- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.841
Maşallah size ne tatlısınız :) İdoşun kime çektiği belli :) Aman nazar değmesin size Rabbim ayırmasın.41 kere maşallah
Esım karşımda ders çalışırken ben gaz çıkarmaya çalışıyorum . Fonda bitmeyen bir inga sesi . Aramızda Gecen dialog söyle Esım kızıma sesleniyor sus kızım okuduğumu anlamıyorum benden cevap o da birşey mı ben yaşadığımı anlamıyorum ...
Esım karşımda ders çalışırken ben gaz çıkarmaya çalışıyorum . Fonda bitmeyen bir inga sesi . Aramızda Gecen dialog söyle Esım kızıma sesleniyor sus kızım okuduğumu anlamıyorum benden cevap o da birşey mı ben yaşadığımı anlamıyorum ...
Tamam daha da ders çalışamaz artıkYani bu lafın üzerine ders çalışılmaz.
Oh masallah kızlar çaylar kahveler :) ay söyle biri turk kahvesi yapsada karşılıklı içip fallassak :)
Allahım gayet normal seylerin özlemini çekiyoruz bu nasil bir hayat :)
Biz de bugün yapmıycaz dediğimiz bi kuralı çiğnedik. Hayırlı olsunİda 2 gündür yine var gücüyle emiyor ondan sonra da kusuyor. Emme iç güdüsünü mememde tatmin ediyo haliyle emdikçe süt geliyo midesi hep dolu olduğu için de rahatsız oluyo. Babası annesindeydi telde sordu napıyo diye, dedim kusuyor sürekli. Çocukçuyla konuşmuş emzik verin demiş. Bu sabah geldi babamız ve emzik almış 2 tane Bir yapıştı sabahtan beri emiyo karnı acıkınca atıyo doyuruyorum gazını çıkarıyorum yine veriyorum kaldığı yerden devam. Kusmadı da sabahtan beri.Ve 2 oldu kendi kendine uyuyo. Ne demişler büyük lokma ye büyük söz konuşma
evet katılıyorum gayet normal şeylerin özlemini çekiyoruz eşim okuldan gelince hemen yemeğe oturuyoruz yemek faslı bitince çayımız hemen hazır oluyor eğer bebiş uyuyorsa eşim balkonda çay sigara keyfi yaparken ben de onunla çayımı alıp 7 dk sohbet ve çay keyfi yapıyorum.çünkü bu anı çok özlemişim,çay içmeyi,ayaklarımı uzatarak tv izlemeyi,saatlerce pc başında oturmayı,bol vakitten canımın sıkılmasını,ki,tap okumayı vsvsvsvs ve en çok eşimle vakit geçirmeyi özlediiiiiiiiiiiiiimmmmmmm.
Iyiki varr burasi yoksa sizi blmem bem kafayi yerdimm..gerçekten kızlar uzağız birbirimize ama iyi ki topiğimiz var uzaklar yakın oluyor.yaşasın kk
Masallah bididik kocaman delikanli
kızlar bugün aşı olduk kızım tüm gün uyudu sizin bebişlerde uyudu mu? ateşide yok henüz..
Benimki huzursuzdu uyurken de rahat uyumuo sürekli sallıom ara ara
Az önce ben de onunla bi yarım saat kestirdim mıkırdandı uyanıcak zannettim kalktım şimdi fosur fosur uyuo :)))
Ateşine bakıom elimle yok gibi
Uyumadan önce 36,6 ydı inş çıkmaz sanırım eşim de yok bu gece
Bzmki aglio uxun uyiyamadiates 37 oldu calpol verdik mizmiz sürekli. .gece napcaz blmem
kızlarrr maşallah ne güzel sohbetler dönüyor brda size bişey sorucam oğlumu sünnet ettirsemmi ne dersiniz korkuyorum iki kızdan sonra bi oğlum oldu biraz görmemişlik var :) ama karar veremedim fikirlerinizi beklerim.
Helenascım oldukça zor günler geçiriyomuşsun Allah yardımcın olsun. Gaz sancılarının bu denli şiddetli geçmesi bir anne için oldukça yıpratıcı bir süreç olsa gerek. Ben son zamanlarda bu gaz olayının yenilenle içilenle çok da alakalı olmadığını düşünüyorum. Önlem olsun diye yine de gaz yaptığı düşünülen şeylerden uzak durmaya çalışıyorum.
