2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

2. ay aşımızı olduk geldik.. kızım ilk ay 400 gr almıştı sadece. bu ay 1700 gr alarak rekorunu kırdı. 5300 kilo 59 cm miz. çok mutlu oldum. ama aşı olurken nefesi kesilircesine ağlamasına da yüreğim parçalandı. hemşireye nerdeyse ona yapma bana yap diyesim geldi

günaydın güzel anneler ve onların tatlı bebişleri.....
kızıma maşaallah barekallah

oyyy tatlı kız.. maşşallah barekallah.. Allah ım nazarlardan saklasın.. çooook tatlı :)

tşk ederiz teyzesi

kızlar bebeginizin yuzunu nasıl nemlendiriyonuz ve vucudunu bide yalnız bakma konusunda destek için hepinize tesekkur tek tek cevap veremiyom bebegim beni cagırıyor kucakda gezme istiyor

kızlar bebeginizin yuzunu nasıl nemlendiriyonuz ve vucudunu bide yalnız bakma konusunda destek için hepinize tesekkur tek tek cevap veremiyom bebegim beni cagırıyor kucakda gezme istiyor

her sabah vücudu asidi alınmış zeytinyağı ile masaj yapıyorum.. gıdısını başını kulak arkası ve yüzünü gül suyu ile siliyorum canım..

canım hem bacaktan hem koldan yapılıyor.altlı üstlü takım giydirmen daha iyi olur.biz huzursuzluk ya da ateş yaşamadık çok şükür. ama o gece bebeği huzursuzluk yaşayan arkadaşlar oldu topikte.

aaa kostüm derken yüzü açık olan berelerden mi? yoksa full tulum mu
çok şeker oluyolar

2 bacak 1 kol
huzursuzluk yaşamadık evde, ama aşı olurken çok bağırdı (((((

Hepinize tşkrler arkadaşlar ,
2. ay aşımızı olduk geldik ,aşı olurken bayağı bağırdı oğlum, canım benim. gelişimi de iyi çok şükür,inşallah aşının sıkıntılarını yaşamaz yavrucağım.

Kızlar canım sıkkın dün doktor kontrolümüzde kalbinde üfürüm var dedi. Yarın çocuk kardiyolojisine çıkıcaz umarım kötü bişey yoktur

Kızlar canım sıkkın dün doktor kontrolümüzde kalbinde üfürüm var dedi. Yarın çocuk kardiyolojisine çıkıcaz umarım kötü bişey yoktur

Hİç korkma tatlım cocukların cogunda oluyormuş ya da Oldugundan supheleniliyormus. Yarısından fazlası çocukluk çağında masum ufurummus.

Bol bol dua et bak bizde ederiz birşey olmasın diye biseycik olmaz Asu kızımıza

Birde senin dediğin gibi deneyeyim canim. Cook saol ilgin icin ferahladim biraz ne kadar takili kaldim beni anlayabiliyorsundur. Ayni seyleri yasamisiz.atlatmaya calisacagim.umarim hemen gecer....

üfürüm bende de var :)
30 yaşımda fark edildi üstelik
doktorum 10 kişi çevirsem 3ünde bulurum dedi çok yaygınmış üzerinde bile durmadı canım.
sıkma canını

kızlar bugün bizde 2.ay aşımızı olduk aşı olurken çok ağladı kucağıma alınca zor sustu kızım nasıl gözlerinde yaş vardı anlatamam içim gitti umarım ateşimiz olmaz sağlık ocağı ateşi olursa diye fitil verdi sizin doktorlar ne verdi merak ettim açıkçası ben fitil kullanmayı istemiyorum. keşke şurup tarzı birşey önerselerdi umarım bebişlerimiz ateşlenmeden rahatlıkla atlatırlar bu aşılarını

Cnm calpol diye bi surup var ates dusurucu.doktor bna onu soyledi asida atesi cikarsa ver diye

Sağol canım dua ediyorum inşallah önemli bişey çıkmayacak

üfürüm bende de var :)
30 yaşımda fark edildi üstelik
doktorum 10 kişi çevirsem 3ünde bulurum dedi çok yaygınmış üzerinde bile durmadı canım.
sıkma canını

İnşallah böyle masum bişey olsun bizimki de canım

Coom tesrkkur ederim canim ilginden dolayı. Sadece meme degil doktor mama da verdi. Mama ve memeyi yani. Ben de doymadigi icin o kadar uzun memede kaliyor diyorum. Yani anlamadigim sey sadece anne sütü alan bebekler kac saatte bir emiyor kac dakika emip doyuyor ve sut birikip gogusleriniz tas gibi mi oluyor? Anlayamadim ben artik ya. Ve sürekli emen bir bebek normal kilo aliyor mu ve anne memesi hemen dolup yine tas gibi oluyor mu. Cok uzattim yordum sizi.

kız günebakancık.. hani senin şu ikinci çocuğu yola sokacak kırmızı loğusa geceliğin vardı. söz vermiştin koycaktın resmini.. unuttum sanma

Canım o geceliği kavınvalidemin sponsorluğunda gerçekleşen bebek mevlüdümüzde giydim ama üstümde hep sabahlıkla foto çekilmişim bir tane bile boydan sade gecelikle fotom yok yine de koyarım senin için bi tanesini. Ayrıca o gecelik hiç kullanışlı değilmiş işleme boncukları taşları kızımı çok rahatsız etti. Bir daha giyemeyeceğim sanırım. Bi dünya da para vermiştim yazık oldu...

bizde dün olduk aşılarımızı,fitil ve calpol verdi. Çok ateşlenirse yarım fitil verirsin onun dışında üç gün calpol ver ateş az olsada vücudunda ağrı kırgınlık yapabilir dedi aşılar. Bende fitil kullanmak istemiyorum umarım bügünde yükselmezse şurupla idare ederiz.

Bende üfürümlüyüm,benim doktorumda aynen kedicikin dediklerini dedi hatta bendede var bişey olmaz dedi:)), içini ferah tut canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…