2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de aynı hayal kırıklığı içindeyim hiç sorma. Angy nin örümcek ağları temizlenir diye umuyodum ne heveslerle girdiydim. Artık ümidimi kestim

hımm anladım orayı yakınmışız bnm yakın Atatürk lisesine yürünür amaann sağlıklılar ya normal sezeryan ne fark eder bitti gitti çk şükür..bnde gttm Fatih beye 2-3 muayeneye gayet ii ilgilenmişti.

Bende hamileligimin 4. ayinda can sikintisinin verdigi gazla bir atki baslamistim. Basladigim gibi duruyor canim.
En yakin zamanda bitirmen dilegiyle

iyidir fatih bey. ben çok memnunum. henüz para manyağı olmamış nedir dr.lardan

Bende hamileligimin 4. ayinda can sikintisinin verdigi gazla bir atki baslamistim. Basladigim gibi duruyor canim.
En yakin zamanda bitirmen dilegiyle

Bayramdan sonra fotoğrafçı gelene kadar bitmesi lazım. Yani senin anlayacağın arkamda kovalayanım var Azimliyim yemiycem içmiycem bu bitecek

Nerdeymiss kuzum ya bna adresini bi ogreniver

bnde gonyalıyım :) kaş ağda..aynen cuma bi fırsat bulupda kuaföre gtsem inş. maymundan insana dönücemm eşim ne var halinde dio ama ben biliyorumm

bzde girişimde bulunacak fırsat da yok, ortamda yok..yorgunlukla yatıp dinlenmeden kalkıyoruz

kızlar ben sbh derdimi yazdıydım cvp yazmadınız banaaaa

40.günden sonra, az bi kanamam oldu 2gün azıcık pedde bile görünmedi, sadece sildiğim peçeteye gelen..hala sarı beyaz arası kokulu akıntım var..dr. a mı gitsemm :18::18: sizde durumlar ne?

iyidir fatih bey. ben çok memnunum. henüz para manyağı olmamış nedir dr.lardan

aynen cnm ya, ama o da adını normal doğumla duyuruyo baya bi hastası var bide ultrasonu daha güzel gösterse...Türkcan beyin 4 boyutluydu, sırf ultrason için ona devam ettim ben :)

Canlarım çok şükür 3 haftanın sonunda alçımız çıktı,bayramdan sonraki hafta tekrar kontrolümüz var,o güne kadar günde 5 kere masaj yapıcaz ayağına.aslında epey tereddüt etti tekrar alsammı diye,iyice garanti olsun diye ama alçı artık çok fayda sağlamaz,masaj yapın dedi.umarım masaj tamamen fayda sağlarda tekrarda gerek kalmaz.dua eden,merak eden hepinize çoooook teşekkür ederim.harbi iyiki varsınız!!!!!!Allah herkesin evladına hep iyi gün göstersin

cnm gözünüz aydın, geçmiş bitmiş olsun inş..masaj fayda ederde bi da tekrarlamaz inş. dualarına binlerce amin..

Cok gecmiis olsun canim, en kotu gunleri boyle olsun insallah..

Nasi fos cktm hemde..uykumun kurbani oldm..fosur fosur uyumusm ya;-)..bnden bi cacik olmadi siradaki kim ;-)

Cnm ins bda alciya gerek klmaz...cok sevndmm ...allah hepimizn bebislerine guzellikler versn cnm

Gecmis olsun canım . Gormuş göreceğiniz en cok bu olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…