- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.001
Amman be kızım,yapılır mı şimdi bu,bütün topik sana kilitlenmiş zafer haberini bekliyorduk.sen fos çıktın)))) sıradaki teşebbüs edeni bekliyoruz......!!!!diyeydin içim geçebilir diye,vereydin numaranı,biz taciz aramaları yapardık,sen bizim idolümüz olacaktınnnnnn!!!!! Olsun yinede eğlendinizse senin adına ona bile seviniriz biz.MinikMeleğim,hoşgeldin canım.yavrunu Allah bağışlasın.Açelya ve Yüz karası Angy'cimizle hemşehri çıkmışsın.bak baştan söyleyelim eğer günde 3 çeşit yemek yapıp evinde temiz ve düzenli ise,bi de üstüne bakımlı isen biran önce kaç kurtul bizden
canım paşacık sayılır. atatürk lisesindan fatihe doğru giderken ilk ışıklar var orası acem bulvarı oluyor. fatih bey sezeryan malesef. normal doğum istedik ama bizim kız çok nazlıydı 42 haftayı doldurdu, suni sancı filan aldım ama boynuna kordon dolanmış kafası inmedi hiç rahim ağzına öyle olunca sezeryan oldum. böylesi daha hayırlıymış.
İda'yı ayaklarımda sallıyorum sakin olun. Kızıma kostüm yapayım dedim ama du bakalım başarabilecek miyim. Hayatımda ilk kez tek başıma bişey örüyorum daha doğrusu öremiyorum paso söküyorum. Bi süveter başlamıştım zamanında annem bitirmişti o 3 yılda bitmişti bundan gelecek yıla ümitliyim
İda'yı ayaklarımda sallıyorum sakin olun. Kızıma kostüm yapayım dedim ama du bakalım başarabilecek miyim. Hayatımda ilk kez tek başıma bişey örüyorum daha doğrusu öremiyorum paso söküyorum. Bi süveter başlamıştım zamanında annem bitirmişti o 3 yılda bitmişti bundan gelecek yıla ümitliyim :6
O bebek anneleri gelsin de görsün örgü bile örüyorum tehehehey 3 çeşit yemek de neymiş. Tutmayın beni hüloooooooğğğğğğğğğ
Yaşasın artık bizim dönemde kendini aşmış annisler var.Sana güveniyorum canım yaparsın.Darısı başımıza...
hımm anladım orayı yakınmışız bnm yakın Atatürk lisesine yürünüramaann sağlıklılar ya normal sezeryan ne fark eder bitti gitti çk şükür..bnde gttm Fatih beye 2-3 muayeneye gayet ii ilgilenmişti.
Bende hamileligimin 4. ayinda can sikintisinin verdigi gazla bir atki baslamistim. Basladigim gibi duruyor canim.
En yakin zamanda bitirmen dilegiyle
:Yaşasın artık bizim dönemde kendini aşmış annisler var.Sana güveniyorum canım yaparsın.Darısı başımıza...
Ben bu gazla bikaç tane daha kostüm yaparım
Yaa hemşeriyiz
Bizimkiler cok gidip gelmeyince uzaklaşmışiz bizde , ama kan çekiyor yinede :))
Halam Nigde merkezde güzellik salonu acmış , bebis büyüsünde bi gidip görmeli su göbek eritme , cilt bakımı vs bi el attırmalı dimi ama
Bayramdan sonra fotoğrafçı gelene kadar bitmesi lazım. Yani senin anlayacağın arkamda kovalayanım varAzimliyim yemiycem içmiycem bu bitecek
Ben bu gazla bikaç tane daha kostüm yaparım
Arasta muthissn..hamarat anne budr iste topikce gururumzsn;-)
hoşbulduk canım. niğdeli değilim. aksaraylı hiç değilim. gayseriliyim ellam. yemek yapıyorum ama 3 çeşit değil. evde eh işte. ama mümkün değil bu aralar bakımlı olmam. kaşımı bile geçende arkadaşım geldi halime acıdı o aldı. o derece yani. ha birde şu halvet işleri ne bir el atayım dedim dün ama demeyeydim. gerdek gecemden beterdi yahu. sizlerde öylemi siniz?
iyidir fatih bey. ben çok memnunum. henüz para manyağı olmamış nedir dr.lardan
Bayramdan sonra fotoğrafçı gelene kadar bitmesi lazım. Yani senin anlayacağın arkamda kovalayanım varAzimliyim yemiycem içmiycem bu bitecek
Arasta muthissn..hamarat anne budr iste topikce gururumzsn;-)
Ahaha eyvallah Angy an itibariyle şapka biraz yahudi kipasına benzedi ama olsun yılmak yok örmeye devam
Canlarım çok şükür 3 haftanın sonunda alçımız çıktı,bayramdan sonraki hafta tekrar kontrolümüz var,o güne kadar günde 5 kere masaj yapıcaz ayağına.aslında epey tereddüt etti tekrar alsammı diye,iyice garanti olsun diye ama alçı artık çok fayda sağlamaz,masaj yapın dedi.umarım masaj tamamen fayda sağlarda tekrarda gerek kalmaz.dua eden,merak eden hepinize çoooook teşekkür ederim.harbi iyiki varsınız!!!!!!Allah herkesin evladına hep iyi gün göstersin
Canlarım çok şükür 3 haftanın sonunda alçımız çıktı,bayramdan sonraki hafta tekrar kontrolümüz var,o güne kadar günde 5 kere masaj yapıcaz ayağına.aslında epey tereddüt etti tekrar alsammı diye,iyice garanti olsun diye ama alçı artık çok fayda sağlamaz,masaj yapın dedi.umarım masaj tamamen fayda sağlarda tekrarda gerek kalmaz.dua eden,merak eden hepinize çoooook teşekkür ederim.harbi iyiki varsınız!!!!!!Allah herkesin evladına hep iyi gün göstersin
Cnm gce uyandigmda kocam horluyodu cok geci artik :-D hayir olsn kuzum ruyan..toton acik kalmis ;-) cok sk uyannca ruyayla gercegi karistiriyo insan.bnde oyle abuk subuk konusuyrm uyannca gce bazen ama esinle diyalogunuza koptmm gce gce
Amman be kızım,yapılır mı şimdi bu,bütün topik sana kilitlenmiş zafer haberini bekliyorduk.sen fos çıktın)))) sıradaki teşebbüs edeni bekliyoruz......!!!!diyeydin içim geçebilir diye,vereydin numaranı,biz taciz aramaları yapardık,sen bizim idolümüz olacaktınnnnnn!!!!! Olsun yinede eğlendinizse senin adına ona bile seviniriz biz.MinikMeleğim,hoşgeldin canım.yavrunu Allah bağışlasın.Açelya ve Yüz karası Angy'cimizle hemşehri çıkmışsın.bak baştan söyleyelim eğer günde 3 çeşit yemek yapıp evinde temiz ve düzenli ise,bi de üstüne bakımlı isen biran önce kaç kurtul bizden
:)) bi de senin halvet olaydi topic olarak gaza gelirdik :))
Ahaha eyvallah Angy an itibariyle şapka biraz yahudi kipasına benzedi ama olsun yılmak yok örmeye devam
:-D bu snn yaraticiliginn eseri olucak herkesin ordugu sapkalrdan olsa arasta olmzdi.....vuuuuuu bndeki laflara bak;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?