- 5 Aralık 2012
- 198
- 2
- 96
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.701
tesekkur ederımmm canım aynen oyleee degısmezse tabıkı artık benım bebgımın cınsıyetı bellı dıyebılıyorumm
bende dün gittim doktora, 800 gr kilo almışım, bebekte çok iyi, ense kalınlığı testi ölçümü normal. kan sonuçları da haftaya çıkacak, baştan popoya kaç cm di ya unuttum bay ama ayaklarla beraber 7- 7,5 cm dedi. kilosunuda söyledi ama onuda unuttum. benim ikinci dr ziyaretim. ilk ziyarette 7. haftada gitmiştim ama 5+2 gözüküyor geç döllenme olmuş demişti. bu hafta 11+4 deyiz. 12. hafta bitmiş gözüküyor çok iyi dedi. ellerini gördek, kafasını ölçtü....herşek çok güzel dedi....
birde cinsiyetini söyledi. %90 kız dedi, birazdaha inceleyince bu baya baya kız dedi.... bir oğlum var allah bağışlarsa, birde kız mı geliyor acaba....erkek olsaydı ismimiz hazırdı. ama bir daha ki ayı beklicez kesinlik kazanması için....aslında ben cinsiyetini öğrenmeyeyim diye karar almıştım. süpriz olsun diye düşünüyordum. ama erkenden söyledi doktorum:)
Kan Uyuşmazlığı İle İlgili Fikri Olan Yok Mu ? İnternetten Yaptığım Araştırmalar Tedirgin Ediyor Beni. Bilgisi Olan Varsa Fikir Verebilir Mi Lütfen :105:
beyonce bence de akıntılar konusunda çok endişelenme,
rengi koyu kahverengine yaklaşmadığı sürece sorun olmadığı söyleniyor,
beyaz pamuksu akıntınında bebeğin büyümesiyle birlikte genişleyen rahim duvarlarından dökülen parçalar nedeniyle olduğu söyleniyor,
düşünsene erik kadarken portakal büyüklüğüne geldi şu an rahim 9.haftanda,
sadece hijyene dikkat ederek atlatabilirisn bu süreci,
tabi akıntı rengi koyulaşırsa doktora acilen doktora gitmende fayda var,
benim bir arakadşım her ay neredeyse adet olur gibi kanama geçirmişti,
ama çok sağlıklı bir bebeği oldu sonra...
Canım diğer arkadaşlar da bilgi vermişler sana. Çoğunlukla ilk çocukta sıkıntı yaşanmıyor. Benim kayınvalidemde varmış kan uyuşmazlığı 2 çocuğunu da erken doğum yapmış 7 aylık. Gayet sağlıklılar tabiki biriyle ben evlendim neticede :) O zamanın şartlarıyla şimdiki şartlar da aynı değil erken doğum bile önlenebiliyor. Sen içini ferah tut tedbiri elden bırakma bütün testlerini yaptır. İnşallah sağlıkla doğacak miniğin
maşallah kuzuna
ayy yavaş yavaş cinsiyetler belli oluyoo ne güzel yaa1 hafta kaldı bizim doktora gitmemize ama günler gecmek bilmiyooo...
sağlıklı olsunlarda kız erkek önemli diil bence
inş hepimiz sağlıkla sorunsuz bi şekilde doğururuz kuzucuklarımızı
slm kızlar bende 2li testimi yaptırdım ense kalınlığı normal çıktı kan sonucumda 15 güne çıkacak inş herşey yolundadır
aaaaaaaaaaaa kızlar artıyor topikte ..... yokmu artıtaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn gözün aydın bezmican, allah sağlıkla doğmayı da nesip etsin inş. hepimize.bende dün gittim doktora, 800 gr kilo almışım, bebekte çok iyi, ense kalınlığı testi ölçümü normal. kan sonuçları da haftaya çıkacak, baştan popoya kaç cm di ya unuttum bay ama ayaklarla beraber 7- 7,5 cm dedi. kilosunuda söyledi ama onuda unuttum. benim ikinci dr ziyaretim. ilk ziyarette 7. haftada gitmiştim ama 5+2 gözüküyor geç döllenme olmuş demişti. bu hafta 11+4 deyiz. 12. hafta bitmiş gözüküyor çok iyi dedi. ellerini gördek, kafasını ölçtü....herşek çok güzel dedi....birde cinsiyetini söyledi. %90 kız dedi, birazdaha inceleyince bu baya baya kız dedi.... bir oğlum var allah bağışlarsa, birde kız mı geliyor acaba....erkek olsaydı ismimiz hazırdı. ama bir daha ki ayı beklicez kesinlik kazanması için....aslında ben cinsiyetini öğrenmeyeyim diye karar almıştım. süpriz olsun diye düşünüyordum. ama erkenden söyledi doktorum:)
Baska bi doktora gitsem bise farkedermi yoksa bekliyim mi ne yapim kizlar
bende dün gittim doktora, 800 gr kilo almışım, bebekte çok iyi, ense kalınlığı testi ölçümü normal. kan sonuçları da haftaya çıkacak, baştan popoya kaç cm di ya unuttum bay ama ayaklarla beraber 7- 7,5 cm dedi. kilosunuda söyledi ama onuda unuttum. benim ikinci dr ziyaretim. ilk ziyarette 7. haftada gitmiştim ama 5+2 gözüküyor geç döllenme olmuş demişti. bu hafta 11+4 deyiz. 12. hafta bitmiş gözüküyor çok iyi dedi. ellerini gördek, kafasını ölçtü....herşek çok güzel dedi....
birde cinsiyetini söyledi. %90 kız dedi, birazdaha inceleyince bu baya baya kız dedi.... bir oğlum var allah bağışlarsa, birde kız mı geliyor acaba....erkek olsaydı ismimiz hazırdı. ama bir daha ki ayı beklicez kesinlik kazanması için....aslında ben cinsiyetini öğrenmeyeyim diye karar almıştım. süpriz olsun diye düşünüyordum. ama erkenden söyledi doktorum:)
hayırlı olsun isetberryGünaydın herkese, bebeğim bugün tam 12 haftalık oldu. 1. Trimesterin bitmesine bir hafta kaldı. Hamileliğin balayı diyorlar inşallah o gunleride göreceğizBen iki gündür spora gitmeye başladım kendimi fazla yormadan basit aletlerle yapıyorum sırt ve bel kaslarımı güçlendirmeye çalışıyorum ilerleyen aylarda sırt ve bel ağrıları bizim icin büyük sıkıntı olacak çünkü . İmkanı olanlara tavsiye ederim bana çok iyi geldi moralimde düzeldi biraz.
tebrikler cinsiyet öğrenen arkadaşlar
doktorum ilk bebeğime kız dedğindeki heyecanım geldi aklıma
kalbim pırpır etmişti çok istiyorduk ilk bebeğimizin kız olmasını
ilk hedefim şu bulantıların geçmesi nasıl olsa en geç 6 ay sonra öğreneceğimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?