- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.081
Aybikecim is gorusmen nasi gecti?
saol canım beni merak ettiğin için :)
aslında gezül geçti, bu hafta maillerle pazarlığın son şeklini vericez ama ben çok kötüydümemzirmediğim için mioldu bilmiyorum birden üşümeyle titreme geldi. ayaklarım öyle uyuştuki akşam dönerken arabayı nasıl kullandım ben bile şaşırdım
kuzum uyku saati gelince 7.30 da ağlamaya başlamış, ben gelene kadarda uyumamış. geldim öpüp bi sarıldım hemen uykuya daldı.
Ayy yerim sizi amalı kızlı ıyı bAslangıc arasta ilerde çok vakit gecircekler :)
Dilini ısır kız maşallah :)
Oyy canım yaA kıyamam kuzuya şu gaz olayı mahvetti hepimizi bitsin artık bizde gece boyu pumlattık sonra gece 2 de kakamızı yaptık rahatlamış kuzum ya uyur şimdi sende dinlen parmişim
Icat edeni kutlamak lazım :)
Gözünaydınnnn çok sevindim :)
Ay koptum gülersen çok yasayın iyil
Ki varsınız yaaa :)
Hayırlı cumaymış maşallah hadi yavaş yavaş herkeste buzlar eriyoo :)yangın yeri oldu valla topik :)
saol canım beni merak ettiğin için :)
aslında gezül geçti, bu hafta maillerle pazarlığın son şeklini vericez ama ben çok kötüydümemzirmediğim için mioldu bilmiyorum birden üşümeyle titreme geldi. ayaklarım öyle uyuştuki akşam dönerken arabayı nasıl kullandım ben bile şaşırdım
kuzum uyku saati gelince 7.30 da ağlamaya başlamış, ben gelene kadarda uyumamış. geldim öpüp bi sarıldım hemen uykuya daldı.
Canım bi hastanene danış istersen ama dogum raporunu kapatmak icin raporun bitmesi gerekmiyo diye biliyorum ben , ama öğretmenlerde farklı mı bilmiyorum , ben dogum raporlarını belgeleri filan Dr a onaylatip işyerine verdim mesela.
Onlar da SGK ya mail atacakmış
kızlar hepinizden 3 küçük ricam olacak
- Pencerinizi açınız
- Kafanızı çıkartınız
- Veee bağırınız ( Hera halvet oldu) :52
yoksa ben megafonla gezeceğim
Kıslaarrr an itibari ile bizde halvet olmuş bulunuyoruz bu cuma hayırlı cuma :))) heracım gözümüz Aydın kuzum
Ne cumaymış arkadaş nickler burda oluyo bi kayboluyolar kaşla göz arasında halvet olup geliyolar abdest alın bari mundar etmeyin topiği
O değil de geçen günkü konuşmamızın meyveleri geliyo sanki, herkes ufak bi kıvılcım bekliyomuş demek ki yanmak için
Kızlar cok fenasiniz siirler şarkılar sözler halvetler :)
Meltem ida konusunda bur adım one gecti funda senin bu atağı nasil karşılayacağını merakla bekliyoruz.
Zerrenin oğlunun uyanıklığını düşünürsek her an hersey olabilir. Yakında burası fena kızışacak .
Hera cok şükür sorun bak kendiliğinden çözüldü
Rabarra hadi senin de gözün Aydın :)
Ayy yerim sizi amalı kızlı ıyı bAslangıc arasta ilerde çok vakit gecircekler :)
Dilini ısır kız maşallah :)
Oyy canım yaA kıyamam kuzuya şu gaz olayı mahvetti hepimizi bitsin artık bizde gece boyu pumlattık sonra gece 2 de kakamızı yaptık rahatlamış kuzum ya uyur şimdi sende dinlen parmişim
Icat edeni kutlamak lazım :)
Gözünaydınnnn çok sevindim :)
Ay koptum gülersen çok yasayın iyil
Ki varsınız yaaa :)
Hayırlı cumaymış maşallah hadi yavaş yavaş herkeste buzlar eriyoo :)yangın yeri oldu valla topik :)
Halvet olmayan kim kaldi? Bastan say: 1 :)))
Hastane bilmiyo kapatiliyo mu kapatilmiyo mu :)
Okul da bilmiyo
Carsamba gunu rapor alamazsam ogrenmis olacam
Oyyy yakinlasmaniza çok sevindim canim :))
çok geçmiş olsun canım
hastalık dönemlerinde kilo alımında yavaşlamalar olabiliyor hemen sıkma canını
bana doktorum hamileliğimin başında omega3, elevit, ferro verdi...doğumdan sonra emzirirkende devam et demişti...ben üçünü de kullanıyorum hala..
paşamın hastane çıkışı 2600gr dı. birinci ayın sonunda 4150gr bugün 2 ay bir hafta oldu 5900gr...sütüm öyle çok fazla falan değil ama doktor yarıyor dedi, aldığım takviyeler etkilymiş ama en fazlada omega3
kızlar hepinizden 3 küçük ricam olacak
- Pencerinizi açınız
- Kafanızı çıkartınız
- Veee bağırınız ( Hera halvet oldu) :52
yoksa ben megafonla gezeceğim
Günaydın kızlar biz adamla muradımıza erdik erdik ama Kaan hasta oldu geceden beri öksürüğü var doktora gidiyoruz dua istiyoruz teyzoşlarımızdan Eki Görüntüle 839706
aybikecim mastit mi oldun acaba ben olmuştum çok fenaydıüşüme titreme ateş göğüste ağrı
Günaydın kızlar biz adamla muradımıza erdik erdik ama Kaan hasta oldu geceden beri öksürüğü var doktora gidiyoruz dua istiyoruz teyzoşlarımızdan Eki Görüntüle 839706
Cnm mastit belirtileri bunlar sanki. Emziremediginden sut birikmistir. Ya iste ben de kizimi birakip gidemiyorum bi yere beni isterse diyehayirlisi olsun hintlilerle de calismak zordur Allah kolaylik versin..
Gecmis olsun canım , insallah bi an önce atlatir
Önceki aylar fazla fazla kilo almış , birde hastalıkta etkilemiştir kilosunu , cok dert etme canım iyilesince toparlar insallah
kilo yapıyor mu oeki aybikee.. ben hiç doğurmamış gibi şişkoyum da hala. korkuyrmm o yüzden birde omega3 kilo yaparsa 90-95 olurum galibaaa
gazanız mübarek olsun canımmm. çokk sevindimm valla..
saol canım ya..evet hintililer biraz enteresan, o yüzden bende ortaya karışık yapacağım sanırım. hem hintlilerle hemde bu hafta gelecek olan italyanlarla çalışma niyetindeyim. biraz yorucu olacak gerçi iki firmanın işini takip etmek ama en azından ileride birinde sorun çıkarsa diğerinden kazanmaya devam ederim
Halvet olmayan kim kaldi? Bastan say: 1 :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?