2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende üfürümlüyüm,benim doktorumda aynen kedicikin dediklerini dedi hatta bendede var bişey olmaz dedi:)), içini ferah tut canım.

Sağol canım ya vallahi içimi rahatlattınız sabahtan beri netten en iyi çocuk kardiyoloğunu araştırıyordum. Şuan içime su serpildi sen ve kedicikin yazdığını okuyunca iyi ki varsınız İyi ki can sıkıntımı burda sizlerle paylaşmışım.

Kızlar canım sıkkın dün doktor kontrolümüzde kalbinde üfürüm var dedi. Yarın çocuk kardiyolojisine çıkıcaz umarım kötü bişey yoktur

Cnm bnm kuzenmn oglunda vardi ufurum...hc sknti yasamadi...gelisimi dger cocuklrdan ondeydi bile...hmde 4 yernde vardi klbinin..zamanla hepsi kapandi..bu cddi bi sorun degil sukur canini hc skma asu bebisimizide uzme annesi sakin ..sen uzulursen o da huzursz olur durduk yere...

Bundada var kurutma makinasi sesi ama oglum en cok o kolik bebek sesine sakinlesiyor bazen acip yanina koyuyorum uyuyo bile
Canım cep telefonunu bebeğinin yanına koyman sakıncalı değil mi :26: Benimde oğlumun dinlemeden uyumadığı bir ninnisi var. Eski cep telefonuma yükledim simkart olmadığı için radyasyon yok.
Kızlar canım sıkkın dün doktor kontrolümüzde kalbinde üfürüm var dedi. Yarın çocuk kardiyolojisine çıkıcaz umarım kötü bişey yoktur
Günebakancım benim oğlumda da vardı doğduğunda doktoru ilk muayenemizde farketti. Bir sonraki kontrolümüze kadar geçti kendiliğinden.
Calpol kullan canım. Ben aşı olmaya gittiğimizde yanımda götürdüm. Aşı olur olmaz 1 çay kaşığı verdim sağlık ocağında. Ağrısı olmasını beklemedim.

kızlar bugün sağlık ocağına aşıya gittiğimizde hem ebeye hemde ordaki doktora şu boğum olayını sordum. doktor önce kızımın bacaklarını dümdüz uzattı (burda birinin kp yapmıştı ya öyle hatırlıyorum) sonra bacaklarını karnına doğru itti bir iki kez itili olarakda boğumlara baktı hayır dedi kalça yapısı düzgün herhangibir sorun yok dedi açıkçası içim rahatladı o 3 boğum olayını çok takmıştım kafama umarım diğer arkadaşlarda da sıkıntı çıkmaz

Calpol kullan canım. Ben aşı olmaya gittiğimizde yanımda götürdüm. Aşı olur olmaz 1 çay kaşığı verdim sağlık ocağında. Ağrısı olmasını beklemedim.[/QUOTE]

evet bende eczaneden calpol aldırtayım bir tane ama kime aldırtacam onu bilmiyorum evde tekim olmadı akşam gelirken eşim alsın

Cnm benim doktorum asidan 1saat sonra calpol ver demisti ates olsa da olmasa da rahatlar hem bi de gece ver demisti. Ben calpol verdim(şurup) simdilik ates yok ama bi mizir mizir. Cok agladi yavrum kucagima alinca sustu ama benim icim gitti hele koldan olan cok zormus, derisinin icine dogru soktu hemsire

Kızlar hemen calpole yuklenmeyın. Çok çokateş yapan aşı değil bunlar. Kaldı ki aşının amacı mikroplara alıştırmak vucudu. Aşının tesiri gidebilir. Hem de calpol o kadar masum bir ilaç değil ileriki çocukluk dönemlerinde astıma yol açtığı kanıtlanmış. Ateşiçıkarsa üzeriniinceltirsiniz ılık bir banyo tamamdır. En ufacık birşeyde ilaca sarılmayın lütfen sonra ciddi yükselen ateşleri düşürmek zor oluyor ilaca bağışıklık oluyor.

hadi gözün aydın.. bende bu sabah baktım boğumlar üç tane ve aynı hizada bakalım usgnin tekrarında da bir problem çıkmaz inşallah

saolun kızlar gittik doktora doktor önemli olan usg sonuçları bazı bebeklerin bacak boğumlarında farklılık oluo bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum dedi,pazartesi 1 doktora daha gösterecem inşallah benim kuzenimde olmuştu teyzem çok çekti demir ayakkabılar vs. Allahım saklasın yavrularımızı bu konuda çok hassasım.

cnm geçmiş olsun inşallah bişe yoktur meşhur kırmızı geceliğinde çok yakışmış maşallah kuzunuda.

bende takmıştım cnm ama doktor olabilir dedi bi doktora daha gösterim sanada bilgi veririm Allahım korusun yavrularımızı.bide grip yavrum nasıl burnu akıo sprey aldık şurup verdi inşallah düzelir bu annelik ne zormuş Allah yardımcımız olsun

canım geçmiş olsun inşallah birşey çıkmaz
maşallah bebişine ve sana... hastahane çıkışlarımız aynı idi mevlüt takımlarımızda aynı :)

Hadi ya demek zevklerimiz aynıymış canım :)

Valla kuzum benim hala kanamam devam ediyor doktora da gidemedim durum vahim. Allah hepimizin bebişlerini nazarlardan kötülüklerden korusun AMİN.

Günebakancım benim oğlumda da vardı doğduğunda doktoru ilk muayenemizde farketti. Bir sonraki kontrolümüze kadar geçti kendiliğinden.

Ya benim anlamadığım bugüne kadar bişey demedi üfürüm falan. Dün söyledi bi eko çektirmeni öneriyorum dedi Daha önce de duydu ama telaşlandırmak mı istemedi acaba :26:

Günebakan ana kız cok hoşsunuz maşallah.

Teşekkür ederiz canım

Belliki cok yorgunsun, ama isyan etme lutfen, dur bakalim daha yolun basindayiz kimbilir neler gorecegiz daha... Allah yardimcin olsun.

kızlar bebeginizin yuzunu nasıl nemlendiriyonuz ve vucudunu bide yalnız bakma konusunda destek için hepinize tesekkur tek tek cevap veremiyom bebegim beni cagırıyor kucakda gezme istiyor

Bebeklerin ciltleri zaten nemli, tabii eger kullandigimiz urunlerle nem dengelerini bozmassak... Ben banyo suyuna 1 -2 damla zeytinyagi damlatiyorum. Sadece saf zeytinyagli sabunla vucudunu yikiyorum, sacina kullandigim bebek sampuanini yuzune degdirmemeye calisiyorum. Her sabah uyandiginda ellerini ve yuzunu gul suyu ile siliyorum, kullandigim marka bebak.

Canim bende gecte olsamevlut yapacagim kizima, merak ettim nasil bir mevlut yaptiniz da sen gecelik giydin? Neler oluyor mevlutte? Misafir cagirdiniz mi?

Bu arada kizinla olan resminiz super, maasallah..

Bebeğinin yüzüne pamuk ve sudan başka birşey sürmeyin bir tek benim galiba . Başka birşey sürmeye ihtiyaclarımı oluyor cildi gayet guzel görünüyor yoksa ben mı kaçırıyorum birşey ? Ha arada sütümü sıkıyorum yüzüne birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…