- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.081
Tamam bazen çıldırıyoruz filan ama yaşadıklarımız o kadar tatlı anılar olarak kalacak ki. Uykusuzluklar, aç kalmalar, oda oda dolaşmalar, sallamaktan ayakta uyuşmalar. Acısıyla tatlısıyla her halleri güzel ve en önemlisi sağlıklılar. Ne diyoruz kızlar:
İYİ Kİ YAPMIŞIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :)))
Not: Bu mesaj çocuk yapma konusunda anticaydırıcı özellik taşımaktadır:))
ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
BU GÜLÜŞ HER ŞEYE DEĞER.................
Eki Görüntüle 825157
konak problemi olan yok galiba bizde var ne yapacamı bilmiyom
Kızlar facede bebek anneleri diye bi grup var. Günlük menülerini yazıyolar maşallah çorbadan tatlıya salataya kadar herşey var. Ben günde 1 çeşit yaptığıma dua ediyorum ben mi çok beceriksizim yoksa onlar mı sallıyo anlamadım
valla bıçak altına yatıp kendi isteğim ile sezeryan oldum ama şimdi git kulağını deldir deseler ölüm gider o eczaneye.. ben o kadar geçe bırakmak istemiyorum.. sonuçta her kız küpe takmak ister. ben anneme duacıyım küçükken deldirdi diye. ne bilim annem çok kanıma işledi küpe meselesini çekiştirmeye başlamadan deldir diye. bi an düşündüm :S
kızlar birşey merak ediyorum geçen ay kalça ultrasonumuz çekildi doktor normal dedi ama öğrendiğim kadarıyla bebeğin bezi yokken bacaklarını düz tutuyormuşsun her iki bacaktada 3 boğum olmalıymış ve o boğumlar aynı hizada olmalıymış bu şekilde herhangi bir problem olmadığı anlaşılıyormuş bugün doktora sordum evet öyle dedi. ama benim kızımda sağ bacağında 3 boğum var sol bacağında 1 boğum net diğer ikisi net değil bir sorun olabilir mi dedim doktora açıkçası pek net bir cevap vermedi kalça ultrasonu temiz çıktı dedi geçiştirdi sizlerde durum nasıl her iki bacakta da 3er boğum varmı meraktan çıldırcam başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum istanbuldayım doktor arayışına girdim
Cnm doktorun bi sorun olsa soylerfi bnce..ama icinn rahtlamasi icn bska ni doktora daha goturebilirdnzz.bebegnn aglamalari azaldimi cnm uykulari nasil
Hiii hemen yetişmem lazım
Bu arada basit bi bere yap, tepesine de kulak yap çok şirin duruyo resimlerde.
Bak barışın beresini göstereyim
Kızlar bayramda yapabilirsiniz çok şirin oluyor
Eki Görüntüle 827002
Vay hamarat kızlar tekrar sahnelere dondü demek :) kece iğne iplik gibi eşyalarımı cok uzağa kaldırmadım diyebilirim her an bende aranızda yer alabilirim :)
Canimcim bunu tiglami yaptın sis ile mı ?
kızlar birşey merak ediyorum geçen ay kalça ultrasonumuz çekildi doktor normal dedi ama öğrendiğim kadarıyla bebeğin bezi yokken bacaklarını düz tutuyormuşsun her iki bacaktada 3 boğum olmalıymış ve o boğumlar aynı hizada olmalıymış bu şekilde herhangi bir problem olmadığı anlaşılıyormuş bugün doktora sordum evet öyle dedi. ama benim kızımda sağ bacağında 3 boğum var sol bacağında 1 boğum net diğer ikisi net değil bir sorun olabilir mi dedim doktora açıkçası pek net bir cevap vermedi kalça ultrasonu temiz çıktı dedi geçiştirdi sizlerde durum nasıl her iki bacakta da 3er boğum varmı meraktan çıldırcam başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum istanbuldayım doktor arayışına girdim
Bekleriiiiz:)))))
Tığ ile canım. Nako vizon yün ve 2 veya 2,5 mm tığ ile ördüm. tığın tam numarasını hatırlamıyorum çünkü üzeri silinmişti
Tepesinin ölçüsü olana kadar arttıra arttıra ördüm sonra hiç arttırmadan dümdüz devam ettim. En son ucunda biraz arttırma yapmıştım sıkmasın diye.
