2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ha bu arada ankara medicana da esin açıkgöz'e götürüyoruz kızımı ama ben pek memnun değilim başka önerisi olan var mı medicana için ??

Kızlar bi sürü bebiş anne paylaşımları olmuş hepsini tek tek inceliycem. Pazartesi fotoğrafçı gelecek eve, son hazırlıklarımı tamamlamaya çalışıyorum. Heyecan yaptım :)

:Sessiz takipteyim sizi:82:

Son düzenleme:
benim bütün ağustos bebeklerini önce ısırıp sonra tek tek içime sokasım geliyo... neden acaba?

yakışıklı prensim ve cadı annesi ben =)

oyyyy yerim onu ben yerim.. maşallah canım.. Allah ayırmasın inş.. :)

ben de erkek gibi dolaştırıyorum saçları da yok erkek sanıyor herkes mevlüt elbisesi kızımın daha elbiseler alamadım ona çıkamadık dışarı

benim ki de kel.. hatta kelin önde gideni pembe giymiş olsa bile erkek mi diye soruyorlar sinir oluyorum..

ama bu çooook tatlııııııı.. maşallah :)

ayy güzel kız.. seni foto çekerlerken çok mu şaşırdın sen :) yerim seni maşallah...

canım dualarımız seninle.. inş sadece şüphedir. aslı yoktur. inş sonuçlarını temiz alırsın..

çok tatlı maşallah. Allah onları bizden ayırmasın inş...

abooooovvv emelcim.. benim kız az önce beşiğinde yatıyordu.. ne ara aldın gittin kızımı.. geri getiiiiir şaka bi yana hem şapkalı hem aynı giyimli olunca simalarıda benzemiş

Kesinlikle bende benzettim bayaaaa :) şimdi bulamıyorum bu tavşanlı tulumlardan bizimkiler küçük geliyor büyüklerinden alacaktım sen nereden almıştın ?

Kesinlikle bende benzettim bayaaaa :) şimdi bulamıyorum bu tavşanlı tulumlardan bizimkiler küçük geliyor büyüklerinden alacaktım sen nereden almıştın ?

ben butik bebeden aldım.. bayb worl dü markası.. 9 aylık aldım.. iyikide öle almışım.. ayın 5 inde sipariş ettim ama bugün geldi

Maşallah bebisleriniz pek tatlı Allah nazarlardan korusun inşallah benim bebisimde iyi cok şükür bi sıkıntı yok sadece bir ay sonra ise basliycam ama mama almiyo paşamiz biberonu agzina almiyo diliyle itiiyo bugun tam üç aylik olduk. Kizlar ben cok büyük bunalıma girdim sanirim eve tikildim kaldim surekli emdigi için carsiya bile cikamiyorumbide kilo veremiyorum hic kıyafetlere sigamayimca sinirlerim bozuluyo esimde hic ilgilenmiyo varsa yoksa tv telefon sormuyo bile nasilsin diye o yuzdende ona karsi cok sinirli oluyorum buyuk kizimda acayip uziyor tepeme cikacak nerdeyse yani anlayacağınız yangin varrr icimdeeee

Ben o tavşanları , diğer tüm guzel bebislerimizi bir bir severim.

Arastam tatlım cok uğraştın emek verdin özendin heyecanlanman cok normal ama eminim hersey mükemmel olcak tıpkı bizim idos gibi :)

Nasil basardin. Biz bir saatte uyutuyooruz sallayarak. Memede uyuyor ama oyle alistirmak istemiyorum. Muzik denedim emzik denedim yok illa bjr saat sallanacak.
canımbenim sütüm fazla olunca çok ağrım oluyor ve genelde ağrırken süt okıyor. kızım emince geçiyor. seninki nasıl bi ağrı
Agridan cok sanci gibi igneler batiyor gibi. Hamileyken bicak batmasi gibi olan sanciya yakin.
Gittin mi canim doktora doktor ne dedi.
Bizde de ates olmadi sadece huzursuz oldu. Rotayida ayni gun oldu.
günaydın kızlar. mutlu, huzurlu, bol gülücüklü, sıfır gazsız güzel günler dilerim hepinize...

bize prima 2 numara küçük, 3 numara büyük geliyor.. acaba gariplik bizde mi , bez de mi? :)
Bizde de ayni durum var. 2 kucuk 3buyuk geliyor. 5400bizim cadida

