2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gelinininde barisyan farki yok canim...uff alisilmiyo dunurum bu aglamalara gecsn artik ins..topikce nefesler tutulmustu fos cktimm ;-)

tebrık takdır ediyorum bide bebegine yalnız bakıyorsun ben kendime olan guveni tamamen yitirdim hala annem var tuvalete bile gitse tedirgin oluyorm napacam ben bu lohusalık psikolojisi mahvetti beni ben onceden herkesn arkasını toplardım suan aarkası toplanacak biri oldum burda tek basına bakanlar nasıl bakıyo acaba tabi eşimde yardım etmiyo gelip seviyo sadece karakter olarak da pimpirikli biriym boyle oluncada hayat daha zor oluyo ama melegim için rabbime binlerce sukur olsun binlerce iyikide dogurmusum askım benim ya dur bi opem decem ama egzama cıktı yuzunde opmek yasak

Kanamn 2gun surmus bitmis artik demkki.ama aknti icn git doktora bnce koku vrsa..bndede oldu ama kokusuzdu..doktor kontrolum var nslsa diye daha gtmedm

bor'un neresinden canım???bence de vallla tanıdık çıkcaz:)

umarım en kısa zamnda ziyaret edebilirsin insanın memleketi bi başka oluyo yaaaa:)

Damlacım teşekkür ederim. İnan bana sen de yaparsın. Burda tek başıma bakan sadece ben değilim. Birçok arkadaşımız tek bakıyor ve biz baktığımıza göre sen de yapabilirsin. Kendine biraz güvensen gerisi gelir. Bence anneni yavaş yavaş gönder ve eşinle çocuğunla başbaşa ol. 2gün zorluk çekersin 3. gün alışırsın. Vücudumuz hamileliğe nasıl da adapte olmuştu hatırladın mı, anneliğe de aynı şekilde adapte oluyor. Adaptasyon Allah'ın mücizelerinden biri canım kullan onu )

Yemez cnm bu sefer ;-)

Kız Angy dizi olsan izliycem seni, bakalım kaçıncı bölümde mutlu son olcak diye. Ama sende bu yavaşlık varken bidahaki sezona kalırdı

biri halvete zaman bulur öbürü örgüye...acaba biz mi çok tembeliz

Kusum eylul evde olsa halvet yildzlr kdr uzakti ;-) ha ben herseyi batrdm o ayri;-) kocamda ne ypmaya calistigmi anlamadi.;-) bi suru soru.1 eylulu niye gonderdi...2 niye suslendi ....3 gunlerdr 1 tas corbaya hasretken bu ziyafet neden...4 ve en onemlisi bu kadin niye uyudu;-) herhangi bi sitede 2013 agustos babalari topigi olsa gunun konusu bu olur.....cden oyle bsey olsa bzmkilet tam takm orda olsa nelerden bhsederlerdi acaba

angy hakkını kaybetti.. bayramdan 1 hafta sonra halvet sırası bendedir. kimse sıramı çalmasın

bu arada benim kız yarım saattir tavan ile konuşuyor sırıta sırıta.. endişelendim onun adına

Heyecani orda kuzum..sezon finalini zirvede yptik..angy ne zamn mutlu sona ulasick sezonun ilk bolumune kdr meraktan kabiz olur millet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…