2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah cok şeker

kesinlikle değer
cok şeker olmuşş idoş yaa tam yemelikk

konak problemi olan yok galiba bizde var ne yapacamı bilmiyom

konak problemi için z.yağı ve bikaç damla limon banyo öncesi yaklaşık yarım saat önce sürüüp bekletilcek sağlık ocağında hemşire söyledi dün uyguladık konaktan eser kalmadı

iyi sallamışlar bennce kuzummsırf bizi deli etmek içinnn

kopardın beni gülerken hamarat hatun cok şeker olmuş ölesi bi güzelliğe ne yakışmaz kiiiiiiiii
kaç saattir çişimi tutuyorum yaa tuvalete gitmeye bile fırsat yok hanfendi kucağımda dizimde yastık sallama modunda oturuyoruz arada emiyooo nolca halimiz belimm agrıdan sızlıyooooooo

Vay hamarat kızlar tekrar sahnelere dondü demek :) kece iğne iplik gibi eşyalarımı cok uzağa kaldırmadım diyebilirim her an bende aranızda yer alabilirim :)

Bsey olmz cnm ya..bi ara kulakta 1 den fzla delk donemi vardi..bnde 4 bi kulakta 4 dger kulakta 8 delik var...3 yil oncede burnumu deldrdm...kizimnda 1 yasina gelnce deldrcm..bnmkini oyle deldrmis annem...smdi cok erkn gbi geliyo korkar asiri aglar sanirm

kızlar birşey merak ediyorum geçen ay kalça ultrasonumuz çekildi doktor normal dedi ama öğrendiğim kadarıyla bebeğin bezi yokken bacaklarını düz tutuyormuşsun her iki bacaktada 3 boğum olmalıymış ve o boğumlar aynı hizada olmalıymış bu şekilde herhangi bir problem olmadığı anlaşılıyormuş bugün doktora sordum evet öyle dedi. ama benim kızımda sağ bacağında 3 boğum var sol bacağında 1 boğum net diğer ikisi net değil bir sorun olabilir mi dedim doktora açıkçası pek net bir cevap vermedi kalça ultrasonu temiz çıktı dedi geçiştirdi sizlerde durum nasıl her iki bacakta da 3er boğum varmı meraktan çıldırcam başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum istanbuldayım doktor arayışına girdim

Cnm doktorun bi sorun olsa soylerfi bnce..ama icinn rahtlamasi icn bska ni doktora daha goturebilirdnzz.bebegnn aglamalari azaldimi cnm uykulari nasil

Cnm doktorun bi sorun olsa soylerfi bnce..ama icinn rahtlamasi icn bska ni doktora daha goturebilirdnzz.bebegnn aglamalari azaldimi cnm uykulari nasil

azaldı canım ya artık eskisinden de iyiyiz hatta dün büyük bir cesaret gösterip forum istanbula gittik yeni ciciler aldık huysuzluk yapmadı kızım 2 defa altını değiştirip emzirdim etrafı izledi şaşkın şaşkın sonra uyudu :) yarınki aşılarıda atlatırsak rahatlayacam diyorum ateş yapıyor diyorlar ya bakalım
hamile kalalım yeter
cinsiyetini öğrenelim
bulantılar geçsin
ağırlaştım artık doğsun yeter
ay şu dikişler dökülseydi
40 ı çıksın artık büyüyor
bunlar hiç bitmiyor galiba ama değiyor miniklerin bir gülüşüne :)

canım bu arada dünkü o kadar hazırlık uykuyla sona ermiş üzüldüm ama çabana hayran kaldım :) ben daha cesaret edemedim normal doğum olunca daha çok korkuyorum evlenince zaten korkudan zar zor başarmıştım şimdi yine ilk kez olacak gibi korkuyorum :)

Vay hamarat kızlar tekrar sahnelere dondü demek :) kece iğne iplik gibi eşyalarımı cok uzağa kaldırmadım diyebilirim her an bende aranızda yer alabilirim :)

Bekleriiiiz:)))))

Canimcim bunu tiglami yaptın sis ile mı ?

Tığ ile canım. Nako vizon yün ve 2 veya 2,5 mm tığ ile ördüm. tığın tam numarasını hatırlamıyorum çünkü üzeri silinmişti

Tepesinin ölçüsü olana kadar arttıra arttıra ördüm sonra hiç arttırmadan dümdüz devam ettim. En son ucunda biraz arttırma yapmıştım sıkmasın diye.

Son düzenleme:

Cnm 2 ay bitincr gcer diyolr..sennki ne zamn dogmustu..tukendm vla

Süper sisten hic anlamam Tigda cok marifetliyimdir yani marifetliydim bir zamanlar . Gaz sancılarımız azalsın biraz bende yapayım hatıra olsun prensesime :)

Kulaklarını gitgide uzun çekerek( bir kac kez dolayarak ) sonra kisa çekerek dolgu yaptın sanırım .

