2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar;
Dün araya kaynadı. Size akıntımın artttığını sarımsı olduğunu yazmıştım. Akşam yine çoğalmış günde 2 çamaşır değiştiriyorum. Araştırınca artttığını okudum bi kaç yerde. Anneme sordum o da kokulu olursa rengi değişirse kork diğer türlü bişey olmaz dedi.

Bir sorum daha var. dün bunu da biraz vakit buldukça araştırdım. Hamilelikte deodorant , parfüm kullanımı ile ilgili. Organik sretifikalı deodorantlar var. bir de %100 doğal içerikli roll-on tarzları var. Ne alacağıma karar vermedim. Bir çok yerde antiperspirant olmadıktan sonra bir zararı yok deniyor. Açıkçası bunlara kendimi kaptırmak da istemiyorum. Rahat olmak lazım. Kafaya taktıkça, pimpiriklendikçe gelip buluyor rahatsızlıklar diye düşünüyorum. Bir de doğal bir süreç bu. Kendimiz ya da bebeğimiz kavanozda yaşayamayacağımıza göre, kendimizi koruyabildiğimiz kadar koruyalım. bu konuda fikirleriniz neler??? Abartmayayım derken farkında olmadan abartoyor muyum????

Bir de aşeren var mı??? Benim canım öyle bariz hiç bişey istemiyor.. Ama biraz eşimi telaşlandırmak istiyorum. Kivi faln mı estesem napsam???

evet sanırım genetik faktörlerde etkili, umarım annenize çekmemişsinizdir, ve bir an önce geçer,
ben kusamadığım halde sürekli kilo veriyorum,
ben de 2 kilo verdim, zaten hamile kalmadan önce normal kilomun 3 kilo altındaydım, 5 kilo eksiğim diye hesaplıyorum şimdi ben onu,
11.haftada hiç bir hafifileme olmayınca ve böyle 13.haftada dahi bulantı kusma olduğunu duyduğumda çok panik oluyorum,
hatta hamilelik kilolarını sorun yapanlara, aşırı iştah ve aşerme hikayeleri anlatanlara çok özeniyorum,
kilo bir şekilde verilir doğum sonrası, ama kilo almak gerçekten çok zor...

Himm biraz erken başlamış , ama geçicidir herhalde şimdiki ağrıların esaslilari son aylarda gelecek ben cd almadım ki canım şimdi onersemde atmış olurum. Salona gidiyorum ben hem sosyallesiyorum biraz ,sirt ve bel icin eskidende yaptıgım kolayıma gelen hareketleri yapıyorum. Evde kaytariyorum tembelim zaten

tesekur ederım canım benım evet kız ıstıyordummm ınsalah sonradan degısmez kız oalrak devam ederrr ınsallah sende cumartesı ogrenırsın heycanla beklıyorum haberını
tesekkur ederım canımmm benım sıpa erkencı cıktı deseneee ayy rewmen cıglıga benzer bı ses cıkardım drda dur hemen cok heycan yapma dedı 100 yuz demıyorum ama buyuk ıhtımal kız 2 hafta ıcınde en kesın sonucu alırsın dedi tabı bende sevınc son surat gıdıyorrrrr
demekki ilk şanslıı sensin inşalaah gönlündekidir sağlıcakla doğsun :)
bizimkiler utangaçta ondan göstermiyordur herhalde hıııhhh
amın ınsallah canımm ınsallah sende hemencık ogrenırsın cınsıyetınııı
Ayy çok güzel maşallah yaşasın sonunda cinsiyetleri öğrenmeye başladık önümüzdeki hafta teker teker öğrenmeye devam ederiz. Biz en son öğreniriz yaa son hafta bizim

evet canım sızın azcık daha beklemnız gerekıyor ama herkesın allah gonlune gore versın saglıklı hayırlısını

merhaba kızlar.ben 11+3üm.10 ağustos tahmini doğum.Allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.bide bişey sorucam profilinize bebek haftalarını nasıl yaptınız ben yapamadım da bi türlü

Slm helenas. akıntı konusunda fikrim yok bence doktoruna sormalısın ne olur ne olmaz için rahat eder en azından.
Pimpirik konusuna gelince hepimiz öyleyiz merak etme, hele benim eşim benden beter. ben abartmayalım deyince kızıyor bide, sen sorumsuz bir anne olacaksın, bu ne rahatlık, bebeğime iyi bakamayacaksın diyor, acayip sinirleniyor. ama birimizin dengeyi tutması lazım demi ama.

Parfümdü şuydu buydu derken başlarsak işin içinden çıkamayız valla. Ben kimyager olduğum için fazla detaya girmek te istemiyorum bu konularda, çünkü aklınıza bile gelmeyecek ürün ve gıdalarda öyle kimyasallar varki ooooooo..... Ayrıca bu organik ürün, doğal ürün dediklerinin hepsi para tuzağı. Organik ürün diye birşey yoktur. Doğal olan vardır. Oda Türkiye standartlarında asla mümkün değil. kendinizi kandırmayın, boşuna birsürü paralar harcamayın derim ben.

bende dün aşermeyi düşünüyodum ama kıyamadım be yaaa ben ne zaman aşercemm yaaa:84:

Benimde Akıntım Çok Fazla Oluyor Malesef. Bir Kaç Yerde Gebelikte Fazla Olabileceğini Okumuştum. Günlük Ped Kullanmanı Tavsiye Ederim. Daha Rahat Oluyor.

Kan Uyuşmazlığı İle İlgili Fikri Olan Yok Mu ? İnternetten Yaptığım Araştırmalar Tedirgin Ediyor Beni. Bilgisi Olan Varsa Fikir Verebilir Mi Lütfen :105:

Cok haklisiniz bende oyle dusunuyorum fakat yapabildigimiz kadar uzak durma taraftariyim

[/COLOR]

bende dün aşermeyi düşünüyodum ama kıyamadım be yaaa ben ne zaman aşercemm yaaa:84:

İcinde kalmasin bence aşer sende, ben ayva aserdim gecenlerde, esim gec geliyor o gün geçirecekti yine aksam saat dokuz sularında ayva canım çekiyor diye aradım en azından kolay bulunan bir şey istedim kendisi gelmedi ama çalışanlarla gondertti. Normalde ayva sevmem ve canım çekmişti ama dayanılmaz bir sekilde olmasada olurdu diye dusunuyordumki gelince nasil severek yedim anlatamam limonlu ve tuzlu meger gercekten asermisim.

Kizlar gercekten masallah nasil calisiyorsunuz inanamiyorum ben yatamiyorum bile bulantilardan evden disari bile cikamiyorum mafoldum resmen. Artik kendi canimin derdine dustum zehirlenoyor muyum anlamadim.doktora cok kotu oluyorum diyorum ama cok iyi gozukuyorsun doyor

nasılsınızzz kızlarr????...bebeğimin cinsiyetini merak ediyorum hayırlısı tabiki amaherkes erkek diyorr..bnmki tüp bebek diye, bide 9+3te bebek hemen şekıllenmıs dıe erkek olabılecegını dusunuo etrafımdakıler bir kişi dahi kız demedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…