2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepinizden 3 küçük ricam olacak

- Pencerinizi açınız
- Kafanızı çıkartınız
- Veee bağırınız ( Hera halvet oldu) :52

yoksa ben megafonla gezeceğim

Ooo havai fişek atalım
Dualar kabul oldu ,cok hayırlı bi topik burası
Valla bi yakınımın sorunu çözülmüş kadar sevindim , gerci öyle zaten

:89:

dünüşün bu özlü sözü hiçç beğenmedi amaaa hıhhh

Dünüş valla benim bi günahım yok kerttik biz kızı diyorum hep kanıma giriyolar. Hep bozuyolar beni, şeytana uyduruyolar.Hem ayrıca ben bilmem beyim bilir

Ooo havai fişek atalım

Hala şoklardayım

Ooo havai fişek atalım

teşekkür ederim kızlar.. kocam beni istemiyor mu artık sevmiyor mu düşüncelerimden sıyrıldım.. çok mutluyum :)

Vermem Seni

Sevdirdin kendini bana hiç sorma
Bundan sonra sana gözüm gibi ben bakarım
Seni hiç kimseler alamaz unutma
Kimseler üzemez karşılarına ben çıkarım

Bana göre sen benim olmalısın
İçime nefes gibi dolmalısın
Kaderime yön verecek bir ışık gibi doğmalısın
Ara sıra bazı yok olsanda
Geceleri üşüdüğüm anlarda
Yanıma koşarak beni kor gibi yakmalısın

Vermem seni ellere vermem
Allah şahidim olsun
Vermem seni ellere vermem
Söz verdim bir kere dönemem......

uykusundan bir anda sıkıntıyla uyanan Paris Arda Helen'ine gönderiyormuş bu sözleri :))) oğlum gaz sıkıntısı olmasın o dedim yok anne aşk acısı dedi peki dedim sustum sen bi zahmet iletirsin Helen kızıma :)))

Aşk acısı çekiyo ama şarkı sözü araklıyo bir akrostij bile yapmadı bana dedi şaştım kaldım. Şimdiki nesil fena

İlk askım tek sevdiğim
Doğduğundan beri pesindeyim
Ayrilamam senden gel gözünü seveyim

Hic baskalarına bakma
Ellere aldanma
Layığım ben askına
Engel olmasınlar bana
Nerde kiloyla altın onlarda :))

Diyerek akrostisin dibine vurdum tey tey

Ay meltem yerlerdeyim kaldır beni Ay gülmekten yazamıyorum kız nasıl uydurdun 2 dakkada hem de gece gece Ne cevherler varmış şair uyanışı şiir kitabı çıkar ilk müşterin ben olucam

Ay meltem yerlerdeyim kaldır beni Ay gülmekten yazamıyorum kız nasıl uydurdun 2 dakkada hem de gece gece Ne cevherler varmış şair uyanışı şiir kitabı çıkar ilk müşterin ben olucam

3 cocuktan sonra kafayı sıyıran ben
Cocukların uyumuş olmasının verdigi keyifle ne cevherler cıktı içimden

Kıslaarrr an itibari ile bizde halvet olmuş bulunuyoruz bu cuma hayırlı cuma :))) heracım gözümüz Aydın kuzum

Ne cumaymış arkadaş nickler burda oluyo bi kayboluyolar kaşla göz arasında halvet olup geliyolar abdest alın bari mundar etmeyin topiği

O değil de geçen günkü konuşmamızın meyveleri geliyo sanki, herkes ufak bi kıvılcım bekliyomuş demek ki yanmak için

Meltem bu yola baş koydu funda ve zerre tırt çıktınız bacılar :)))

Halvet yengemiz oldun arasta :))) 6 aydan sonra adam nikah tazelesek mi dedi :))

Halvet yengemiz oldun arasta :))) 6 aydan sonra adam nikah tazelesek mi dedi :))

Ay çok mutlu oldum isterim ki herkes yuvasında mutlu olsun. Maalesef yaradılış gereği çiftler arasındaki mutluluğun nerden geçtiği belli. İşte bunlar hep .....

Aybikecim is gorusmen nasi gecti?

Kızlar cok fenasiniz siirler şarkılar sözler halvetler :)

Meltem ida konusunda bur adım one gecti funda senin bu atağı nasil karşılayacağını merakla bekliyoruz.

Zerrenin oğlunun uyanıklığını düşünürsek her an hersey olabilir. Yakında burası fena kızışacak .

Hera cok şükür sorun bak kendiliğinden çözüldü

Rabarra hadi senin de gözün Aydın :)

Kızıma hayatı boyunca en çok gideceği yeri yani kuaförü tanıttım bugün dikkatle inceledi

Eki Görüntüle 839418
Ayy yerim sizi amalı kızlı ıyı bAslangıc arasta ilerde çok vakit gecircekler :)
Dilini ısır kız maşallah :)
Oyy canım yaA kıyamam kuzuya şu gaz olayı mahvetti hepimizi bitsin artık bizde gece boyu pumlattık sonra gece 2 de kakamızı yaptık rahatlamış kuzum ya uyur şimdi sende dinlen parmişim
Icat edeni kutlamak lazım :)
kızlar hepinizden 3 küçük ricam olacak

- Pencerinizi açınız
- Kafanızı çıkartınız
- Veee bağırınız ( Hera halvet oldu) :52

yoksa ben megafonla gezeceğim
Gözünaydınnnn çok sevindim :)

Aşk acısı çekiyo ama şarkı sözü araklıyo bir akrostij bile yapmadı bana dedi şaştım kaldım. Şimdiki nesil fena

Ay koptum gülersen çok yasayın iyil
Ki varsınız yaaa :)
Kıslaarrr an itibari ile bizde halvet olmuş bulunuyoruz bu cuma hayırlı cuma :))) heracım gözümüz Aydın kuzum

Hayırlı cumaymış maşallah hadi yavaş yavaş herkeste buzlar eriyoo :)yangın yeri oldu valla topik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…