Cnm 2 ay bitincr gcer diyolr..sennki ne zamn dogmustu..tukendm vla
Bitmişini de gördüm harika olmuş. Aaaaaaah ah, kızım olaydı ben de yapaydım :)
Allah oğluma uzun ömürler versin.. hepimizin yavrularına tabiiki :)
Canım işin sırrı sanırım sürdükten sonra yumuşayınca bebek tarağıyla iyice taramak. Acıtmadan hafifçe tırnağınla da kaldırabilirsin ama çok nazik olman lazım :)
canım 1,5 aydan sonra başlıyor zibidiler :) benimki 3 aylık oldu hemen hemen, onunla konuşunca omuzlarını yukarı çekip kocaman gülüyor, başını eğip ellerini ağzına götürüyor. tabii ben de eriyorumama bitürlü resmini çekemedim, makineyi görünce gözlerini kocaman açıp bakakalıyor
canım arada kalmışsın çok zor bi durum... arkadaşlar bisürü öneri yazmışlar umarım işine yarar. bence de eşin biraz sana bıraksın ailenle olan ilişkini. kendi görmek istemiyosa gene gitsin dolaşsın onlar gidince gelir. ama sana görüşmiceksin gelmesinler vs demesin.
kardeşin de biraz ayağını denk alsın ortalığı karıştırmasın artık :)
annenle baban da azıcık onu idare etsinler bu kadar da olmaz ki...
canım benim 8 ağustos bayramın birinci günü geldi bayram şekeri niyetine bugün 2 ay 1 günlüğüz bayağı hafifledi huysuzluğumuz ama nazardan çok çekiyorum eşimle benim bile nazarımız değiyor hemen sürekli okuyorum duaları biraz rahatlatıyor seninde az kalmış 2 aylık olmasına duyduğuma göre 2 ayda hafifler 2.5 aylıkken tamamiyle biter uyku düzenide oturur dediler. doğru galiba bizim hafifledi yavaş yavaş uykularımızda düzeliyor gibi ama çok az emiyor 3-4 dk ancak yoruluyor hemen allahtan doktorumuz gelişimi iyi dedi takma zamanla artar emme süresi şuanda daha küçük yoruluyor kısa süre sonra tekrar emmek istiyormuş mızmız kızım benim emmeye bile üşeniyor :) senin nasıl emme süresi gelişimi
valla bıçak altına yatıp kendi isteğim ile sezeryan oldum ama şimdi git kulağını deldir deseler ölüm gider o eczaneye.. ben o kadar geçe bırakmak istemiyorum.. sonuçta her kız küpe takmak ister. ben anneme duacıyım küçükken deldirdi diye. ne bilim annem çok kanıma işledi küpe meselesini çekiştirmeye başlamadan deldir diye. bi an düşündüm :S
Ciğer gelişimi pelvis kemiğinden geçmiş olmaları benim söylediğim ya da öncesinde bildiğim şeyler değil. Ben hemşirenin söylediğini paylaşıyorum. Nefes kontrolünü yapabiliyorlarmış. Ama Dediğim gibi bu ayın sonunda doktor kontrolümüz var asıl ona danışacağım
Kavga ediyo emerken cnm..sagip veriyrm emmek istemeynce..gelisimi iyi cnm sukur.yarin doktora gdicez bakalm ne dicek..sen umut oldn bna cnm ya 2 ay bitnce bzmkide azalick inss..gce uykusu da duzrlir umarm vla zombiye dondum
canım tek sebep nefes kontrolü değil...geçen gaz çıkartmak için sadece birkaç dakikalığına yatırdım, başını diğer yana çevirmek isterken yüzü koyun kapandı yatağa, kafasının ağırlığından yüzünü kaldıramadı tekrar. o an hem ağzı hemde burnu kapalı kaldı..
yani nefes kontrolü olsada hala boyun kasları gelişmedi. yüzüstü gelince kafayı kaldırıp diğer yana çeviremiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?