2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn annelerr ee eee eee eee diyerek bende şuan ayakta uyuyanlardanım

Sünnet yaptıran arkadaşlar bebeklerinizi ameliyathane mi yoksa normal odada mı sünnet yaptılar ?

Günaydın kızlar biz adamla muradımıza erdik erdik ama Kaan hasta oldu geceden beri öksürüğü var doktora gidiyoruz dua istiyoruz teyzoşlarımızdan Eki Görüntüle 839706
Gecmis olsun canim insallah biran once iyilesir. Gozun aydin canim:)
Masallah canim yavruna. Allah nazarlardan saklasin. Bizim kiz 38 haftalik dogdu. Kilo2800 boyuda 49 cm di.Suan 2.5aylik oldu kizim. Pazartesi gunu ssglik ocaginda bakildi. Kilosu 5350g boyu 58cm geldi. Suan gelisimi iyi mama ve anne sutu aliyor. Ilk cok kilo almis obez olur bu cocuk diye doktor korkuttu. Mamayi kistik. Suan mama az aliyor. Cok kucuk degil senin bebisinde bazen fazla gozumuzu korkutuyor bu doktorlar:)))
Masallah kizina cicileride giymis:)
Dualarimiz seninle canim insallah kotu birsey yoktur. Kizinin kilo almasinads sevindim.
yakışıklı prensim ve cadı annesi ben =)
Masallah anne ogul cok sekersiniz.
Tam agustos bocugu olmus bu. Masallahi var. Cok guzel bu kiyafetleri nrrden buluyosunuz.
bende tavşanımı getirdim kızlar :)Eki Görüntüle 840245

Heracım kızlarımız benziyor galiba :)

görünce kendi kızım sandım valla :)

Eki Görüntüle 840265
Masallah tavsanlariniza ikiz gibi olmuslar cok sirinler.
Gecmis olsun canim. Ciddi birsey cikmaz insallah..

günaydınn annelerr ee eee eee eee diyerek bende şuan ayakta uyuyanlardanım

Sünnet yaptıran arkadaşlar bebeklerinizi ameliyathane mi yoksa normal odada mı sünnet yaptılar ?
Bizimki poliklinik odasında oldu canım
İyi de o bebek normal degilki 8 kg cok
Benimki 4 kg doğdu 2 aylikken 5,5 kg du, cuma 3 aylık olacaz tas çatlasın 6,5 olmuştur belki degil bile, o nasıl 8 kg mus canım sen ona bakma tosunmus o tosun :)

Canım pampers dedigin prima degil mi , yoksa yurtdışında ayrı bir markası mı var
Türkiye de pampers diye geçmiyor Yada ben öyle biliyorum :)

ben ameliyat ortamında biliyorum bi arkadaşın bebeğini öyle yapmışlar belki değişiyodur hastaneden hastaneye :26:

kızlar oglumu 4 gundur yıkamıyorum hasta oldugu ıcın hergun yıkardım butun gun mısıl mısıl uyurdu banyoya alıstıgı ıcın sımdı uyku duzenı bozuldu yıkasammı oksuruyo dıye korkuyorum :S

Dün uğrayamadım tatlı bebişlerin resimleri gelmiş hepsine maşallah:)
hasta yavrucuklara da acelesinden şifalar dilerim.
Biz dün yavrukuşumuzu sünnet ettirdik. Keşke daha erken olsaymış baya ağladı. Abisi bir aylıkken olmuştu ve pek ağlamamıştı. Dr 3 aylık olunca insanları tanıyor operasyon sıırasında çok sakindi dedi. Sonrasında sinirlendi ve canı yandı herhalde baya ağladı yavrum. Ağrı kesici fitil verdik akşama ve gecesini rahatgeçirdi bakalım bu gün nasıl geçecek.
Ameliyathane de yapıldı sünneti. Aklınızda olsun ortam baya serin hırka ve şapkasını giydirim battaniyesine sarıp hemşireye teslim ettik. Tembihledim üşütmeyin diye çünkü dışarısı baya sıcaktı dün. İnşallah üşümemiştir.

