- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.861
kızlar bugün aşı olduk kızım tüm gün uyudu sizin bebişlerde uyudu mu? ateşide yok henüz..
Selam kızlar, arada okuyorum yazamadım bi türlü, bir haftadır diş ağrısıyla boğuşuyorum, dün en sonunda kanal tedavisine başladılar. Uyuşturdukları için sağıp döktüm sütümü,içim gitti. Hala ağrıyor,tatlı yiyemiyorum bu nedenle olcak bir kilo vermişim:) bizimkide beni emzik olarak kullanıyo evde üç tane emzik var sakız çiğner gibi ağzında geveleyip atıyor hepsini. Eskiden gözlüklere lastik geçirirlerdi ya çocuklar düşürmesin diye şu emziğin yanlarındaki delikten öylemi yapsam iyice zabıtıpay kusar falan Allah korusun. Bir de hurmana still tea içiyorum onu bıraktım ıhlamurdaha güzel süt yapıyor hakikaten. Öptüm hepinizi
Selam kizlar
Birsey soracam goguslerinizde sanci var mi? Bende ara ara oluyor. Gogsume bastirip icikine cokertesim geliyor. Bastiriyorumda geciyir gibi yine basliyor.
paşam ilk defa bu akşam uyumuyor, cin gibi oyun oynayıp duruyor...yarım saat uyuyor tekrar uyanıp oyunlar oynuyor...ne oldu bu çocuğa anlamadım diyip duruyordum bende
şimdi farkına vardımtam bir kahve tiryakisiydim hamileliğimde kafeinsiz nescafe içmeye başladım. bugün benimki bitmiş bende hiç aklıma gelmeden eşimin nesfaceden içtim, hemde 3 bardak bu kadar kafeine bu çocuğun cin olması normal sanırım..acaba kaç saat sonra geçecek etkisi
sağ olun kuzular geçti gitti çookk şükürbugün gayet iyiydi bebişkom. aşı sendromunu dünde bıraktık izin vermedik bugün de gelmesine :))
49 ziyaretçimi sist ne oluyor orda :)
kaçırdın insanları parmeckm 24 kişi kaldı bak
sağ olun kuzular geçti gitti çookk şükürbugün gayet iyiydi bebişkom. aşı sendromunu dünde bıraktık izin vermedik bugün de gelmesine :))
Atahan paşaya doping etkisi yapmış senin kahveler Aybikecmben de arada içiyorum ama bol sütlü yapıyorum. o yüzden pek etkilemedi sanırım bizi. ya da ben ona yoruyorum :)
Çok sevindim fındığım çok şükür gecti gitti dünde kalsın zaten kuzularımız hiç hasta olmasın hep gülsün Gül yüzleriiii:))
Evet canim bazi gunler daha cok oluyor. Bugun cok rahatsiz ediyor. Surekli gogsume bastiriyorum. Normal mi acaba bazen melegim emince geciyor. Sut cok oldugundan mi diycem ama nerde mama takviyesi yapiyorum.bende oluyor canım. şöyle ince ince sızlar gibi, diken batması gibi ağrı oluyor gün içinde bir iki defa. seninki de öyle mi bilmiyorum ama?
Hehe yok öyle bedavadan izlemek :)
aminn cücüm yaa hiçç hasta olmasınlar içim eriyor bitiyor onu öyle görünce.. hep gülsün bebikolarımız agulasın pırt yapsın bööğhhh yapsın
Aynen ne isterlerse pum pum yapınca bi sevindirdik oluyom :))en mutlandıran sesler pırt,pum ,gak guk su siralar:) napti Bize bu bebisler :)
Neyse kizlar size doyum olmaz AMA nbende uykuya doymam lazim kizim uyurken bende uykusam super olucak iyi geceler guzel annisler ve tatli kuzucuklar ins bu gece hepimizin minisleri guzelce uyurda bizlerde guzel bi uyku cekeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?