- 18 Haziran 2013
- 374
- 44
- 48
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.101
arkadaşlar hepimizin bebeklerini allah bizlere bağışlasın bütün paylaşılan fotoğrafları çok beğendim hepsi çok çok tatlılar benim de dünyalar tatlısı kızım var henüz fotoğrafını paylaşmadım ama belki ilerleyen günlerde paylaşabilirim.hepinizin bebekleri sizleri çok yoruyor sanırım okuduğum kadarıyla allahıma binlerce şükür ki çok uslu bir kızım var gündüzleri de emip emip kendi kendine oynarken uyuyan geceleri de gayet güzel uyuyan bir kızım var .bazen diyorum bu kadar uyunur mu diye ama sakın kıskanmayın ve nazar değdirmeyin minikime hanımlar
Kizlar gecmisi takip etmekle yetiniyorum.. genelde sayfaya giriyorum ama net oyle saatlerce acik kaliyor. Kizim 38gunlukken kendiliginden emmeye başladı. Ama sutum yetmiyor hem sut hem mama veriyorum. Inat kizim inatlasinca emmedi kafasini mememe dogru cevirmezdi bile bende nette okudum keskin tadlar gecermis sute aci sarimsak tadi .. esime dedim hamileligimin ilk uc ayi cigkofte yedim alsanda yesem belki buda emer diye dalga gectim. Ve gercek oldu o gun emmeye basladi benim zilli. Suan 59 gunluk olduk .
Bu arada mersinden nevsehire tasindik.. ilk bir haftada zorlandi kizim uyumadi geceleri. Suan oda bizde evimize alistik.. kendi kendine oyunlar yapiyor etrafina bakiniyor.. yarim saat falan boyle oynuyor. Sonra sikiliyor agliyor.
Ben sikiliiyorum disari cikalim diyorum esime ne zaman ciksak bir gaz sancisi bir kaka yapiyor agliyor esimde hadi eve gidelim diyor ve panikliyor. Benimde hevesim kursagimda kaliyor eve donunce susuyor ... Bu kizin cok kiskanc olacak diyorum bize bir rahat vermiyor diyorum esime.:)
Bebekleriniz cok seker kizlar masallah hepsine allahim nazarlardan saklasin..
Biraz karisik yazmis olabilirim telde yazmaya yeni alisiyorum:)
ne güzel özendim valla ben daha yeni yeni tek çeşit yapmayı başarıyorum onuda kaç saatte tahmin edersin bebeğin huysuzluğuyla :)kızlAAAARR buldum buldum...3 çeşit yemek yapanlarn nasıl yaptığını buldum. kızım gündz hiç uyumazdı bugün bıcı bıcı yaptırdım mışıl mışıl uyudu şükür. bende 3 çeşit yemek yaptm hemde misafir çağrdm yemeğe...
arkadaşlar hepimizin bebeklerini allah bizlere bağışlasın bütün paylaşılan fotoğrafları çok beğendim hepsi çok çok tatlılar benim de dünyalar tatlısı kızım var henüz fotoğrafını paylaşmadım ama belki ilerleyen günlerde paylaşabilirim.hepinizin bebekleri sizleri çok yoruyor sanırım okuduğum kadarıyla allahıma binlerce şükür ki çok uslu bir kızım var gündüzleri de emip emip kendi kendine oynarken uyuyan geceleri de gayet güzel uyuyan bir kızım var .bazen diyorum bu kadar uyunur mu diye ama sakın kıskanmayın ve nazar değdirmeyin minikime hanımlar
. Bebeginde lanuga tüyü olan annelere bir sorum olcak . Tüyler döküldü mü hala var mı ?
