- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.001
Cok üzüldüm cnm yaabzm bi ark
Okulunda bi öğret. Ayni seyi yasamis.maalesef önceden soylemiyolar, bnde korkuyorum bi terslik olacak die bnm dgm 22agustos raporum 28 kasimda btck die hesapladim ins bi hata olmaz.mdr mdr yrdmcsi hbr etse önceden herkes ona göre tedbir alir.ins rapor alabilirsin.
Öğretmenlerde yıllık izin yok canım ücretsiz izine de durumumuz müsade etmiyor istanbul da yaşamak çok zorYillik iznin yok mu cnm???
şimdiki aklım olsa bir tek oto koltuğu bir de onun altına uyan tekerlekli zımbırtısından alırdım gerçekten dediğiniz gibi pusetler biraz ağır bir yere getirip götürmek zor oluyor
Maşallah size parmecim :) ben fotoğrafçı filan getiremedim acil doğuma alınınca hiç bir planım olmadı yani bebek şekeri bile yaptıramadım. mevlütte yapıldı.
Maşallah size canım
geçmişi okuyorum henüz bitmedi :)
canımın bukadar sıkkın olduğu günde minikleriniz içimi açtı :)
bunların hepsi tatlılıkta birbirleriyle yarışıyor, Allah hep yüzlerini güldürsün :)
parme ben senin hastane fotoğraflarını kaçırmışım, şimdi alıntıda gördüm...çok tatlı bir aile fotoğrafı olmuş :)
Aldigin bebek arabasina oto koltugu monte edilemiyor mu cnm? Ben genellikle oto koltugunu kullaniyorum, bebek arabami herkese israrla tavsiye ediyorum, hatta diyorumki, ya bunu alin yada hic almayin cunku hantal arabalar kullanilamiyor para cope gidiyor. Ben Stokke aldim ve verdigim paranin hakkini aliyorum. Araanin uzerindeki oto koltugu veya puseti kolayca cikiyor, alti tek elle cat diye kapaniyor. Tek elle istedigin gibi yon vererek kolayca suruluyor. Reklam gibi oldu :))))) ama bebek urunleri soz konusu olunca insan aldigi herseyi uzun uzun arastiriyor...
Ben disari cikarken 5 dk da cocugumu arabasiyla birlikte apartmanda hazir ediyorum. 2. Cocuk dusunursen aklinda olsun.
Bebeğim doğduktan sonra çok az yazabildim. Aklında kalanlar bilirler memelerimden çekmediğim kalmadı. Mastit oldum, uçlarının yarası tıp tarihine geçti. Ve nerdeyse 1 aydır emziremiyordum. Gece gündüz sağıp biberonla veriyordum sütümü. Yaraların tamamen iyileşince emzir demişti doktor. Ama benim yaralarım bi yere kadar iyileşti orada kaldı. Bekle bekle yok. Son günlerde hiç emziremiyecem zaten kızımda mememi unutmuştur diye tamamen umudumu kaybetmiştim.
Ama bu akşam sağarken ağlayan kızıma yarası daha az olan mememi verdim hemen aldı hiç zorlamadı. İnanamadım, çabucak bitirdi içindeki sütü sonrada emzik muamelesine geçti.
Sizlerle paylaşmak istedim. Ben çok sevindim yaaa
Aldigin bebek arabasina oto koltugu monte edilemiyor mu cnm? Ben genellikle oto koltugunu kullaniyorum, bebek arabami herkese israrla tavsiye ediyorum, hatta diyorumki, ya bunu alin yada hic almayin cunku hantal arabalar kullanilamiyor para cope gidiyor. Ben Stokke aldim ve verdigim paranin hakkini aliyorum. Araanin uzerindeki oto koltugu veya puseti kolayca cikiyor, alti tek elle cat diye kapaniyor. Tek elle istedigin gibi yon vererek kolayca suruluyor. Reklam gibi oldu :))))) ama bebek urunleri soz konusu olunca insan aldigi herseyi uzun uzun arastiriyor...
Ben disari cikarken 5 dk da cocugumu arabasiyla birlikte apartmanda hazir ediyorum. 2. Cocuk dusunursen aklinda olsun.
