2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aybikecim is gorusmen nasi gecti?

saol canım beni merak ettiğin için :)
aslında gezül geçti, bu hafta maillerle pazarlığın son şeklini vericez ama ben çok kötüydüm emzirmediğim için mioldu bilmiyorum birden üşümeyle titreme geldi. ayaklarım öyle uyuştuki akşam dönerken arabayı nasıl kullandım ben bile şaşırdım
kuzum uyku saati gelince 7.30 da ağlamaya başlamış, ben gelene kadarda uyumamış. geldim öpüp bi sarıldım hemen uykuya daldı.

aybikecim mastit mi oldun acaba ben olmuştum çok fenaydı üşüme titreme ateş göğüste ağrı

Halvet olmayan kim kaldi? Bastan say: 1 :)))

Cnm mastit belirtileri bunlar sanki. Emziremediginden sut birikmistir. Ya iste ben de kizimi birakip gidemiyorum bi yere beni isterse diye hayirlisi olsun hintlilerle de calismak zordur Allah kolaylik versin..

Hastane bilmiyo kapatiliyo mu kapatilmiyo mu :)
Okul da bilmiyo
Carsamba gunu rapor alamazsam ogrenmis olacam

kızlar hepinizden 3 küçük ricam olacak

- Pencerinizi açınız
- Kafanızı çıkartınız
- Veee bağırınız ( Hera halvet oldu) :52

yoksa ben megafonla gezeceğim

Oyyy yakinlasmaniza çok sevindim canim :))

Kıslaarrr an itibari ile bizde halvet olmuş bulunuyoruz bu cuma hayırlı cuma :))) heracım gözümüz Aydın kuzum

bu cuma pek hayırlıymış gerçekten.. gözümüz aydın canım.. :)

topiğide takip ederiz halvetimizede girer abdestimizi de alırız.. hıııh

pek kendiliğinden çözüldü sayılmaz kuzum.. taş devrindeki erkekler gibi saçından tuttum götürdüm

teşekkür ederiz canım :)

Halvet olmayan kim kaldi? Bastan say: 1 :)))

darısı seninde başına canım

Hastane bilmiyo kapatiliyo mu kapatilmiyo mu :)
Okul da bilmiyo
Carsamba gunu rapor alamazsam ogrenmis olacam

Oyyy yakinlasmaniza çok sevindim canim :))

çok sağol canım.. :)

çok geçmiş olsun canım
hastalık dönemlerinde kilo alımında yavaşlamalar olabiliyor hemen sıkma canını

Gecmis olsun canım , insallah bi an önce atlatir
Önceki aylar fazla fazla kilo almış , birde hastalıkta etkilemiştir kilosunu , cok dert etme canım iyilesince toparlar insallah[/QUOTE]

sagolun kızlar dun geceyı acılde gecırdık uc tane doktor gördu dun sabah göturdum öglen götürdüm sabah biseyı yok cıgerden gelen bı oksuruk degıl önemseme dedı öglen bronsıt baslangıcı dedı ve antıbıyotık ılac verdı bebegımn bunyesı ıcın agır ılaclarmıs anıden ıshal oldu aglamaya basladı susturmanın ımkanı yok gaz sancısı halt etmıs oglumu ılk defa bole gördüm babaaneyı dedeyı cagırdık hemen apar topar acıle gıttık ben artık dayanamıyorum aglamasına susturamıyorum emmıyo benı emzık tutmuyo dun annelık sınavımı werdım yavruma bısey olucak sandım hastanede fenalastım gözümün önunden gitmiyo o an oglumun aglayısı acıldekı dr yemek yıyomus beklıcekmısız ! esım ortalıgı yıktı hemen dr geldı kan ıdrar tahlılı ıstedıler fılm cektıler oglum sonun yorgunluktan sustu uyudu cıgerlerı temız cıktı ama kanda ıltıhap varmıs sabah aksam ıgne vurulcak yavrum .bronsıt dıye werdıgı ılaclar cok agır ılaclarmıs acıldekı dr sakın onları bıdaha verme dedı bız kıme ınanıcaz ya uc tane dr farklı seyler söyledı yavrum uyuyo sımdı uyanınca ıgne vurulmaya gıdıcez allah kımsenn basına vermesın kımsenın yavrusu hastalanmasın

Günaydın kızlar biz adamla muradımıza erdik erdik ama Kaan hasta oldu geceden beri öksürüğü var doktora gidiyoruz dua istiyoruz teyzoşlarımızdan

kilo yapıyor mu oeki aybikee.. ben hiç doğurmamış gibi şişkoyum da hala. korkuyrmm o yüzden birde omega3 kilo yaparsa 90-95 olurum galibaaa

kızlar hepinizden 3 küçük ricam olacak

- Pencerinizi açınız
- Kafanızı çıkartınız
- Veee bağırınız ( Hera halvet oldu) :52

yoksa ben megafonla gezeceğim

gazanız mübarek olsun canımmm. çokk sevindimm valla..

Of ya!!! Çok geçmiş olsun canım.ilk gittiğin doktora ikna olsaymışın daha büyük şeyler gelebilirmiş başınıza.Allah bir daha yaşatmasın ve şifa versin kuzucuğuna.beneklerimîzin biraz uykusuzluğundan yada gazından şikayet ettiğimiz herkes "dur bakalım daha hasta olacaklar,ateşleri çıkacak" diyorlar ve galiba bu senin kaldığın durumu yani annelik sınavlarımızdan bahsediyorlar.ben biraz ağlak bir anne olucam heralde,kızım dudağını büküp ağladığında bazen bende ağlamaklı oluveriyorum.Mink'cim inşallah iğneler şîfa olacaktır,dualarım sizinle ve bütün hasta olan yavrularla.