canımı kaç boğum olması gerektiğini bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla bacaklarını karnına doğru istiyorsun iki bacaktaki boğulmaların tam birbirlerinin karşısında olması gerekiyormuş.Bizde ailesel yatkınlık var baba tarafından ırsi kardeşim ve bendede varmış, bendeki filmde çıkmamış,boğumlar denk gelmediği için annemin ısrarıyla ortppediye yönlendirmişler orda gizli kalça çıktığı teşhisi konmuş bana. Mutlaka başka doktora göster için rahat etsinkızlar birşey merak ediyorum geçen ay kalça ultrasonumuz çekildi doktor normal dedi ama öğrendiğim kadarıyla bebeğin bezi yokken bacaklarını düz tutuyormuşsun her iki bacaktada 3 boğum olmalıymış ve o boğumlar aynı hizada olmalıymış bu şekilde herhangi bir problem olmadığı anlaşılıyormuş bugün doktora sordum evet öyle dedi. ama benim kızımda sağ bacağında 3 boğum var sol bacağında 1 boğum net diğer ikisi net değil bir sorun olabilir mi dedim doktora açıkçası pek net bir cevap vermedi kalça ultrasonu temiz çıktı dedi geçiştirdi sizlerde durum nasıl her iki bacakta da 3er boğum varmı meraktan çıldırcam başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum istanbuldayım doktor arayışına girdim
canım benim kız bu sabah yaptı kakasını doktorumuzu da aramadım çünkü yine ağlamadan sızlamadan cıvık bi kaka yaptı doldurdu :)
sanırım bizimki yalancı kabızlık :) ya da kız korktu doktor lafını duyunca
umarım seninkide kabız değildir yapar kakasını raahatçana :)
kopardın beni gülerkenhamarat hatun cok şeker olmuş ölesi bi güzelliğe ne yakışmaz kiiiiiiiii
kaç saattir çişimi tutuyorum yaa tuvalete gitmeye bile fırsat yok hanfendi kucağımda dizimde yastık sallama modunda oturuyoruz arada emiyooo nolca halimiz belimm agrıdan sızlıyooooooo
canımı kaç boğum olması gerektiğini bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla bacaklarını karnına doğru istiyorsun iki bacaktaki boğulmaların tam birbirlerinin karşısında olması gerekiyormuş.Bizde ailesel yatkınlık var baba tarafından ırsi kardeşim ve bendede varmış, bendeki filmde çıkmamış,boğumlar denk gelmediği için annemin ısrarıyla ortppediye yönlendirmişler orda gizli kalça çıktığı teşhisi konmuş bana. Mutlaka başka doktora göster için rahat etsin
ohh hadi gözün aydın cnmcım:))..ben dayanamayıp aradım doktoru fitil verdi yarım attık fitili 2 saat sonra benimkide doldurdu cıvık bi şekilde...sanki ben rahatladım ya o rahatlayınca:)))
valla bıçak altına yatıp kendi isteğim ile sezeryan oldum ama şimdi git kulağını deldir deseler ölüm gider o eczaneye.. ben o kadar geçe bırakmak istemiyorum.. sonuçta her kız küpe takmak ister. ben anneme duacıyım küçükken deldirdi diye. ne bilim annem çok kanıma işledi küpe meselesini çekiştirmeye başlamadan deldir diye. bi an düşündüm :S
kızlar birşey merak ediyorum geçen ay kalça ultrasonumuz çekildi doktor normal dedi ama öğrendiğim kadarıyla bebeğin bezi yokken bacaklarını düz tutuyormuşsun her iki bacaktada 3 boğum olmalıymış ve o boğumlar aynı hizada olmalıymış bu şekilde herhangi bir problem olmadığı anlaşılıyormuş bugün doktora sordum evet öyle dedi. ama benim kızımda sağ bacağında 3 boğum var sol bacağında 1 boğum net diğer ikisi net değil bir sorun olabilir mi dedim doktora açıkçası pek net bir cevap vermedi kalça ultrasonu temiz çıktı dedi geçiştirdi sizlerde durum nasıl her iki bacakta da 3er boğum varmı meraktan çıldırcam başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum istanbuldayım doktor arayışına girdim
canım benim deldirmemişler bende cesaret edemedim 25 yaşında nişanlıyken deldirdim o yüzden kızımın kulağını küçükken deldirmeyi düşünüyorum küçük kızlara küpe çok yakışıyor...
canım bizde çektirdik usg alt sınırda oldgu için 1 ay sonra tekrar çekilecek ben boğumlara dikkat etmedim bebişe banyo yaptrdm uyudu şimdi yarın bakayım bende...
doğumunu medipolde yaptın peki bebeğin kontrollerine nereye gidiyorsun doktorunz kim
sağol canım.. hakikaten o yaptı sanki ben yapmış gibi rahatladım :) yavrum çok yoruldu sanırım ya da rahatladı sonrasında bi güzel uyudu bende işlerimi yaptım... bu arada sizede geçmiş olsun :)))
tşkler canım kızım uyansın dediğin gibi bakayım birde. başka bir doktora götürcem zaten taktım kafaya umarım birşey çıkmaz
usg normal sınırlar içinde çıktı ama ne bileyim bana çok güven vermedi yada ben çok pimpirikli bir anne oldumdoğumda kontrole gelen çocuk doktoru vardı zeynep arı şimdilik hala ona devam ediyorum ama açıkçası daha ilgili bir doktor arıyorum. çok ilgisiz gibi geldi bana ilk kez bugün biraz ilgiliydi bilmiyorum sen hangi doktora gidiyorsun usg için doktor ne dedi?
usg normal sınırlar içinde çıktı ama ne bileyim bana çok güven vermedi yada ben çok pimpirikli bir anne oldumdoğumda kontrole gelen çocuk doktoru vardı zeynep arı şimdilik hala ona devam ediyorum ama açıkçası daha ilgili bir doktor arıyorum. çok ilgisiz gibi geldi bana ilk kez bugün biraz ilgiliydi bilmiyorum sen hangi doktora gidiyorsun usg için doktor ne dedi?
Canım üzme kendini,yazdıklarını okuyup üzüldüğünü görünce bende üzüldüm.bak usg normal sınırlarda çıkmış,kayınpederinde yaptığı hoş değil tabiki ama o kadarla bişey olacağını zannetmiyorum.yarın zaten hemen götürürsün tekrar doktora için rahatlar.göreceksin bak hiçbişey çıkmayacak.sonuçta şu saatte kendini üzmek dışında yapabileceğin hiçbişey yok,kendini üzme işinide lütfen yapma.sabah ola hayrola,üzülen bir topik kardeşi istemiyorum !!!!! üzülme nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?