2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bitmişini de gördüm harika olmuş. Aaaaaaah ah, kızım olaydı ben de yapaydım :)
Allah oğluma uzun ömürler versin.. hepimizin yavrularına tabiiki :)

Bizdede var konak geçen gün sordum burdan ne yapabilirim diye ama arada kaynadı
Bebeyağı sürüp bekletip yıkıyorum ama geçmedi hala...

konak problemi olan yok galiba bizde var ne yapacamı bilmiyom

Konak neden oluyor bilmiyorum ama birileri burda bahsetmişti. Zeytinyağı sürüp geriye doğru tarayacakmışsın. Dökülüyormuş. Sonra yıkayacaksın demişlerse

Canım işin sırrı sanırım sürdükten sonra yumuşayınca bebek tarağıyla iyice taramak. Acıtmadan hafifçe tırnağınla da kaldırabilirsin ama çok nazik olman lazım :)

yahu sizin bebeişler kaç günlük oldu? çatlıycam benimkinde ne hala bir gülücük nede bişeylerle oyalanmak
paşam mı çok ufak daha yoksa algılarını mı açamadım ben bu çocuğun

canım 1,5 aydan sonra başlıyor zibidiler :) benimki 3 aylık oldu hemen hemen, onunla konuşunca omuzlarını yukarı çekip kocaman gülüyor, başını eğip ellerini ağzına götürüyor. tabii ben de eriyorum ama bitürlü resmini çekemedim, makineyi görünce gözlerini kocaman açıp bakakalıyor

canım arada kalmışsın çok zor bi durum... arkadaşlar bisürü öneri yazmışlar umarım işine yarar. bence de eşin biraz sana bıraksın ailenle olan ilişkini. kendi görmek istemiyosa gene gitsin dolaşsın onlar gidince gelir. ama sana görüşmiceksin gelmesinler vs demesin.
kardeşin de biraz ayağını denk alsın ortalığı karıştırmasın artık :)
annenle baban da azıcık onu idare etsinler bu kadar da olmaz ki...

Yalova'cım gözün aydın. Annesi Melise öyle bir masaj yaparki hiç bîşisi kalmaz

İste bende aynen senin anlattigin gibiyimm 33. haftada kanamam oldu ondan annemler temmuz ayinda geldiler ,dogumdan sonrada ipek hanimin gaz sancilari ve aglamalari basladi boylece bu zmna kadar kaldilar. Hem onlar sikildi hem ben sikildim ama bir turlu cesaret edip onlari gonderemiyorum bi pazara gidelim diyorlar korkuyorum bakmiycam cocuguma diye!! Ha bide sole bi durumda var bazen bebegimi annemden kiskaniyorum onda sakinlesiyor bende sakinlesmiyor diye iste bole yani....ohh icimi doktum rahatladim.

ne yapıcaz biz bigun gidecekler ya offf aklım gidiyo ya ben bu kadar korkak beceriksz degildim milletde bebegine bakamıyo bu annesi yanında hala diyo sanırım

ama sanırım sizin esleriniz size yardımcı ben tek bakıcam gece nöbetlese bakıyoruz uyku vs tam oturmadı duzene giremedik ve bende de guven sıfır tek basına bakanlar nasıl bakıyo acaba bebekleri mi uslu yada sorun bende mi

[h=2]Doktorlar, bebeğin yatarken yüzü koyun dönmesiyle nefessiz kaldığını ve bu nedenle boğularak öldüğünü belirtti. Elanur bebeğin cenazesi, Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.[/h]
Bebeğinin öldüğüne inanamadı / 1 - Foto Haber Galeri

ne yapıcaz biz bigun gidecekler ya offf aklım gidiyo ya ben bu kadar korkak beceriksz degildim milletde bebegine bakamıyo bu annesi yanında hala diyo sanırım
guclu olmak zorundayiz cunku bir gun gidecekler...gun gectikce biraz daha inisiyatif alip yapabilecegimize inanirsak basaririz diye dusunuyorum.bi dusunsene biz neleri basarmadik ki :) agladigi zmn kendim susturmayi, gece annemi zor kalmadikca uyandirmamayi vs.deniyorumm bunlari basardikca kendime guvenim geliyor bence sende dene...milletinde ne dedigini de salla gitsin :)