Cnm 2 ay bitincr gcer diyolr..sennki ne zamn dogmustu..tukendm vla

canım benim 8 ağustos bayramın birinci günü geldi bayram şekeri niyetine bugün 2 ay 1 günlüğüz bayağı hafifledi huysuzluğumuz ama nazardan çok çekiyorum eşimle benim bile nazarımız değiyor hemen sürekli okuyorum duaları biraz rahatlatıyor seninde az kalmış 2 aylık olmasına duyduğuma göre 2 ayda hafifler 2.5 aylıkken tamamiyle biter uyku düzenide oturur dediler. doğru galiba bizim hafifledi yavaş yavaş uykularımızda düzeliyor gibi ama çok az emiyor 3-4 dk ancak yoruluyor hemen allahtan doktorumuz gelişimi iyi dedi takma zamanla artar emme süresi şuanda daha küçük yoruluyor kısa süre sonra tekrar emmek istiyormuş mızmız kızım benim emmeye bile üşeniyor :) senin nasıl emme süresi gelişimi

teşekkür ederim kedicik.seninde olur inşallah kkızın tek çocuk mu düşünüyorsun yoksa. ben şahsen 3ü zorlayacağım allah verirse tabi :) çocukta yaparım kariyerde modundayım bu aralar

Kavga ediyo emerken cnm..sagip veriyrm emmek istemeynce..gelisimi iyi cnm sukur.yarin doktora gdicez bakalm ne dicek..sen umut oldn bna cnm ya 2 ay bitnce bzmkide azalick inss..gce uykusu da duzrlir umarm vla zombiye dondum

kızlAAAARR buldum buldum...3 çeşit yemek yapanlarn nasıl yaptığını buldum. kızım gündz hiç uyumazdı bugün bıcı bıcı yaptırdım mışıl mışıl uyudu şükür. bende 3 çeşit yemek yaptm hemde misafir çağrdm yemeğe...

canm ben hiç küpe takmıyorum ve her gusülde kulak deliğimi yıkamak zoruma gidiyor. ben şahsen kızımın kulağını deldirmek istemiyorum. isterse büyüyünce kendi deldirsin. demekki böyle şeyler kişiye göre değişiyor

arkadaşlar hepimizin bebeklerini allah bizlere bağışlasın bütün paylaşılan fotoğrafları çok beğendim hepsi çok çok tatlılar benim de dünyalar tatlısı kızım var henüz fotoğrafını paylaşmadım ama belki ilerleyen günlerde paylaşabilirim.hepinizin bebekleri sizleri çok yoruyor sanırım okuduğum kadarıyla allahıma binlerce şükür ki çok uslu bir kızım var gündüzleri de emip emip kendi kendine oynarken uyuyan geceleri de gayet güzel uyuyan bir kızım var .bazen diyorum bu kadar uyunur mu diye ama sakın kıskanmayın ve nazar değdirmeyin minikime hanımlar

canım tek sebep nefes kontrolü değil...geçen gaz çıkartmak için sadece birkaç dakikalığına yatırdım, başını diğer yana çevirmek isterken yüzü koyun kapandı yatağa, kafasının ağırlığından yüzünü kaldıramadı tekrar. o an hem ağzı hemde burnu kapalı kaldı..
yani nefes kontrolü olsada hala boyun kasları gelişmedi. yüzüstü gelince kafayı kaldırıp diğer yana çeviremiyorlar

Kavga ediyo emerken cnm..sagip veriyrm emmek istemeynce..gelisimi iyi cnm sukur.yarin doktora gdicez bakalm ne dicek..sen umut oldn bna cnm ya 2 ay bitnce bzmkide azalick inss..gce uykusu da duzrlir umarm vla zombiye dondum

seni çok iyi anlıyorum aynı anda hem emmeyi istiyor hemde sancıdan kıvranıp ağlıyor insan ne yapacağını şaşırıyor bende senin gibi sağıp kaşıkla veriyorum biberonla verme emmez dediler biraz öyle sütü içince sallayıp uyutuyorum sonrasında rahatlıyor rahat emiyor birde gaz sancısında iki ayağını birden hafifçe yukarı aşağı yap çok rahatlatıyor bazende dizlerine yüzüstü yatır sırtını ovala poposuna hafifçe vur. ama en rahat gaz çıkarması emer poziyonda yan yatırıyorum kucağıma poposunun üst kısmına vuruyorum hafifçe öylece rahat gaznı çıkarıyor bu üç pozisyondada çok rahatlıyor benim kızım bir bakıyorum gözler gidiyor uyuyor :)

annemin ve teyzemlerin söylediğine göre yüzüstü yatırdığın zaman yanında bekle 1-2 dk öyle dursun diyorlar daha fazlasına zaten gücü yetmiyormuş sonra düzeltecekmişiz. boyunlarını rahat tutmaları 3 ayı geçtikten sonra oluyormuş hani bu ellerinden tutupda doktorlar kendilerine doğru doğrultmaya çalışıyorlar ya ozaman kafasını rahat kaldırır dik duruma getirirse sıkıntı olmazmış boyun kasları gelişmiş olurmuş ama yinede yüzüstü uyutmayın diyorlar ayrıca sırtüstüde yatırmayın kafasını hafif yan çevirin diyorlar kusacak olursa yada tükürük yapıyorlar ya o bile boğulmasına sebep olabiliyormuş kızlar o durumda kafasını çeviremiyormuş bebeklerimiz allahım korusun yavrularımızı herzaman dikkatli olmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…