- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.201
benim ilk aşerdiğim şey çilekti o yüzden eğer kızıma çilek kıyafeti almasaydım çok ayıp olurdu kendisine
bu topikteki tüm bebişler çok tatlı yaa ağustos böcükjleri tavşanlar yerim hepinizi
bu arada erken doğum yapan başka kimler var emel ve benden başka
emelcim bizim bebişler paralel gidiyo gelişim olarak umarım daha da iyi olurlar ileriki aylarda
bu arada o etrafındakilerin laflarını dinleme hiç
sagolun kızlar dun geceyı acılde gecırdık uc tane doktor gördu dun sabah göturdum öglen götürdüm sabah biseyı yok cıgerden gelen bı oksuruk degıl önemseme dedı öglen bronsıt baslangıcı dedı ve antıbıyotık ılac verdı bebegımn bunyesı ıcın agır ılaclarmıs anıden ıshal oldu aglamaya basladı susturmanın ımkanı yok gaz sancısı halt etmıs oglumu ılk defa bole gördüm babaaneyı dedeyı cagırdık hemen apar topar acıle gıttık ben artık dayanamıyorum aglamasına susturamıyorum emmıyo benı emzık tutmuyo dun annelık sınavımı werdım yavruma bısey olucak sandım hastanede fenalastım gözümün önunden gitmiyo o an oglumun aglayısı acıldekı dr yemek yıyomus beklıcekmısız ! esım ortalıgı yıktı hemen dr geldı kan ıdrar tahlılı ıstedıler fılm cektıler oglum sonun yorgunluktan sustu uyudu cıgerlerı temız cıktı ama kanda ıltıhap varmıs sabah aksam ıgne vurulcak yavrum .bronsıt dıye werdıgı ılaclar cok agır ılaclarmıs acıldekı dr sakın onları bıdaha verme dedı bız kıme ınanıcaz ya uc tane dr farklı seyler söyledı yavrum uyuyo sımdı uyanınca ıgne vurulmaya gıdıcezallah kımsenn basına vermesın kımsenın yavrusu hastalanmasın
Günaydın kızlar biz adamla muradımıza erdik erdik ama Kaan hasta oldu geceden beri öksürüğü var doktora gidiyoruz dua istiyoruz teyzoşlarımızdan Eki Görüntüle 839706
Çok güzel psikolojik harekat yapıyolar. Ben de ne zaman görsem Prima indirimde. İndirim lafını duyunca insan haliyle etkilenip almaya kalkıyor. Huggies daha mı çok satılıyo da ondan mı bu girişim bilemiyorum ama koku yüzünden ben bıraktım primayı. İda ilaca kokuyodu resmen :S
uyumadı teyzesi fıldır fıldır gözler :)
Aaa bak sen kuzuya :) bizim ki uyuyo hatta birazdan acikip uyanir bende uyusam ne super olcakk sende uyu teyzesinin kuzusu anniste dinlensin :))
Ayy onu uyguna da buldum. Ama hicbirni gormeden alamiyorum biraz anlatir misin ne ozellikleri var? Renkleri canli mi muzik filan nasil? Cok mu sordum pardon:)
Stokke nin görünümüçok güzel, çok havalı, ama çok ağır değil mi. Mağazzada kaldırıken zorlandım ben.
Hafif olduğu için mclaren tercih ettim. Sırtıma asıp bebek kucağımdayken aşağı indirip içine bindirebiliyorum. Arabanın bagajına ragatça sığıyor. Ama bebeğime stokkenin konforunu vermeyeceği kesin:)
canim seni çok ii anliyorum o korkuyu ii biliyorum. kizim da 2 aydir aglama krizi tuttugunda nefesi kesiliyor. ben de sarsmak zorunda kaliyorum. biz kriz anında küvet 2 kova su ile doldurup yüzduruyoruz. o sırada karnına masaj yapıyoruz . çarşafta çok sakinleşiyor bi de. o da olmazsa arabayla tur atiyoruz. sab simplex bizi az da olsa rahatlattı . insanın sinirleri çok yıpranıyor allah bu krizlerle uğraşan herkese yardım etsinKızlar oglun artik aglamaktan krize giriyor sesi icine gidiyor mosmor oluyor bugub o halde görünce cok korktum bebegime bisey oluyo zannedim basimdan kaynar sular dokukdy kaldırıp nasil sarstim uykusunda agliyor cigliklarla uyaniyor butun gun agliyor kucagimda tasimaktan heryerim ağrıyor gaz yapacak biseyde yemiyorum eskiden kakasini zor yaoardi simdi bi gaz icin bile saatlerce ugrastigi oluyo halimiz cok fena aglamaktan sesi catallasti artik benimde kollarimda derman kalmadı
Kızlar oglun artik aglamaktan krize giriyor sesi icine gidiyor mosmor oluyor bugub o halde görünce cok korktum bebegime bisey oluyo zannedim basimdan kaynar sular dokukdy kaldırıp nasil sarstim uykusunda agliyor cigliklarla uyaniyor butun gun agliyor kucagimda tasimaktan heryerim ağrıyor gaz yapacak biseyde yemiyorum eskiden kakasini zor yaoardi simdi bi gaz icin bile saatlerce ugrastigi oluyo halimiz cok fena aglamaktan sesi catallasti artik benimde kollarimda derman kalmadı
Renkleri çok canlı kızımın dikkatini çekiyor.Kenarları katlanabiliyor bebek yuvarlansa bile içinden çıkmıyor bir nevi koruma kalkanı oluşturuyor. Bebek büyüyünce kenarlarını açıp daha geniş bir oyun halısı olarak kullanabilirsin. İçindeki oyuncakları da çok güzel, her biri farklı ses çıkartıyor. Tepede de yanıp sönen ve müzik çalan bir güneş var. Kızım en çok ona gülüyor onunla oynuyor. Almanı tavsiye ederim.
.Aramza hosgeldn cnm..ben o durumu ilk kizm 4 gunlukken yasadm suanda 2bucuk aylik hla devam...2bucuk aydr mucadele halindeym..gcen gun doktorun cok hzli kilo vermisn diye kzdi..yemek flan bna luks..bna kili verdiren stres ve kizm bagrdkca yasadgm uzuntu..kolik 3. Ayin snunda bitiyo 4te gecms oluyo biraz sabir..gne sen sanslisn gec basladi szinki kisa bi sure snra biticek..bnm psikolijim bozuldu artik az kaldi diye seviniyrm yani dusun halini
pazar pazar 7buçukta uyandı yaramazım
benim kızçemde 7 de kalktı. benim uykumu açtıktan sonra kendi tekrar uyudu
Benimki 6.30da:)
benm uykum hala açılmadı tetikteyim o uyusa hemen uyucam :)
bizim topic iyice +13 olmuş bu hafta :))))
bu arada 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?