Erken dönem sünnet ettirecekler mümkinse 3. Ayı geçirmeyin.

cnm sunnet ıcın cuma gunu dr götürdüm oglumu sunnet ettırmek ıstedıgımı söyledım.1 yasından önce sunnet etmıyorum ben dedı.narkoz verılecegı ıcın kucuk oldugunu dusunuyormus 1 yasında yaaprım zaten bı sorunu yok ama sımdı yaptırmak ıstıyosan yapan dr bulursun dedı kafamı karıstırdı.ben 1 yas olmadan yaptırmak ıstıyorum baksana 3aylıkken anlamıs hareketlendıgı zaman daha zor olmazmı .esımde duydu bunu en azından bı 6 7 aylık olsun dedı napıcam bılemıyorum nutun dr yenı dogdugu gıbı yaptırın dıyo bu neden böle dedı anlamadm.

Bizde vardı ama aksam 6dan 12ye kadardi gunduzleri birbucuk iki saat uyuduğu okuyordu bende evimin isini yapup dinleniyordum simdi butun gun olunca cok zor oluyor dun benide arkadaslarim gördü ne kadar zaiflamissin diyorlar yemek yicek vakit bulamiyorum ki cogunlkka sabahları nutellali ekmek yiyorum aksama kadar o

gecmis olsun erkege ins kisa surefe iyilesir canim korkma bezini cok cok degis islak kalmamasina dikkat et

Bizimki local anesteziyle oldu. Bayıltacak kadar narkoz almadı. Sanıyorum bu konuda doktorların görüş farklılıkları var. Ben abisininki çok kolay olduğu için erken yaptırmak istedim. Ama biraz geç olmuş. Abisi 28 günlüktü sadece ameliayathaneden çıkarken içini çrkmişti çok korkmuştum, anlayamamıştım megersem içlenmiş nohut kadar çocuk. Ağlama sızlaması olmamıştı. Bu çıkarken sakindi ama kucağıma gelince yıktı ortalığı içim gitti. Pişman oldumm (( keşke bende ağlasaydım içim çok doldu koyveremedim nedense.

Sağol canım trşekkür ederm.

Canım güle güle kullan. Tombik kızımızla güzel güzel gezin inşallah :)

Cnm bnm ilk 40gun sadece aksamdi 40undn snra tum gun boyle..bde asi oldk iyice kotu durumlr..ayakta sallarken kafam dusuyo resmen icim geciyo..gceler ayri fena..artik gun sayiyorm 3 ay birsn diye...cok zor bsey kolik cok farkli bsey...acayip yiprandm..

ben daha doğum yapmadan önce benim doktorum tavsiye etmişti rahat edersiniz hem daha çabuk iyilesir dedi iki günlükken oldu ve hiç aglamadi uyuşturucu iğne vurdular bacaklarindan babası tuttu annem de ellerinden hiç sesi çıkmadı eve gelince de mışıl mışıl uyudu o doktor neden öyle dedi ki
hem üçüncü günü banyomuzu yaptik narkoz almaması için de iyi oldu erken yaptirmak

Bugun baktimda canim, pampers prima yazan bezler var,ama asil marka prima. Pampers yok. Acaba benim kullandigim pampers burada prima mi? Henuz almadimda, prima mi alayim o zaman?

Canım güle güle kullan. Tombik kızımızla güzel güzel gezin inşallah :)

Tesekkur ederi canim :))) tombik kizimi tasimak zor valla :) uyuturken bile kollarim kopuyor, arabasiz cikamiyorum o yuzden.

kızlar kızım kusarken kusmuğunda balgam oluyor aynı durumu yaşayan dr a soran var mı acaba üşüttük mü bebişimi

Gozunuz aydin canim, darisi damatligina insallah. Minik erkeginede Allah sifalar versin,mcabucak iyilesir annesini uzmez merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…