2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bisey sorucam 7 saat uykudan sonra gunduz uykusuda uyuyor mu? Uyuyorsa kacar saat? Bide uykuya hmn dalabiliyor mu?

Iyide smdi bzmkilerin akcigeri gelismedimi..oyle bsey vrsa butun sezeryanla dogan bebeklern kuvozde bi sure kalmasi lazimm ciger gelisimi tamamlansin diye..ayrica allah rahmet eylesin bu bebegn sezeryanla dogdugunu nerden biliyrzz ki

bencede kiii prematüre doğsa bile kücvözde tamamlanıo gelişimi o hemşire biraz aptalmış bence

Canım işin sırrı (benim için en azından) eşim sanırım... Yemek yapmayı sevdiği için o konuda rahatım, gerçekten büyük zaman kalıyor yemek sıkıntısı olmadığı için. Temizlik desen ev 65 metrekare, haliyle temizlik fazla zaman almıyor. Zaten çok takıntılı biri değilim temizlik konusunda ama evde köpek olduğundan hergün süpürüyorum sadece. Detaylı temizliği eşimle birlikte yapıyoruz. Veee en önemlisi Barışın uyku düzeni yavaş yavaş oturmaya başladı. Doğduğu günden beri kendi yatağında yatırıyorum, onun da etkisi oldu sanırım (sadece bir tahmin)

pek cici kız analarımız. sorum size... bebişlerin kulaklarını ne zaman deldiriceksiniz? annem beni 1 yaşımda deldirmiş ben çeke çeke yara yapmışım.. kardeşimi 20 günlükken deldirmiş çok rahat ettim yara yapamadı 4 günde de iyileşti acı bile hissetmedi dedi. acaba deldirmeyi düşünsem mi diyorum? siz ne düşünüyorsunuz?

Iyide smdi bzmkilerin akcigeri gelismedimi..oyle bsey vrsa butun sezeryanla dogan bebeklern kuvozde bi sure kalmasi lazimm ciger gelisimi tamamlansin diye..ayrica allah rahmet eylesin bu bebegn sezeryanla dogdugunu nerden biliyrzz ki

Yavrum çevirememiş başını yüzü gömülmüş hep sert yerde yatırmak lazım. Uyku setinin yorganının üstünde yatırıyodum onu bile topladım. Allah annesine sabırlar versin çok acı

Canim bisey sorucam 7 saat uykudan sonra gunduz uykusuda uyuyor mu? Uyuyorsa kacar saat? Bide uykuya hmn dalabiliyor mu?

Bu saatlerde uyumuş oluyor, 2-3 gibi uyuyor. Uykuya hemen dalmıyor o biraz oyalıyor ama ona da alışır umarım. Fazla sallamamaya çalışıyorum. Bi de eklediğim bi video vardı bebek ağlamalarının anlamları diye; ordan uykum var ağlamasına özellikle dikkat ediyorum, uykusu varsa açılmasın diye altını falan açmıyorum, ne bileyim perdeyi çekiyorum gözüne ışık gelmesin diye, mümkünse ses olsun diye müzik ya da tv falan açıyorum (sessizlikte pek uyumuyor)
Akşam 6-7 gibi de kısa bir kestiriyor sonra gece 11-12ye kadar ayaktayız.
Şimdilik böyleyiz bakalım böyle gidecek mi
Darısı başınıza...

ne yapıcaz biz bigun gidecekler ya offf aklım gidiyo ya ben bu kadar korkak beceriksz degildim milletde bebegine bakamıyo bu annesi yanında hala diyo sanırım

kızlar korkmayın.. bebişler evlenene kadar ananeleri bakamaz ya. benim annem 20 günlükken gitti. o günden beri yanlızım. eşim akşamları sadece 10 dk sever o kadar. üstüne yatak odasının kapısını kapatır sesi gelmesin diye yatar uyur. ben kızımla salonda. yemeğimizi de salonda yiyoruz tv mizi de salonda uykumuzu da salonda. tek yaşadığımız oda. yemeğimi de temizliğimi de kendim yapıyorum. bebeğime de tek bakıyorum.. hamile kalmadan önce bunların hepsini göze almadık mı zaten? kendinize güvenin.. Allah sabrını da gücünü de veriyor..

bencede kiii prematüre doğsa bile kücvözde tamamlanıo gelişimi o hemşire biraz aptalmış bence

Evt ya bncede biraz arizaliymis..sezeryan dusmanligi var demekki...bebeklerin akciger gelisimi 37.hftann snundq cok buyuk oranda tamamlanir..bnun icn premature sinifndan cikarlar..en son gelisen organ cigerler ama dogum aninda gelismeyi tmmlanicak kdr uzun bi surec olsdugunu sanmiyrm

Bence büyüsün reşit olsun kendi kararını kendi versin derim ben. Annem benimkini deldirmemiş mesela.

İpek'inde gece uykulari iyi masallah ama gunduz neredeyse hic uyumuyor.uykusu oluyor ama uykuya bir turlu dalamiyor

İpek'inde gece uykulari iyi masallah ama gunduz neredeyse hic uyumuyor.uykusu oluyor ama uykuya bir turlu dalamiyor

Bizimki de bazen çok direniyor. Yapacak bişi yok, gece uyursun diyorum napim. Gece boyu mık mık yapmasın da nolursa olsun gündüz dayanılıyo bari. Bikaç gün direnirse sonra bikaç gün güzel uyuyor. Böyle böyle alışacak sanırım...

Bence büyüsün reşit olsun kendi kararını kendi versin derim ben. Annem benimkini deldirmemiş mesela.

valla bıçak altına yatıp kendi isteğim ile sezeryan oldum ama şimdi git kulağını deldir deseler ölüm gider o eczaneye.. ben o kadar geçe bırakmak istemiyorum.. sonuçta her kız küpe takmak ister. ben anneme duacıyım küçükken deldirdi diye. ne bilim annem çok kanıma işledi küpe meselesini çekiştirmeye başlamadan deldir diye. bi an düşündüm :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…