- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.441
aslında doğru söylüyorsun sonuçta yavrumuz Allahım vermesin sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah
eski derken eskimiş demek istememiştimyanii en eski en değerli baabında şeyetmiştim
Taaabi iş aşkı ile yanarım guzuuuumİyi heralde dezeesi bugün bi görüşcez kendisiylen ben de seni hep özlüyorum
he çıkın gezindevletin işi burda beklesin biz çıkıp gezelim
Valla hava süper kuşum sorma bahar gibiiyiyim öğleden snra hastane randevumuz var fındığı görcez biraz heycanlıyım
2013 Temmuz anneleri sayfa 1260
Merhabalar herkese
Listeye Hazarfen, Latifeelif, mulberry, gamze-20, dmrhnbthn, neyrann, angysangel sizleri ekledim ... eksik olan yoktur inşallah.
birde bişey sormak istiyorum; aramızdan ayrılanlar oldumu? Onları listeden kaldırayım.
eski derken eskimiş demek istememiştimyanii en eski en değerli baabında şeyetmiştim
Taaabi iş aşkı ile yanarım guzuuuumİyi heralde dezeesi bugün bi görüşcez kendisiylen ben de seni hep özlüyorum
Valla hava süper kuşum sorma bahar gibiiyiyim öğleden snra hastane randevumuz var fındığı görcez biraz heycanlıyım
ooyy kuuzm değerli hemşom benim sende benim ilk göz ağrımsın öğleden sonra geri döner misin işe normal kontrol demi test sonuçlarına bakacak hadi hayırlısı kalp sesini duydummm çoookkk güzeelldii annessiiii maşallah..
yirim senin fındıkını hayırlı haberlerini bekliyoruz canım hadi bakalımm
beklesin napalım
ayy bugünmüydü randevun oyşşş fındığı görcen ayy keske benimde randevum bu hafta olsaydııı
Evet canımm test sonuçlarına falan bakcak. Sağol teyzesi koyduk ama face e iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim sonradan biraz pişman oldum :26: nazar değe,r iyi bakan var kötü bakan var dediler neyse innşallah bişey olmaz
ye yee sen yemessen ben yicem zaten İnşallah canım yerinde duruyodur akıllı akıllı
Evet bugün bugün :) seninki 25i miydi :44:
Evet canımm test sonuçlarına falan bakcak. Sağol teyzesi koyduk ama face e iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim sonradan biraz pişman oldum :26: nazar değe,r iyi bakan var kötü bakan var dediler neyse innşallah bişey olmaz
ye yee sen yemessen ben yicem zaten İnşallah canım yerinde duruyodur akıllı akıllı
Allah kem gözlerden korusun biraz hevesin geçsin kaldırırsın doğru söylüyosun herkesin düşüncesini bilemezsin Allahım esirgesin
hadi hayırlısı kuşum hayırlı haberlerle dön inş...
benim 29unda canım
duruyodur annesii uslu uslu, onu görmeni bekliyodur iyi düşünelim iyi olsun bıdıklarımız üzmicek bizi Allahın izniyle:13::128:
sevgili hamişler sizlere bir sorum olacak ben folik asit kullanıyordum 400mcg fakat
doktor bana ^elevit^ ve kansızlık için de ^gyno ferro sanol^ verdi bunların içinde folik asit var ayrıca folik asit almana gerek yok dedi ama benim içime kurt düştü çünkü birinde 0.5mg diğerinde 0.8mg varmış bunlar yeterli mi bebeğim için yoksa ayrıca folik asit de alayım mı?
sizler nasıl kullanıyorsunuz güzel hamişler? [/QUOTE
her dk farlı şeyler uyguluyor.Ben hamile kalmadan önce içmeye başladım ve iki aylık hamileliği tammaladıktan sonra içmeyi bırakabilirsin bebek için bundan sonra lazım değilmiş.Yalnız anne sağlığı için faydalıdır beslmekle yetersiz miktar falik asit aldığını düşünüyorsan içmeye devam edersin.Ben iyiy beslenmediğim için hala devam ediyorum.
Teşekkür ettim hepinize. Şimdi yemeğe çıkıyorum ordan bi kuaföre gitcemordan hastaneye.. Eve gdince de ttnet ciler gelcek modem değişcekmiş falan filan. Merak etmeyin olur mu giremessem. öpüyorum sizii
Kahvaltı:
* 1 su bardağı süt (az şekerli, kalsiyumdan zenginleştirilmiş)
* 1 yumurta veya 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
* 2 dilim ekmek 150 gram)
* 1 yemek kaşığı kadar pekmez, bal veya reçel
* 1adet meyve veya meyve suyu (yaz ayları için domates, maydanoz, yeşilbiber)
* Ihlamur veya bitki çayı
Ara öğün:
* 1 porsiyon meyve
Öğle:
* 60- 90 gram etli yemek (bu 3 köfte şeklinde ya da sebzeli olarak pişirilebilir) veya kurubaklagil yemeği (1 tabak)
* 1 porsiyon pilav veya makarna (4 yemek kaşığı)
* 1 küçük kâse yoğurt (125 ml)
* 1 dilim ekmek I 25 gram)
* 1 porsiyon meyve
Ara öğün:
* 1 bardak süt veya sütlü kek veya muhallebi
* 1 porsiyon meyve
Akşam:
* 1 kâse çorba (tarhana, mercimek, sebze veya yoğurtlu çorbalar)
* 60.gram et veya etli sebze yemeği, mevsim salata
* 1 dilim ekmek
* 1 porsiyon meyve
Yatarken:
* 1 bardak süt veya 1 küçük kâse yoğurt
bu benim yenüm sizinle paylaşayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?