2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

az önce senin yazını okuyunca aklıma geldi, topicimizin çenesi amma kuvvetli
sen doğumundan bir iki gün önce "ben ancak 5000. sayfalarda doğururum " demiştin. kırkınız çıkarken 700 küsürlere gelmişiz
Allah muhabbetimizi artırsın :)

canım bende marincap aldım.. peki marincap kilo yaparmı sencee.. kilo derdim çok benm

sen yine düşüp düştüğün yerde kalmışsın :) ya ben. düştümm ve hemencecik kalktımm yükselişe devammm doğum yaptığım kilodayım şimdii..

Yurt dışında diyetisyenler zayıflama rejimlerinde kullandırtıyormuş,düzenli kullanıldığında kilo verdirici etkisi bile var biliyorum.vücudun alması gereken ve metabolik olayların hızını artıran enzim vazifesi görüyormuş omega3'ler.ayrıca hamileliğimde günde 3 tane kullanmama rağmen tabi Dr tavsiyesiyle toplam 9 kilo aldım.alsaydım ben alırdım.piyasada çok fazla raf üstü,hastaların inisiyatifinde kullanılacak ilaç var,içinde olduğum için biliyorum ama doğru formülasyon ve yeterli doza sahip olanı bulmak zor,ben şanslıyım ki araştırıp fikir alma şansım var.AYBİKE'cim, o günler daha dün gibi aklımda,doğumlardan sonra bebeklerimizle uğraşırken grup dağılır diye üzülmüştüm ama çok şükür herkes vefalı çıktı.daha nice sayfalarımız olsun hepimizin,ayrıca Allah işlerini rast getirsin.

çoooooooooook teşekkür ederimm canımmm. çok sağolll :). peki sence zayıflamak için ne yapmalıyım

ben bir tane içiyorum canım, sabah kahvaltıdan sonra

Teşekkürler canım bende bugün başladım aynen dediğin gibi aldım sabah bakalım fark edecek mi :)

Bu arada görüşmen iyi geçmiş inşallah olur. hayırlısı ile başlarsın işine :)

kızlar hepinizden 3 küçük ricam olacak

- Pencerinizi açınız
- Kafanızı çıkartınız
- Veee bağırınız ( Hera halvet oldu) :52

yoksa ben megafonla gezeceğim

Maşallah diyim allah en kısa zamanda tekrarını göstersin:)

bağırırdım ama kayınvalidemler alt katımda oturuyor :)

rabarba çok geçmiş olsun inşallah birşeyi yoktur paşamızın.

bizim bugün günümüz var kızımla gideceğiz giyinip :)

Günaydın kızlar biz adamla muradımıza erdik erdik ama Kaan hasta oldu geceden beri öksürüğü var doktora gidiyoruz dua istiyoruz teyzoşlarımızdan Eki Görüntüle 839706

Peluşlarınızı yesinler. Çok şirinsiniz ana-oğul. Umarım öksürüğü evin nemsizliğindendir. Geçmiş olsun canım.

Son düzenleme:
butikbebede prima indirimdeymiş, gerçi bakmadım gerçekten mantıklı bir indirim yapmış mı diye...kargo bedava diyor
ilgilenenlere duyurulur

kızlar hepinizden 3 küçük ricam olacak

- Pencerinizi açınız
- Kafanızı çıkartınız
- Veee bağırınız ( Hera halvet oldu) :52

yoksa ben megafonla gezeceğim
Hadi gözün aydin masallah masallah, darisi bzs ins)

Ooo havai fişek atalım
Dualar kabul oldu ,cok hayırlı bi topik burası
Valla bi yakınımın sorunu çözülmüş kadar sevindim , gerci öyle zaten

:89:
Hepimiz aile gbi olduk burda, bn kizkardesimden daha yakin buluyorum szi bi de bekar olunca anlamio bni hic

teşekkür ederim kızlar.. kocam beni istemiyor mu artık sevmiyor mu düşüncelerimden sıyrıldım.. çok mutluyum :)
Ck svndm cnm
Kıslaarrr an itibari ile bizde halvet olmuş bulunuyoruz bu cuma hayırlı cuma :))) heracım gözümüz Aydın kuzum
Ooo supersiniz
Halvet olmayan kim kaldi? Bastan say: 1 :)))

Beeeen

Günaydın kızlar biz adamla muradımıza erdik erdik ama Kaan hasta oldu geceden beri öksürüğü var doktora gidiyoruz dua istiyoruz teyzoşlarımızdan Eki Görüntüle 839706

gunaydin herkese arkadasim muvaffakiyetini kutluyorum bebisinede gecmis olsun diyorum insallah onemli bi sey yoktur beni merak edenler durumumda bi degisiklik yoktur :)

puff dün gece ağzımı hayırlı açmamışım. hayal ürünü olarak yazdığım oğlum sıkıntıyla uyandı sözleri gerçek oldu bir uyandı pir uyandı.. yavrum kıvranıp durdu sancıdan (( zor uyuttum ama sabah da devam etti maalesef çok huysuz bugün meleğim yaa kıyamam ona ben offfff

Canım fotoğrafını çok iyi hatırlıyorum,hatta yazmıştımda hiç kilolu görünmüyorsun diye.sende bel ve basenlerde olduğunu söylemiştin.yoksa yüzün incecik.emzirme döneminde yapılacak pek bişey yok galiba çünkü yemeyince süt olmuyor.ben deli gibi su içerim herzaman,uyanır uyanmaz 2 büyük bardak ve gün içindede öyledir.hatta ayıptır söylemesi tuvalete herzaman koşarak yetişirim.dün evde temizlik vardı,bende Melisimle kv'deydik ve o iki arada koştururken yemek yemeye pek fırsatım olmadı ve ilk defa Melis'im bu kadar mama içti.çok üzüldüm tabi hatta artık asla atlamam yemeklerimi çünkü benim çocuğumun rızkı o.bi de dün akşam soğan yedim sütüm artsın diye ve ilk defa denedim süt yapıcak mı diye ve maşşallah çok fayda etti,şiddetle çiğ soğanı tavsiye ederim.Fidan'cım bende daha önce biraz kilo alayım,ilk başvurduğum yol sirkeli su oluyordu ve 1 haftada,kilo tam yerleşmemişken veriyordum ama tabi belkide bu bende işe yarıyordu.benim midemde sağlam,dokunmuyordu çünkü çoğu kişinin midesini mahvediyor.bana olan başkasına olmayabiliyor işte.şimdi bi de yavrularımız ve yetişmemiz gereken dünya kadar işimiz varken sen sakın merak etme verirsin kilo.ayrıca ne olmuş veremesende,anneler nasıl olursa olsun dünyanın en güzel varlıkları değil midir?sende her halinle güzelsin

Fındığım üzüntün üzüntümdür,taaaa içimde hissediyorum.anne olunca anlarsın lafı boş değilmiş.Rabbim şifa versin minik Arda'ma

teşekkür ederim canımm ilginee. çokkk ferahladımm. sirkeyi nasıl içiyrsun peki, aç karınla tok karınla fark ediyor mu. bunları da yazarsan çkk sevinecmm canmm yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…