2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hadi yaaa.eşim borlu evet harım dan.neyse daha fazla konuşmiyim kv nin arkaından o kadar konuştuydum şimdi akraban falan çıkar:)

sen şimdi kv nin evinde misin yoksa bor da mı öle olacak

Yok kuzum akraba ckmaz..bnm annemler harimdan degil..esimin aileside borlu degil..suan borla tek bagimz dukkan orda...ngdede oturiyrz ama kis bitince bora tasinicz esime gdip glmek zor geliyo

Bnmde anne bor baba selanik gocmeni...meltemm hemserimm bnm :-D

Cok saol canım.

Merak etme erkeklerin ruhunda var bu ağaç vari durumlar.

Boyat dunurum saclari iyi geliyo vla...damadm nasil bu arada sifira sifir elde var sifirr dunurun fosur fosir uyudu seker;-)

Sen o kadar hazırlan,planlar yap,hayal kur yetmedi bizide ozendir sonra uyu oldumu dünürüm. Neyse canın sagolsun enişte ile güzel vakit gecirmekte çok iyi olmuş malum artık eskisi gibi rahat değiliz.

Evet canım boya iyi gelecek artık aynaya bakamaz oldum beyazlardan. 2 aydır ilk defa dün oje sürdüm nasıl mutlu oldum anlatamam.

Barış iyi çok şükür aynı gündüz uyumaz, kucakta,ağlar.Alıştım artık ne kadar erken kabullenirsen o kadar kolay geçer sanırım

acem bulvarı mı? bilemedim bn orayı :26:5yıldır burdayım ama öğrenemediğim yerler var demekki hala..bnde kamudanım öğretmenim, aynen doğum iznindeyim paşacıkta oturuyoruz bzde.. Zeki bey sezeryan mı yaptırdı yoksa Fatih bey normal doğum mu?

tamm bakalım ne diycek doktor..banada haber verirsen sevinirin canım

canım benim kız bu sabah yaptı kakasını doktorumuzu da aramadım çünkü yine ağlamadan sızlamadan cıvık bi kaka yaptı doldurdu :)
sanırım bizimki yalancı kabızlık :) ya da kız korktu doktor lafını duyunca
umarım seninkide kabız değildir yapar kakasını raahatçana :)

Minnosh'cum

Eşim kundağı çıkarıp arabayı kapamış. Bir sonraki sefer içindeyken kapatmaua çalışıp sana bilgi vereceğim

örmeye vakit buluyorsun, yetmez gibi sökmeye de vakit buluyorsun...şikayet etme Allah çarpar :))

Nörüyon bacım sen biz tuvalete gitmeye zaman bulamazken ??

İda'yı ayaklarımda sallıyorum sakin olun. Kızıma kostüm yapayım dedim ama du bakalım başarabilecek miyim. Hayatımda ilk kez tek başıma bişey örüyorum daha doğrusu öremiyorum paso söküyorum. Bi süveter başlamıştım zamanında annem bitirmişti o 3 yılda bitmişti bundan gelecek yıla ümitliyim

canım paşacık sayılır. atatürk lisesindan fatihe doğru giderken ilk ışıklar var orası acem bulvarı oluyor. fatih bey sezeryan malesef. normal doğum istedik ama bizim kız çok nazlıydı 42 haftayı doldurdu, suni sancı filan aldım ama boynuna kordon dolanmış kafası inmedi hiç rahim ağzına öyle olunca sezeryan oldum. böylesi daha hayırlıymış.

Ör sök ör sök

Bence bu sefer olacak :) merakla bekliyoruz sonucları

Amman be kızım,yapılır mı şimdi bu,bütün topik sana kilitlenmiş zafer haberini bekliyorduk.sen fos çıktın )))) sıradaki teşebbüs edeni bekliyoruz......!!!!diyeydin içim geçebilir diye,vereydin numaranı,biz taciz aramaları yapardık,sen bizim idolümüz olacaktınnnnnn!!!!! Olsun yinede eğlendinizse senin adına ona bile seviniriz biz.MinikMeleğim,hoşgeldin canım.yavrunu Allah bağışlasın.Açelya ve Yüz karası Angy'cimizle hemşehri çıkmışsın.bak baştan söyleyelim eğer günde 3 çeşit yemek yapıp evinde temiz ve düzenli ise,bi de üstüne bakımlı isen biran önce kaç kurtul bizden

O bebek anneleri gelsin de görsün örgü bile örüyorum tehehehey 3 çeşit yemek de neymiş. Tutmayın beni hüloooooooğğğğğğğğğ

Bnmde anne bor baba selanik gocmeni...meltemm hemserimm bnm :-D

Yaa hemşeriyiz
Bizimkiler cok gidip gelmeyince uzaklaşmışiz bizde , ama kan çekiyor yinede :))
Halam Nigde merkezde güzellik salonu acmış , bebis büyüsünde bi gidip görmeli su göbek eritme , cilt bakımı vs bi el attırmalı dimi ama

kızlar bebeğimin şükür bir derdi yok. ancak ben bitiğim. doğum sonrası yaşanan bağırsak problemleri uyumuş olan yılanı uyandırdı. basurum azıttı. bitirdi beni. antibiotikte almak istemiyorum. zaten dr.a gitmek ayrı dert. yaaaar bana bir çareeeeee

hoşbulduk canım. niğdeli değilim. aksaraylı hiç değilim. gayseriliyim ellam. yemek yapıyorum ama 3 çeşit değil. evde eh işte. ama mümkün değil bu aralar bakımlı olmam. kaşımı bile geçende arkadaşım geldi halime acıdı o aldı. o derece yani. ha birde şu halvet işleri ne bir el atayım dedim dün ama demeyeydim. gerdek gecemden beterdi yahu. sizlerde öylemi siniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…