- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.061
kızlar hepinizden 3 küçük ricam olacak
- Pencerinizi açınız
- Kafanızı çıkartınız
- Veee bağırınız ( Hera halvet oldu) :52
yoksa ben megafonla gezeceğim
dünüşün bu özlü sözü hiçç beğenmedi amaaa hıhhh
Ooo havai fişek atalım
Dualar kabul oldu ,cok hayırlı bi topik burası
Valla bi yakınımın sorunu çözülmüş kadar sevindim , gerci öyle zaten
:89:
Ooo havai fişek atalım
Dualar kabul oldu ,cok hayırlı bi topik burası
Valla bi yakınımın sorunu çözülmüş kadar sevindim , gerci öyle zaten
:89:
Vermem Seni
Sevdirdin kendini bana hiç sorma
Bundan sonra sana gözüm gibi ben bakarım
Seni hiç kimseler alamaz unutma
Kimseler üzemez karşılarına ben çıkarım
Bana göre sen benim olmalısın
İçime nefes gibi dolmalısın
Kaderime yön verecek bir ışık gibi doğmalısın
Ara sıra bazı yok olsanda
Geceleri üşüdüğüm anlarda
Yanıma koşarak beni kor gibi yakmalısın
Vermem seni ellere vermem
Allah şahidim olsun
Söz verdim bir kere dönemem......
uykusundan bir anda sıkıntıyla uyanan Paris Arda Helen'ine gönderiyormuş bu sözleri :))) oğlum gaz sıkıntısı olmasın o dedim yok anne aşk acısı dedi peki dedim sustumsen bi zahmet iletirsin Helen kızıma :)))
Ben gittim ama izleyici olarak. Ablam saçlarını kestirdi ben de İdoşu dolaştırdım. Kufördeki kadınlar ne uslu bebek hiç ağlamadı diyolar ha evet hiç ağlamaz dedim
Ohoo ben kızıma bi kaç yemek öğrettim bile mutfakta. Ama üretim yeri konusunda bilgilendirmedim
İlk askım tek sevdiğim
Doğduğundan beri pesindeyim
Ayrilamam senden gel gözünü seveyim
Hic baskalarına bakma
Ellere aldanma
Layığım ben askına
Engel olmasınlar bana
Nerde kiloyla altın onlarda :))
Diyerek akrostisin dibine vurdum tey tey
İlk askım tek sevdiğim
Hic baskalarına bakma
Ellere aldanma
Layığım ben askına
Engel olmasınlar bana
Ay meltem yerlerdeyim kaldır beniAy gülmekten yazamıyorum kız nasıl uydurdun 2 dakkada hem de gece gece Ne cevherler varmış şair uyanışı şiir kitabı çıkar ilk müşterin ben olucam
Kıslaarrr an itibari ile bizde halvet olmuş bulunuyoruz bu cuma hayırlı cuma :))) heracım gözümüz Aydın kuzum
3 cocuktan sonra kafayı sıyıran ben
Cocukların uyumuş olmasının verdigi keyifle ne cevherler cıktı içimden
İlk askım tek sevdiğim
Hic baskalarına bakma
Ellere aldanma
Layığım ben askına
Engel olmasınlar bana
Meltem bu yola baş koydu funda ve zerre tırt çıktınız bacılar :)))
Ne cumaymış arkadaş nickler burda oluyo bi kayboluyolar kaşla göz arasında halvet olup geliyolar abdest alın bari mundar etmeyin topiği
O değil de geçen günkü konuşmamızın meyveleri geliyo sanki, herkes ufak bi kıvılcım bekliyomuş demek ki yanmak için
Halvet yengemiz oldun arasta :))) 6 aydan sonra adam nikah tazelesek mi dedi :))
Aybikecim is gorusmen nasi gecti?hamileliğimde başladım kadın doğumcum dediği için, çocuk doktorumuzda aynı hastanede ve her iki doktor birlikte doğumdan sonra devam et dedi...kadın doğumcum süt verdiğim için vücudumun dengesi bozulacak diye takviyeye devam dedi, çocuk doktorumuz ise sütüm bebeğe yarasın diye
Ayy yerim sizi amalı kızlı ıyı bAslangıc arasta ilerde çok vakit gecircekler :)Kızıma hayatı boyunca en çok gideceği yeri yani kuaförü tanıttım bugün dikkatle inceledi
Eki Görüntüle 839418
Dilini ısır kız maşallah :)kızlar nazar değmesin ama sanırım aranızdaki en şanslı annelerdenim.. kızımın hiç zahmeti yok. gaz uyku problemimiz hiç yok. kendi işini kendi hallediyor. günde en az 2 kere kaka yapıyor. akşam 9 da uyuyor gece 12-1 arası zorla kaldırıp mama veriyorum sabah 7.5 ta uyanıyor. tekrar mama veriyorum 8.5 ta kalkıyor bidaha. gündüzleri de 2 defa yarım saatlik uykumuz var. onun dışında fosforlu oyuncağı var sürekli onunla muhabbet eder durumda. akşam üstü sıkılıyor 15-20 dk yüksek ses müzikte dans ediyoruz. Allah ıma binlerce şükür olsun..
