2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir günleri bir günlerine uymuyor maalesef Fundacım. Geçmiş olsun canım bu gazlar da bitecek

Bir günleri bir günlerine uymuyor maalesef Fundacım. Geçmiş olsun canım bu gazlar da bitecek

O gaz sancilarini bz 1 degil hergun cekiyrz..ne gece uyuyo ne gunduz hc huzuru yok.uyank oldgugu her an agliyo kizim ..bnm cigerim parcalandi artik..yykuszlugu flan bastrdi..bebegm iyi olsun yter..su 3 ay bitsn diye gun sayiyorum minik kizim icn..hicbsey umrumda degil...o derecedeym suan

Ben sabah aç karına 1-2 çorba kaşığı sirkenin üzerine ılık su doldurup burnumu kapatıp bir kerede içiyordum.midesi hassas olanlar içine 1 tatlı kaşığı bal da karıştırsın diyorlar.benim gözlemlediğim bende bel çevresinde işe yarıyor,yani tam da şu an lazım olan bölgede.şu an cesaret edip yapamıyorum sütün tadını değiştirir diye.umarım işe yarar.

bebekler hareketlendikçe gaz sancılarının azalması lazım..tepikleniomu sizinkiler..

benmki maşallahh öyle bi tepiklioki battaniye yerlerde hatta çoraplarını çıkarıo :)

gaz sancılarımızda azaldı artk damla kullanmıyorumm sizde hareket ettirn bence bebişlere

Bebisler Allah'tan ilk 0-3 ayı hatırlamıyorlar yoksa yaşamaktan nefret ederlerdi .

Allah kolaylık versin canım yaa. Senin zaten gebelik de zor geçmişti, şimdi bi de gaz kolay değil. 3 ay göz açıp kapayana kadar dolar inş.

indirimde değil be kızlar biz geçen haftada bu fiyattan aldık e bebekten indirim diye bizi kandırmaya çalışıyorlar :)

Çok güzel psikolojik harekat yapıyolar. Ben de ne zaman görsem Prima indirimde. İndirim lafını duyunca insan haliyle etkilenip almaya kalkıyor. Huggies daha mı çok satılıyo da ondan mı bu girişim bilemiyorum ama koku yüzünden ben bıraktım primayı. İda ilaca kokuyodu resmen :S

Canım cok cok gecmis olsun , insallah Allah şifa versin bir an önce
Sende dik dur , bebeğinin sana ihtiyacı var güçlü olmak zorundayız artık ömür boyu
Dualarım sizinle
Günaydın kızlar biz adamla muradımıza erdik erdik ama Kaan hasta oldu geceden beri öksürüğü var doktora gidiyoruz dua istiyoruz teyzoşlarımızdan Eki Görüntüle 839706
Canım bebise laf yok coook tatlı o cicisiyle özellikle . Sende pek güzelsin
Bu arada insallah önemli bişeyi yoktur , gecmis olsun şimdiden
Bende marincap kullanmıştım
Yalova'cım gecen nette Elevit vitamin haplarının icinde domuz jelatini varmis diye okudum, firma da kabul etmiş , bir bilgin var mı ?
Yoksa karalama kampanyası mı
Eğer gerçekse veballeri boyunlarına
butikbebede prima indirimdeymiş, gerçi bakmadım gerçekten mantıklı bir indirim yapmış mı diye...kargo bedava diyor
ilgilenenlere duyurulur
Migros ta prima da indirim yapmış büyük 120 lik paketlerde 49 dan 42 kusur e inmiş , yanında da 2 orkid hediye
Gerci ben orkid nası biseydi unuttum ama

Son düzenleme:
Az önce kiz kardesimin gelinlik provasina gttk. Bnde kina icin abiye denemek istedim. 44 beden zor kapandi varil gibiyim moralim cok bozuldu.eve dönüp ogluma sarildim..bi ay sonra düğün var napcamm:18::18:

