- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.161
Hoşgelmiş :) gelin olmuştu gelmiş çok şeker kuZucum ya maşallah :) ben kızımı erkek gibi girdiriyorum bi kez bile elbise giymedik :)
bebşileri hasta olan arkadaşlar çook geçmiş olsun acil şifalar allahtan inş .
9
benim oğlum birkaç gündür iyice numaradan ağlamaya başladı ağlıyor ki kucağa alınsın. beşiğinde duruyorken önce mıkırdanıyor sonra ses tonu ağlamaklı oluyor sonra gitgide sesi yükseliyor ağlıyor biraz bekliyoruz susar belki diye yooookkk biz beşğin yanına gidince bizi görünce anında ssusup gülücük atıyor. allahım ağzını burnunu yanaklarını heryerini öpüyorum o zaman bir de öpülmeyi hiç sevmiyor paşam,hiç umurumda değil ben bolca öpüyorum kokluyorum çünkü biraz büyüyünce peşinde koşsam da öptürmeyecek yeğenimden biliyorum.ama şu numaradan ağlama işi iyice yerleşmeden bir çare bulmalıyız.
yakışıklı prensim ve cadı annesi ben =)
ay bun ne prenseslik böyle alalhım nazardan kuru çok güzel prensesimiz.Pek de ciddi heee.teyzoşlar ben geldim :)Eki Görüntüle 840075 Eki Görüntüle 840076
Gözün Aydın canım , insallah hep boyle rahat olsun bebisinKIZLARRRR :) çok şükür 2 gündür kızım kakasını kendisi yapıyo :))
çok mutluyum.
poposunu yıkıyorum doktorun dediği gibi havlu ile kuruluyorum kremle masaj yapıyorum. bazen zeytin yağı ile yapıyorum. karnını zaten her gün azıcık zeytin yağı ile masaj yapardım çok şükür düzene girecek artık heralde çatlaklar kapanıyodur inşaAllah :))
bebişi hasta olan arkadaşlarım Rabbim hepsine şifa versin çok zor hastanede bebeğini çaresiz görmek(
Maşallah sana , elbisende pek yakışmış hanım kız :)teyzoşlar ben geldim :)Eki Görüntüle 840075 Eki Görüntüle 840076
Maşallah çilek kıza , koca kız olmus annesiselam canlar biz geldik evimize..
bugün kontrolümüz vardı.. doktor dan sonrada avm ye gittik yemek yedik kızım da izin verdi sağolsun
sizlere de merhaba demek istedi kızım....
Eki Görüntüle 840072 Eki Görüntüle 840073
geleyim detaylara... hatırlarsanız benim mucize Öykü'm riskli bir şekilde 35 haftalıkken doğmuştu 1900 gr ve 43 cm boyunda..
bugün 3 aylık olduk ve kilomuz 5300 gr boyumuzda 56 cm olmuş..
gelişimini sordum doktoruna ve bebeğimizi 3 aylık olarak değilde 2 aylık olarak değerlendirmeliymişiz
normal haftasında doğan bebekler 3 kilonun üzerinde doğarken benimki 1900 doğdu ve 1 ay erken geldi.
o nedenle düzeltilmiş yaşa göre gelişimini takip edecekmişiz.. ( bu gelişim konusunda ekstra pimpirikliyim de )
geçen ay 1720 gr almıştı bu ay 550 gr almışşuan 5300 gr olmuş..
düzeltilmiş yaşa göre yani 2 aylık olarak kabul edersek bebeğinin kilosu iyi dedi ama ben yine de bu ay için az kilo aldığını düşünüyorum :18:
erken doğum yapan arkadaşlar sizlerin miniklerinde kilo alımı nasıldı bu aylarda ? benim minikim çok mu az kilo almış acaba ?
Canım insallah bisey cikmaz , Allah esirgesinSelam kizlar. Ne zamandir yazamadim yine. Hani su bebeği kilo alamayan biri vardi tam olarak bendim. Cok sukur ki bu ay cook ii kilo aldi. Dua edenlerden Allah razi olsun.
