2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar gecmisi takip etmekle yetiniyorum.. genelde sayfaya giriyorum ama net oyle saatlerce acik kaliyor. Kizim 38gunlukken kendiliginden emmeye başladı. Ama sutum yetmiyor hem sut hem mama veriyorum. Inat kizim inatlasinca emmedi kafasini mememe dogru cevirmezdi bile bende nette okudum keskin tadlar gecermis sute aci sarimsak tadi .. esime dedim hamileligimin ilk uc ayi cigkofte yedim alsanda yesem belki buda emer diye dalga gectim. Ve gercek oldu o gun emmeye basladi benim zilli. Suan 59 gunluk olduk .
Bu arada mersinden nevsehire tasindik.. ilk bir haftada zorlandi kizim uyumadi geceleri. Suan oda bizde evimize alistik.. kendi kendine oyunlar yapiyor etrafina bakiniyor.. yarim saat falan boyle oynuyor. Sonra sikiliyor agliyor.
Ben sikiliiyorum disari cikalim diyorum esime ne zaman ciksak bir gaz sancisi bir kaka yapiyor agliyor esimde hadi eve gidelim diyor ve panikliyor. Benimde hevesim kursagimda kaliyor eve donunce susuyor ... Bu kizin cok kiskanc olacak diyorum bize bir rahat vermiyor diyorum esime.:)
Bebekleriniz cok seker kizlar masallah hepsine allahim nazarlardan saklasin..
Biraz karisik yazmis olabilirim telde yazmaya yeni alisiyorum:)

Masallh ne guzel cnm da..kiskanmak ne alaka niye kiskanalim...kiskanilacagni dusunuyosan soylemesydn cnm...

canım kızının emmeye başlamasına çok sevindim. dışarı çıkma olayında seni çok iyi anlıyorum bende cesaret edemiyordum arabada gittiğimiz yerde gaz sancısı emme istemesi rezil oluyorduk resmen eşimle ama dün alışveriş merkezine gittik oralarda bebek bakım odaları var mama ısıtıcısına kadar herşeyi düşünmüşler altını değiştirmek emzirmek çok rahat oluyor ayrıca o huysuz bebek avm deki ışıklardan renklerden öyle bir hale geliyorki benim kız tavanlara baktı baktı durdu en son uyudu hatta yemekte yesekmi dedik eşimle ve yemeği bile yedik(evde asla beraber rahat bir yemek yiyemezken) sende avmlerle alıştır bence :)

ne güzel özendim valla ben daha yeni yeni tek çeşit yapmayı başarıyorum onuda kaç saatte tahmin edersin bebeğin huysuzluğuyla :)

maşallah canım darısı benim ve benim kızım gibi bebeklerin başına umutla o günleri bekliyorum. ama olsun uykusuz günler geceler yorgunluklarda güzel sonuçta anneyiz artık fedakar olmak gerek o bir gülüyor ya canım feda olsun diyorum kızıma :)

Birde kizlar tam kirkinci gunumuzde adet oldum ben. Doktora gittim adet olmussun dedi. Bende ne guzel uzun sure olmaz diye seviniyordum. 10 gun surdu. BBundan sonra duzenli de olabilir duzensizde dedi. Belli bir donem boyle surer dedi.

canımı kaç boğum olması gerektiğini bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla bacaklarını karnına doğru istiyorsun iki bacaktaki boğulmaların tam birbirlerinin karşısında olması gerekiyormuş.Bizde ailesel yatkınlık var baba tarafından ırsi kardeşim ve bendede varmış, bendeki filmde çıkmamış,boğumlar denk gelmediği için annemin ısrarıyla ortppediye yönlendirmişler orda gizli kalça çıktığı teşhisi konmuş bana. Mutlaka başka doktora göster için rahat etsin

ohh hadi gözün aydın cnmcım:))..ben dayanamayıp aradım doktoru fitil verdi yarım attık fitili 2 saat sonra benimkide doldurdu cıvık bi şekilde...sanki ben rahatladım ya o rahatlayınca:)))

Bi de bitse :) Daha baya devamı var yavaş yavaş yapıcam bakalım :))

Kedicikim benim şuan yaptığım da seninkine çok benziyo ve ben kostüm şeklinde yapıyorum :)) Seninki de çok güzel olmuş ben de tığ ile örüyorum.

