2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doktor da senin dediğin gibi söyledi eşimde istemedi şurubu ateşi düşmezse eğer hastaneye gideriz dedi bakalım .şimdi netten calpole baktım nerdeyse yasaklanacakmış öyle yazıyor çok zararı var diye.
hadi gözün aydın.. bende bu sabah baktım boğumlar üç tane ve aynı hizada bakalım usgnin tekrarında da bir problem çıkmaz inşallah

inşallah sorun çıkmaz canım sevindim.

kızlar daha önce konuşuldumu bilmiyorum bir süre nete girememiştim. 3.ayda rota virüsü aşısı yapılıyormuş 3 dozmuş devlet karşılamıyor. doktor sordu yaptıracakmısınız diye bilmiyorum biraz araştırmam gerek dedim. 3.ayı geçtikten sonra yapılmıyormuş sizler ne düşünüyorsunuz yaptırıp yaptırmama konusunda

kızlar bebeğim grip doktor largopen şurup verdi günde 1 çay kaşığı er bu yaştaki bebeklerde bronşit olma ihtimali var önlesin şuan viral bi enfeksiyon ciğerlere inmemiş dedi,yarım çay kaşığı verdim ama içime kurt düştü sizce devam etmelimiyim vermeye çok küçükler daha korkuyorum

Yaptırcam kesinlikle ,doktorum cok önemli zehirli ishal olursa sonucları cok kötü olur yaptırmalarınız bence dedi.

canım doktor söylediyse ver bronşit olursa çok çeker oda sende. ama bence doğal yöntemlerde kullan mesela ıhlamur kaynat günde iki üç çaykaşığı içir bebeğine iyi gelir. hem doğal yoldan atlatmasına yardımcı olursun. sende iç ıhlamuru sütünden bebeğede geçer. ben arada rezene çok kustuğundada nane kaynatıp 2-3 kaşık veriyorum kalanını da ben içiyorum.

Sonucta ilacı veren doktor. Gerek görmese vermezdi. Küçük olduğu icin ilerlemesin diye vermiş iste .

Arkadaslar niye böyle bir yapımız var bizim Allah askına doktorun vermediği ilaçları ve diğer seyleri kullanma istegi verdiklerinden korkma eğilimi . Gercekten anlamıyorum .

Yaptırcam kesinlikle ,doktorum cok önemli zehirli ishal olursa sonucları cok kötü olur yaptırmalarınız bence dedi.

diş çıkarırkende ishal oluyormuş o dönemdede bu aşının etkileri önemliymiş öyle duydum. ama daha önce hiç duymadığım bir aşı olunca acaba bir zararıda varmıdır diye düşünüyor insan

slm şuan aynı şekilde ben ve bebeğimde gribiz ama doktor bebeğime peditus isminde şurup verdi ondan içirdim ama gecmek bilmıyor bende vermemeye karar verdim şurubu. sizin bildiğiniz bitki cayları falan var mı bebeğime verebileceğim.

cnm antibiyotik bi ilaç o yüzden çekiniyorum gerçi yavrum sabaha kadar hırladı burnu tıkandı tek iileşsinde kullanırım .biraz tecrübesizlikten oluyor cnm anlamayacak bişe yok yani ilk bebeğim ve ilk kez hastalanıo

saol cnm ıhlamur düşünmemiştim ben bol bol ballı limon içiyorum sütümden ona geçsin die mandalina falan yiyorum inşallah düzelir rezene vs hiç vermedim ama bende içeyim ıhlamur.

Aferin cok akıllıca davranmissin .

Arkadasım doktorun verdigi ilacı kesip bitki çaylarından medet ummak ne demek . İlacın gecirmedigini cay mı kesecek. Geçirmiyor ise ararsın doktorunu geçmiyor dersin ( ilac geçirmedi ise ilerlemiş olabilir)başka ilaç verir daha etkili.