Simdi tekrar dua istiyorum sizden. Bugun kontrol icin kadin dogumcuma gittim.once ultrasonla bakti. Dedi alttan bakmak istiyorum. Ve baktı yaklasik yarim saat. Ve Tahir abi hayirdir dedim cunki uzun zamandir taniyorum bir tuhaflik vardi hic konusmadan uzun uzun inceledi. Rahim duvarinin arkasinda birsey goruyorum ama ne oldugunu anlayamadım dedi. Bu kadar kusa surede miyom olamaz dedi. Hadi son kalsa icerde ki hepsini temizledim dedi. Pazartesi emar cekelim dedi. Bid an once ne anlayalim dedi. Ve israrla sordum neye benzeyebilir bir ihtimal diye tumor olabilir ama dedigim gibi net degil bir olasilik dedi. Esime bozuntuya vermedim ama tedirginim Rabbim kotu hastaliklardan herkesi korusun. Insallah birsey yoktur Allah beni esimi bebegimizin basindan ayirmasin. Simdi dualariniza ihtiyacim var...
Maşallah yakışıklıyayakışıklı prensim ve cadı annesi ben =)
Dualarımızdasın canım inş tertemiz sonuçlar Alıcaksın hep iyi düşün Allah'ın izniylede öyle olucaz canımSelam kizlar. Ne zamandir yazamadim yine. Hani su bebeği kilo alamayan biri vardi tam olarak bendim. Cok sukur ki bu ay cook ii kilo aldi. Dua edenlerden Allah razi olsun.
Simdi tekrar dua istiyorum sizden. Bugun kontrol icin kadin dogumcuma gittim.once ultrasonla bakti. Dedi alttan bakmak istiyorum. Ve baktı yaklasik yarim saat. Ve Tahir abi hayirdir dedim cunki uzun zamandir taniyorum bir tuhaflik vardi hic konusmadan uzun uzun inceledi. Rahim duvarinin arkasinda birsey goruyorum ama ne oldugunu anlayamadım dedi. Bu kadar kusa surede miyom olamaz dedi. Hadi son kalsa icerde ki hepsini temizledim dedi. Pazartesi emar cekelim dedi. Bid an once ne anlayalim dedi. Ve israrla sordum neye benzeyebilir bir ihtimal diye tumor olabilir ama dedigim gibi net degil bir olasilik dedi. Esime bozuntuya vermedim ama tedirginim Rabbim kotu hastaliklardan herkesi korusun. Insallah birsey yoktur Allah beni esimi bebegimizin basindan ayirmasin. Simdi dualariniza ihtiyacim var...
Hadi bakalım ağlatın asvaltlarıı :)))Motor bakimini yapip pistlere cikacagizz:)))
Ayy ne güzel maşallah yarım saat öncesine kadar kıvrandık masajla birkaç pum pumdan sonra uyudu yoruldu kuzum ...Aşıda etkileyebilir ama 48 saat sürüyo etkisi sanırım hep iyi olsun kuzucuklar yaAbende varım :) iyice unuttuk nasıl birşeydi acaba eşim benden çok korkuyor canın yanacak diye malum ben dikiş mağduru oldum iyileşmem uzun sürdü bakalım ne zaman olur...
evet canım kuzucuklar iyi olsun.. teşekkür ederim... ağustos böcüklerini birlikte büyütüyoruz.. nadirde olsa hamdolsun çok gaz problemi yaşamadık kızım üzmedi beni doğdugundan beri kendi debelenip zortlıyor.. ama sanırım diş işi daha zor olacak bugün okdar huzursuzdu ki aşı olalı üç gün oldu bilmiyorum onun huysuzluğumu
Ohoo daha ne ciciler alırsın annesii saclarıda uzar tıkı tıkılar takıcaz daha bukle saclara :)ben de erkek gibi dolaştırıyorum saçları da yok erkek sanıyor herkes mevlüt elbisesi kızımın daha elbiseler alamadım ona çıkamadık dışarı
bu akşamda kimseler yok
Aynen canım 2 gündür topik çok sessiz nirdenizz kızlarr
bende varım :) iyice unuttuk nasıl birşeydi acaba eşim benden çok korkuyor canın yanacak diye malum ben dikiş mağduru oldum iyileşmem uzun sürdü bakalım ne zaman olur...
Seninki korkuyomus bak konusmussunuz en azindan, bizde lafi bile edilmiyo :))))
maşallah size çok güzelsiniz.şapkanıza bayıldık tam kışlık:)
Seninki korkuyomus bak konusmussunuz en azindan, bizde lafi bile edilmiyo :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?