- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.341
çooook yoruldum tüm misafirler gittii ben dinlenmede....
Hadi geçmiş olsun, dinlen tabi. Misafir ağırlamak yoruyor insanı.
benimde günüm var nasıl ağırlıcam hiç bir fikrim yoksaol cnm gerçekten 2 gündür temizlik pasta börek bide ağırlama bittimm
Merhaba arkadslar bundan sonra daha sık gelicem tabi bizi alırsanız ben ikinci çocuğumu bekliyorum oğlum 23 aylık bu arada sizlere sorum var benim canım çok salatalık istiyor malum mevsimi değil zararı olur mu
bu arada ben 12.haftada kontrole gidicem...cinsiyeti gözükürmü acaba...bu takwime göre belirginleşti dio ya...inş. söyler dr..ona göre 15tatilde alışweriş yapcam bebişime...cinsiyet beli olmayınca bişi alınmıo
bu arada ben 12.haftada kontrole gidicem...cinsiyeti gözükürmü acaba...bu takwime göre belirginleşti dio ya...inş. söyler dr..ona göre 15tatilde alışweriş yapcam bebişime...cinsiyet beli olmayınca bişi alınmıo
selam kızlar. son bir haftadır okadar kötüyüm ki bakamadım buralara. zaten annem de kalmak zorunda kaldım. nasılolduğunu anlayamadığım bir şekilde soğuk almışım. ilaç da kullanamayınca 5 gün rapor aldım yattım annem de.ama nafile tekrar gittim doktora ilaç vermek zorunda kaldı. sürekli bitmeyen öksürük krizlerim var. bulantıdan kusmadım ama öksürükten bu hafta defalarca kustum perişan oldum. Dün de olan oldu öksürürken kal gelmeye başladı ağzımdanboğazım iyice tahriş olmuş kanıyor. çok üzülüyorum kendimden geçtim ama bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum. aktara döndü midem iyi gelir diye ne duyduysam yapıyorum. dualarınızı eksik etmeyin çabucak iyileşeyim...
ağrıları,bulantıları olan bütün hamiş arkadaşlarıma geçmişler olsun ,umarım tez zamanda geçer..benim de aşırı derecede mide ağrılarım ve mide yanması oluyor,bulantıdan pek geri kalır yanı yok bunun daistanbulda olan arkadaşlar gittiğiniz hastahaneleri veya doktorları yazabilir misiniz rica etsem ...benim hala belli bir hastane vs yok kafamda..anadolu yakasındayım bu arada...
ohh çok üzüldümmmnasi mechul yaa 1 saatte bi yiyorum.keske biraz midem bulanaydi da bu kadar yemeyeydim. ayi gibi olcam:125::125: cussemden oturu ayi olmasam da panda kesin
Canım yüzümden anlamışlar öyle diyorlar. Yüzden nasıl anlaşılır bilmiyorum ben de daha çözemedimAnnemin de komşusu bakıp söylemiş bana hamileyken, sen hamile misin diye Biz anakız yüzümüzden belli ediyoruz bi şekilde sanırım
evet canım hiç göremiyorum seni nerelerdesin facedeki sultan senmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?