Sut kaynamasi ne oluyor. Igne batmasi gibi sanci bende de var.
Günaydın teyzoşlarım ve biricik kardeşlerim :)

Eki Görüntüle 838809 Eki Görüntüle 838810

Günaydın çıtırlar :)
Masallah canim kizina oyle kucukte gozukmuyor. Cok kafana takma bence zayif diye
çok endişe etmiştim ateşleniriz diye gözümde büyütmüşüm sanırım.. bakalım rota neler yapacak :)
Biz ayni gun yaptirdik. Ates olmadi. Rotavuris damla seklinde korkmana gerek yok canim.
Kızlar bu arada bimdeki uyku tulumundan aldım. Fiyatına göre fena değil, kullanılabilir.
Günaydın diyoruz hepinize..
Eki Görüntüle 838826
Masalah canim bu bebislerin hepsi cok seker.
Hosgeldin ve cok gecmis olsun zor gunler atlatmissiniz.masallah bebeginede allah hepsini nazarlardan saklasin.
Kızıma hayatı boyunca en çok gideceği yeri yani kuaförü tanıttım bugün dikkatle inceledi

Eki Görüntüle 839418
Iyi yapmissin canim. Ana kiz ortaligi yakiyosunuz. Masallah size canim.

Masallah canim cidden sanslisin ... bende senin gibiydim bu ikinci ay asilari duzenimizi mahvetti. Surekli uykudunda zipliyor ve uyaniyor. Insallah duzelir.

kimsecikler yok hafta sonu olduğu için belki kocişleri ile birliktelerdir.

cucum sen senin kızın kollarını bağlıyor musun yani kundak yapıyor musun ?
Bazen sariyorum canim AMA her zaman degil mesela bu gece kundalini yaptim sancisi var biraz elleri cirpiyo korkuyo daha huzurlu uyuyo AMA dedigim gibi surekli yapmiyorum sen ?
Bizde heyecanla resimlerinizi bekliyoo ruz idosun talipleri deli olucak fevkaladenin fevkinde resimleri gorunce
:)))
bende tavşanımı getirdim kızlar :)Eki Görüntüle 840245
Yerim Ben o tabs an kizii:) bit kucucuk tavsancik varmis kirlarda kosup kosup oynarmis:)
Heracım kızlarımız benziyor galiba :)

görünce kendi kızım sandım valla :)

Eki Görüntüle 840265

Amanin tavsanciklara bak ikiz gibiler masallah ya:)civciv bunlar

bir gece yaptım hiç uyumadı bu gece uyuyunca deneyeceğim bakalım tekrar :)

canım gittim doktora sol göğsümden koltuk altıma doğru eline birşeyler geldi bu yüzden usg istedi.. ama bu acılar buna bağlı değilmiş acı için birşey demedi... benim meme yapım bu tür bezelere yatkın bir yapıya sahip demişti birkaç yıl önceki doktorum bakalım ne diyecek usg çekilince.. makatımda doğumda hemoroid olmuş sonra toparlanmıştı onu gösterdim birde çatlak varmış hemoroid değilmiş

Kızlar oglun artik aglamaktan krize giriyor sesi icine gidiyor mosmor oluyor bugub o halde görünce cok korktum bebegime bisey oluyo zannedim basimdan kaynar sular dokukdy kaldırıp nasil sarstim uykusunda agliyor cigliklarla uyaniyor butun gun agliyor kucagimda tasimaktan heryerim ağrıyor gaz yapacak biseyde yemiyorum eskiden kakasini zor yaoardi simdi bi gaz icin bile saatlerce ugrastigi oluyo halimiz cok fena aglamaktan sesi catallasti artik benimde kollarimda derman kalmadı

benim ilk aşerdiğim şey çilekti o yüzden eğer kızıma çilek kıyafeti almasaydım çok ayıp olurdu kendisine

bu topikteki tüm bebişler çok tatlı yaa ağustos böcükjleri tavşanlar yerim hepinizi

bu arada erken doğum yapan başka kimler var emel ve benden başka

emelcim bizim bebişler paralel gidiyo gelişim olarak umarım daha da iyi olurlar ileriki aylarda
bu arada o etrafındakilerin laflarını dinleme hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…