Dün bütün gün alev alev kızışmış valla buralar,epey mukaddes bir gün olmuş cuma günü.keyiflerin yerinde olmasınada çok sevindim kızlar,Arasta'cım rekabet fena İda Helen için,yeni yeni ataklar görüyorum,herkese bu rekabette bol şans dilerim ayrıca kilo sorunun falan yok,hırpalama kendini var diye,o göbekler 6 ayda ancak toparlanır.hangimiz doğumdan hemen sonraki halimizdeyiz ki? Vücut toparlıyor yavaş yavaş kendini,ben bu kadar yememe rağmen ve kilo veremememe rağmen bile toparlandığını hissediyorum.son bir şey daha,balık yağlarından bahsedilmiş,ben bir ilaç mümessili olarak konuşup araştırdığım için bu konuyu,hatta literatür bile takip ettim,önerdiğim ve kullandığım balık yapı Marincap.sağlık bakanlığı onaylı olan tek ürünmüş ve her ay içindeki miktar ve sentetik olmadığı kontrol edilen tek preparatmış.efa'da iyi ama içinde yağda eriyen vitaminler varmış ve karaciğerde birikme yapıp toksisiteye neden olabilirmiş uzun vadeli kullanımı.sonuçta bizde 1-2 ay kullanıp bırakmayacağız.hatta iyiki hatırlattınız,1 aydır kullanmıyordum bende,bitmişti ve almamıştım yenisini.bugün eşim alıversin,yarınki mevlüde çok az kaldı,koşturmalar tam gaz.hele bir hayırlısıyla atlatalım da aranızdayım yine

aybikecim mastit mi oldun acaba ben olmuştum çok fenaydı üşüme titreme ateş göğüste ağrı

sanırım benimki stresten oldu canım...hem iş görüşmesi hem aşı olduğu akşam kuzumu yalnız bırakmanın vicdan azabı...elince emzirdim hem sonra birbirimize sarılıp uyuduk :) sabah ikimizde keyifli gülücüklerle güne başladık :)

Cnm mastit belirtileri bunlar sanki. Emziremediginden sut birikmistir. Ya iste ben de kizimi birakip gidemiyorum bi yere beni isterse diye hayirlisi olsun hintlilerle de calismak zordur Allah kolaylik versin..

saol canım ya..evet hintililer biraz enteresan, o yüzden bende ortaya karışık yapacağım sanırım. hem hintlilerle hemde bu hafta gelecek olan italyanlarla çalışma niyetindeyim. biraz yorucu olacak gerçi iki firmanın işini takip etmek ama en azından ileride birinde sorun çıkarsa diğerinden kazanmaya devam ederim

Gecmis olsun canım , insallah bi an önce atlatir
Önceki aylar fazla fazla kilo almış , birde hastalıkta etkilemiştir kilosunu , cok dert etme canım iyilesince toparlar insallah

sagolun kızlar dun geceyı acılde gecırdık uc tane doktor gördu dun sabah göturdum öglen götürdüm sabah biseyı yok cıgerden gelen bı oksuruk degıl önemseme dedı öglen bronsıt baslangıcı dedı ve antıbıyotık ılac verdı bebegımn bunyesı ıcın agır ılaclarmıs anıden ıshal oldu aglamaya basladı susturmanın ımkanı yok gaz sancısı halt etmıs oglumu ılk defa bole gördüm babaaneyı dedeyı cagırdık hemen apar topar acıle gıttık ben artık dayanamıyorum aglamasına susturamıyorum emmıyo benı emzık tutmuyo dun annelık sınavımı werdım yavruma bısey olucak sandım hastanede fenalastım gözümün önunden gitmiyo o an oglumun aglayısı acıldekı dr yemek yıyomus beklıcekmısız ! esım ortalıgı yıktı hemen dr geldı kan ıdrar tahlılı ıstedıler fılm cektıler oglum sonun yorgunluktan sustu uyudu cıgerlerı temız cıktı ama kanda ıltıhap varmıs sabah aksam ıgne vurulcak yavrum .bronsıt dıye werdıgı ılaclar cok agır ılaclarmıs acıldekı dr sakın onları bıdaha verme dedı bız kıme ınanıcaz ya uc tane dr farklı seyler söyledı yavrum uyuyo sımdı uyanınca ıgne vurulmaya gıdıcez allah kımsenn basına vermesın kımsenın yavrusu hastalanmasın[/QUOTE]

Canim cok zor seyler yasamissin cok gecmis olsun(( asi olurken bile nasi aglamisti, simdi her gun igne of cok zor cabucak gecsin miniginin hastaligi

kilo yapıyor mu oeki aybikee.. ben hiç doğurmamış gibi şişkoyum da hala. korkuyrmm o yüzden birde omega3 kilo yaparsa 90-95 olurum galibaaa

gazanız mübarek olsun canımmm. çokk sevindimm valla..

kilo yapıyor mu bilmiyorum ama kilo veremediğimi biliyorum
hamilelikten önce 47 kiloydum, 63 le doğuma girdim..iki haftada 55 düştüm ve düştüğüm yerde çakıldım :) 1 kilo bile veremiyorum artık..aman şu 6 ayı tamamlayayım da ondan sonra bakarım çaresine

Nasilsa evden calisacaksin bosver hem gelirin artar ne guzel:) yalniz sen o tempoda calisirken bebegine kim bakacak? Kv degil herhalde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…