- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.021
Sen o kadar hazırlan,planlar yap,hayal kur yetmedi bizide ozendir sonra uyu oldumu dünürüm.Neyse canın sagolsun enişte ile güzel vakit gecirmekte çok iyi olmuş malum artık eskisi gibi rahat değiliz.
Evet canım boya iyi gelecek artık aynaya bakamaz oldum beyazlardan.2 aydır ilk defa dün oje sürdüm nasıl mutlu oldum anlatamam.
Barış iyi çok şükür aynı gündüz uyumaz, kucakta,ağlar.Alıştım artık ne kadar erken kabullenirsen o kadar kolay geçer sanırım
Bizdede var konak geçen gün sordum burdan ne yapabilirim diye ama arada kaynadı
Bebeyağı sürüp bekletip yıkıyorum ama geçmedi hala...
Cnm bn iyi gaza geldiydm :-D ah o yorgunluk uykuszluk olmasydi islem tamamdi ;-)
Nörüyon bacım sen biz tuvalete gitmeye zaman bulamazken ??
Hic gulesim yoktu :-D nasi guzel uyur o guzellikte annesinin basina ordugu coraplardan pardon sapkalrdan hberszz ;-)
Allah iyiliğini versin :)nerden aklına geldi :) ah idacigim basına ne isler ormuş annen . deyim gercek olmuş valla
bnde gonyalıyım :) kaş ağda..aynen cuma bi fırsat bulupda kuaföre gtsem inş. maymundan insana dönücemmeşim ne var halinde dio ama ben biliyorumm
bzde girişimde bulunacak fırsat da yok, ortamda yok..yorgunlukla yatıp dinlenmeden kalkıyoruz
kızlar ben sbh derdimi yazdıydım cvp yazmadınız banaaaa
40.günden sonra, az bi kanamam oldu 2gün azıcık pedde bile görünmedi, sadece sildiğim peçeteye gelen..hala sarı beyaz arası kokulu akıntım var..dr. a mı gitsemm :18::18: sizde durumlar ne?
aynen cnm ya, ama o da adını normal doğumla duyuruyo baya bi hastası varbide ultrasonu daha güzel gösterse...Türkcan beyin 4 boyutluydu, sırf ultrason için ona devam ettim ben :)
Yemez cnm bu sefer ;-)Ozaman buaksam da annene misafir geliyo de, nasilsa dun uykunu aldin :)))
Hosgeldiniz canım kızında cok guzel maşallah ona
Akraba yada tanıdık bile olabiliriz kızlar , benim de babam Nigde bor lu :)
Biz Ankara'dayiz , bende bebis büyüyünce ziyarete gitmek istiyorum, is güç derken cok oldu gitmeyeli
O şapka sihirli bakın neler çıkacak daha
tebrık takdır ediyorum bide bebegine yalnız bakıyorsun ben kendime olan guveni tamamen yitirdim hala annem var tuvalete bile gitse tedirgin oluyorm napacam ben bu lohusalık psikolojisi mahvetti beni ben onceden herkesn arkasını toplardım suan aarkası toplanacak biri oldum burda tek basına bakanlar nasıl bakıyo acaba tabi eşimde yardım etmiyo gelip seviyo sadece karakter olarak da pimpirikli biriym boyle oluncada hayat daha zor oluyo ama melegim için rabbime binlerce sukur olsun binlerce iyikide dogurmusum askım benim ya dur bi opem decem ama egzama cıktı yuzunde opmek yasak
Yemez cnm bu sefer ;-)
biri halvete zaman bulur öbürü örgüye...acaba biz mi çok tembeliz
Damlacım teşekkür ederim. İnan bana sen de yaparsın. Burda tek başıma bakan sadece ben değilim. Birçok arkadaşımız tek bakıyor ve biz baktığımıza göre sen de yapabilirsin. Kendine biraz güvensen gerisi gelir. Bence anneni yavaş yavaş gönder ve eşinle çocuğunla başbaşa ol. 2gün zorluk çekersin 3. gün alışırsın. Vücudumuz hamileliğe nasıl da adapte olmuştu hatırladın mı, anneliğe de aynı şekilde adapte oluyor. Adaptasyon Allah'ın mücizelerinden biri canım kullan onu)
Kız Angy dizi olsan izliycem seni, bakalım kaçıncı bölümde mutlu son olcak diye. Ama sende bu yavaşlık varken bidahaki sezona kalırdı
Orası kesın sen yaparsında sihirli olmaz mı . Merakla bekliyorum canım. Hem sen ne yaparsan yap İda'ya fistanda cuvalda giydirsen yakışır kuzuma
Onceden de mi gunde 2 tane iciyondun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?