2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dinlemicem diyorum ama insan yinede takılıyor. yani 3800 kg ve gününü geçen yani 41. haftalık doğan erkek bebekle bir tutuyorlar o bebek maşallah şuan 8 kg 80 günlük filan. sadece anne sütü alıyor. benim sütüm yaramıyormuş onun sütü çok yarıyormuş. sanki şişmanlık çok iyi birşey.

Son düzenleme:

Doktor var DOKTORCUK var
İlk okudugumda dogru teshis mi acaba diye yazmistim icime dogmus demekki. Sonra ya doktordan iyi mi bilicem diye sildim. Her hiriltiya bronsit diyorlar malesef. Minigine de sana da çok geçmiş olsun...

Günaydın kızlar biz adamla muradımıza erdik erdik ama Kaan hasta oldu geceden beri öksürüğü var doktora gidiyoruz dua istiyoruz teyzoşlarımızdan Eki Görüntüle 839706

Ah kiyamam kuzuya... Geçmiş olsun ona da...

Son düzenleme:

Oy hele premium care'in 4 numarasinin kokusu dillere destaaaaannnnnn
Eltimden biliyorum. Direk huggiese gecti

Bebek bezi Turkiye de kime sorsam ya huggies ya da prima kullaniyor. Baska marka kullanan yok mu? Ben dogum oncesinde hic bez arastirmasi yapmamistim, tum dogum hastahanelerinde pampers kullanildigini ogrendim, hastahaneden de eve cikarken pampers vermislerdi, cok memnunum. Ama baska hic bir marka kullanmadigim icin kiyaslama yapamayacagim...
Burda bezimiz bitmek uzere, pampers a devam mi yoksa huggies mi denesem karar veremedim.

Ayy onu uyguna da buldum. Ama hicbirni gormeden alamiyorum biraz anlatir misin ne ozellikleri var? Renkleri canli mi muzik filan nasil? Cok mu sordum pardon:)

Renkleri çok canlı kızımın dikkatini çekiyor.Kenarları katlanabiliyor bebek yuvarlansa bile içinden çıkmıyor bir nevi koruma kalkanı oluşturuyor. Bebek büyüyünce kenarlarını açıp daha geniş bir oyun halısı olarak kullanabilirsin. İçindeki oyuncakları da çok güzel, her biri farklı ses çıkartıyor. Tepede de yanıp sönen ve müzik çalan bir güneş var. Kızım en çok ona gülüyor onunla oynuyor. Almanı tavsiye ederim.

Canim senin aldigin modeli bilmiyorum, magazada da denemedim ama stokke cok hafif. Ben sirtima asip indiremiyorum ama, surusuhafif. Birde daha cok oto koltugu ile kullaniyorum. Bagajdan cikarip bir tikla acip, oto koltugunuda 1 sn de uzerine oturtuyorum. Ben bebek arabasini dogdugu gunden beri kullaniyorum baya, hem cok geziyorum, seyahatte ucakta iceri alabiliyorum, duz yol veya cok engebeli yollarda suruyorum, bebegim sarsilmiyor hic, kaldirim indirip cikarirkende tek elle hafif bastirip cikariyor veya indiriyorum. Bana cok lazim olan birseydi bebek arabasi o yuzden bu kadar detayli anlattim :) Ben kizima oda yapmadim ihtiyaci yok suan cok kucuk, hastahane odasi, sus, seker v.s seylerine falanda para harcmadim, sadece gercekten ihtiyacim olacak seylerin listesini yaptim ve hepsini arastirarak en iyilerinden almaya ozen gosterdim butcme gore...

canim seni çok ii anliyorum o korkuyu ii biliyorum. kizim da 2 aydir aglama krizi tuttugunda nefesi kesiliyor. ben de sarsmak zorunda kaliyorum. biz kriz anında küvet 2 kova su ile doldurup yüzduruyoruz. o sırada karnına masaj yapıyoruz . çarşafta çok sakinleşiyor bi de. o da olmazsa arabayla tur atiyoruz. sab simplex bizi az da olsa rahatlattı . insanın sinirleri çok yıpranıyor allah bu krizlerle uğraşan herkese yardım etsin

Aramza hosgeldn cnm..ben o durumu ilk kizm 4 gunlukken yasadm suanda 2bucuk aylik hla devam...2bucuk aydr mucadele halindeym..gcen gun doktorun cok hzli kilo vermisn diye kzdi..yemek flan bna luks..bna kili verdiren stres ve kizm bagrdkca yasadgm uzuntu..kolik 3. Ayin snunda bitiyo 4te gecms oluyo biraz sabir..gne sen sanslisn gec basladi szinki kisa bi sure snra biticek..bnm psikolijim bozuldu artik az kaldi diye seviniyrm yani dusun halini

Sagol canim cok iyi anlatmissin:) inceleyeyim biraz daha.

.

tane kimyon ve rezeneyi karistirip gunde 2-3 bardak icseniz?? Gazi cok iyi aliyo.

bizim topic iyice +13 olmuş bu hafta :))))
bu arada 2

bizde 7 bucukta kalktiik iki gündür kakasini yapamıyor sıkıntı var youtube dan this mozart for baby does relax diye bir mu var geçen bunu dinlerken mayisip uyudu açtım bakalım yine
buda dünden alıntı kalmış bende varım 3:) yazmıştım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…