2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kaç gündür internete giremedim...dr.arayışımda bana bilgilerini aktaran tüümmmm arkadaşlara teşekkürediyorum

slmmm güzel annişlerr
çok bulantılarımız olmuyo arada tutuyo ama çok şükür kusmadan geçiyo
bu sabah tam iş yerine geldim bi bulantı başladı aferdersiniz öğürme oluyo hemen wc ye gittim yinede ama çok şükür kusmadım toparladım sonra tuzlu şeylerle bastırdım içimi
ama zaten alıngan olan ben hamilelikle daha da alınganlaştım malesef patron çalışma arkadaşlarımda farkettiler kustum diye hemen temizlikçi ablaya wcleri temizlersin demişler
kusmadığımı elbet bilemezler ama ztn öyle bi durumda insan o şekilde bırakır mı hiç çok da pipiriklidie hepsi biliyorum ama yinede çok gücüme gitti öle demeleri
ben alınganlık yaptım belkide ama elimde değil üzüldüm biraz

canım teşekkür ederim düzeldi . bak takl bile atıyorum artık

Ay iş yerimin önüne ayvacı geldi ayva aldım yanaklarıma mı sürmem lazım gamzeli olsun diye?:)

bence haklısın sonuçta hamilesin biraz daha anlayışlı olabilirler gerçekten bu dönemde insan duygusal oluyor alınıyor

kızlar ilk doğumda emirme sorunları yaşadık bu konuda hiç hazırlamammıştım.Herşey çok doğal olcak diye sanıyordum.ama bizde öyle olmadı.bu link veriyorum anne güzel ve faydalı bilgi yazmış.siznle paylaşıyorum bu konuda biraz araştırrısanız doğumda sorun yaşaarsanız paniklmeeyin hemen pes etmeyiniz.hatat bu forumda da çok paylaşım oldu bu konuda eski konulara bakıp sizinle paylaşırım http://oyacetinkaya.com/index/elmaniz-ve-anne-sutu

Son düzenleme:
Ay iş yerimin önüne ayvacı geldi ayva aldım yanaklarıma mı sürmem lazım gamzeli olsun diye?:)

ayva deyince dün gece rüyamda 1 ayva yedim ama ben hayatımda öyle ayva yemedim yaaa ağzınız sulanmasın ama tadı hala damağımda normalde ayvayı asla susuz yiyemem boğazıma durur ...
yaa ben de aşermek kocama bişeyler aldırmak istiyorum ama hep rüyamda yiyorum veya biyerde görünce canım ekiyo geçiyo sonra aşermek bu mu yani bi anda aklınıza bişey geliyo ama geçiyo bu 2. hamileliğim şu işin keyfini bi çıkarmadım yahuuu var mı tavsiyesi olan aşermiş gibi mi yapsam acaba:)

haa bu arada kızımda ayva yedim ve yanağıma sürdüm salavat getirdim birde vee şimdi kızımın gamzesi var demekki inanarak yapınca oluyor...

Son düzenleme:
bence haklısın sonuçta hamilesin biraz daha anlayışlı olabilirler gerçekten bu dönemde insan duygusal oluyor alınıyor

ama malesef olmuyorlar ki ben doktor randevularımı bile özele gittiğim için ya iş çıkışı ya h.sonu ayarlamaya çalışıyorum durmadan izin almak zorunda kalmıyım muhasebede tek im sorun olmasın diye
gerçi takdir görmezsin hiç bir zaman olsun bebişim iyi olsun onu bi kucağıma alıyım da hayırlısıyla burda nolur ne biter o zaman karar vericez

bende epilepsi hastasıyım ilk doğumumu normal yaptım ayrıntıları bir ara anlatırım inşallah bu kez de normal doğum yapabilirim

maths allah yardımcın olsun. hepimizinki zor ama seninki daha zordur sanırım. Ama tecrübeli sayılırsın artık, umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Ablamdan dolayı biraz biliyorum. Birde ablamın teşhiside yeni konulmuştu, her hafta birsürü tektik yapılmasına kan-idrar tahlili vs. hamile olduğunu anlamadı hiçbir doktor. Ve de adet görmeye devam ediyordu hala, ultrasonda bebeği görmeseler doğuracak haberi olmayaca o dereceydi yani. 4ay bitmişti hamileliğini öğrendiğinde. Zor zamanlardı ama geçti gitti çok şükür. Hatta bebekten sonra bu hastalıktan bile kurtuldu.

