- 4 Ocak 2012
- 234
- 35
- 318
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.501
beyazcekirge kullanıcısından alıntı
policim süpersin valla. enerjine hayranım :) maşallah.... ya bu el sallayan admları falan bu ıkonlar nasıl çıkıyor bende yok bunlar. nasıl yapacağız bunları ?
Sorununa Çözüm Buldun Mu Bilmiyorum Ama Bulamadıysan Eğer:
Kullanıcı Kontrol Panelinde Sol Tarafta Seçenekleri Düzenle Var. Alt Tarafta Çeşitli Seçenekler Bölümünde Mesaj Editörü Sende Basit Editör Olarak Seçili Olmalı. Gelişmiş Düzenleyici Seçeneğini Seçersen İkonlar Mesaj Bölümünde Görünecektir.
slmmm güzel annişlerr
çok bulantılarımız olmuyo arada tutuyo ama çok şükür kusmadan geçiyo
bu sabah tam iş yerine geldim bi bulantı başladı aferdersiniz öğürme oluyo hemen wc ye gittim yinede ama çok şükür kusmadım toparladım sonra tuzlu şeylerle bastırdım içimi
ama zaten alıngan olan ben hamilelikle daha da alınganlaştım malesef patron çalışma arkadaşlarımda farkettiler kustum diye hemen temizlikçi ablaya wcleri temizlersin demişler
kusmadığımı elbet bilemezler ama ztn öyle bi durumda insan o şekilde bırakır mı hiç çok da pipiriklidie hepsi biliyorum ama yinede çok gücüme gitti öle demeleri
ben alınganlık yaptım belkide ama elimde değil üzüldüm biraz
canım teşekkür ederim düzeldi . bak takl bile atıyorum artık
Ay iş yerimin önüne ayvacı geldi ayva aldım yanaklarıma mı sürmem lazım gamzeli olsun diye?:)
Ay iş yerimin önüne ayvacı geldi ayva aldım yanaklarıma mı sürmem lazım gamzeli olsun diye?:)
bence haklısın sonuçta hamilesin biraz daha anlayışlı olabilirler gerçekten bu dönemde insan duygusal oluyor alınıyor
bende epilepsi hastasıyım ilk doğumumu normal yaptım ayrıntıları bir ara anlatırım inşallah bu kez de normal doğum yapabilirim
şimdiden böyle çıkarsa ilerde koca göbekli olucam :) biraz yürüsem belim ağrıyor valla ilerleyen aylarda yerimden zor kalkcam galiba ondan
merhaba güzel anneler. ben bir yerde okumuştum bebek doğar doğmaz anne sütü vermeden önce ağzına 1-2 damla nar suyu damlatırsak gaz problemi olmuyomuş bebeşin. deneyin faydasını görenler olmuş. bende kısmet olursa denemeyi düşünüyorum, o yüzden şimdiden bir tane nar attım difrize, malum yaz mevsimi nar bulmak zor olur. siz duydunuz mu hiç ?
ama malesef olmuyorlar ki ben doktor randevularımı bile özele gittiğim için ya iş çıkışı ya h.sonu ayarlamaya çalışıyorum durmadan izin almak zorunda kalmıyım muhasebede tek im sorun olmasın diye
gerçi takdir görmezsin hiç bir zaman olsun bebişim iyi olsun onu bi kucağıma alıyım da hayırlısıyla burda nolur ne biter o zaman karar vericez
İlk kez senden duyuyorum canım ama nar alerji falan yapmasın bide doğar doğmaz
İlk kez senden duyuyorum canım ama nar alerji falan yapmasın bide doğar doğmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?