Kizlar payavsani diye bir ot var bizim memlekette lohusalara icirirlermis hep annem demisti bugun bir bardak ictim cok aci bir ot ama sanki ogluma iyi geldi gazini cikartmaya basladi aci avsan otuda deniyormis aktarlarda satiliyormus
vişne çekirdeği boyun yastığı, doğal ısı kaynağı, romatizma ağrıları, kireçlenme, adet sancıları
Birde su visne çekirdeklerne bakin
Bu gaz beni mafetti heryolu deniyorum iyi gelenleride paylasmak istedim
Stokke 2500 liraymis ya laşahin araba alinir o paraya
Ama konforlu simdi allah icin
Sağ ol canım ne yapalım öyle oldu işte Uğraşıyorum rapor için heyet raporu almak istiyorum şubata kadar çalışmamayı düşünüyordum pazartesi başlamasam iyi bakalım mebbisten sen de kontrol et canım orada yazıyormuş ne zamana kadar izinli olduğun.
Öğretmenlerde yıllık izin yok canım ücretsiz izine de durumumuz müsade etmiyor istanbul da yaşamak çok zor
Kızımı uyuttum yemeğimi de koydum ocağa bide yanına makarna yaptım mı tamamdır :)
kimsecikler yok bugün ?
efa kullanan arkadaşlar efa s1200 mü kullanıyorsunuz günde 2 tane mi içiyorsunuz ve nasıl içiyorsunuz aç mı tok mu ?
Bebeğim doğduktan sonra çok az yazabildim. Aklında kalanlar bilirler memelerimden çekmediğim kalmadı. Mastit oldum, uçlarının yarası tıp tarihine geçti. Ve nerdeyse 1 aydır emziremiyordum. Gece gündüz sağıp biberonla veriyordum sütümü. Yaraların tamamen iyileşince emzir demişti doktor. Ama benim yaralarım bi yere kadar iyileşti orada kaldı. Bekle bekle yok. Son günlerde hiç emziremiyecem zaten kızımda mememi unutmuştur diye tamamen umudumu kaybetmiştim.
Ama bu akşam sağarken ağlayan kızıma yarası daha az olan mememi verdim hemen aldı hiç zorlamadı. İnanamadım, çabucak bitirdi içindeki sütü sonrada emzik muamelesine geçti.
Sizlerle paylaşmak istedim. Ben çok sevindim yaaa
hosbulduk canım. amelşyatı olduk... oldukca zordu... ameliyattan sonra cok kötü grip oldu 10 gun ugrastık. ılaclar ates agrı falan derken onu atlattık... sonrasında pişik kabız derken, makatta kılcal catlaklar olusmuş. kakasında kan vardı hemem dr.a goturdum.15 gundur ılac kullanıyoruz... daha tam ıyılesmedı. hala kakasını yaparken ve gaz cıkarırken aglıyor. canı cok acıyor yavrumun.
ama buda gececek ınsallah....
emelcım benım bebeğim 3450 gr dogmustu. dr. gelişimini çok ıyı dıyor. o kadar amelıyat hastalıklar falan derken hala kılosu cok ıyı dıyor ama ana yuregı ıste ben tatmın olamıyorum. simdi de sag gogsumu emmek ıstemıyor. zorla sekılden sekıle gırıp kandırıp vermeye calısıyorum. ama cogu zaman emmıyor. ondan dolayı sut yetmıyor gıbı geliyo....
bu da benım mınık kızım
Eki Görüntüle 838926
slmlar benim gibi bitkin anneler ve bebeği daha az yaramaz olan şanslı annelerkızlar ben günlerdir uykusuzum artık kafayı yiycem bebeğim sürekli gazlı ve sancısı var.denemediğim şey kalmadı.daha bugün dr a gittik.ne gece uyuyor ne gündüz.kucağımdan hiç inmiyor sancıdan ememiyor biberona sağıp veriyorum memeyi bırakacak diye korkuyorum.anlayacağınız durumum vahim.dğduğundan beri böyleyiz malesef.belki biraz oyalanır rahat uyur diye projektör alcam odasına.tomy sihirli rüyalar düşünüyorum alan ya da kullanan var mı kızlar.memnun musunuz?? sesi kısık mı çıkıyor yoksa iyi mi.lütfen yardımcı olun bu konuda bana.boşapara vermek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?