Oyy canım yaA kıyamam kuzuya şu gaz olayı mahvetti hepimizi bitsin artık bizde gece boyu pumlattık sonra gece 2 de kakamızı yaptık rahatlamış kuzum ya uyur şimdi sende dinlen parmişimKizlar selam bugun ugrayamadim.
2 gündür cok fenayiz karnı şişti kaka yapamıyordu daha dogrusu azar azar yapıyordu . Gaz bir yandan ağrısı vardı emerken bile ağlıyordu sonunda fitil verdik 2 kere kocaman kaka yaptı ve uyudu şimdi umarım kalkmaz cok yorgun ve uykusuzum.
Ayrıca sanal 10 dan aksam 9 a kadar misafirim vardı. Sinirim yıprandı biraz ama şimdi kahve içip rahatlama zamanı :)
Icat edeni kutlamak lazım :)Sağolun kızlar :))
Ya bu emzik nelere kadirmiş. Bugün restoranda yemek yedik, ordan cafede oturduk, alışveriş yaptık, kuaföre gittik ve İda bi kez bile ağlamadı. Eve geldiğimizde dudağının kenarlarında emzik izi vardı. Çekmeye çalışıyom vermiyo direniyo yavrum yaa
Gözünaydınnnn çok sevindim :)kızlar hepinizden 3 küçük ricam olacak
- Pencerinizi açınız
- Kafanızı çıkartınız
- Veee bağırınız ( Hera halvet oldu) :52
yoksa ben megafonla gezeceğim
Vermem Seni
Sevdirdin kendini bana hiç sorma
Bundan sonra sana gözüm gibi ben bakarım
Seni hiç kimseler alamaz unutma
Kimseler üzemez karşılarına ben çıkarım
Bana göre sen benim olmalısın
İçime nefes gibi dolmalısın
Kaderime yön verecek bir ışık gibi doğmalısın
Ara sıra bazı yok olsanda
Geceleri üşüdüğüm anlarda
Yanıma koşarak beni kor gibi yakmalısın
Allah şahidim olsun
Söz verdim bir kere dönemem......
uykusundan bir anda sıkıntıyla uyanan Paris Arda Helen'ine gönderiyormuş bu sözleri :))) oğlum gaz sıkıntısı olmasın o dedim yok anne aşk acısı dedi peki dedim sustumsen bi zahmet iletirsin Helen kızıma :)))
Aşk acısı çekiyo ama şarkı sözü araklıyo bir akrostij bile yapmadı bana dedi şaştım kaldım. Şimdiki nesil fena
Ay koptum gülersen çok yasayın iyilİlk askım tek sevdiğim
Hic baskalarına bakma
Ellere aldanma
Layığım ben askına
Engel olmasınlar bana
Kıslaarrr an itibari ile bizde halvet olmuş bulunuyoruz bu cuma hayırlı cuma :))) heracım gözümüz Aydın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?