2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Esım karşımda ders çalışırken ben gaz çıkarmaya çalışıyorum . Fonda bitmeyen bir inga sesi . Aramızda Gecen dialog söyle Esım kızıma sesleniyor sus kızım okuduğumu anlamıyorum benden cevap o da birşey mı ben yaşadığımı anlamıyorum ...

Tamam daha da ders çalışamaz artık Yani bu lafın üzerine ders çalışılmaz.

Oh masallah kızlar çaylar kahveler :) ay söyle biri turk kahvesi yapsada karşılıklı içip fallassak :)

Allahım gayet normal seylerin özlemini çekiyoruz bu nasil bir hayat :)

Valla ne güzel olurdu karsilikli konusabilmek, gerci kucaklarda bebislerle olmazdi, onlari babalara satmak gerek :)) amaaa ben annemde olunca gelsin çaylar gitsin kahveler, soyulmus meyveler..cook hazirci oldumm

Emzik cook rahatlik biz ilk gun verdik, bnde karsi cikmistim ama gece gorumcem bni ememiyo cenesi guclensin diye verdi. Iyiki vermis.memeyi birakinca uykuya emzikle derin daliyo, vermezsek yatirinca gözünü hemen aciyo.
Ancak 1, 5 yasini gecmeden biraktirmak gerekiyo..

Bnde esimle sarilip uyumayi ve onunla, nargile icmeye gitmeyi (en cok sohbet orada ediyoruz)Dusta oyalanmayi..avm gezmeyi özledim..
gerçekten kızlar uzağız birbirimize ama iyi ki topiğimiz var uzaklar yakın oluyor.yaşasın kk
Iyiki varr burasi yoksa sizi blmem bem kafayi yerdimm..

Eki Görüntüle 838078 kızlar oğlum meraba der size ve kızlarınıza
Masallah bididik kocaman delikanli

kızlar bugün aşı olduk kızım tüm gün uyudu sizin bebişlerde uyudu mu? ateşide yok henüz..

Bzmki aglio uxun uyiyamadi ates 37 oldu calpol verdik mizmiz sürekli. .gece napcaz blmem

Selam kızlar ben de doğduğunda bebeğime emzik vermeyi çok istemiştim ama almamıştı bugün burada emzik veren arkadaşlarımı görünce deneyeyim dedim aldı valla cuk cuk emiyor çok sevindim memede uyuyordu rahatlarım belki

Bzmki aglio uxun uyiyamadi ates 37 oldu calpol verdik mizmiz sürekli. .gece napcaz blmem

bizimkide biraz inliyor ateşide 36.5 inşallah daha artmaz.. onun bu sersem hali bile üzülmeme yetiyor .. Rabbim büyük hastalıklar göstermesin...

Topikte yaptiranlar oldu. Memnun kalmayan okumadim.ama biz yaptiracak dr bulamadik. Once cocuk drmuz tavsiye etmedi ama biz yine de2 aylikken Ozelde genel cerraha goturduk neden yaptirmak istiyorsunuz dedi. Biz de cabuk iyilesiyormus daha iyiymis dedik. Bu kadar kucuk bebekleri yapmiyorum urologa yonlendiriyorum dedi. Urolog da oyle gonullu gorunmedi illa istiyorsaniz getirin yapariz dedi. Benim iime sinmedi. Universite hastanesine cocuk cerrahina gittik. 6 aydan once saglik problemi yoksa yapmiyoruz dedi. Ben de soyle iyimis boyle tavsiye ediliyo filan diye anlatmaya basladim :)buyuunce cis deliginde daralma oluyor,yalniz ben degil diger cerrah arkadaslar da yapmiyor dedi. Ozetle sunnetsiz kaldik yani. Yaza insallah.

bizde berkaymla oturuyorz

arastaa resminizi yeni gördm çok tatlısınız idoşla amaa seni naz elmasa benzettm yaa

oluomu benzetenler banamı öyle geldi

arastacim arada senin yazını atlamışım. ben de aynı senin gibi gözlemleyerek kızımın neden ağladığını çözdüm. kızımın stresten etkilendiğinin farkındayım ama bu bir kısır döngü. fikirler için teşekkürler

bizde berkaymla oturuyorz

arastaa resminizi yeni gördm çok tatlısınız idoşla amaa seni naz elmasa benzettm yaa

oluomu benzetenler banamı öyle geldi

Teşekkürler tatlım bir çok ünlüye benzeten oldu ama Nas Elmas ilk defa oluyo sanırım :)

sagol canim. emmede sıkıntı yok hatta bıraksan
24saat emmek istiyo. memede bir saatten fazla kalıyor sık da emziriyorum. bıraktıktan sonra göğsümü sıkıyorum süt geliyor kilo almayınca bende acaba sutun mu yaramıyor dedim. gerçi çok ağladığından almadığını düşünüyorum bi yandan

ins canim ya. sizinki azalmis cok sanslisin

kaç gündür okuyup cevap yazmadan çıktım.40 dan çıktık diye ev dolu maşlalah misafir kesilmedi sağolsun.biz de 2 aylık aşılarımızı yaptırdık bay bi ağladı yavrum babası daynamayıp kaçtı.kalça ultrasonu da yapıldı kilo boyun abakıld.maşallah her şey yolunda gelişimi çok iyimiş yavrumun.tek pipisini ucu darmış en yakın zmanada sünet olsa fayda var dedi dr.kısmet ise aralıkta abisiyle birlikte sünet olacaklar.Dr araştırmya başladık.

güzel anneler sizinle de paylaşayım.ilk oğlumda en çok ayva sütümü artırdı ne zmana ayva çıkacak sabırsızlıkla bekliyordum.3 gündür ayva kompostosunu yaptım günde 4 kez yiyorum maşalalh sütüm bay bi arttı.son zamnalrda oğlum bir göğüsle doymuyordu şimdi ise doy doy tek göğüsten emiyor.mutlak adeneyin.ben 2 litrede büyük bir ayva küçük kçük kestim yarım saat kaynattım çok az şeker koydum am adaha tatlı yaparsanız daha lezetli oluoyor.

Geçmiş olsun canım. İyi idare etmişsin. Ben panikten koşardım herhalde hemen hastanelere. Bugününüz sorunsuz olsun inşallah

Geçmiş olsun canım kıyamam ben kuzuya

gecmiş olsun fındığım canım yaa inş. bugünde sorunsuz gecer tatlışşş kıyamam ben kuzuya yaa

sağ olun kuzular geçti gitti çookk şükür bugün gayet iyiydi bebişkom. aşı sendromunu dünde bıraktık izin vermedik bugün de gelmesine :))

Selam kizlar
Birsey soracam goguslerinizde sanci var mi? Bende ara ara oluyor. Gogsume bastirip icikine cokertesim geliyor. Bastiriyorumda geciyir gibi yine basliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…