Ben İdaya hamile kaldığım gün tek başıma bakmaya da hazırdım. 18 günlük lohusayken annem gitti ve hep ben baktım. Eşim toplasan yarım saat sevmek için alıyodur ve ağladığında oyalama gibi bi alışkanlığı yok. Geçen dışarı çıkacaktık giyineyim dedim, 10. dakika daha çok var mı diye sordu :) Kolikler, gece ağlamaları, uykusuzluk hep tek başıma yaşadım. Eşim üst katta yatak odasında uyurken ben salonda sabahladım. Bunlardan çok da fazla şikayetçi değilim çünkü ben onu kimseye güvenerek yapmadım.

Bu haberi seyrettim Allah korusun anneye de Allah sabır versin. Hemşirenin demesi de bebeğin nefesiniz kalması boğulması vs gibi sorunlar sezeryan ile doğan bebeklerde oluyormuş. Normal doğumda bebek pelvis kemiğinden geçerken akciğer gelişimini tamamlıyormuş. Ama tabi bu bebek hemşiresinin söylediği birşey. Bu ay sonunda doktor muayenemiz var asıl ona danışacağım. Çok saol kedicik

Myhoney 32 yaşımdayım ve normal doğumum.Ciğer gelişimim fazlasıyla tamamlandı, birisi ağzıma burnuma yastıkla bastırsa ölmemem gerekir o zaman

Çoooook güzeeeeellllll

Ben de dikkat ediyorum böyle olmamaya...

Bizimki 3 aylık nerdeyse, anca oturdu gibi uyku düzeni çok şükür
Gece aynen 11-12 gibi son emiş ve 7 saat uyku...
Uyandığında hemen emziriyorum mıkır mıkır konuşuyoruz oğlumla sonra

paylaşmasaydın iiydi çok kötü oldum(( allahım evlat acısı vermesinn kızım hasta grip oldu gece boyu göğsü hırıldadı aslında o kadar çok grip deilmiş götrdm dktra sabaha kadar yanıma alıp uyumadım hırıldıyo bişe olcak die

Myhoney 32 yaşımdayım ve normal doğumum.Ciğer gelişimim fazlasıyla tamamlandı, birisi ağzıma burnuma yastıkla bastırsa ölmemem gerekir o zaman

Ciğer gelişimi pelvis kemiğinden geçmiş olmaları benim söylediğim ya da öncesinde bildiğim şeyler değil. Ben hemşirenin söylediğini paylaşıyorum. Nefes kontrolünü yapabiliyorlarmış. Ama Dediğim gibi bu ayın sonunda doktor kontrolümüz var asıl ona danışacağım

Iyide smdi bzmkilerin akcigeri gelismedimi..oyle bsey vrsa butun sezeryanla dogan bebeklern kuvozde bi sure kalmasi lazimm ciger gelisimi tamamlansin diye..ayrica allah rahmet eylesin bu bebegn sezeryanla dogdugunu nerden biliyrzz ki

maşaallah bebişlere.
ablamın 15 aylık kızı var o bile uyanıyor geceleri.
ben 2 yaşına kadar böyle olacak sanıyordum

Kolay gelsin canımm
Ben de oğluma oyuncak örüyorum tığıynannn pppp

cnm benim annem 13 günlükken gidiodu ki sadece 2 gün falan hep o ilgilendi bebekle ben herşeyiyle ilgilenmek istedim,gidiodu memlekete sonrasında ben peşine takıldm gittim o yemek yapıt biz yattık kızımla sonra 23 günlüktü geldim evime o gün bugündür tekim ve kızım ilk zamanlar sabah 7ye kadar uyumuyodu ne çektim ama hep kendim baktım kızıma bakarsın sende banada herkes hayret ediodu arkadaşlar geliodu aaaaa tekmisin die tektim napalım iş başa düşünce bakılıo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…