- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.661
erken bıraksa nolur evle işyeri arası 2 otobüs keçiören-söğütözü düşün yani servisle gitmek aynı saate geliyo
bakanlıkta çalışıyosun sanırım umarım sizler için izinler arttırılır canım. sende keçiörendesin demekk maşallah keçiörenli çok :)
bakanlıkta çalışıyosun sanırım umarım sizler için izinler arttırılır canım. sende keçiörendesin demekk maşallah keçiörenli çok :)
yok bakanlıkta çalışan leydi ben bi bankanın genel müdürlüğündeyim inşallah öyle olur dört gözle bekliyoruzsenin hangi semtti
genelde bitmese bile en azından azalıyomuş ama benim 7. haftadan beri devam eden bulantılarım (3 kilo verdim 12. haftaya kadar) 12. haftadan sonra sanki daha da arttı ve daha fazla kusmaya başladım. dün gece lavaboya bile yetişemedim, her yer battı( benim annem 9 ay boyunca çektiği için ona çektim belki de... annem doğum yaptığında hamile kalmadan önceki kilosundan daha zayıfmış her iki hamileliğinde de, hatta ben çok küçük doğmuşum... umarım ona çekmemişimdir de bir-iki haftaya kurtulurum. benimki böyle diye herkesin böyle olcak diye bişey yok İnş. sizinki zamanında biter... şu ana kadar 4 kiloya yakın gitti benim...
Canımcım, benim şimdiden başladı bel ağrıları kötüyüm baya . Hangisi iyi bunların adını falan yazarmısın. bende alayım.
Bel agrılarından korkuyorum, şimid böyleyse ilerde ne yaparım diye. ben miyon tipliğim, karnım çok büyüyecek bebeği zor taşıyacağım gibi geliyor :26:
yok bakanlıkta çalışan leydi ben bi bankanın genel müdürlüğündeyim inşallah öyl eour dört gösle bekliyorussenin hangi semtti
ben evlenene kadar keçiörende oturuyodum ftz nin karşısında şimdi subayevlerindeyim pek uzaklaşmadım
tesekur ederım canım benım evet kız ıstıyordummm ınsalah sonradan degısmez kız oalrak devam ederrr ınsallah sende cumartesı ogrenırsın heycanla beklıyorum haberınıayyyy kıııızzz çok heyecanlııı gözün aydınnn kız istiyodun demi yanlış hatırlamıyosamm benim de bu cumartesi kontrol ve ikili test ben de öğrenirim inşallah tekrara hayırlı olsunn sağlıkla gelsin KIZIN :)
tesekkur ederım canımmm benım sıpa erkencı cıktı deseneeegözünaydın gamzecim. ilk cinsiyet haberini ben veririm diye düşünüyorum çünkü ben galiba en erken tarihlerdeyim. ama benim sıpa göstermedi .
Ama senin adına çok sevindim. yaaa doktor söylediğinde ilk ne hissettin. ben de çok merak ediyorum
amın ınsallah canımm ınsallah sende hemencık ogrenırsın cınsıyetınıııdemekki ilk şanslıı sensin inşalaah gönlündekidir sağlıcakla doğsun :)
bizimkiler utangaçta ondan göstermiyordur herhalde hıııhhh
Ayy çok güzel maşallahyaşasın sonunda cinsiyetleri öğrenmeye başladık önümüzdeki hafta teker teker öğrenmeye devam ederiz. Biz en son öğreniriz yaa son hafta bizim
kızlar şu doğum izinleri ne oldu yaaa. yasa geçti mi meclisten ?
kızlar şu doğum izinleri ne oldu yaaa. yasa geçti mi meclisten ?
Merhaba arkadaşlar;
Dün araya kaynadı. Size akıntımın artttığını sarımsı olduğunu yazmıştım. Akşam yine çoğalmış günde 2 çamaşır değiştiriyorum. Araştırınca artttığını okudum bi kaç yerde. Anneme sordum o da kokulu olursa rengi değişirse kork diğer türlü bişey olmaz dedi.
