2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun. o hırıltı hemen hemen herkeste var. bende sormuştum. angy di galiba yanlış hatırlıyosam kusurabakmasın. burun delikleri küçük olduğu için o hırıltı çıkıyor demişti.. benim ki de çok hırlıyor.. hiç hastalanmadığı halde

sanal alemde biraz yüksekten atıyolar gibi geldi bana =) bebekleri bizimkiler kadar küçük olsa evde bi yakın ya da bi yardımcı olmadan mümkün değil.Ben doğumdan beri toplasan 2 yada 3 kere o da eşim evdeyken ve oğlum uyurken yoksa ne mümkün 1 çeşit yapsam şükrediyorum kahvaltılıklar sağolsun çıkart ye =)

bor a gelcez canım.
ahhhhhhhhhh keşke gelebilsek büyük ihtimalle evden burnumuzu bile çıkaramıcaz
belki birgün biz bişeyler içerken eylül le elif de oyun oynar:)umarım bugünler çabucak gelir:)

Bnm esimin dukkani borda cnm.foto eylul;-) oralrda olabilirm..bzde bora tasinicz gliba...gdip glmesi zor oluyo arabaylada olsa..borlumu esin..bnmde anne tarafm borlu ...uff kv nin evinde olmk cok kotu.bak aklima gldi yine kbus gbi coktu

Geçmiş olsun canım umarım bebeğin biran önce iyileşir sende rahat bi nefes alısın

Bn degildm cnm..ama bnmkindede var bu ara..usuttumu flan diye korkmaya bslamstim..icm rahatladi smdi

kızlar hala tuveletini yapamıyo kızım.
poposunda çatlak varmış krem kullanıyorum 1 aydır ama yok olmuyo. ya fitil yapıyorum ya poposunu uyarıyorum çok üzülüyorum.
ıkıldayıp duruyor.
böyle olan var mı ? bi yolu yokmu bunun 3 kez gittik doktora korkusundan yapamıyodur diyo.
gazını bile tutuyo bazen gazına bile ağlıyo. hapşurunca çıkıyo gazı
bi yol bilen varsa yazsın ne olur

lağma yap canım başka çare yok..

Bizdede var konak geçen gün sordum burdan ne yapabilirim diye ama arada kaynadı
Bebeyağı sürüp bekletip yıkıyorum ama geçmedi hala...

canım karbonatı az su ile krem kıvamına getir. kafasına sür. tülbent bağla bulaşmasın diye. 1 saat beklet ve yıka..

çok komiğim ya. kızım bir kolumda mama yiyor. çenemlede biberonu destekledim düşmesin diye. diğer elimlede size yazıyorum.. hey kadınlar kulübü sen nelere kadirsin

evet aksaray merkez. eşim polis burda. ben acem bulvarı civarında oturuyorum. ben aksaray hastanesinde yaptım doğmumu. sen çalışıyormusun. ben kamuda çalışıyorum. doğum iznindeyim şu an. evet lal kızın derdinden anası anlarmış misali birbirimizin derdinden ancaz bizler anlarız. sıkılmadan dinler yorum yaparız.

lağma yap canım başka çare yok..

canım karbonatı az su ile krem kıvamına getir. kafasına sür. tülbent bağla bulaşmasın diye. 1 saat beklet ve yıka..

lağmayı ziytin yağı ilemi canım?
hangisi daha az zarar verir bilmiyorum ki.
ben altını kapatınca yapmıyo. ayakları kıvırıp yaptırıyorum ufo açok ama genede poposu da üşüyo gaz doluyo

Bnm esimin dukkani borda cnm.foto eylul;-) oralrda olabilirm..bzde bora tasinicz gliba...gdip glmesi zor oluyo arabaylada olsa..borlumu esin..bnmde anne tarafm borlu ...uff kv nin evinde olmk cok kotu.bak aklima gldi yine kbus gbi coktu

hadi yaaa.eşim borlu evet harım dan.neyse daha fazla konuşmiyim kv nin arkaından o kadar konuştuydum şimdi akraban falan çıkar:)

sen şimdi kv nin evinde misin yoksa bor da mı öle olacak

lağmayı ziytin yağı ilemi canım?
hangisi daha az zarar verir bilmiyorum ki.
ben altını kapatınca yapmıyo. ayakları kıvırıp yaptırıyorum ufo açok ama genede poposu da üşüyo gaz doluyo

evet canım. ben yapmak zorunda kalmıştım. poposuna bolca yağ sür acımasın hemde rahat yapsın diye. lağmayı sık hemen bağla altını. bi 2 dk ağlıcak sancıdan. dizlerini karnına doğru kaldırıp bastır hafiften daha rahat yapar zorlanmadan. denemekte fayda var. o kadar uzun süre yapamaması bebişi çok hırpalar

kişi kendinden bilir işi

canım sana süper bir şey söylim. dere otunu suya at kaynayınca altını kapat barda al azcık şeker at 2 çay kaşığı kadar ver. 1 saate kalmaz gazınıda kakasınıda yapar allahın izniyle.

canım benim kızım hergün yapmak istiyo hergün böyle görmek üzüyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…