2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağ ol canım ne yapalım öyle oldu işte Uğraşıyorum rapor için heyet raporu almak istiyorum şubata kadar çalışmamayı düşünüyordum pazartesi başlamasam iyi bakalım mebbisten sen de kontrol et canım orada yazıyormuş ne zamana kadar izinli olduğun.

Yillik iznin yok mu cnm???
Öğretmenlerde yıllık izin yok canım ücretsiz izine de durumumuz müsade etmiyor istanbul da yaşamak çok zor

Kızımı uyuttum yemeğimi de koydum ocağa bide yanına makarna yaptım mı tamamdır :)

kimsecikler yok bugün ?

efa kullanan arkadaşlar efa s1200 mü kullanıyorsunuz günde 2 tane mi içiyorsunuz ve nasıl içiyorsunuz aç mı tok mu ?

Bebeğim doğduktan sonra çok az yazabildim. Aklında kalanlar bilirler memelerimden çekmediğim kalmadı. Mastit oldum, uçlarının yarası tıp tarihine geçti. Ve nerdeyse 1 aydır emziremiyordum. Gece gündüz sağıp biberonla veriyordum sütümü. Yaraların tamamen iyileşince emzir demişti doktor. Ama benim yaralarım bi yere kadar iyileşti orada kaldı. Bekle bekle yok. Son günlerde hiç emziremiyecem zaten kızımda mememi unutmuştur diye tamamen umudumu kaybetmiştim.
Ama bu akşam sağarken ağlayan kızıma yarası daha az olan mememi verdim hemen aldı hiç zorlamadı. İnanamadım, çabucak bitirdi içindeki sütü sonrada emzik muamelesine geçti.

Sizlerle paylaşmak istedim. Ben çok sevindim yaaa

şimdiki aklım olsa bir tek oto koltuğu bir de onun altına uyan tekerlekli zımbırtısından alırdım gerçekten dediğiniz gibi pusetler biraz ağır bir yere getirip götürmek zor oluyor

Aldigin bebek arabasina oto koltugu monte edilemiyor mu cnm? Ben genellikle oto koltugunu kullaniyorum, bebek arabami herkese israrla tavsiye ediyorum, hatta diyorumki, ya bunu alin yada hic almayin cunku hantal arabalar kullanilamiyor para cope gidiyor. Ben Stokke aldim ve verdigim paranin hakkini aliyorum. Araanin uzerindeki oto koltugu veya puseti kolayca cikiyor, alti tek elle cat diye kapaniyor. Tek elle istedigin gibi yon vererek kolayca suruluyor. Reklam gibi oldu :))))) ama bebek urunleri soz konusu olunca insan aldigi herseyi uzun uzun arastiriyor...

Ben disari cikarken 5 dk da cocugumu arabasiyla birlikte apartmanda hazir ediyorum. 2. Cocuk dusunursen aklinda olsun.

Teşekkürler Canim aslında bizde acil doguma girdik ama doguma az süre kaldığı icin hersey hazırdı

Teşekkürler Aybike seninkilerde öyle :)

Stokke nin görünümüçok güzel, çok havalı, ama çok ağır değil mi. Mağazzada kaldırıken zorlandım ben.
Hafif olduğu için mclaren tercih ettim. Sırtıma asıp bebek kucağımdayken aşağı indirip içine bindirebiliyorum. Arabanın bagajına ragatça sığıyor. Ama bebeğime stokkenin konforunu vermeyeceği kesin:)

Sevincin yazindan okunuyor canim cok sevindim senin adina... İnsallah iyilesme de devam eder bu vesileyle...

Var canim monte ediliyor ama o koltuk 4-5 kilo, cocuk 6 kilo e bi de altinda arabasi, 1 yasina kd kullanamayacagim kismin da hammalligini yapiyorum :) o acidan dedim yoksa surerken falan cok rahat

çekirdek yastığını bende kullanıyorum. çok memnunum. bebeğin ayağına koyuyorum mikodalga ile ısıtıyorum. uzun süre ayağını ve yatağın içini ısıtıyo. ve gaz çıkarmasını kolaylaştırıyor. bendeki vişne çekirdeği. joker de hem vişne çekirdeği hemde başka çekirdek yastıklarda gördüm farklı fiyatlarda. biraz çekirdek miktarı olarak az gözüküyordu. tavsiye ederim.

slmlar benim gibi bitkin anneler ve bebeği daha az yaramaz olan şanslı anneler kızlar ben günlerdir uykusuzum artık kafayı yiycem bebeğim sürekli gazlı ve sancısı var.denemediğim şey kalmadı.daha bugün dr a gittik.ne gece uyuyor ne gündüz.kucağımdan hiç inmiyor sancıdan ememiyor biberona sağıp veriyorum memeyi bırakacak diye korkuyorum.anlayacağınız durumum vahim.dğduğundan beri böyleyiz malesef.belki biraz oyalanır rahat uyur diye projektör alcam odasına.tomy sihirli rüyalar düşünüyorum alan ya da kullanan var mı kızlar.memnun musunuz?? sesi kısık mı çıkıyor yoksa iyi mi.lütfen yardımcı olun bu konuda bana.boşapara vermek istemiyorum

Stokke 2500 liraymis ya la şahin araba alinir o paraya
Ama konforlu simdi allah icin

Canim ben 1000 euro ya aldim, euro kazaninca cok fazla gelmiyor insana. Turkuye de 1000 tl oldugunu dusun, alinabilitesi daha yuksek... Araba koltugu, uyku tulumu, semsiye, kahve bardagi tutacagida var icinde.Tr de fiyatinin bu kadar oldugunu bilmiyordum, yanlis anlasilmasin lutfen sanki cok kolay alinir gibi bosuna ovmusum.2500 tl de, cok cocuk yapacaksan kendini ancaki amorti eder :)))))

Allah yardimcin olsun ben de istdayim yasamak zor evet. Hemen yarin bi hastaneye gidip rapor al bari

Hadi gozun aydin darisi bundan sonraki emzirmelerinin basina!

çok geçmişler olsun allah bir daha yaşatmsın bebişin çok tatlı allahım esirgesin

CANIM seesi falan gayet yuksek ben kullaniyorum sallamadan uykuya dalıyor onunla gayet memnunum rahatlıkla alabilrisin

Kızıma hayatı boyunca en çok gideceği yeri yani kuaförü tanıttım bugün dikkatle inceledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…