Bir sorum daha var. dün bunu da biraz vakit buldukça araştırdım. Hamilelikte deodorant , parfüm kullanımı ile ilgili. Organik sretifikalı deodorantlar var. bir de %100 doğal içerikli roll-on tarzları var. Ne alacağıma karar vermedim. Bir çok yerde antiperspirant olmadıktan sonra bir zararı yok deniyor. Açıkçası bunlara kendimi kaptırmak da istemiyorum. Rahat olmak lazım. Kafaya taktıkça, pimpiriklendikçe gelip buluyor rahatsızlıklar diye düşünüyorum. Bir de doğal bir süreç bu. Kendimiz ya da bebeğimiz kavanozda yaşayamayacağımıza göre, kendimizi koruyabildiğimiz kadar koruyalım. bu konuda fikirleriniz neler??? Abartmayayım derken farkında olmadan abartoyor muyum????
Bir de aşeren var mı??? Benim canım öyle bariz hiç bişey istemiyor.. Ama biraz eşimi telaşlandırmak istiyorum.Kivi faln mı estesem napsam???
Merhaba arkadaşlar;
Dün araya kaynadı. Size akıntımın artttığını sarımsı olduğunu yazmıştım. Akşam yine çoğalmış günde 2 çamaşır değiştiriyorum. Araştırınca artttığını okudum bi kaç yerde. Anneme sordum o da kokulu olursa rengi değişirse kork diğer türlü bişey olmaz dedi.
Bir sorum daha var. dün bunu da biraz vakit buldukça araştırdım. Hamilelikte deodorant , parfüm kullanımı ile ilgili. Organik sretifikalı deodorantlar var. bir de %100 doğal içerikli roll-on tarzları var. Ne alacağıma karar vermedim. Bir çok yerde antiperspirant olmadıktan sonra bir zararı yok deniyor. Açıkçası bunlara kendimi kaptırmak da istemiyorum. Rahat olmak lazım. Kafaya taktıkça, pimpiriklendikçe gelip buluyor rahatsızlıklar diye düşünüyorum. Bir de doğal bir süreç bu. Kendimiz ya da bebeğimiz kavanozda yaşayamayacağımıza göre, kendimizi koruyabildiğimiz kadar koruyalım. bu konuda fikirleriniz neler??? Abartmayayım derken farkında olmadan abartoyor muyum????
Bir de aşeren var mı??? Benim canım öyle bariz hiç bişey istemiyor.. Ama biraz eşimi telaşlandırmak istiyorum.Kivi faln mı estesem napsam???
Merhaba arkadaşlar;
Merhaba;
Eşiyle Kan Uyuşmazlığı (Rh Uyumsuzluğu) Olan, Çevresinde Karşılaşmış Olan Yada Konu İle İlgili Bilgisi Olan Var Mı? Gebelikte 7. aya Gelindiğinde Vurulması Gereken Bir İğne Olduğunu Öğrendim. Kan Uyuşmazlığının Bebek İçin Olumsuz Bir Etkisi var Mıdır?
Slm helenas. akıntı konusunda fikrim yok bence doktoruna sormalısın ne olur ne olmaz için rahat eder en azından.
Pimpirik konusuna gelince hepimiz öyleyiz merak etme, hele benim eşim benden beter. ben abartmayalım deyince kızıyor bide, sen sorumsuz bir anne olacaksın, bu ne rahatlık, bebeğime iyi bakamayacaksın diyor, acayip sinirleniyor. ama birimizin dengeyi tutması lazım demi ama.
Parfümdü şuydu buydu derken başlarsak işin içinden çıkamayız valla. Ben kimyager olduğum için fazla detaya girmek te istemiyorum bu konularda, çünkü aklınıza bile gelmeyecek ürün ve gıdalarda öyle kimyasallar varki ooooooo..... Ayrıca bu organik ürün, doğal ürün dediklerinin hepsi para tuzağı. Organik ürün diye birşey yoktur. Doğal olan vardır. Oda Türkiye standartlarında asla mümkün değil. kendinizi kandırmayın, boşuna birsürü paralar harcamayın derim ben.
[/COLOR]
bende dün aşermeyi düşünüyodum ama kıyamadım be yaaa ben ne zaman aşercemm yaaa:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?