- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.061
Çoooook güzeeeeellllll
Ben de dikkat ediyorum böyle olmamaya...
Bizimki 3 aylık nerdeyse, anca oturdu gibi uyku düzeni çok şükür
Gece aynen 11-12 gibi son emiş ve 7 saat uyku...
Uyandığında hemen emziriyorum mıkır mıkır konuşuyoruz oğlumla sonra
Kolay gelsin canımm
Ben de oğluma oyuncak örüyorum tığıynannnpppp
Iyide smdi bzmkilerin akcigeri gelismedimi..oyle bsey vrsa butun sezeryanla dogan bebeklern kuvozde bi sure kalmasi lazimm ciger gelisimi tamamlansin diye..ayrica allah rahmet eylesin bu bebegn sezeryanla dogdugunu nerden biliyrzz ki
ama sanırım sizin esleriniz size yardımcı ben tek bakıcam gece nöbetlese bakıyoruz uyku vs tam oturmadı duzene giremedik ve bende de guven sıfır tek basına bakanlar nasıl bakıyo acaba bebekleri mi uslu yada sorun bende mi
Iyide smdi bzmkilerin akcigeri gelismedimi..oyle bsey vrsa butun sezeryanla dogan bebeklern kuvozde bi sure kalmasi lazimm ciger gelisimi tamamlansin diye..ayrica allah rahmet eylesin bu bebegn sezeryanla dogdugunu nerden biliyrzz ki
Canim bisey sorucam 7 saat uykudan sonra gunduz uykusuda uyuyor mu? Uyuyorsa kacar saat? Bide uykuya hmn dalabiliyor mu?
İste bende aynen senin anlattigin gibiyimm33. haftada kanamam oldu ondan annemler temmuz ayinda geldiler ,dogumdan sonrada ipek hanimin gaz sancilari ve aglamalari basladi boylece bu zmna kadar kaldilar. Hem onlar sikildi hem ben sikildim ama bir turlu cesaret edip onlari gonderemiyorum bi pazara gidelim diyorlar korkuyorum bakmiycam cocuguma diye!! Ha bide sole bi durumda var bazen bebegimi annemden kiskaniyorum onda sakinlesiyor bende sakinlesmiyor diye iste bole yani....ohh icimi doktum rahatladim.
ne yapıcaz biz bigun gidecekler ya offf aklım gidiyo ya ben bu kadar korkak beceriksz degildim milletde bebegine bakamıyo bu annesi yanında hala diyo sanırım
bencede kiii prematüre doğsa bile kücvözde tamamlanıo gelişimi o hemşire biraz aptalmış bence
Keçeyi başaramadık ama bunu başarıcaz yavlum
pek cici kız analarımız. sorum size... bebişlerin kulaklarını ne zaman deldiriceksiniz? annem beni 1 yaşımda deldirmiş ben çeke çeke yara yapmışım.. kardeşimi 20 günlükken deldirmiş çok rahat ettim yara yapamadı 4 günde de iyileşti acı bile hissetmedi dedi. acaba deldirmeyi düşünsem mi diyorum? siz ne düşünüyorsunuz?
Bu saatlerde uyumuş oluyor, 2-3 gibi uyuyor. Uykuya hemen dalmıyor o biraz oyalıyor ama ona da alışır umarım. Fazla sallamamaya çalışıyorum. Bi de eklediğim bi video vardı bebek ağlamalarının anlamları diye; ordan uykum var ağlamasına özellikle dikkat ediyorum, uykusu varsa açılmasın diye altını falan açmıyorum, ne bileyim perdeyi çekiyorum gözüne ışık gelmesin diye, mümkünse ses olsun diye müzik ya da tv falan açıyorum (sessizlikte pek uyumuyor)
Akşam 6-7 gibi de kısa bir kestiriyor sonra gece 11-12ye kadar ayaktayız.
Şimdilik böyleyiz bakalım böyle gidecek mi
Darısı başınıza...
1 haftalıktı yavrum ama gene de vazgeçmedim bitirdim o lohusa sezaryenli halimle
Eki Görüntüle 826994
İpek'inde gece uykulari iyi masallahama gunduz neredeyse hic uyumuyor.uykusu oluyor ama uykuya bir turlu dalamiyor
Kedicik çok fenasın sen var yaaaaaaaaaaa
Hadi ör sen ör fazla zaman kaybetme
(Gaza geldin mi)
Bence büyüsün reşit olsun kendi kararını kendi versin derim ben. Annem benimkini deldirmemiş mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?