- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.961
Günaydın kızlar.
ne zamandır giremedim. uyku düzenimiz bozulmultu çok şükür toparlandık. bu seferde grip gibi hırıltısı bitmiyo.
burun damlası damlatıyorum geçmiyoüzülüyorum ben bebeğime bakamıyomuyum diye
bu arada Diyarbakırdayım merkezi sistem hala kaloriferler yanmadı. 24 saat ufo açık ne zaman yancak yaaa sinir oluyorum. bu ayın sonunu bulurmuş böle saçmalık mı olur yaaaa
Kızlar facede bebek anneleri diye bi grup var. Günlük menülerini yazıyolar maşallah çorbadan tatlıya salataya kadar herşey var. Ben günde 1 çeşit yaptığıma dua ediyorum ben mi çok beceriksizim yoksa onlar mı sallıyo anlamadım
bor a gelcez canım.
ahhhhhhhhhh keşke gelebilsek büyük ihtimalle evden burnumuzu bile çıkaramıcaz
belki birgün biz bişeyler içerken eylül le elif de oyun oynar:)umarım bugünler çabucak gelir:)
kızlar oğlumu doktora götürdüm maalesef grip olmuş doktor kim evde grip dedi kızım grip olmuştu sonra ben çok üzgünüm ki antibiyotik verdi vermek zorunda mısınız dedim eger tedavi edilmezse ciğerlere inermiş çok üzgünüm Allah başka dert vermesin hastalık vermesin diyorum ama bu kadar küçük bebeğe de antibiyotik vermek üzüyor beni yavrum uyumak istiyor emmek istiyor burnu tıkalı nasıl sinir olup ağlıyor şuanda sol omzumda tek elle yazıyorum otri bebe aldık bakalım işe yarayacak mı
canım geçmiş olsun. o hırıltı hemen hemen herkeste var. bende sormuştum. angy di galiba yanlış hatırlıyosam kusurabakmasın. burun delikleri küçük olduğu için o hırıltı çıkıyor demişti.. benim ki de çok hırlıyor.. hiç hastalanmadığı halde
konak problemi olan yok galiba bizde var ne yapacamı bilmiyom
merhaba chenn ben sayfanın takipçisiyim diyebilirim. yazmıyordum pek ama muhabbet çok güzel artık katılmaya karar verdim. bu arada bende aksaray dayım kızım 16 ağustos doğumlu.
sizleri çok sevdim. paylaşımlar çok güzel. bende kızımın fotosunu ekleyerek başlayım muhabbete diyorum ne dersiniz?
Eki Görüntüle 826768
kızlar hala tuveletini yapamıyo kızım.
poposunda çatlak varmış krem kullanıyorum 1 aydır ama yok olmuyo. ya fitil yapıyorum ya poposunu uyarıyorum çok üzülüyorum.
ıkıldayıp duruyor.
böyle olan var mı ? bi yolu yokmu bunun 3 kez gittik doktora korkusundan yapamıyodur diyo.
gazını bile tutuyo bazen gazına bile ağlıyo. hapşurunca çıkıyo gazı
bi yol bilen varsa yazsın ne olur
Bizdede var konak geçen gün sordum burdan ne yapabilirim diye ama arada kaynadı
Bebeyağı sürüp bekletip yıkıyorum ama geçmedi hala...
mrb cnmm evet muhabbet çk güzel burda, hoşgeldinizz kızınla, bnm paşamda 22 ağustos maya hast. doğumlu, sen de mi aksaray merkez..bnde site de genel ist. var sanıyodum. kızın çk cicisende katıl bize hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, muhabbet hemen sarıyo, ben evde sırf burası olduğu için sıkılmıyorum, hergün komşularımla arkadaşlarımla zaman geçirsem böyle keyif alamam çünkü onlar beni bu kadar anlayamıyo bebek konusunda..
lağma yap canım başka çare yok..
canım karbonatı az su ile krem kıvamına getir. kafasına sür. tülbent bağla bulaşmasın diye. 1 saat beklet ve yıka..
merhaba chenn ben sayfanın takipçisiyim diyebilirim. yazmıyordum pek ama muhabbet çok güzel artık katılmaya karar verdim. bu arada bende aksaray dayım kızım 16 ağustos doğumlu.
sizleri çok sevdim. paylaşımlar çok güzel. bende kızımın fotosunu ekleyerek başlayım muhabbete diyorum ne dersiniz?
Eki Görüntüle 826768
Bnm esimin dukkani borda cnm.foto eylul;-) oralrda olabilirm..bzde bora tasinicz gliba...gdip glmesi zor oluyo arabaylada olsa..borlumu esin..bnmde anne tarafm borlu...uff kv nin evinde olmk cok kotu.bak aklima gldi yine kbus gbi coktu
lağmayı ziytin yağı ilemi canım?
hangisi daha az zarar verir bilmiyorum ki.
ben altını kapatınca yapmıyo. ayakları kıvırıp yaptırıyorum ufo açok ama genede poposu da üşüyo gaz doluyo
Anammmmm neler demiss bu hatunlar kulaklarim cnladi zaten...gce uyandm goguslerm tqs gbi olmus sut sagdmm gce nobetinde her sartta varim kixlar ;-) son sayfayi gordm sdece..bni merak etmisiniz bol sans dilemisnzz...sze cok guzel hberler vermk isterdm ama butun planlarm elimde patladi...yemkler ypyptm giyindm suslndm..esim aradi nisan fotografi gldi 1sa gecikicm dedi...nyse gldi yemek yedk bilmem ne..eylul yokken biraz dolasalm canli muzige gdelm dedi gittik.gec olmustu saat..banyoya grdi esim gerisi bilmiyrm..bn uyumudum uykudzluktan szmism..garibm ustumu ortmus..cok buyuk bi firsatt uctu halvet bska bahara kldi;-)..aybike demisti dmi szmistr diyee ...icine dogmusd temz kalpli arkadasmm ;-) bu arada gunaydnn kizlarr ;-)
kızlar hala tuveletini yapamıyo kızım.
poposunda çatlak varmış krem kullanıyorum 1 aydır ama yok olmuyo. ya fitil yapıyorum ya poposunu uyarıyorum çok üzülüyorum.
ıkıldayıp duruyor.
böyle olan var mı ? bi yolu yokmu bunun 3 kez gittik doktora korkusundan yapamıyodur diyo.
gazını bile tutuyo bazen gazına bile ağlıyo. hapşurunca çıkıyo gazı
bi yol bilen varsa yazsın ne olur
Kizlar emelbahadan haberi olan var mı ? Hergün topikteydi bir süredir yok galiba. Umarım iyilerdir .
bende Luboyf u merak ettim...en son İzmire geliyorlardı, kardiyolojiye gidecekti.ne yaptı acaba?
evet canım. ben yapmak zorunda kalmıştım. poposuna bolca yağ sür acımasın hemde rahat yapsın diye. lağmayı sık hemen bağla altını. bi 2 dk ağlıcak sancıdan. dizlerini karnına doğru kaldırıp bastır hafiften daha rahat yapar zorlanmadan. denemekte fayda var. o kadar uzun süre yapamaması bebişi çok hırpalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?