2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dualarım seninle ama bende kötü bişey çıkacağını düşünmüyorum.çektir bakalım şu emarını.Allah senide hiçbirimizide evlatlarının başından eksik etmesin.Amin

Hoşgelmiş :) gelin olmuştu gelmiş çok şeker kuZucum ya maşallah :) ben kızımı erkek gibi girdiriyorum bi kez bile elbise giymedik :)

ben de erkek gibi dolaştırıyorum saçları da yok erkek sanıyor herkes mevlüt elbisesi kızımın daha elbiseler alamadım ona çıkamadık dışarı

okurken bayıldım bayıldım içim ısındı:)benim yerime de öp kokla annesi.Ne kdar doğru bilemeiyorum ama ilk oğlumu hiç ağlatmadım yani ağlatmya çalıştım hep ve öyle sırt pırt sebebsiz ağlayan bir çocuk değil.istedikleri söyler anlatır.ben de bunu daha bebeklğinden kaynaklaniyor diye düşü
nüyorum.Bebek de çok sabarlı bir bebekti bunu sebebi de o ağlamdan yanına koşmam.uyanmadan önce kıpırdamaya başlardı hemn koşup alıyordum kucağıma baba koşmuş sütütnü ısıtmış bile hemencik veriyorduk açım diye nerdeyse ağlamadı.ev işleri hep kv görümcem yaptılar benim tek işim oğluma bakmak ve yanından ayrılmadım hiçbir şey için bekletmedim.dersiniz şımarttınız ama hiç de öyle olmadı.kendi kendi oyun oyanyan bir bebek ve çocuk oldu canı sıkılınca da ağlamadı auuu diye sesler çıkartıp bizi çağrırıdı hemencik koşup ilgilendik.bunlar büyük oğlumla yaşadığım tecrube.her bebekte geçerlimi bilemiyorum ama şimdi küçüğ de aynı şekilde büytmeyi düşünüyorum zaman göstercek doğru yolda olup olmadığımızı.ben doğru yaptığıumı hissediyorum.

nurumhiram geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsünün anlamını şimdi çocuğum olunca daha iyi anlıyorum.

Gözün Aydın canım , insallah hep boyle rahat olsun bebisin
Hangi kremi kullanıyorsun bilmiyorum ama bepantenden cok fayda gördüm ben, çatlak konusunda
Maşallah sana , elbisende pek yakışmış hanım kız :)
Maşallah çilek kıza , koca kız olmus annesi
Cok sukur büyüdüler bile
Canım insallah bisey cikmaz , Allah esirgesin
Allah seni cocuğunun basından eksik etmesin , hiçbir anneyi
Dogum sırasında travma vs bisey olmuştur iyileşme dokusu kanama alanı filan olabilir belki , aklıma o geldi, eski bisey olsa hamilelikte ultrasonda görünürdü ama tabi araştırılsın , sen icini ferah tut, kötüyü düşünme ,dualarım seninle

yakışıklı prensim ve cadı annesi ben =)
Maşallah yakışıklıya
Benimkiyle birlikte alemlere akabilirler
Gerci uyku tulumu ve süt kokan ağzıyla nereye gidecekler o ayrı

Son düzenleme:
Dualarımızdasın canım inş tertemiz sonuçlar Alıcaksın hep iyi düşün Allah'ın izniylede öyle olucaz canım
Motor bakimini yapip pistlere cikacagizz:)))
Hadi bakalım ağlatın asvaltlarıı :)))
Ayy ne güzel maşallah yarım saat öncesine kadar kıvrandık masajla birkaç pum pumdan sonra uyudu yoruldu kuzum ...Aşıda etkileyebilir ama 48 saat sürüyo etkisi sanırım hep iyi olsun kuzucuklar yaA
ben de erkek gibi dolaştırıyorum saçları da yok erkek sanıyor herkes mevlüt elbisesi kızımın daha elbiseler alamadım ona çıkamadık dışarı
Ohoo daha ne ciciler alırsın annesii saclarıda uzar tıkı tıkılar takıcaz daha bukle saclara :)

Ağustos böcükleri çok sekerler maşallah popişini yirim :)

selam millet nasılsınızz..nası gidiyor annelik...biz kızımla iyiyiz çok şükür...kızıma tek başıma kimseden yardım almadan bakmanın gururuyla yazıyorum :) evet çok zor yorucu bi iş ama bir o kadar da keyifli..ve kesinlikle kızıma kendim bakıp herşeyiyle birebir kendim ilgilenmeyi kafama koymuş durumdayım...zira zaten eşim annemi istemedi malum ben de onunkini istemiyorum :) ki annem onunkinden kat be kat iyi bakabilecek biri...neyse dün kontrolümüz vardı herşey iyi çok şükür

2 buçuk aylık olmak üzereyiz..kilomuz 4900 boyumuz 57 cm

kalça çıkığı ultrasonu yapıldı ve çok şükür sorun yok...

uykusu da düzene girmeye başladı maşallah..aynı saatlerde uyumaya başladı..gece uykuları da iyi

size benden tavsiye bebeklerinizle sürekli konuşun..evde onlara etrafı gezdirin bişeyler anlatın herşeyi öğretin şimdiden...ben bütün gün böyle yapıyorum çok mutlu oluyor ve huzurlu uyuyo...bu arada ona şimdiden anne demeyi öğretiyorum aggnne diye sesler çıkarmaya başladı :)))

Maşallah yakışıklıya
Benimkiyle birlikte alemlere akabilirler
Gerci uyku tulumu ve süt kokan ağzıyla nereye gidecekler o ayrı [/QUOTE]

sağol canım =) alemlere akmak için daha çokkk vakitleri var önce ağızlarından akan sütün hakkından gelsinler de =) bi de böyle deyince gene üzüntü geldi bana ya burda yalnızız çocuk bi beni görüyo babasını da nöbetten çıkıp eve geldikçe görüyo yavrum ıssız adaya düşsek hiç olmazsa bi kaç öcük böcük görürdük burda hep evdeyiz gidecek yermiz yok çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…