2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay o bakış bakış değil . Kaçın kızlar kaçın :)

heheheh gerçekten haklısınız bakışlar hiç 50 günlükmüş gibi durmuyor görenler öyle söylüyor ben iki kız büyüttüm bununki farklı sanki algıları çok açıkmış gibi geliyor bana etrafı çok inceliyor televizyon seyrediyor ellerini ağzına götürebiliyor sanırım biraz uyanık bir bebek bu

Ben 2 aylıkken yaptırdım canım, iyi ki yaptırmışım diyorum. Öneririm.

Nasil derler çakraları açık bir bebek masallah annesi Allah nazarlardan korusun :)

Rezeneyi ben kimyon ile demleyip her gün 1 fincan içiyorum, hem süt yapıyor hem de bebeğim gazını kendi çıkartıyor.

Ben de emzik kuralını çiğnedim canım elini emmeye başlayınca. Çok kaşınıyor yavrumun dişetleri. Elini çeksem dudağını içe çekip emiyor yavrum. Emziği alınca rahatladı ama. Hiç yadırgamadı. Gene de ağzında fazla tutmuyorum ama.

Biz de yaptırıcaz Kasım ayında. Muhtemelen Batı Bahatta olur.

Eki Görüntüle 838078 kızlar oğlum meraba der size ve kızlarınıza

O gözler neyyyyyyyyyyyyyy
cin maşallah

selam kızlar kaç gündür okuyorum sizi ama yazmaya fırsatım olmadı şimdi uyudu kızım ve bende yazayım dedim..
şu sıralar biraz moralim bozuk
sinirlerim yıpranmış durumda
bizim kız geceleri hiç uyumuyo gece 5 ten, 6 dan önce yattığı yok ne yapacağımı şaşırdım
uyumadığı yetmiyor gibi bi de sürekli ağlıyo kucaktan inmiyo
12-5 arası kesintisiz sürekli ağlıyo uyumuyo e tabi benim halimi bi düşünün saçımı başımı yolasım geliyo sinirden
bir gece iki gece değil doğduğundan beri böyle belki toplasan 10 gece uyumuştur ama geri kalan her gecemiz uykusuz olunca sinirlerim çok yıprandı haliyle
sizlerle paylaşmak istedim birbirimizin halini ancak biz anlarız diye düşünüyorum
başkalarına anlatınca sanki acıyacaklarmış gibi geliyo, bi çocuğa bakamıyo diye düşünecekler gibi geliyo
o yüzden sizlerle paylaşıyorum yalnızca

kızlar bugün aşı olduk kızım tüm gün uyudu sizin bebişlerde uyudu mu? ateşide yok henüz..

Selam kızlar, arada okuyorum yazamadım bi türlü, bir haftadır diş ağrısıyla boğuşuyorum, dün en sonunda kanal tedavisine başladılar. Uyuşturdukları için sağıp döktüm sütümü,içim gitti. Hala ağrıyor,tatlı yiyemiyorum bu nedenle olcak bir kilo vermişim:) bizimkide beni emzik olarak kullanıyo evde üç tane emzik var sakız çiğner gibi ağzında geveleyip atıyor hepsini. Eskiden gözlüklere lastik geçirirlerdi ya çocuklar düşürmesin diye şu emziğin yanlarındaki delikten öylemi yapsam iyice zabıtıp ay kusar falan Allah korusun. Bir de hurmana still tea içiyorum onu bıraktım ıhlamurdaha güzel süt yapıyor hakikaten. Öptüm hepinizi

kızlar bugün aşı olduk kızım tüm gün uyudu sizin bebişlerde uyudu mu? ateşide yok henüz..
Benimki huzursuzdu uyurken de rahat uyumuo sürekli sallıom ara ara
Az önce ben de onunla bi yarım saat kestirdim mıkırdandı uyanıcak zannettim kalktım şimdi fosur fosur uyuo :)))
Ateşine bakıom elimle yok gibi
Uyumadan önce 36,6 ydı inş çıkmaz sanırım eşim de yok bu gece
Geçmiş olsun lastik ii fikirmiş
Bize de lazım bi tane
Ihlamur bende de bolca var çok tavsiye duydum yarın ben de başlıyım bari
Gribe falan da önleyici olur belki

