2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende dün gittim doktora, 800 gr kilo almışım, bebekte çok iyi, ense kalınlığı testi ölçümü normal. kan sonuçları da haftaya çıkacak, baştan popoya kaç cm di ya unuttum bay ama ayaklarla beraber 7- 7,5 cm dedi. kilosunuda söyledi ama onuda unuttum. benim ikinci dr ziyaretim. ilk ziyarette 7. haftada gitmiştim ama 5+2 gözüküyor geç döllenme olmuş demişti. bu hafta 11+4 deyiz. 12. hafta bitmiş gözüküyor çok iyi dedi. ellerini gördek, kafasını ölçtü....herşek çok güzel dedi....

birde cinsiyetini söyledi. %90 kız dedi, birazdaha inceleyince bu baya baya kız dedi.... bir oğlum var allah bağışlarsa, birde kız mı geliyor acaba....erkek olsaydı ismimiz hazırdı. ama bir daha ki ayı beklicez kesinlik kazanması için....aslında ben cinsiyetini öğrenmeyeyim diye karar almıştım. süpriz olsun diye düşünüyordum. ama erkenden söyledi doktorum:)

beyonce bence de akıntılar konusunda çok endişelenme,
rengi koyu kahverengine yaklaşmadığı sürece sorun olmadığı söyleniyor,
beyaz pamuksu akıntınında bebeğin büyümesiyle birlikte genişleyen rahim duvarlarından dökülen parçalar nedeniyle olduğu söyleniyor,
düşünsene erik kadarken portakal büyüklüğüne geldi şu an rahim 9.haftanda,
sadece hijyene dikkat ederek atlatabilirisn bu süreci,
tabi akıntı rengi koyulaşırsa doktora acilen doktora gitmende fayda var,
benim bir arakadşım her ay neredeyse adet olur gibi kanama geçirmişti,
ama çok sağlıklı bir bebeği oldu sonra...

maşallah kuzuna
ayy yavaş yavaş cinsiyetler belli oluyoo ne güzel yaa1 hafta kaldı bizim doktora gitmemize ama günler gecmek bilmiyooo...
sağlıklı olsunlarda kız erkek önemli diil bence
inş hepimiz sağlıkla sorunsuz bi şekilde doğururuz kuzucuklarımızı

Kan Uyuşmazlığı İle İlgili Fikri Olan Yok Mu ? İnternetten Yaptığım Araştırmalar Tedirgin Ediyor Beni. Bilgisi Olan Varsa Fikir Verebilir Mi Lütfen :105:

Saol canim akintim fazla yok bulantilarim asiri derecede hic bise yapamiyorum yazmistim ama gene yazim dun gittim doktora bebek ve kalp atisi goremedik rahmim arkadaymis ama ic gebelik dedi birde iyice rahmine yerlesmis dedi endisem bu yuzden.iste zorluklar cekicez olsun hayirlisi.

Amin Canım İnşallahh.:114:

Aynen Bana Da Geçmek Bilmiyor. Benimde 1 Haftam var Hem İkili Test İçin, Hem De Cinsiyeti Belli Olur Mu Diye Sabırsızlanıyorum.
İlk Bebek Olduğundan Cinsiyeti Çok Farketmiyor Aslında Ama Merak Ediyorum. Hayırlı Evlatlar Nasip Etsin Allah Hepimize.

aaaaaaaaaaaa kızlar artıyor topikte ..... yokmu artıtaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn gözün aydın bezmican, allah sağlıkla doğmayı da nesip etsin inş. hepimize.

Baska bi doktora gitsem bise farkedermi yoksa bekliyim mi ne yapim kizlar

Git tabi canım. içinde kuşku kalmasın... birşey alacağımız zaman bile mağaza mağaza dolaşıp her yere bakmıyormuyuz veya internetten tüm siteleri araştırmıyormuyuz bence hamilelikte de doktor doktror dolaşmak, tek kişiye bağlı kalmamak çok doğal....

Güzel habelerini bekliyoruz.

gözünüz aydın canım. hahaaay buralar hep kızla mı dolacak yoksa? 2 de 2 kız yaptık

tebrikler cinsiyet öğrenen arkadaşlar
doktorum ilk bebeğime kız dedğindeki heyecanım geldi aklıma
kalbim pırpır etmişti çok istiyorduk ilk bebeğimizin kız olmasını

ilk hedefim şu bulantıların geçmesi nasıl olsa en geç 6 ay sonra öğreneceğimmmm

hayırlı olsun isetberry

valla kendime gibi sevindim, ben de istiyorum çünkü. malesef burada bir tane spor salonu var ona ben gitmek istemiyorum. ben de ebru şallı'nın hamile pilatesini yapmayı düşünüyorum evde. tabi spor salonu olunca insan daha zorluyor kendini, mutlaka ayarlıyor ama evde olunca kaynayabiliyor umarım planlı günü gününe yapabilirim.

sana kesinlikle katılıyorum, spor şart:128: doğumu da kolaylaştırdığına inanıyorum bilinçli yapılan sporun... (riskli hamilelikler hariç)

Son düzenleme:

evet artık şu bulantılarımız geçsin de artık hamileliğimizin keyfine varalım. bir de midem yanmaya başladı. sanki bulantım gitgide artıyor bugün adliyede artık ortalık yere kusacağım sandım:18:

bu arada topiğimizin 2 kızı oluvermiş annelerini tebrik ediyorum hayırlı uğurlu gelsin bebişleri

kizlar hamileyken saç kestirme olayina ne diyorsunuz..?

doğum izniyle ilgili bir gelişme varmı bilgisi olan varmı

hala bekliyoruz bir umut 16 hafta önce 16 sonra olacak şekilde haberler çıktı ama
sanırım yasa yok ortada ve çıkmayacakta
her yere baktım herhangi bir gelişme yok

selam kızlar uzun zaman sonra yazabiliyorum nasılsınız bebişleriniz nasıl keyifler yerindedir inş bende ara ra knamalar yasadım ama bebeğim ii bulantım çok yok ama çok halsizim kanımda düşük değil aslında sanırım bebişten Allahım herkese sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin cindiyetini öğrenen arkadaşlarımız varmış nekadar güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…