Zannetmiyorum canım ya,yoksa şimdiki zihniyetteki Sağlık bakanlığı asla izin vermezdi.hepimiz kullandık o tarz ilaçları,bende decavit kullanmıştım mesela hatta ara ara içerim yine,sütün kalitesinin artması için.konuştuğum kadın doğumcular tavsiye ediyor.birgün eczanedeyken Arap bir turist gelip balıkyağı istedi,doktormuş o da.bütün hepsini aldı eline içeriklerine falan baktı,marincap'ı aldı.sonra eczacıyla konuştuk,marincapın üzerindeki jelatin sığır jelatiniymiş hatta komik gelecek belki ama çünkü banada gelmişti "helal sertifikası" bile varmış çünkü bazı kesimler fena takıkmış buna ve bakanlık inceleyip buna bile bakıp sertifîkalandırıyormuş.için rahat olsun yani bu konuda Meltowski'cim.Türkiyede herşey olur ama galiba o helal haram konusunda kolay kolay bişey olmaz

Kızlar iyi be güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim telefondan girdiğin için tek tek alıntı yapmak çok zor oluo Kaan'ım üşütmüş ama şükür ki ciğerlerine inmemiş bitkisel bir şurup bide viks gibi bişey verdi doktorumuz boynun masaj yapıcakmışız nefesini açmak için Pazartesi tekrar göreyim dedi umarım kısa sürede toparlar çünkü yalnızız oğlumla babamız Pazartesi gönene gidicez kesin olmamakla beraber 15 gün görüşemicez gibi duruo babamızla ananemizde yok iyiki sizler varsınız canlarım yalnızlığımı unutuyorum
Bu arada oğlumun pufudiğini eşin Almanya'dan getirmişti ama indirim sitelerinde görmüştüm benzerlerinden

bende dün migrostan aldım, 120 lik kalmamış ama diğer boylarda da vardı...bide diğer bezlerde ikincisi %50 diyor

rabarbaa geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda atlatırsınz öksürğü.
benmde bugün kadın doğumcumda kontrolüm vardı. dr rahmimin doğuştan arkaya dönük olduğunu söyledi. ama 10 aydır beni tanıyor sürekli ultrason muayenesi yapıyor.neden bugün söyledi sizce? acaba sezeryan esnasında mı bi terslik oldu diyorum. hatta bunun normalde gebeliği zorlaştırdığınıda söyledi kafamızı karıştırdı

bebşileri hasta olan arkadaşlar çook geçmiş olsun acil şifalar allahtan inş .

benim oğlum birkaç gündür iyice numaradan ağlamaya başladı ağlıyor ki kucağa alınsın. beşiğinde duruyorken önce mıkırdanıyor sonra ses tonu ağlamaklı oluyor sonra gitgide sesi yükseliyor ağlıyor biraz bekliyoruz susar belki diye yooookkk biz beşğin yanına gidince bizi görünce anında ssusup gülücük atıyor. allahım ağzını burnunu yanaklarını heryerini öpüyorum o zaman bir de öpülmeyi hiç sevmiyor paşam,hiç umurumda değil ben bolca öpüyorum kokluyorum çünkü biraz büyüyünce peşinde koşsam da öptürmeyecek yeğenimden biliyorum.ama şu numaradan ağlama işi iyice yerleşmeden bir çare bulmalıyız.

bebeğim cok kusuyor onceden kusmazdı vitamin kusturyor monovit i degiştrdik acd aldık onuda kusuyorrrrrrr ne yapmalım kılo alımıda yavasladı kustugu için olabilirmi offfffffff yardım

KIZLARRRR :) çok şükür 2 gündür kızım kakasını kendisi yapıyo :))
çok mutluyum.
poposunu yıkıyorum doktorun dediği gibi havlu ile kuruluyorum kremle masaj yapıyorum. bazen zeytin yağı ile yapıyorum. karnını zaten her gün azıcık zeytin yağı ile masaj yapardım çok şükür düzene girecek artık heralde çatlaklar kapanıyodur inşaAllah :))

bebişi hasta olan arkadaşlarım Rabbim hepsine şifa versin çok zor hastanede bebeğini çaresiz görmek (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…