2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün aşı olduk kızım tüm gün uyudu sizin bebişlerde uyudu mu? ateşide yok henüz..

aynene canım hep uydu biraz uyanır emmer azıcık oynatıyorum yine uyyor ama olsun uyusunlar acı hissetmesinler.

canım ben de ıhlamur içiyorum içine de ısırgan otu ve tarçın ekliyorum değişiklik olsun diye denersin.

paşam ilk defa bu akşam uyumuyor, cin gibi oyun oynayıp duruyor...yarım saat uyuyor tekrar uyanıp oyunlar oynuyor...ne oldu bu çocuğa anlamadım diyip duruyordum bende
şimdi farkına vardım tam bir kahve tiryakisiydim hamileliğimde kafeinsiz nescafe içmeye başladım. bugün benimki bitmiş bende hiç aklıma gelmeden eşimin nesfaceden içtim, hemde 3 bardak bu kadar kafeine bu çocuğun cin olması normal sanırım..acaba kaç saat sonra geçecek etkisi

heyyy kızlarrr nabersiniz unuttum sanmayın ara ara giriyorum ama yazamadım birtürlü ne güzel hala yazışıyosunuz yaa ben vakit bulamıyorum vakit olunca da büyük kızım vermiyor pc yi eee ne var ne yok ben kızlarla uğraşıyorum bebişe gelince iyi çok şükür gazı kakası vs sorun yoksa iyi gece uyuyor şükür gündüz uyumuyor haliyle hiç bişey yapamıyorum ama buna da şükür...haftaya iznim bitiyor kuuzm daha 3 aylık bile olmadan ama 6 ay ücretsiz izin alıcam inşallah nasıl bırakırım ..öpüyorum hepinizi

Atahan paşaya doping etkisi yapmış senin kahveler Aybikecm ben de arada içiyorum ama bol sütlü yapıyorum. o yüzden pek etkilemedi sanırım bizi. ya da ben ona yoruyorum :)

sağ olun kuzular geçti gitti çookk şükür bugün gayet iyiydi bebişkom. aşı sendromunu dünde bıraktık izin vermedik bugün de gelmesine :))

Çok sevindim fındığım çok şükür gecti gitti dünde kalsın zaten kuzularımız hiç hasta olmasın hep gülsün Gül yüzleriiii:))

sağ olun kuzular geçti gitti çookk şükür bugün gayet iyiydi bebişkom. aşı sendromunu dünde bıraktık izin vermedik bugün de gelmesine :))

Benim mimikim uyudu saat 9 gibi şimdi sagıdığım sütü verdim içti uykuya devam :) akşam kapıcımızın eşi geldi hediye almış duruya nasıl sevindim masalcı yastık bide masal kitabı :) saolsun çok mutluuuu olduk :) düşünmüş ya o bile yetti

Atahan paşaya doping etkisi yapmış senin kahveler Aybikecm ben de arada içiyorum ama bol sütlü yapıyorum. o yüzden pek etkilemedi sanırım bizi. ya da ben ona yoruyorum :)

valla tam doping oldu :))
derdi var uyumuyor dicem hiççç dertli değil gülücük saçıp duruyor...şimdi iyi hoş da sabaha kadar ne halt edicem ben, sabah aşıları var akşamüstü benim iş görüşmem var..offff aman canım boşver bol sütü falan içme sende

bende oluyor canım. şöyle ince ince sızlar gibi, diken batması gibi ağrı oluyor gün içinde bir iki defa. seninki de öyle mi bilmiyorum ama?
Evet canim bazi gunler daha cok oluyor. Bugun cok rahatsiz ediyor. Surekli gogsume bastiriyorum. Normal mi acaba bazen melegim emince geciyor. Sut cok oldugundan mi diycem ama nerde mama takviyesi yapiyorum.

aminn cücüm yaa hiçç hasta olmasınlar içim eriyor bitiyor onu öyle görünce.. hep gülsün bebikolarımız agulasın pırt yapsın bööğhhh yapsın

Aynen ne isterlerse pum pum yapınca bi sevindirdik oluyom :))en mutlandıran sesler pırt,pum ,gak guk su siralar:) napti Bize bu bebisler :)

Neyse kizlar size doyum olmaz AMA nbende uykuya doymam lazim kizim uyurken bende uykusam super olucak iyi geceler guzel annisler ve tatli kuzucuklar ins bu gece hepimizin minisleri guzelce uyurda bizlerde guzel bi uyku cekeriz

bebişleriniz akşam kaçta yatıo gece uykusuna we kaçta kalkıo merak ediyorummm...

benmki 10.30-11 gibi yatıo bazen 2 gibi uyanıo bazende 4te uyanıo...işin garibi 4ten sonra saat başı uyanıo...4-5-6 ...sizinkileri merak ettmm

Bizim kizda 22:30 yatti. 4:30 yada 5:00 gibi ih pih demeye baslar emer uyur. Sonra iyi emdiyse 8:00i bulur emmediyse uykusu agir geldiyse 6 yada 7 gibi kalkar.
Iyi geceler kizlar bende yatayim. Bugunlerdr asidan huysuz uykumu alayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…