- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.121
puff dün gece ağzımı hayırlı açmamışım. hayal ürünü olarak yazdığım oğlum sıkıntıyla uyandı sözleri gerçek oldubir uyandı pir uyandı.. yavrum kıvranıp durdu sancıdan (( zor uyuttum ama sabah da devam etti maalesef çok huysuz bugün meleğim yaa kıyamam ona ben offfff
İndirimli Ürünler - e-bebek.com prima idirimii varmışş kızlar..
Bir günleri bir günlerine uymuyor maalesef Fundacım. Geçmiş olsun canım bu gazlar da bitecek
O gaz sancilarini bz 1 degil hergun cekiyrz..ne gece uyuyo ne gunduz hc huzuru yok.uyank oldgugu her an agliyo kizim ..bnm cigerim parcalandi artik..yykuszlugu flan bastrdi..bebegm iyi olsun yter..su 3 ay bitsn diye gun sayiyorum minik kizim icn..hicbsey umrumda degil...o derecedeym suan
O gaz sancilarini bz 1 degil hergun cekiyrz..ne gece uyuyo ne gunduz hc huzuru yok.uyank oldgugu her an agliyo kizim ..bnm cigerim parcalandi artik..yykuszlugu flan bastrdi..bebegm iyi olsun yter..su 3 ay bitsn diye gun sayiyorum minik kizim icn..hicbsey umrumda degil...o derecedeym suan
indirimde değil be kızlar biz geçen haftada bu fiyattan aldık e bebekten indirim diye bizi kandırmaya çalışıyorlar :)
Canım cok cok gecmis olsun , insallah Allah şifa versin bir an öncesagolun kızlar dun geceyı acılde gecırdık uc tane doktor gördu dun sabah göturdum öglen götürdüm sabah biseyı yok cıgerden gelen bı oksuruk degıl önemseme dedı öglen bronsıt baslangıcı dedı ve antıbıyotık ılac verdı bebegımn bunyesı ıcın agır ılaclarmıs anıden ıshal oldu aglamaya basladı susturmanın ımkanı yok gaz sancısı halt etmıs oglumu ılk defa bole gördüm babaaneyı dedeyı cagırdık hemen apar topar acıle gıttık ben artık dayanamıyorum aglamasına susturamıyorum emmıyo benı emzık tutmuyo dun annelık sınavımı werdım yavruma bısey olucak sandım hastanede fenalastım gözümün önunden gitmiyo o an oglumun aglayısı acıldekı dr yemek yıyomus beklıcekmısız ! esım ortalıgı yıktı hemen dr geldı kan ıdrar tahlılı ıstedıler fılm cektıler oglum sonun yorgunluktan sustu uyudu cıgerlerı temız cıktı ama kanda ıltıhap varmıs sabah aksam ıgne vurulcak yavrum .bronsıt dıye werdıgı ılaclar cok agır ılaclarmıs acıldekı dr sakın onları bıdaha verme dedı bız kıme ınanıcaz ya uc tane dr farklı seyler söyledı yavrum uyuyo sımdı uyanınca ıgne vurulmaya gıdıcezallah kımsenn basına vermesın kımsenın yavrusu hastalanmasın
Canım bebise laf yok coook tatlı o cicisiyle özellikle . Sende pek güzelsinGünaydın kızlar biz adamla muradımıza erdik erdik ama Kaan hasta oldu geceden beri öksürüğü var doktora gidiyoruz dua istiyoruz teyzoşlarımızdan Eki Görüntüle 839706
Bende marincap kullanmıştımDün bütün gün alev alev kızışmış valla buralar,epey mukaddes bir gün olmuş cuma günü.keyiflerin yerinde olmasınada çok sevindim kızlar,Arasta'cım rekabet fena İda Helen için,yeni yeni ataklar görüyorum,herkese bu rekabette bol şans dilerim ayrıca kilo sorunun falan yok,hırpalama kendini var diye,o göbekler 6 ayda ancak toparlanır.hangimiz doğumdan hemen sonraki halimizdeyiz ki? Vücut toparlıyor yavaş yavaş kendini,ben bu kadar yememe rağmen ve kilo veremememe rağmen bile toparlandığını hissediyorum.son bir şey daha,balık yağlarından bahsedilmiş,ben bir ilaç mümessili olarak konuşup araştırdığım için bu konuyu,hatta literatür bile takip ettim,önerdiğim ve kullandığım balık yapı Marincap.sağlık bakanlığı onaylı olan tek ürünmüş ve her ay içindeki miktar ve sentetik olmadığı kontrol edilen tek preparatmış.efa'da iyi ama içinde yağda eriyen vitaminler varmış ve karaciğerde birikme yapıp toksisiteye neden olabilirmiş uzun vadeli kullanımı.sonuçta bizde 1-2 ay kullanıp bırakmayacağız.hatta iyiki hatırlattınız,1 aydır kullanmıyordum bende,bitmişti ve almamıştım yenisini.bugün eşim alıversin,yarınki mevlüde çok az kaldı,koşturmalar tam gaz.hele bir hayırlısıyla atlatalım da aranızdayım yine
Migros ta prima da indirim yapmış büyük 120 lik paketlerde 49 dan 42 kusur e inmiş , yanında da 2 orkid hediyebutikbebede prima indirimdeymiş, gerçi bakmadım gerçekten mantıklı bir indirim yapmış mı diye...kargo bedava diyor
ilgilenenlere duyurulur
Canım cok cok gecmis olsun , insallah Allah şifa versin bir an önce
Sende dik dur , bebeğinin sana ihtiyacı var güçlü olmak zorundayız artık ömür boyu
Dualarım sizinle
Canım bebise laf yok coook tatlı o cicisiyle özellikle . Sende pek güzelsin
Bu arada insallah önemli bişeyi yoktur , gecmis olsun şimdiden
Bende marincap kullanmıştım
Yalova'cım gecen nette Elevit vitamin haplarının icinde domuz jelatini varmis diye okudum, firma da kabul etmiş , bir bilgin var mı ?
Yoksa karalama kampanyası mı
Eğer gerçekse veballeri boyunlarına
Migros ta prima da indirim yapmış büyük 120 lik paketlerde 49 dan 42 kusur e inmiş , yanında da 2 orkid hediye
Gerci ben orkid nası biseydi unuttum ama
Ben sabah aç karına 1-2 çorba kaşığı sirkenin üzerine ılık su doldurup burnumu kapatıp bir kerede içiyordum.midesi hassas olanlar içine 1 tatlı kaşığı bal da karıştırsın diyorlar.benim gözlemlediğim bende bel çevresinde işe yarıyor,yani tam da şu an lazım olan bölgede.şu an cesaret edip yapamıyorum sütün tadını değiştirir diye.umarım işe yarar.[/
sütün tadını değiştirir mi kii canımm yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?