- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.221
Aferin cok akıllıca davranmissin .
Arkadasım doktorun verdigi ilacı kesip bitki çaylarından medet ummak ne demek . İlacın gecirmedigini cay mı kesecek. Geçirmiyor ise ararsın doktorunu geçmiyor dersin ( ilac geçirmedi ise ilerlemiş olabilir)başka ilaç verir daha etkili.
İcine sinmez ise başka doktor görüşü alırsın.yapmayin etmeyin guzel yavrularınıza Yazıktir . Bas bas bağırıyor anne sütunden başka birşey vermeyin diye bütün uzmanlar
Canim bugun mü yaptırdın ? 3. Ayda yapılması gerekmiyor mü ? Erkende yapilabiliyormuymus?
Ana-kız süper görünüyorsunuz günebakancım.Asu şapkayla süper görünüyor,tabi şapkasızda.üfürüm konusuna gelince,öncelikle geçmiş olsun,yarın git yaptır tabi kontrollerini ama çokta gözde büyütülecek bişey değil,arkadaşlarımda yazmışlar ve bütün üfürüklüler burda mı dedim okurken.çünkü bendede üfürüm var ve bende 25 yaşımda öğrendim .o yaşıma kadar ve şimdi en ufak problem yaşamadım.geçen yıl kardeşimin kızı doğdu,kalbinde 2 delik vardı.1 tane olunca sorun değilde 2 tane olunca doktor takibi yapıldı ve şu an 15 aylık dünya güzeli,bakmalara doyamazsın ve Gürbüz bir kız.geçen yıl bizde kendi başımıza geldiği için çoooooook dert ettik ama çok şükür bunda bile bişey çıkmadı.ama insan başına gelince biz istediğimizi yazalım sen yarınki kontrolden güzel haberlerle gelmeden için rahat etmeyecek.keşke daha çok yardımcı olabilsek sana.öpüyorum seni ve Asu'nu
Nerelerdesn kuzummm
bende tam aşıdan bahsedicektm konuşulmş...bgn yaptırdım 2.ay aşılarını...çok fenaydı..ağladı oğlummm minoset wermştim gitmeden...o acıyla bebişim uyudu iki saat az önce uyandı emdi ağladı ağladı..acısı war bellii...yine uyuttumm salladm biraz...ama çok üzülüyorum yaaa..3 aşı birden niye yapıolarsa...
gece noolcak bende bilmiyorum parmecim..
rota wirüsü aşısı bende yaptırıcam 140 tl miş sizde nasıl fiyatlar...bende tehlikeli die duymştmm yaptırmakta fayda war..
Ben bugun rota asisi yptrdm cnm..rota cok tehlikeli bi ishal virusu..bzm bi akrabnn cocugu olmustu gunlerce hstanede ytti perisan oldu cocuk...zaten agizfan verilen bi ilac
canım rotayı 3.ayda yapıyorlarmış ne öncesinde nede sonrasında benim arkadaşım 4 aylıkken yaptırmaya karar vermiş doktor hayır ilk doz 3.ayda olur demiş nasıl yaptılar senin bebişe anlamadım
Hayirdir insallah sabahtan beri uyuyor kalkıp emip yatıyor. Korkup hareket ediyor mu ateşi var mı diye kontrol ediyorum bişey yok.
Sıkıldım valla boş kaldım bildigin şaşırdım ne yapacağımı ne yemek ne temizlik yaptım öylece vakit öldürüyorum bende .
Gece acısını çıkartmasında
Cnm doktor bu kafasina gore ypicak degil.3.ayin sonuna kdr ypilmasi gerek dedi 40tan snra ypiliyomus.
parmecim bgün benim ki de öyle şok olduk valla
bakalım gece ne olacak
50 güne kadar bebeğim her akşam 9 da uyur sabah 8 gibi uyanırdı
2 gecedir gece 2 de uyuyup sabah 11 de uyanıyor
akşam da sürekli konuşalım gezdrelim istiyor
bugünde tüm gn uyyunca heralde geceyle gündüzü karıştırdı diye düşünüyorum
umarım öyle değildir
Çok sağol canım ilgin için.maşşallah çok iyi Melis'im.artık 2 bacağınıda attıra attıra yatıyor.dün alçı çıkınca oynatmadı hiç bacağını,e alıştı 3 haftadır o 3 kat alçıda oynatmamaya ama bugün çok şükür hareketlendi.bi de aşçıdan çıkınca o bacak diğerine göre doğal olarak biraz daha ince kalmıştı ama inan 1 günde bile fark kapanmış.bu arada Yaşamayıseviyorum,canım hoşgeldin,görünce çok mutlu oldum.aşılarıda yaptırmışınız,inşallah hiç huysuzluk ve ağrı yapmaz seninde burdaki bütün bebişlerede.spiral fena bişey değil ki canım,üzülme o kadar.kadınların çoğu böyle korunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?