2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

beklesin napalım
ayy bugünmüydü randevun oyşşş fındığı görcen ayy keske benimde randevum bu hafta olsaydııı

tutımucıze sana ık haftadır ulasmaya calısıyorum ama bır turlu cvp alamıyorum bende agustos annesıyım demekden dılımde tuy kalmadı lıstede adım yok yardım et banada lısteye ekle benı ınsallah bu sefer mesajımı gorursun lutfen cvbını en kısa zamanda beklıyorum canım.

ooyy kuuzm değerli hemşom benim sende benim ilk göz ağrımsın öğleden sonra geri döner misin işe normal kontrol demi test sonuçlarına bakacak hadi hayırlısı kalp sesini duydummm çoookkk güzeelldii annessiiii maşallah..

yirim senin fındıkını hayırlı haberlerini bekliyoruz canım hadi bakalımm

Evet canımm test sonuçlarına falan bakcak. Sağol teyzesi koyduk ama face e iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim sonradan biraz pişman oldum :26: nazar değe,r iyi bakan var kötü bakan var dediler neyse innşallah bişey olmaz

yirim senin fındıkını hayırlı haberlerini bekliyoruz canım hadi bakalımm

ye yee sen yemessen ben yicem zaten İnşallah canım yerinde duruyodur akıllı akıllı

duruyodur annesii uslu uslu, onu görmeni bekliyodur iyi düşünelim iyi olsun bıdıklarımız üzmicek bizi Allahın izniyle :13::128:

Allah kem gözlerden korusun biraz hevesin geçsin kaldırırsın doğru söylüyosun herkesin düşüncesini bilemezsin Allahım esirgesin

Kızlar size birşey soracağım. Benim ilk acilde çekilen ultrason görüntüm çok netti sonrasında devlet hastanesinde tekrar bir ultrasonum var o da net ama ilkine göre daha flu çıkmış. Tabi bu ikisi vajinal ultrasondu. Cuma günki ultrason çok silik bebişin şekli çok net değil acaba karından - vajinadan farkı mı yoksa ultrason cihazı farkı mıdır?

Allah kem gözlerden korusun biraz hevesin geçsin kaldırırsın doğru söylüyosun herkesin düşüncesini bilemezsin Allahım esirgesin

hadi hayırlısı kuşum hayırlı haberlerle dön inş...
benim 29unda canım

duruyodur annesii uslu uslu, onu görmeni bekliyodur iyi düşünelim iyi olsun bıdıklarımız üzmicek bizi Allahın izniyle :13::128:

Teşekkür ettim hepinize. Şimdi yemeğe çıkıyorum ordan bi kuaföre gitcem ordan hastaneye.. Eve gdince de ttnet ciler gelcek modem değişcekmiş falan filan. Merak etmeyin olur mu giremessem. öpüyorum sizii

Son düzenleme:

Teşekkür ettim hepinize. Şimdi yemeğe çıkıyorum ordan bi kuaföre gitcem ordan hastaneye.. Eve gdince de ttnet ciler gelcek modem değişcekmiş falan filan. Merak etmeyin olur mu giremessem. öpüyorum sizii

hadi bakalım kuzucuk afiyet olsun git süslen süslü hamişş
tımam ama haber vermeyi unutma mirak ederiz seninle minik fındık içini
öpüyorum bendee

Kahvaltı:
* 1 su bardağı süt (az şekerli, kalsiyumdan zenginleştirilmiş)
* 1 yumurta veya 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
* 2 dilim ekmek 150 gram)
* 1 yemek kaşığı kadar pekmez, bal veya reçel
* 1adet meyve veya meyve suyu (yaz ayları için domates, maydanoz, yeşilbiber)
* Ihlamur veya bitki çayı

Ara öğün:
* 1 porsiyon meyve

Öğle:
* 60- 90 gram etli yemek (bu 3 köfte şeklinde ya da sebzeli olarak pişirilebilir) veya kurubaklagil yemeği (1 tabak)
* 1 porsiyon pilav veya makarna (4 yemek kaşığı)
* 1 küçük kâse yoğurt (125 ml)
* 1 dilim ekmek I 25 gram)
* 1 porsiyon meyve

Ara öğün:
* 1 bardak süt veya sütlü kek veya muhallebi
* 1 porsiyon meyve

Akşam:
* 1 kâse çorba (tarhana, mercimek, sebze veya yoğurtlu çorbalar)
* 60.gram et veya etli sebze yemeği, mevsim salata
* 1 dilim ekmek
* 1 porsiyon meyve

Yatarken:
* 1 bardak süt veya 1 küçük kâse yoğurt

bu benim yenüm sizinle paylaşayım dedim.

bende cıkıyorum kızlar duş alıcam sonrada teyzoş gelir zaten öpüyorum hepiniziiiii mutlu sağlıklı günler olsun hepimize bebişlerimizlee

benim menüm aynen şöyle sabah kahvaltıda işyerinde peynir zeytin simit ne varsa öğlen yemekte ne çıkmışsa akşam da kayınvalidem ne pişirmişse

Son düzenleme:
arkadaşlar bir kaç sorum var,
ben işim nedeniyle yurtdışında yaşadığımdan burada hem ingilizce bilen hem de iyi bir doktor bulmak zor malesef,
en son gittiğim doktorun folik asitten bile haberi yoktu, sözde iyi demişlerdi,
bu ikili test tam olarak hangi haftada yapılıyor ve niçin,
üçlü test ne zaman yapılıyor,
bir de bazı arkadaşların sat ile bebğinin haftası uyumlu değilmiş onu doktor nasıl anlıyor, özel bir test mi yapıyor,
yoksa ultrason da gördüğü ölçülere göre,
sonra bebğin jalbinin dakikada kaç attığı önemli mi,
bana doktor şu sayıda atıyor diye bir şey söylemedi, sadece normal atıyor dedi,
ve hiç test yapmadan vitamin verdi, onu da kullanmıyorum,
folicplus kullanıyorum sadece 3.aya kadar kullanıcam,
sizlere şu aşamaya kadar nasıl kontroller yapıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…