- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.041
Efa1200 kullanıyorum canım zaten diğer balık yağı haplarına göre baya büyük o yüzden günde 1 tane içiyorum bu hafta iki kez blı yedim o yüzdenbu hafta içmeyeceğim öyle dengeliyorum
Kızımı uyuttum yemeğimi de koydum ocağa bide yanına makarna yaptım mı tamamdır :)
kimsecikler yok bugün ?
efa kullanan arkadaşlar efa s1200 mü kullanıyorsunuz günde 2 tane mi içiyorsunuz ve nasıl içiyorsunuz aç mı tok mu ?
Kızlar bunu size dr mu önerdi.. Ne dr önerdiiii
Kızıma hayatı boyunca en çok gideceği yeri yani kuaförü tanıttım bugün dikkatle inceledi
Eki Görüntüle 839418
kızlar nazar değmesin ama sanırım aranızdaki en şanslı annelerdenim.. kızımın hiç zahmeti yok. gaz uyku problemimiz hiç yok. kendi işini kendi hallediyor. günde en az 2 kere kaka yapıyor. akşam 9 da uyuyor gece 12-1 arası zorla kaldırıp mama veriyorum sabah 7.5 ta uyanıyor. tekrar mama veriyorum 8.5 ta kalkıyor bidaha. gündüzleri de 2 defa yarım saatlik uykumuz var. onun dışında fosforlu oyuncağı var sürekli onunla muhabbet eder durumda. akşam üstü sıkılıyor 15-20 dk yüksek ses müzikte dans ediyoruz. Allah ıma binlerce şükür olsun..
Daha yeni karnimizdalardi ne zaman buyuduler masallah hepsi cok tatli bebislerimizin Allah nazarlarlardan korusun.
maşallah size çok şeker bi annesn maşallah öpüyoruz sizi oğlumun selamı var kızına hala rekabeti sürdürüyorum vazgeçmedim
slmlar benim gibi bitkin anneler ve bebeği daha az yaramaz olan şanslı annelerkızlar ben günlerdir uykusuzum artık kafayı yiycem bebeğim sürekli gazlı ve sancısı var.denemediğim şey kalmadı.daha bugün dr a gittik.ne gece uyuyor ne gündüz.kucağımdan hiç inmiyor sancıdan ememiyor biberona sağıp veriyorum memeyi bırakacak diye korkuyorum.anlayacağınız durumum vahim.dğduğundan beri böyleyiz malesef.belki biraz oyalanır rahat uyur diye projektör alcam odasına.tomy sihirli rüyalar düşünüyorum alan ya da kullanan var mı kızlar.memnun musunuz?? sesi kısık mı çıkıyor yoksa iyi mi.lütfen yardımcı olun bu konuda bana.boşapara vermek istemiyorum
Sağolun kızlar :))
Ya bu emzik nelere kadirmiş. Bugün restoranda yemek yedik, ordan cafede oturduk, alışveriş yaptık, kuaföre gittik ve İda bi kez bile ağlamadı. Eve geldiğimizde dudağının kenarlarında emzik izi vardı. Çekmeye çalışıyom vermiyo direniyo yavrum yaa
Maşallah canım kızınahosbulduk canım. amelşyatı olduk... oldukca zordu... ameliyattan sonra cok kötü grip oldu 10 gun ugrastık. ılaclar ates agrı falan derken onu atlattık... sonrasında pişik kabız derken, makatta kılcal catlaklar olusmuş. kakasında kan vardı hemem dr.a goturdum.15 gundur ılac kullanıyoruz... daha tam ıyılesmedı. hala kakasını yaparken ve gaz cıkarırken aglıyor. canı cok acıyor yavrumun.
ama buda gececek ınsallah....
emelcım benım bebeğim 3450 gr dogmustu. dr. gelişimini çok ıyı dıyor. o kadar amelıyat hastalıklar falan derken hala kılosu cok ıyı dıyor ama ana yuregı ıste ben tatmın olamıyorum. simdi de sag gogsumu emmek ıstemıyor. zorla sekılden sekıle gırıp kandırıp vermeye calısıyorum. ama cogu zaman emmıyor. ondan dolayı sut yetmıyor gıbı geliyo....
bu da benım mınık kızım
Eki Görüntüle 838926
kızlar hastaneden gelıyoruz oglum gecen gun oksuruyo demıstım hatırlarsanız acıle göturmustum önemlı bı oksuruk olmadıgını cıgerden gelmedıgını söylemıslerdı ıcım rahtattı nsurub kullanıyoduk.bugun sunnte ıcın götürdüm cerraha 1 yasından önce yapmak ıstemedı narkoz verılecegı ıcın tavsıye etmıyomus.gelmısken bıde oksuruyo dıye gostereyım dedım hırıltıda baslamıstım yavrum bransıt baslangıcı varmıs ılaclar degıstırıldı antıbıyotık fln verdıler buhar makınası aldım uyuyo sımdı cok üzgünüm nasıl oldu böyle bakamadım mı ben kendımı suclu hıssedıyorum eger ates cıkarsa ılerlerse hemn goturmemı yatıs yapılacgını söledı doktor nolur dua edın oglumk cabucak ıyılessın.bu ay kıloda almamıs 3 haftada 350 400 gr almıs anlamadım gıttı ılk aylar normalın ustunde alıyo sutum var yetmıyo mu doymuyo mu allahım kafayı yıcem oofff
Sürdür canım ne demişler azimle isteyen İdayı alırHaha dünüş yetiş yine özlü bi söz buldum Ayrıca sensin şeker hıhh:)
İda fan club açalım :)) talip olan oğlan anaları neler vaadediyor öğrenelim öle beleşe verme kızını talibi çok baksana :)))
CANIM seesi falan gayet yuksek ben kullaniyorum sallamadan uykuya dalıyor onunla gayet memnunum rahatlıkla alabilrisin
Kilosu kadar altın
dereotu bulur bulmaz deniycem canım çok sağol.günde kaç kez verilebiliyor bu.sonra doz aşımı olmayalımcanım dereotunu suya atıp kaynamaya başlayınca kapatıyorum. biraz şeker atıp 2 çay kaşığı veriyorum 1 saate tüm gazını çıkartıyor. inşallah işine yarar. allah kolaylık versin.
Bizimki sadece uyurken kullanıyor uyuyunca fıydırıp atıo şöle gün içinde cork cork emsin baksın yok uyku eşleştirmesi yaptı emziği bu arada canım boşuna ağlanıyorsun kilom var die maşallah inceciksin ve çok tatlısınız ana kız
Genc kız gibisin maşallah
Ayrica Hic dogum yapmış gibi degilsin
O zaman kocaman bi
İda fan club açalım :)) talip olan oğlan anaları neler vaadediyor öğrenelim öle beleşe verme kızını talibi çok baksana :)))
Kilosu kadar altın
kızlar hepinizden 3 küçük ricam olacak
- Pencerinizi açınız
- Kafanızı çıkartınız
- Veee bağırınız ( Hera halvet oldu) :52
yoksa ben megafonla gezeceğim
Sürdür canım ne demişler azimle isteyen İdayı alırHaha dünüş yetiş yine özlü bi söz buldum Ayrıca sensin şeker hıhh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?