2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben bir tane içiyorum canım, sabah kahvaltıdan sonra

Kızlar bunu size dr mu önerdi.. Ne dr önerdiiii

hamileliğimde başladım kadın doğumcum dediği için, çocuk doktorumuzda aynı hastanede ve her iki doktor birlikte doğumdan sonra devam et dedi...kadın doğumcum süt verdiğim için vücudumun dengesi bozulacak diye takviyeye devam dedi, çocuk doktorumuz ise sütüm bebeğe yarasın diye

Sağolun kızlar :))

Ya bu emzik nelere kadirmiş. Bugün restoranda yemek yedik, ordan cafede oturduk, alışveriş yaptık, kuaföre gittik ve İda bi kez bile ağlamadı. Eve geldiğimizde dudağının kenarlarında emzik izi vardı. Çekmeye çalışıyom vermiyo direniyo yavrum yaa

Kızıma hayatı boyunca en çok gideceği yeri yani kuaförü tanıttım bugün dikkatle inceledi

Eki Görüntüle 839418

Cok tatlisiniz masallah

Oyyyy dilini ısır ne guzellll

Daha yeni karnimizdalardi ne zaman buyuduler masallah hepsi cok tatli bebislerimizin Allah nazarlarlardan korusun.

Di mi yaaa

Kızlar kaka için ben düzenli olarak biogaia damla kullanıyorum günde bir kere beş damla çok rahat yapıyor zaten prebiyotik bağırsakları düzenliyor bir şişe kullandık bitmişti almadım ihmal ettim 36 saat yapamadı kakasını koşa koşa gittim aldım abartmıyorum 2 saat içinde yaptı kakasını kafasına çıkacak die korktum şimdide rahatız kala konusunda çok şükür

maşallah size çok şeker bi annesn maşallah öpüyoruz sizi oğlumun selamı var kızına hala rekabeti sürdürüyorum vazgeçmedim

Sürdür canım ne demişler azimle isteyen İdayı alır Haha dünüş yetiş yine özlü bi söz buldum Ayrıca sensin şeker hıhh:)

canım dereotunu suya atıp kaynamaya başlayınca kapatıyorum. biraz şeker atıp 2 çay kaşığı veriyorum 1 saate tüm gazını çıkartıyor. inşallah işine yarar. allah kolaylık versin.

Bizimki sadece uyurken kullanıyor uyuyunca fıydırıp atıo şöle gün içinde cork cork emsin baksın yok uyku eşleştirmesi yaptı emziği bu arada canım boşuna ağlanıyorsun kilom var die maşallah inceciksin ve çok tatlısınız ana kız

Maşallah canım kızına
Bizde merak ettik seni nerelerdesin diye
Cok cok gecmis olsun , insallah bir an önce iyileşir minigin

Gecmis olsun canım , insallah bi an önce atlatir
Önceki aylar fazla fazla kilo almış , birde hastalıkta etkilemiştir kilosunu , cok dert etme canım iyilesince toparlar insallah

Canım bi hastanene danış istersen ama dogum raporunu kapatmak icin raporun bitmesi gerekmiyo diye biliyorum ben , ama öğretmenlerde farklı mı bilmiyorum , ben dogum raporlarını belgeleri filan Dr a onaylatip işyerine verdim mesela.
Onlar da SGK ya mail atacakmış

kızlar hepinizden 3 küçük ricam olacak

- Pencerinizi açınız
- Kafanızı çıkartınız
- Veee bağırınız ( Hera halvet oldu) :52

yoksa ben megafonla gezeceğim

canım dereotunu suya atıp kaynamaya başlayınca kapatıyorum. biraz şeker atıp 2 çay kaşığı veriyorum 1 saate tüm gazını çıkartıyor. inşallah işine yarar. allah kolaylık versin.
dereotu bulur bulmaz deniycem canım çok sağol.günde kaç kez verilebiliyor bu.sonra doz aşımı olmayalım

Aman uyusun da geri kalan zaman çok da mühim değil canım. Teşekkür ederim bugün ben de kendime ince gibi geldim tartılmadım ama sanki vermiş gibiyim darısı tüm topik analarının başına :)) Ama göbeğim var orda badi biraz bol kandırıkçılık yaptım

Genc kız gibisin maşallah
Ayrica Hic dogum yapmış gibi degilsin
O zaman kocaman bi

Meltemimi kuzum, moral depom asıl sana nazar değmesin, bu kadar tatlı olursan değer bak :)
İda fan club açalım :)) talip olan oğlan anaları neler vaadediyor öğrenelim öle beleşe verme kızını talibi çok baksana :)))

Ahahah valla şimdiden böyle büyüyünce yandık ki ne yandık. İda için müsabaka mı düzenlesek acaba diye düşünüyodum ben de

Kilosu kadar altın

Anaa Melteme bak çok sıkı bir giriş yaptı eyy diğer talipler, benden söylemesi. Bu arada bebek kilo alsın diye ne içiyoduk Başlıyım şimdiden kilo aldırmaya

kızlar hepinizden 3 küçük ricam olacak

- Pencerinizi açınız
- Kafanızı çıkartınız
- Veee bağırınız ( Hera halvet oldu) :52

yoksa ben megafonla gezeceğim

Hadi gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…