- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.681
Kan Uyuşmazlığı İle İlgili Fikri Olan Yok Mu ? İnternetten Yaptığım Araştırmalar Tedirgin Ediyor Beni. Bilgisi Olan Varsa Fikir Verebilir Mi Lütfen :105:
kan uyuşmazlığı ile ilgili fikri olan yok mu ? Internetten yaptığım araştırmalar tedirgin ediyor beni. Bilgisi olan varsa fikir verebilir mi lütfen :105:
İcinde kalmasin bence aşer sende, ben ayva aserdim gecenlerde, esim gec geliyor o gün geçirecekti yine aksam saat dokuz sularında ayva canım çekiyor diye aradım en azından kolay bulunan bir şey istedim kendisi gelmediama çalışanlarla gondertti. Normalde ayva sevmem ve canım çekmişti ama dayanılmaz bir sekilde olmasada olurdu diye dusunuyordumki gelince nasil severek yedim anlatamam limonlu ve tuzlu meger gercekten asermisim.
nasılsınızzz kızlarr????...bebeğimin cinsiyetini merak ediyorumhayırlısı tabiki amaherkes erkek diyorr..bnmki tüp bebek diye, bide 9+3te bebek hemen şekıllenmıs dıe erkek olabılecegını dusunuo etrafımdakıler bir kişi dahi kız demedi
Cok haklisiniz bende oyle dusunuyorum fakat yapabildigimiz kadar uzak durma taraftariyim
Kan Uyuşmazlığı İle İlgili Fikri Olan Yok Mu ? İnternetten Yaptığım Araştırmalar Tedirgin Ediyor Beni. Bilgisi Olan Varsa Fikir Verebilir Mi Lütfen :105:
merhaba canım benim kardeşimin eşiyle soru oldu böyle kardeşim pozitif eşi ise negatifti ilk gebelikte sorun olmuyor zaten doğumdan sonra iğne vuruluyosun bazende 28 haftadan sonra yapıyolar 2 gebelik düşünürsen sorun çıkmasın diye iğne vurulurmazsan eğer 2 hamilleliğinde senin antikorların bebeği bir zararlı madde olarak görüyor ve vucuttan atıyor canım
korkmana hic gerek yok cnm bizimde esimle kan uyusmazlığı var ben A Negatif esim A pozitif .(İndirekt coombs) testi yaptırdınmı eğer yaptırmadıysan bunu yaptırman şart ben yaptırdım bu test eğer negatif cıkarsa 20 haftadan sonra doğuma kadar ayda bir yapılması gerekir cnm.28. haftada yapılan indirekt coombs testi negatif ise doğuma kadar etkileşme olmasını engellemek için anneye anti-D immunglobulin (kan uyuşmazlığı iğnesi) yapılır.
ve zaten bebek babanın kan grubunu taşıyorsa doğumdan sonra anneye bi iğne daha yapılıyor ...
senin kan grubunu tasıyosa sorun yok yapılmıyor.
benim doktorum korkulcak bişiy diil dedi ...
annemle babamda yaşamış bu durumu ve hic bi sorun yasamadılar ben ikinci cocuğum zaten
İcinde kalmasin bence aşer sende, ben ayva aserdim gecenlerde, esim gec geliyor o gün geçirecekti yine aksam saat dokuz sularında ayva canım çekiyor diye aradım en azından kolay bulunan bir şey istedim kendisi gelmediama çalışanlarla gondertti. Normalde ayva sevmem ve canım çekmişti ama dayanılmaz bir sekilde olmasada olurdu diye dusunuyordumki gelince nasil severek yedim anlatamam limonlu ve tuzlu meger gercekten asermisim.
Benimde kan uyuşmazlığım var. Doğumdan sonra iğne olacağım ikincide problem olmasın diye. Ablamda iki doğum yaptı kan uyuşmazlığı vardı iğne oldu felan hiç bir problem olmadı çok şükür oğlu 18 kızı 12 yaşında .
Teşekkür Ederim İçime Su Serptin. Benim 0 Negatif Eşimin A Pozitif Kan Grubu. İndirekt Testten Hiç Bahsetmedi Doktorum Sadece Kan Uyuşmazlığı İğnesinden Bahsetti. Pazartesi Günü İkili Testim İçin Gideceğim Gittiğim Zaman Danışayım Bu Testi. Senin Doktorun Bunun Korkulacak Bİşy Olmadığını Söylemiş, Benim Doktorum Kesin Bİşy Diyemem Dedi. Beni Korkutan Da Bu Oldu Zaten. Teşekkür Ederim Paylaştığın Bilgi İçin
gözün aydin gamze , artık en azından bir hitap seklin var ; kızım diye seversin.
tesekkur ederımmm canım aynen oyleee degısmezse tabıkı artık benım bebgımın cınsıyetı bellı dıyebılıyorumm
canım ya bu şekillenme derken nasıl oluyo bende 9+5 te gittim işte eli ayağı görünüyodu hamdolsun kordonunu da gösterdi doktorum annem de dediki erkekler öle çabuk belirginleşir dedi ne kadar doğrudur bilemiyorum hayırlısı tabi sağlıklı olsunlar da inşallahnasılsınızzz kızlarr????...bebeğimin cinsiyetini merak ediyorumhayırlısı tabiki amaherkes erkek diyorr..bnmki tüp bebek diye, bide 9+3te bebek hemen şekıllenmıs dıe erkek olabılecegını dusunuo etrafımdakıler bir kişi dahi kız demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?