- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.981
canım sana süper bir şey söylim. dere otunu suya at kaynayınca altını kapat barda al azcık şeker at 2 çay kaşığı kadar ver. 1 saate kalmaz gazınıda kakasınıda yapar allahın izniyle.
hadi yaaa.eşim borlu evet harım dan.neyse daha fazla konuşmiyim kv nin arkaından o kadar konuştuydum şimdi akraban falan çıkar:)
sen şimdi kv nin evinde misinyoksa bor da mı öle olacak
Hosgeldiniz canım kızında cok guzel maşallah ona
Akraba yada tanıdık bile olabiliriz kızlar , benim de babam Nigde bor lu :)
Biz Ankara'dayiz , bende bebis büyüyünce ziyarete gitmek istiyorum, is güç derken cok oldu gitmeyeli
ne demek canım.. istediğin kadar sor cevaplarım. birazcık faydam dokunursa çok sevirinirim. aptamil kullanıyorum canım.. farmasanl diye bir site var. 900gr markette 48 lira. o sitede 1200 gr mı 48 lira. konyada bir eczane. mama kullananlar ordan alabilir. tavsiye ederim. hep 90 cc yiyor canım 2 saatte bir. artık az gelmeye başladı günde 1-2 kez 120 lik vermeye başlıcam. malesef gündüzde mama veriyorum. sağ göğsümdeki süt tuzlu onu hiç almıyor .. sağ göğsümden emiyor onda da dediğim gibi öğürmekten maffoluyor boğazı yırtılıyor resmen. 2 gündür emzirmiyorum çok mutlu ve huzurlu. napim benden alacağı kısmet bu kadarmış. anne sütü vericem diye kızıma zarar verdim uzun süre. olmadı. karnı doysun mutlu olsun ben kalbim kırıla kırıla mama vermeye razı oldum artık.. canım evet odunum diyorum bazen öküzüm olarak da değişebiliyor. çünkü ilk evlilik yıldönümümüzü tv başında çekirdek çitleyerek geçirdik.. pek önem vermez yada unutur.. napim ben onu böle de seviyorum
Anammmmm neler demiss bu hatunlar kulaklarim cnladi zaten...gce uyandm goguslerm tqs gbi olmus sut sagdmm gce nobetinde her sartta varim kixlar ;-) son sayfayi gordm sdece..bni merak etmisiniz bol sans dilemisnzz...sze cok guzel hberler vermk isterdm ama butun planlarm elimde patladi...yemkler ypyptm giyindm suslndm..esim aradi nisan fotografi gldi 1sa gecikicm dedi...nyse gldi yemek yedk bilmem ne..eylul yokken biraz dolasalm canli muzige gdelm dedi gittik.gec olmustu saat..banyoya grdi esim gerisi bilmiyrm..bn uyumudum uykudzluktan szmism..garibm ustumu ortmus..cok buyuk bi firsatt uctu halvet bska bahara kldi;-)..aybike demisti dmi szmistr diyee ...icine dogmusd temz kalpli arkadasmm ;-) bu arada gunaydnn kizlarr ;-)
Boyat dunurum saclari iyi geliyo vla...damadm nasil bu arada sifira sifir elde var sifirr dunurun fosur fosir uyudu seker;-)
evet aksaray merkez. eşim polis burda. ben acem bulvarı civarında oturuyorum. ben aksaray hastanesinde yaptım doğmumu. sen çalışıyormusun. ben kamuda çalışıyorum. doğum iznindeyim şu an. evet lal kızın derdinden anası anlarmış misali birbirimizin derdinden ancaz bizler anlarız. sıkılmadan dinler yorum yaparız.
Ör sök ör sök
tamm bakalım ne diycek doktor..banada haber verirsen sevinirin canım
Nörüyon bacım sen biz tuvalete gitmeye zaman bulamazken ??Ör sök ör sök
deneyeyim canım dereotu ne kadar koyayım.
bu arada hoşgeldin eşlerimiz meslekdaş :)
örmeye vakit buluyorsun, yetmez gibi sökmeye de vakit buluyorsun...şikayet etme Allah çarpar :))
Nörüyon bacım sen biz tuvalete gitmeye zaman bulamazken ??
acem bulvarı mı? bilemedim bn orayı :26:5yıldır burdayım ama öğrenemediğim yerler var demekki hala..bnde kamudanım öğretmenim, aynen doğum iznindeyimpaşacıkta oturuyoruz bzde.. Zeki bey sezeryan mı yaptırdı yoksa Fatih bey normal doğum mu?
Ör sök ör sök
İda'yı ayaklarımda sallıyorum sakin olun. Kızıma kostüm yapayım dedim ama du bakalım başarabilecek miyim. Hayatımda ilk kez tek başıma bişey örüyorum daha doğrusu öremiyorum paso söküyorum. Bi süveter başlamıştım zamanında annem bitirmişti o 3 yılda bitmişti bundan gelecek yıla ümitliyim
sanal alemde biraz yüksekten atıyolar gibi geldi bana =) bebekleri bizimkiler kadar küçük olsa evde bi yakın ya da bi yardımcı olmadan mümkün değil.Ben doğumdan beri toplasan 2 yada 3 kere o da eşim evdeyken ve oğlum uyurken yoksa ne mümkün 1 çeşit yapsam şükrediyorum kahvaltılıklar sağolsun çıkart ye =)
Bnmde anne bor baba selanik gocmeni...meltemm hemserimm bnm :-D
Amman be kızım,yapılır mı şimdi bu,bütün topik sana kilitlenmiş zafer haberini bekliyorduk.sen fos çıktın)))) sıradaki teşebbüs edeni bekliyoruz......!!!!diyeydin içim geçebilir diye,vereydin numaranı,biz taciz aramaları yapardık,sen bizim idolümüz olacaktınnnnnn!!!!! Olsun yinede eğlendinizse senin adına ona bile seviniriz biz.MinikMeleğim,hoşgeldin canım.yavrunu Allah bağışlasın.Açelya ve Yüz karası Angy'cimizle hemşehri çıkmışsın.bak baştan söyleyelim eğer günde 3 çeşit yemek yapıp evinde temiz ve düzenli ise,bi de üstüne bakımlı isen biran önce kaç kurtul bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?