2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ultra prima 2 çeşit bez üretiyor biri prima biri pampers . Aralarında ne fark var diye sorcak olursan sanırım tamamen marketing

Heralde öyle canım çünkü benim prima ya deminde dikkat ettim pampers da yazıyo kucuk yazıyla..
Ben memnunum ,kızlar kokudan şikayet etmiş ama en yumuşak bez prima digerleri katı ve sert geliyor bana , ben hemen hepsini denedim ilk bebegimde.
kızlar kızım kusarken kusmuğunda balgam oluyor aynı durumu yaşayan dr a soran var mı acaba üşüttük mü bebişimi
Canım grip olduysa onları yutuyordur, hırıltısı ateşi öksürüğü yoksa bişeyi yoktur insallah
bende fotoğraf yüklemek istiyorum yaa telefon dan yuklenmiyor mu:-(

Ben de telf.dan giriyorum ama bazı resimler boyuttan mı çözünürlükten mı nedir yüklenmiyor
Canım cvp yazarken altında eklenti ekle diye bir yer var basınca yeni sayfada dosya yükle çıkıyor yükleyip icerige ekle tıklıyorum tekrar cvp yazdığım sayfaya geliyorum bazı fotoları yüklüyor bazen de error diyor heralde boyutla ilgili

Bizden bugün mothercaredan kanguru aldık inş kızım severde hava almaya çıkArız bol bol :) bugün hava Ankara'da çok güzeldi güneş yüzünü göstermişti
canım bende baktım ama karar veremedim. çok önemliymiş kangurunun seçimi yoksa yanlış taşımadan kalça çıkıklığı oluyormuş. forumlarda öyle okudum memnunmusun diye sorcam ama daha kullanmadın kullan haber ver takması ve çıkarması zor diye söyleyenler olmuş illaki biri olmalıymış yanında o yüzden kafam karıştı. arabasını çıkarmaya üşeniyorum. kanguruyu bende istiyorum :)

canım sana güzel bir haber kolik 3 ayı doldurmadan da geçiyor. biliyorsun benim kızımda kolikti. 2 gündür gayet iyiyiz bitti ağrılar sancılar artık gülücüklere başladı. hatta sab simpleksi bıraksam mı diye bile düşünüyorum.ama cesaret edemedim damla sayısını azalttım. umarım seninde biran önce geçer.

Sennki ne zaman dogdu...bn 3 aya raziyim cnm..surekli agliyomuydu eylul gbi

Allah kolaylik versin canım sanada bizede insallah bi anda gecer gider Rabbim ol derse oluverir..

Canım bende bayağı inceledim ıyı bişey aldım ama bugün ilk deneyim başarısızdı kızım sevmedi dudişleri büzdü önce sora ağladı yine denicem. Baktık olmuyo geri vericez :) cadıcık yaA

Canım bende kanguru chicco var çocuk için boyun desteği taşıyan için bel sırt desteği olanından 129 tl ye aldık bi kere ayarladın mı tek başına takıp çıkarmakta bi sıkıntı yok 12 kg a kadar taşıyor ama babası için daha rahat oluo bizim paşa nerdeyse 7 kg oldu ben artık zolanıorum gitgide büyüyecekler ) bakkala falan giderken çık rahat oluyo bi kere de avmde dolaştık biraz bide bazen bizim ki onun içinde uyuyo

süt kanalları doluyormuş yanii. bana öle dediler..

hatta eskiler o sancı olduğunda bebğimiz acıkmış diyorlarmış... ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyrmm ama:)

cucu inşallah alışır kızın kanguruya:)
rabarba ben inceleyeyim chicco dan çünkü büyük sıkıntı diyorlar bilinçsiz alınca birde tek takıp çıkarılması güzelmiş ben hevesleniyorum istanbulda havalar soğumadan bakalım ne kadar kullanabilirim. kış gelince kullanamam yaza doğruda bebek çok ağırlaşmış olur taşıyamam o yüzden düşünüyorum ne yapsam diye

Selam,

Bugun esim ve oğlumda zorlu center'a gittik. İstanbul'da yaşayan arkadaslar cocuk/bebek magazalari bol. Hatta daha açılmamış mağazalar var. Joker'in hem joker baby, hem joker toys olarak 2 ayrı mağazası var. Joker baby deki bebek kıyafetlerine bayıldım. Mamas&papas in kıyafetleri tulumları elbiseleri var cooook orginal ve şirinler haberiniz olsun.

Odaları en sonunda bizde ayırdık . Çağla İnci bugun kendi odasında yatacak :)
Bende yavastan ayırıyım diyorum olmAdı telsiz alıcam duymam falan şimdiden alıştırmak lazım parmiş
Eki Görüntüle 841167

Insallah olmustur telefondan deniyorum ilk kez

Maşallah kuzularına canım çok sekerler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…