tşkler canım kızım uyansın dediğin gibi bakayım birde. başka bir doktora götürcem zaten taktım kafaya umarım birşey çıkmaz

ohh hadi gözün aydın cnmcım:))..ben dayanamayıp aradım doktoru fitil verdi yarım attık fitili 2 saat sonra benimkide doldurdu cıvık bi şekilde...sanki ben rahatladım ya o rahatlayınca:)))

sağol canım.. hakikaten o yaptı sanki ben yapmış gibi rahatladım :) yavrum çok yoruldu sanırım ya da rahatladı sonrasında bi güzel uyudu bende işlerimi yaptım... bu arada sizede geçmiş olsun :)))

Son düzenleme:

canım benim deldirmemişler bende cesaret edemedim 25 yaşında nişanlıyken deldirdim o yüzden kızımın kulağını küçükken deldirmeyi düşünüyorum küçük kızlara küpe çok yakışıyor...

canım bizde çektirdik usg alt sınırda oldgu için 1 ay sonra tekrar çekilecek ben boğumlara dikkat etmedim bebişe banyo yaptrdm uyudu şimdi yarın bakayım bende...
doğumunu medipolde yaptın peki bebeğin kontrollerine nereye gidiyorsun doktorunz kim

usg normal sınırlar içinde çıktı ama ne bileyim bana çok güven vermedi yada ben çok pimpirikli bir anne oldum doğumda kontrole gelen çocuk doktoru vardı zeynep arı şimdilik hala ona devam ediyorum ama açıkçası daha ilgili bir doktor arıyorum. çok ilgisiz gibi geldi bana ilk kez bugün biraz ilgiliydi bilmiyorum sen hangi doktora gidiyorsun usg için doktor ne dedi?

sağol canım.. hakikaten o yaptı sanki ben yapmış gibi rahatladım :) yavrum çok yoruldu sanırım ya da rahatladı sonrasında bi güzel uyudu bende işlerimi yaptım... bu arada sizede geçmiş olsun :)))

teşekkür ederiz:))...aynen benimkide baya uyudu rahatladı yavrucaklar ya

tşkler canım kızım uyansın dediğin gibi bakayım birde. başka bir doktora götürcem zaten taktım kafaya umarım birşey çıkmaz

cnm bende bi bakayım dedim benim kızımdada birinde 1 birinde 2 boğum var zaten grip hasta yavrum yarın doktora götürecem hemen çok moralim bozuldu usg temiz çıkmıştı ama kp gelmişti bu kızın bacakları nie düz durmuo die dümdüz tutarken yakaladım o zaman mı çıktı acaba ağlamak üzereyim çok üzüldüm

bizim doğumda kontrole polat erdem geldi ama kontrol için randevu almamız gerekiyormuş bilmedigimiz için gidemedik ona rüstem bedele gidiyorum -3te aşırı ilgili değil ama sorduğum sorulara cevap alıyorum şimdilik yeterli geldi bana...
kalçanın birinn alfa değeri tam sınırda 60 çıktı...korkulacak birşey yok normal ama bi kontrol edelim dedi.. bir ay boyunca çift bez bağlamamı ve kucakta tutarken apış arasından tutmamızı söyledi.. bakalım bayramdan sonra çekilecek usg inşallah bi problem çıkmaz
bizimde babamızda kalça problemi varmış kv boğumları kontrol etmiş biri eksik oldgundan doktora söylemiş öyle çıkmış ortaya bende o yüzden endişeliyim açıkçası..

Canım üzme kendini,yazdıklarını okuyup üzüldüğünü görünce bende üzüldüm.bak usg normal sınırlarda çıkmış,kayınpederinde yaptığı hoş değil tabiki ama o kadarla bişey olacağını zannetmiyorum.yarın zaten hemen götürürsün tekrar doktora için rahatlar.göreceksin bak hiçbişey çıkmayacak.sonuçta şu saatte kendini üzmek dışında yapabileceğin hiçbişey yok,kendini üzme işinide lütfen yapma.sabah ola hayrola,üzülen bir topik kardeşi istemiyorum !!!!! üzülme nolur

cnm çok saol valla çok üzüldüm zaten grip hapşırıp duruyo ve çok hareketli bi bebek eğer öle bişe olursa yeni düzene girmişken iice kötü olacak çöktüm resmen dua edin nolur inşallah bişe çıkmaz((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…