Kitaplara uymadığını söylemişsin ben her bebeğin kendine has özelliklerinin olduğunu düşündüğüm için tek bir kitap sayfası açmadım bu konuda. Bunun yerine İda'yı gözlemledim ve artık vücut dilinden neye gereksinim duyduğunu az çok anlıyorum. Deneme yanılma ile onu rahat ettirecek pozisyonu sağlmaya çalışıyorum. Bazen işe yaramasa da genel anlamda işe yaradığını söyleyebilirim.
Süt mevzusuna gelince aslında öyle deli gibi yemek yerine nitelikli beslenmek lazım sanırım. Hergün belli miktar protein ve kalsiyum, vitaminler için de 1-2 porsiyon meyve kafi gibi b
bizde berkaymla oturuyorz
arastaa resminizi yeni gördm çok tatlısınız idoşla amaa seni naz elmasa benzettm yaa
oluomu benzetenler banamı öyle geldi
sagol canim. emmede sıkıntı yok hatta bıraksancanım bu günleride atlatacaksın zamanla geçecek hepsi güzel bir hatıra olarak kalacak emin ol. insanların söylediklerini boşver ağzı olan konuşuyor onun annesi sensin açmı tokmu ağrıyan yeri varmı yokmu elbet bilirsin. emmekte zorlanıyorsa arada sütünü sağıp çaykaşığıyla ver faydası oluyor ben öyle yapıyoruyorum. benim cimcimemde çabuk yoruluyor. umarım kısa zamanda kilo alır.sütüm yaramıyor diye düşünme ok :)
25 derece evim altında kısa kollu çıtçıtlı badi ve çorap üzerinde uzunkollu badi ve pijamamız var. ayrıca uzanırkende sürekli penye battaniyemizi örtüyorum üşümesin diye :)
demir damlasıyla devit aynı değilmi ya kafam karıştı yazılanlara
slmm. vanımm bence hiç üzme kendinii bizde de aynı sorunlar vardıı. evmiz müstakil derin o kadar çok ağlıyordu ki yoldan geçenler bile soruyorduu:siz o bebeğe ne yapıyorsunuzz. en son sinirimde nerdeyse bir teyzeye '' biz işkence yapıyoruz'' diyecektimm. sanki bebğimi benden daha çok düşünecekelrr. mahallede herkes bizden bahsediyordu yok bakmıyrlar doktora götürmüyrlar yok bu bebek aç kalıyor falan sütü yetmiyr mama da almıyormuşuz da bilmem ne.. artık psiolojimi düşün ağlama krizlerine giriyrdum bende onunla artık. kaynanm yine aynı şeklilde. yemek yemeye fırsat yoktuu. ama zmanla geçiyr merak etme. ben herşeyi denedim, yapmadığım şey kalmadı 3-4 çeşit gaz ilacı aldımm hiç fayda yok. anason rezene bilmem ne.. neler nelerr? her yemekten sonra bir bardak kimyon içiyrdum. artık hangisinin faydası oldu bilmiyrm. şimdi daha iyiyiz. ama yine de arada oluyr.. hiç üzme kendinii..
Geçmiş olsun canım. İyi idare etmişsin. Ben panikten koşardım herhalde hemen hastanelere. Bugününüz sorunsuz olsun inşallah
Gecmis olsun canim neyse ki atlatmissiniz, bu asilar cok tatsiz
Siz de icin bence ama o ictiklerimi:) oglene kadar 2kez kaka yapiyor aksama kadar da 2 veya 3kez daha. Bence sutten geciyor ve rshatlatiyor, sutten gectigini mercimekli bulgur pilavi denemende deli gibi gazla cok aci ogrendim yavrum mahvolmustu, bidaha? Tooooooovbeeee tooooovbeeeee:))
Geçmiş olsun canım kıyamam ben kuzuya
gecmiş olsun fındığım canım yaa inş. bugünde sorunsuz gecer tatlışşş kıyamam ben kuzuya yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?