Ya konuşuldu biliom ama bi kez daha sorim dedim
Rota virüs aşısı hakkında düşünceleriniz neler kızlar
Bi de başağrısını sormuştum cevap veren olmadı
Sizde de oluo mu spinalden sonra ara ara baş ağrıları :26:

Ozaman sana detayli bir sekilde anlatayim...biz dogar dogmaz yaptirmak istedik cocuk doktorumuz bir ay beklemekte yarar var dedi bizde 33gunlukken gittik hic bir urologu tanımadığımiz icin sansa birini sectik oda ilker bey oldu.ilk once muayne oldu oglum yeni doganlarda tikaniklik olurmus ama benim oglumda biraz fazlaymis ertesi gun iki ye ameliyat icin sozlestik..ertesi gun saat 1i gecerken acilden giris yapildi ve pipiye uyusturucu krem suruldu daha sonra doktor emzirip gazimi cikarmami soyledi emzirdim gazini cikardim ve ameliyathaneye gittik oglum babasiyla birlikte iceri girdi brn kapida bekliyordum iceriye bir kisi girer sandim dr annesi sen gelmiyormusun yaninda ol dedi bende hemen girdim annem ve kvde de vardi onlarda girmwk istediler sadece bir kisi girebilir diyince birimiz anneanne birimiz babaanneyiz dediler ozaman ikisibide aldi iceri ama dikkat dagitmamak şartıyla daha sonra uyuşturucu igne vuruldu o bölgeye genel anestezi yapilmiyor kucuk bebege narkoz agir gelir cunku sonra kucagimiza alip biraz uyusmasini bekledik ve bebek seklinde sedyeye ayaklarini bagladilar oglum bundan cok huzursuz oldu ellerinide babasi tuttu surekli tekbir getirdi dojtor bir seferlik sekerli su yapin ameliyat sirasinda emzik emmesi icin dedi ona batirip emzik verdik oglum huzursuz oldugu icin biraz agladi yaklasik bi yarim saat kirk dk surdu yarimsaat hastanede kalip ciktik yeni dogan sunnetinde dikis olmuyor daha taze deri oldugu iicin pansumanida yok pansumani hergun sabunlu suda banyo yaptirmak boyleliklw oglumda banyoya alismis oldu hergun kremledik ilk iki gun calpol verdik onun icin uyku bile yapti cok aglamadii bile birkac gune iylesti hem cis hemde anne sutu iyilesmeaine yardimci oluyormus bezin icine ne bardak koyduk ne baska bisey sadece beze yapismasin diye vazelin surduk okadar

kocaya şirin gözükücem diye mini elbise giydim.. ama donmak üzereyim.. üstüne üslük bu ne hal diyip gülüyor yahu.. gülim mi ağlim mi bilemedim

çok güzel anlatmışsın tatmin oldum allah razı olsun bende gidicem en kısa zamanda

kocaya şirin gözükücem diye mini elbise giydim.. ama donmak üzereyim.. üstüne üslük bu ne hal diyip gülüyor yahu.. gülim mi ağlim mi bilemedim

Desene sana güzel gözükmek istedim diye :)

benim ki de işten geç gelecek moral olsun diye kızı uyutup süslenip kocişi beklesem mi diye düşünüyorum :)

süslen süslen tabi.. ama bizde yine tık olmayacak.. ama birgün o halvet buraya gelecek...

Bakalım kızçem uyursa :)

Merak etme olur . hiç beklemediğin zaman olur hemde. İnşallah herşey düzelir ve beklediğin gece de en kısa zamanda olur.

Ama eşine söyle bazı şeyleri mesela ben eşime gün içinde bazen gece seni seviyorum der öperim. canımsın der öperim. birşey demezse hemen sen beni sevmiyor musun derim. seviyom der çocuk gibi. :)

duygularımı hiç saklamadım ben kızgınsam da belli ettim mutluysam da. kız arkadaşlarıma karşıda aynı şekilde :) seviyorsam söylerim :)

canım ben eşimi gelip geçtikçe öpen birisiyim.. işte pazartesi günü işten çıktı pek keyfi yok. o yüzden de çok soğuk.. ben neşelendirmeye çalıştıkça o kızıyor şuan bana.. ne yapacağımı bilemedim

Konuşmadınız dimi.

anlıyorum inşallah tez zamanda güzel, hayırlı ve daimi bir iş bulur da düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…