Darısı hepimizin başına inş.

şimdiden böyle çıkarsa ilerde koca göbekli olucam :) biraz yürüsem belim ağrıyor valla ilerleyen aylarda yerimden zor kalkcam galiba ondan

Hiç moralini bozma yahu :) Bana karnın ne kadar hızlı büyümüş kocaman olmuş diyorlar, öyle hoşuma gidiyor ki :))
Zaten elim hep orda, bütün giysilerimin göbek bölgesini tüylendiricem bu gidişle okşamaktan

merhaba güzel anneler. ben bir yerde okumuştum bebek doğar doğmaz anne sütü vermeden önce ağzına 1-2 damla nar suyu damlatırsak gaz problemi olmuyomuş bebeşin. deneyin faydasını görenler olmuş. bende kısmet olursa denemeyi düşünüyorum, o yüzden şimdiden bir tane nar attım difrize, malum yaz mevsimi nar bulmak zor olur. siz duydunuz mu hiç ?

İlk kez senden duyuyorum canım ama nar alerji falan yapmasın bide doğar doğmaz

merhaba kızlar hafta sonu bakamadım topiğimize. minişimle beraber bol bol gezdik. vee ilk hamileliklerimi aldım ama henüz giymedim dışardan belli olmuyor ama pantolanlar çokrahat zaten 2 kilo aldım yakında giymek zorunda kalacağım. bir e tunikler alacağım havalar düzeldikçe taytla giyer giderim işe de napayım. ikili teste giden arkadaşlar da çok güzel bilgi vermişler darısı güzel haberlerine olsun inşallah
ee kızlar artık daha mı belirgin bebişler öyleyse kocişte gelmek istiyor yoksa garibim bakıyor bakıyor birşey anlamıyordu bir de erkek bebek daha çabuk belirginleşiyor diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum
bu arada ARTIK ULTRASON GÖRÜNTÜLERİMİZİ PAYLAŞALIM keyifli olmaz mı sizce de

canım bunu söyleceğim ne kdar işine dikkat edersen et ne kdar özen göster patronlar hiçbir zaman memnun olmazlar.İlk önce knedini ve bebğini düşün çok takma diyer insanaları.

kızlar göbüşüm boleydi-2ay sonunda ikincisi gibi oldu :) nasıl kızlarr:)

valla dedim gibi ben bir yerde okudum olmaz zararı olmaz diyorlar. nar çok faydalı zaten. önemli olan doğal olması, öyle marketlerden nar suyu alıp vermeyin yani ağzına. ondan dolayı dolaba attım. zaten 1-2 damla ben deneyeceğim. Bence gaz problemi çok ciddi ve zor bir problem, işe yarayacaksa eğer, denemekte fayda var.
Ama sorun sourşturun sizde , içinize sinmeyen hiçbirşeyi yapmayın kızlar. sadece bu konuda değil her konu da

bazı ülkelerde anne sütünden önce bal verirler ki burda en erken 1 yaşında başlanabirilir diyor dr.bilmiyorum sanki hamilelelr nar yemememesi gerktiğini okumuştum bir yerde ama emin değilm.Ki bebeğe verilmek pek emin değilim.İlk çovuğumda pek sorun olmazdı ama gazı olunca tereyğaver demişti kayınvalidem ilk baştan saçma falan dedim ama denedim ve çok memenun kaldım.Bir dk içinde çocuk rahatlıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…