önce şuan kesin bebeğin gelişim geriliğinden sözettiler.1 hafta yada 10 gün daha şans verelim dediler.yoksa alacaklarmışçok üzgün ve çaresizim.budurumda olan arkadaşlardan yardım alabilirsem çok sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…