- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.141
Butun gun neredeyse ama sorun su ki aman aman sutum yok mama takviye ediyorum kilosuda az. Bilemedim ben artik yani ne zaman meme ne zaman mama. Butun gece uyuyor. Butun gece!!!!! İnşallah uyurken bari kilo alsin dedigin gibi. Simdi ki aklim olsa dogar dogmaz verirdim mamayi sarilik olup hadtahanelerde surunmez bebimi zayiflatmazdim. Omur torpusu....
Butun gun neredeyse ama sorun su ki aman aman sutum yok mama takviye ediyorum kilosuda az. Bilemedim ben artik yani ne zaman meme ne zaman mama. Butun gece uyuyor. Butun gece!!!!! İnşallah uyurken bari kilo alsin dedigin gibi. Simdi ki aklim olsa dogar dogmaz verirdim mamayi sarilik olup hadtahanelerde surunmez bebimi zayiflatmazdim. Omur torpusu....
Cildiricam abartisiz 2 saatir meme agzinda bekliyoruz. Emmiyor cunki uyuyor. Mana versem hemen icer tabi. Ama sut var suan birikti. Ksc saat oldu emmeyeli. Agla agla gozum cikti. Geceleri emmek icin uyanan bebekler ne muhteşem. Uyansin diye yapmadigim kalmiyor. Cok derin uykuda biberonda almiyor kilo alimi sinirda. Cildiricam tum beynim onda neden herkesin cocugu gece emer kilo alimi iyidir. Ben en gec iki saatte bir kendim alarmla kalkip belki emer umuduyla yirtiniyorum. Artik yoruldum. Cook zor napacagimi bilmiyorum tikanip kaliyorim bazen....
Kizlar yarin a101 e fakir steam expert Buharlı temizleyici geliyomus uzun zamandir bebek olcak diye bakiyordum emeklediginde felan yerler dezenfekte olsunsun istiyorum var mi kullanan yada etrafindan duyan
canım benim deldirmemişler bende cesaret edemedim 25 yaşında nişanlıyken deldirdim o yüzden kızımın kulağını küçükken deldirmeyi düşünüyorum küçük kızlara küpe çok yakışıyor...
canım bizde çektirdik usg alt sınırda oldgu için 1 ay sonra tekrar çekilecek ben boğumlara dikkat etmedim bebişe banyo yaptrdm uyudu şimdi yarın bakayım bende...
doğumunu medipolde yaptın peki bebeğin kontrollerine nereye gidiyorsun doktorunz kim
canım ben geçen sene kullandım markasını hatırlamıyorum ama çöpe attım diyebilirm. hiç beğenmedim. buhardan dolayı yerler leke oluyor.kablosu çok küçük. sırf salonda 2 farklı yere takmak zorunda kalıyordum.. ama memnun kalanlarda vardır. ben de kullanamadım. annemde kullanamadı..sen bilirsin yine de.. indirimdeyken al kullan belki hoşuna gider.
canım ne kadar küçükken deldirmeyi düşünüyorsun? ben ilerde çekmeye başladığında kulağını yırtar diye korkuyorum. ama deldirmekte istiyorum. bilemedim ..
en kısa sürede deldirmeyi düşünüyorum.. hatta şöyle söyleyeyim dogumdan sonra 7. gününde erkekleri sünnet ettirmek kızlarında kulaklarını deldirmek sünnetmiş.. peygamberimiz öyle yaparmış.. ben ozaman deldiremedim o günler biraz teleşeli geçti.. dediğin gibi elleri ile kulaklarına dokunmuyor şu an bi an önce iyileşir gider :)
evet doğru söylüyorsun. cesaretlendim bak şimdi.. bugün gidip deldirmezsem iyidir
bende bir araştırayım nerede deliyorlar.. önceden eczaneler delerdi ama bi ara yasaklamışlardı... kuyumcular mı yapıyor acaba..
bende iyice heveslendim kızımın küpeleri de hazır :)
ben çok geride kalmışım.. eczanede alerji yapmayan bebeklere özel minik küpeler vardı. ben eczanede deliniyor diye biliyordum. ne ara yasaklandı. küpesini nerden aldın? çok soru sordumdeldirince haber verir misin bana şurda deldirdim diye :)
evet doğru söylüyorsun. cesaretlendim bak şimdi.. bugün gidip deldirmezsem iyidir
Kizlar android telefonu olanlar kolik bebek diye bi uygulama var onu telefo larona indirsinler onun icinde kolik bebek sakinlestirici bi ses var ona bi baksin cok guzel bisey actigimiz an sakinlesiyor benim oglum
Süper sisten hic anlamam Tigda cok marifetliyimdir yani marifetliydim bir zamanlar . Gaz sancılarımız azalsın biraz bende yapayım hatıra olsun prensesime :)
Kulaklarını gitgide uzun çekerek( bir kac kez dolayarak ) sonra kisa çekerek dolgu yaptın sanırım .
teşekkür ederim kedicik.seninde olur inşallah kkızın tek çocuk mu düşünüyorsun yoksa. ben şahsen 3ü zorlayacağım allah verirse tabi :) çocukta yaparım kariyerde modundayım bu aralar
Kedicikim benim şuan yaptığım da seninkine çok benziyo ve ben kostüm şeklinde yapıyorum :)) Seninki de çok güzel olmuş ben de tığ ile örüyorum.
kızlar,
2. ay aşımızı yarın olacağız kısmetse ,aşılar neresinden yapılıyor bebişin? bebişimi ona göre giydireceğim kolay açılsın diye.bir de ne gibi aşı sonrası ne gibi huzursuzluklar yaşandı bebişlerinizde?
mutluyuzzzzz :) günde 120 cc mama takviyesi olmadan paşam doymuyordu
iki gündür hiç mama istemiyor, aferin bize dimi
Kizlar siz bebeginizi yatirirken yastik kullaniyor musunuz? Ben altina batttaniye katliyorum ama artik yastik mi koysam diyorum.
Bi de bugun kaloriferleri yakmadilar ve yorgani cikardim kizima, kalin bi battaniyeyle yatiriodum ama isinmiyomus sabah fark ettim ici sicak degildi. Siz cikardiniz mi yorganlari?
günaydınnnnn
kucak seansımız başladı koltukta :)))
Yok canım çekerek değil daha kolay
hep daire olarak sık iğne yapıyorsun
ilk sıra 6
2. sıra 12
3. sıra 18 tane sık iğne yapıp diğer sıralarda hiç arttırmadan istediğin kadar uzatıyosun.
sonra 2ye katlayıp bereye dikiyosun bitti :)
o kadar zorluk çekmeme rağmen kesinlikle istiyorum yaaaa :)
çalışmak zorunda kalmasam yüzlerce çocuğum olsun isteyebilirdim
gülüşü dünyaya bedel
ama 2-3 yaşına geldiğinde vaz geçebilirim doğumdan korkup :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?