2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nazar değmesin ama sanırım aranızdaki en şanslı annelerdenim.. kızımın hiç zahmeti yok. gaz uyku problemimiz hiç yok. kendi işini kendi hallediyor. günde en az 2 kere kaka yapıyor. akşam 9 da uyuyor gece 12-1 arası zorla kaldırıp mama veriyorum sabah 7.5 ta uyanıyor. tekrar mama veriyorum 8.5 ta kalkıyor bidaha. gündüzleri de 2 defa yarım saatlik uykumuz var. onun dışında fosforlu oyuncağı var sürekli onunla muhabbet eder durumda. akşam üstü sıkılıyor 15-20 dk yüksek ses müzikte dans ediyoruz. Allah ıma binlerce şükür olsun..

Kızıma hayatı boyunca en çok gideceği yeri yani kuaförü tanıttım bugün dikkatle inceledi

ee en çok gideceği yer nede olsa :))

Eki Görüntüle 839418

çok şanslısın maşallah diyelimm :) iyi uyuyomşş

bende alalım istemiştim fiyatını öğrenince vazgeçmiştim ve eşime şunu demiştim bu parayı kenara koyar kız büyüyünce normal bir araba alırız :) cidden çok fazla fiyatı .

2 yada 3 çocuk düşünüyorum ama yinede almam.

hehehehe benim de kocam bugün kızıma mutfağı tanıtıyordu 'kızım en çok burda bulunacaksın' diye sonra da yatak odasına geçti al burasıda senin üretimhanen dedin :) maşallah çok tatlısınız..

Benim kocam da mutfakta yemekleri tanitti kizima:) 7 yasinda kendisi yemek yapabilio olcakmis babasi ogretcekmis.. Dedim anca yumurta kirar onu da senin kafanda kirar zannimca:))))

Efa1200 kullanıyorum canım zaten diğer balık yağı haplarına göre baya büyük o yüzden günde 1 tane içiyorum bu hafta iki kez blı yedim o yüzdenbu hafta içmeyeceğim öyle dengeliyorum

Ben de gideyim diyorum kizimla ama yemiyo. :)

Ben gittim ama izleyici olarak. Ablam saçlarını kestirdi ben de İdoşu dolaştırdım. Kufördeki kadınlar ne uslu bebek hiç ağlamadı diyolar ha evet hiç ağlamaz dedim

hehehehe benim de kocam bugün kızıma mutfağı tanıtıyordu 'kızım en çok burda bulunacaksın' diye sonra da yatak odasına geçti al burasıda senin üretimhanen dedin :) maşallah çok tatlısınız..

Ohoo ben kızıma bi kaç yemek öğrettim bile mutfakta. Ama üretim yeri konusunda bilgilendirmedim

Ewt canim gunde bi tane aliyorum ben eczaci bi tane yeter demis kocama

tamam canım sağol :)

Kızıma hayatı boyunca en çok gideceği yeri yani kuaförü tanıttım bugün dikkatle inceledi

Eki Görüntüle 839418

:) çok tatlısınız yine :) bende kızımla konuşurken diyorum annesi ile kuaföremi gidecekmiş babasının paralarını kuafördemi yiceklermiş diye gülüyor sıpa :)

Efa1200 kullanıyorum canım zaten diğer balık yağı haplarına göre baya büyük o yüzden günde 1 tane içiyorum bu hafta iki kez blı yedim o yüzdenbu hafta içmeyeceğim öyle dengeliyorum

Teşekkür ederim canım sağolasın :)

Kizlar selam bugun ugrayamadim.

2 gündür cok fenayiz karnı şişti kaka yapamıyordu daha dogrusu azar azar yapıyordu . Gaz bir yandan ağrısı vardı emerken bile ağlıyordu sonunda fitil verdik 2 kere kocaman kaka yaptı ve uyudu şimdi umarım kalkmaz cok yorgun ve uykusuzum.

Ayrıca sanal 10 dan aksam 9 a kadar misafirim vardı. Sinirim yıprandı biraz ama şimdi kahve içip rahatlama zamanı :)

aynı durumdayız parmecim bizde iki gündür kaka yapmadık kıvranıyor çok ama fitil koymak istemiyorum doktor 4 güne kadr normal dedi. bilmiyorum ne yapsam

aynı durumdayız parmecim bizde iki gündür kaka yapmadık kıvranıyor çok ama fitil koymak istemiyorum doktor 4 güne kadr normal dedi. bilmiyorum ne yapsam

Valla ben ilk kez verdim. Cok fenaydi artık dayanadım. Cocuğunun durumuna gore karar ver istersen bizimki 48 saattir çığlık atıyordu . İstersen doktora Danış. Hemen verilmez fitil tabi tatlım

Valla ben ilk kez verdim. Cok fenaydi artık dayanadım. Cocuğunun durumuna gore karar ver istersen bizimki 48 saattir çığlık atıyordu . İstersen doktora Danış. Hemen verilmez fitil tabi tatlım

benimde huzursuz ama öyle çığlık çığlığa ağlamıyor çok şükür. ağlıyor sallayınca susuyor mıkırdanıyor sadece

dünden beri içiyrm bi terslik görmedimm. bakalımm bi kaç gün daha kendimi kontrol edeyim. sizlere omega 3 ü doktorunuz mu tavsiye etti..

bana doktorum hamileliğimin başında omega3, elevit, ferro verdi...doğumdan sonra emzirirkende devam et demişti...ben üçünü de kullanıyorum hala..
paşamın hastane çıkışı 2600gr dı. birinci ayın sonunda 4150gr bugün 2 ay bir hafta oldu 5900gr...sütüm öyle çok fazla falan değil ama doktor yarıyor dedi, aldığım takviyeler etkilymiş ama en fazlada omega3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…