- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.481
banada bulantı için verdi ama işe yaramadı valla alışkanlık oldu sabah aç karnına içiyom 1 tane ...
ne yesem cıkarıyom geneldebana bırak demedi yeterli gelmez bence premesisdeki folik asit yinede bilemiyom cnm...
ben folik asit plus içiyorum cnm günde 3 tane yemek arasında içiyorum
heralde 3e düştü
Ben de folicplus içiyordum canım doktor o da yapabilir dedi ondan bıraktımşimdi şüpheye düştüm acaba devam mı etsem
oyyş maşallah yavrunuzaabende 29 ocakta görücem inş. miniğimii kimbilir nasıl büyüdü hersey yolundadır umarımm bizlerdede
cok ii yaptın bu paylaşımı yapmakla kafamızda sorulara cvp buldum sayende...
herşey yolundaymış ne güzel sonuclarda ii cıkar inş. içini ferah tut
Maşallah bebeğine canım ne güzel bu aşamayı da atlatmışsın hayırlısıyla. Oy oyy ufacık şeyin hareket ettiğini görmek ne güzel bir duygudur :)
göbüşler ne durumda dünyanın en güzel anneleriii
arkadaşlar bir kaç sorum var,
ben işim nedeniyle yurtdışında yaşadığımdan burada hem ingilizce bilen hem de iyi bir doktor bulmak zor malesef,
en son gittiğim doktorun folik asitten bile haberi yoktu, sözde iyi demişlerdi,
bu ikili test tam olarak hangi haftada yapılıyor ve niçin,
üçlü test ne zaman yapılıyor,
bir de bazı arkadaşların sat ile bebğinin haftası uyumlu değilmiş onu doktor nasıl anlıyor, özel bir test mi yapıyor,
yoksa ultrason da gördüğü ölçülere göre,
sonra bebğin jalbinin dakikada kaç attığı önemli mi,
bana doktor şu sayıda atıyor diye bir şey söylemedi, sadece normal atıyor dedi,
ve hiç test yapmadan vitamin verdi, onu da kullanmıyorum,
folicplus kullanıyorum sadece 3.aya kadar kullanıcam,
sizlere şu aşamaya kadar nasıl kontroller yapıldı?
bende kilo almadım ama göbeğim çok çıktı dün teyzeme gittim 4 aylk falan gibi duruyor dedi moralim bozuldu :)
bende kilo almadım ama göbeğim çok çıktı dün teyzeme gittim 4 aylk falan gibi duruyor dedi moralim bozuldu :)
niye canım moralin bozuldu ne güzel işte bebeiş büyor ve daha güzeli sen kilo almamışsın daha.çok guzel bence.
Canım imrendim valla yediklerine. keşke ben de bu kadar düzenli beslenebilsem ahhh ah
şimdiden böyle çıkarsa ilerde koca göbekli olucam :) biraz yürüsem belim ağrıyor valla ilerleyen aylarda yerimden zor kalkcam galiba ondan
ben de folicplus içiyordum canım doktor o da yapabilir dedi ondan bıraktımşimdi şüpheye düştüm acaba devam mı etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?