2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de folicplus içiyordum canım doktor o da yapabilir dedi ondan bıraktım şimdi şüpheye düştüm acaba devam mı etsem

göbüşler ne durumda dünyanın en güzel anneleriii

sızınde cok az kalmıs mınıgınızı gormenıze... Annelık ne tuhaf bır duygu degıl mı? ıkılı teste gıtcegım gunden 2 gun once kalp carpıntılarım basladı, agzım kalbımde atıyordu resmen. Ne zaman ultrasona gırdım o an rahatladım...
İnsallah hepımızın sonucları guzel cıkar, saglıkla alırız yavrularımızı kucagımıza...

Maşallah bebeğine canım ne güzel bu aşamayı da atlatmışsın hayırlısıyla. Oy oyy ufacık şeyin hareket ettiğini görmek ne güzel bir duygudur :)

Hem de nasıl, 5 cmlık bırsey kıpır kıpır, ayakları daha kısaydı, sırın babanın ayaklarına benzettım

göbüşler ne durumda dünyanın en güzel anneleriii

Yarın 13. haftaya gırıcem ınsallah. Henuz hıc kılo almadım, gobegım onceden mevcut oldugundan henuz bebek gobegı olusmadı kılo almamama ragmen pantolonum belı oturunca kasıyor dugmemı acmak zorunda kalıyorum...

ben 45kiloydum hamile kaldigimda dumduzdu karnim 47olmusum sanirim 29beden hic bir pantolonumun dugmesi kapanmio 2cm acik kalio simdiden:)

canım ben bugun 11 haftadayım biizm ikili test 11-14 haftası arasında yapacağız dedi dr.bak burda ayrıntılı yazıyor .Hamilelikte hangi test hangi hafta yapılmalı - Kadın ve Kadın

bende kilo almadım ama göbeğim çok çıktı dün teyzeme gittim 4 aylk falan gibi duruyor dedi moralim bozuldu :)

cnm nıe bozuluo moralınnnn...bende tam tersııı bı heves bı heves edıyorumkı cıksın dıe bellı olsun hamiş oldugum diee

şimdiden böyle çıkarsa ilerde koca göbekli olucam :) biraz yürüsem belim ağrıyor valla ilerleyen aylarda yerimden zor kalkcam galiba ondan

hiç merak etme bu haftalarda bebk çok hızlı büyüyor ama 5-6-7 aylarda biraz duruyor büyümesi son ay yine çok hızlı büyür.telaşın olmasın bu konu.Bel ağrsı için hiç belli olmaz.İlk hamileleiğimde hiç bel ağrım olmadı ki ben de senin gibi az yürüyüş yapayım belim ağrırıdı.İnşallah bel ağrılarımız olmaz.

ben de folicplus içiyordum canım doktor o da yapabilir dedi ondan bıraktım şimdi şüpheye düştüm acaba devam mı etsem

devam et canım bence bırakma ben cuma acile gittim doktor ben 20. Haftaya kadar devam dıyorum dedi .demiri falnda 20 den sonra veriyorum zaten mideniz buluanıo o da arttırır dedi.
Akşam yatarken içersin ben öle yapıyorum ..azcık daha sabret

selam kızlar
kilodan bahsetmişsiniz
ilk gebeliğimde ebru şallıyla beraber doğurmuştum
o 9 kilo almıştı ben 8 ama kadını hastaneden çıkarken görüntülemişler
sanki hiç doğurmamış ben öyle miydim koca göbekle dolandım kaç ay :)
kiloya bakmıyor bence vücudun yapısıyla alakalı ne 20 kilo alanlar benden daha iyi durumda
ben en zayıf halimle bile göbekliyim takmayın bunları ama çok kilo almak kendimize yazık etmek
zaten zor nefes alıodum son zamanlarda az kilo almama rağmen
bir de o an fark etmedim ama şimdi resimlere bakınca anlıyorum
son iki hafta yüzüm davul gibi şişmiş benimm lohusalık çökmüş yüzüne diyorlardı :)

herkes bir kaç kilo alıyor ben bir buçuk ayda sekiz kilo aldım annem bu gidişte bebişi taşıyamaz yuvarlanır gidersin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…