İcine sinmez ise başka doktor görüşü alırsın.yapmayin etmeyin guzel yavrularınıza Yazıktir . Bas bas bağırıyor anne sütunden başka birşey vermeyin diye bütün uzmanlar

Dediğin cok dogru Canim ilk bebeğimiz ilk hastaliklar bilgisiziz endişelenmemiz cok normal o yüzden bilgisiz olduğumuz icin doktora güvenmek zorundayız . Aklımızdan ilaç verip kesmek olmamalı . Cok gecmis olsun bu arada yavruna

canım limon çok fazla tüketme bence kabızlık yapabilir mandalina ve ıhlamur rezene bunlar daha mantıklı naneyi bile kaynatınca ben limon atmıyorum emzirirken ekşi ve baharattan uzak dur demişlerdi bebeği rahatsız edermiş

Tukendim. Uyku yarim. Kizin geceleri umrunda degil uyuyor ama ben onj beslemek istiyorum yarim yamalak uyuyorum

Canım benim sen önce sakin ol ki herşey yoluna girsin. Sütün varsa bebeğin seni emiyorssa. Yutkunmalarından anlarsın, çiş yapıyorsa. Kaka yapıyorsa. Bebğin canlı canlı bakıp ciyak ciyak ağlayabiliyorsa bence bir problem yok. Acıkınca ağlar ve emer. Sen uyuyorken uyandırıp yemek veerseler yer misin?? Eğer dr normal dediyse normaldir lütfen kendini tüketme. O uyuyorsa sen de uyu sabah enerjik uyan pozitif enerjinle bebğine sarıl.

canım abim aile hekimi ona sormuştum, gitmeden yarım saat önce fitil verdim aşıdan sonra ateş çıkarsa bekleme şurup ver yok çıkmazsa 48 saat boyunca aşıdan 8 saat sonra günde 3 kez şurup ver dedi inş hiç etkilenmezler

Tukendim. Uyku yarim. Kizin geceleri umrunda degil uyuyor ama ben onj beslemek istiyorum yarim yamalak uyuyorum

Seni burada anlamayan yoktur, hepimiz yasadik, yasiyoruz veya ileride yasayacagiz... Kisacik bir sure icinde olsa sana yardim edecek kimse yokmu? Biraz dinlensen, nefes alsan?

En dogrusunu yapiyorsun, ben pamuk kullanmiyorum, bulursam saf su yoksada hemen gulsuyu ile siliyorum cunku bakteri biriktirmez nemli kalsa bile...

Canim bende olsam antibiyotik kullanmadan once cok dusunurdum, farkli farkli doktorlara sorardim...benim kiz kardesimin bebegine turlu turlu ilac yazan ama kendi cocuguna asla ilac kullandirtmayan bir doktoru vardi cunku... Cok tartismisti kiz kardesim ve aldigi cevap; ben ilaci yazarim kullanip kullanmamak sana kalmis :s

İnsallah yavrun hemen iyilesir ve sende dogru tedaviyi uygularsin, antibiyotik gercekten gerekliyse ihmal edilmemeli...

valla 2-3 gündür içiyorum cnm ama bal katıp içiyorum pek eksi olmuyo bi rahatsızlıkta olmuo acı ve baharattan bende uzak duruorum ekşidende duruodum ama baktım bi sorun olmadı bol ballı içiyorum valla.

cnm aynen öle olay antibiyotik olunca 2 kere düşünüyorum şimdilik yarım çaykaşığı verdim bakayım iiye giderse en fazla 3 gün kullanayım diorum.cumartesi başka bi doktorada götürecem zaten kalçasındaki boğum farklılığı için onada danışacağm bu ilaçları öksürük şurubuda verdi artarsa kullan dedi ama inşallah ona gerek kalmaz bolca su kaynatıp yatağının yanına koyuyorum buharından göğsü yumuşasın die bide safsu ve tuzdan oluşan burun damlası sanki ii geldi kızıma akıntısı durdu.

Ben bugun rota asisi yptrdm cnm..rota cok tehlikeli bi ishal virusu..bzm bi akrabnn cocugu olmustu gunlerce hstanede ytti perisan oldu cocuk...zaten agizfan verilen bi ilac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…