- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.021
Kızıma hayatı boyunca en çok gideceği yeri yani kuaförü tanıttım bugün dikkatle inceledi
ee en çok gideceği yer nede olsa :))
Eki Görüntüle 839418
kızlar nazar değmesin ama sanırım aranızdaki en şanslı annelerdenim.. kızımın hiç zahmeti yok. gaz uyku problemimiz hiç yok. kendi işini kendi hallediyor. günde en az 2 kere kaka yapıyor. akşam 9 da uyuyor gece 12-1 arası zorla kaldırıp mama veriyorum sabah 7.5 ta uyanıyor. tekrar mama veriyorum 8.5 ta kalkıyor bidaha. gündüzleri de 2 defa yarım saatlik uykumuz var. onun dışında fosforlu oyuncağı var sürekli onunla muhabbet eder durumda. akşam üstü sıkılıyor 15-20 dk yüksek ses müzikte dans ediyoruz. Allah ıma binlerce şükür olsun..
Kızıma hayatı boyunca en çok gideceği yeri yani kuaförü tanıttım bugün dikkatle inceledi
Eki Görüntüle 839418
Eki Görüntüle 839418
Canim ben 1000 euro ya aldim, euro kazaninca cok fazla gelmiyor insana. Turkuye de 1000 tl oldugunu dusun, alinabilitesi daha yuksek... Araba koltugu, uyku tulumu, semsiye, kahve bardagi tutacagida var icinde.Tr de fiyatinin bu kadar oldugunu bilmiyordum, yanlis anlasilmasin lutfen sanki cok kolay alinir gibi bosuna ovmusum.2500 tl de, cok cocuk yapacaksan kendini ancaki amorti eder :)))))
hehehehe benim de kocam bugün kızıma mutfağı tanıtıyordu 'kızım en çok burda bulunacaksın' diyesonra da yatak odasına geçti al burasıda senin üretimhanen dedin :) maşallah çok tatlısınız..
Kızımı uyuttum yemeğimi de koydum ocağa bide yanına makarna yaptım mı tamamdır :)
kimsecikler yok bugün ?
efa kullanan arkadaşlar efa s1200 mü kullanıyorsunuz günde 2 tane mi içiyorsunuz ve nasıl içiyorsunuz aç mı tok mu ?
Ben de gideyim diyorum kizimla ama yemiyo. :)
hehehehe benim de kocam bugün kızıma mutfağı tanıtıyordu 'kızım en çok burda bulunacaksın' diyesonra da yatak odasına geçti al burasıda senin üretimhanen dedin :) maşallah çok tatlısınız..
Ewt canim gunde bi tane aliyorum ben eczaci bi tane yeter demis kocama
Eki Görüntüle 839418
Efa1200 kullanıyorum canım zaten diğer balık yağı haplarına göre baya büyük o yüzden günde 1 tane içiyorum bu hafta iki kez blı yedim o yüzdenbu hafta içmeyeceğim öyle dengeliyorum
Eki Görüntüle 839418
Eki Görüntüle 839418
Kizlar selam bugun ugrayamadim.
2 gündür cok fenayiz karnı şişti kaka yapamıyordu daha dogrusu azar azar yapıyordu . Gaz bir yandan ağrısı vardı emerken bile ağlıyordu sonunda fitil verdik 2 kere kocaman kaka yaptı ve uyudu şimdi umarım kalkmaz cok yorgun ve uykusuzum.
Ayrıca sanal 10 dan aksam 9 a kadar misafirim vardı. Sinirim yıprandı biraz ama şimdi kahve içip rahatlama zamanı :)
aynı durumdayız parmecim bizde iki gündür kaka yapmadık kıvranıyor çok ama fitil koymak istemiyorum doktor 4 güne kadr normal dedi. bilmiyorum ne yapsam
Valla ben ilk kez verdim. Cok fenaydi artık dayanadım. Cocuğunun durumuna gore karar ver istersen bizimki 48 saattir çığlık atıyordu . İstersen doktora Danış. Hemen verilmez fitil tabi tatlım
benimde huzursuz ama öyle çığlık çığlığa ağlamıyor çok şükür. ağlıyor sallayınca susuyor mıkırdanıyor sadece
CaNim sen bilirsin ana verme o zaman istersen .
Eki Görüntüle 839418
dünden beri içiyrm bi terslik görmedimm. bakalımm bi kaç gün daha kendimi kontrol edeyim. sizlere omega 3 ü doktorunuz mu tavsiye etti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?