- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.241
Bugun baktimda canim, pampers prima yazan bezler var,ama asil marka prima. Pampers yok. Acaba benim kullandigim pampers burada prima mi? Henuz almadimda, prima mi alayim o zaman?
Tesekkur ederi canim :))) tombik kizimi tasimak zor valla :) uyuturken bile kollarim kopuyor, arabasiz cikamiyorum o yuzden.
Gozunuz aydin canim, darisi damatligina insallah. Minik erkeginede Allah sifalar versin,mcabucak iyilesir annesini uzmez merak etme.
Heralde öyle canım çünkü benim prima ya deminde dikkat ettim pampers da yazıyo kucuk yazıyla..Bugun baktimda canim, pampers prima yazan bezler var,ama asil marka prima. Pampers yok. Acaba benim kullandigim pampers burada prima mi? Henuz almadimda, prima mi alayim o zaman?
Tesekkur ederi canim :))) tombik kizimi tasimak zor valla :) uyuturken bile kollarim kopuyor, arabasiz cikamiyorum o yuzden.
Canım grip olduysa onları yutuyordur, hırıltısı ateşi öksürüğü yoksa bişeyi yoktur insallahkızlar kızım kusarken kusmuğunda balgam oluyor aynı durumu yaşayan dr a soran var mı acaba üşüttük mü bebişimi
bende fotoğraf yüklemek istiyorum yaa telefon dan yuklenmiyor mu:-(
canım bende baktım ama karar veremedim. çok önemliymiş kangurunun seçimi yoksa yanlış taşımadan kalça çıkıklığı oluyormuş. forumlarda öyle okudum memnunmusun diye sorcam ama daha kullanmadın kullan haber ver takması ve çıkarması zor diye söyleyenler olmuş illaki biri olmalıymış yanında o yüzden kafam karıştı. arabasını çıkarmaya üşeniyorum. kanguruyu bende istiyorum :)Bizden bugün mothercaredan kanguru aldık inş kızım severde hava almaya çıkArız bol bol :) bugün hava Ankara'da çok güzeldi güneş yüzünü göstermişti
Cnm bnm ilk 40gun sadece aksamdi 40undn snra tum gun boyle..bde asi oldk iyice kotu durumlr..ayakta sallarken kafam dusuyo resmen icim geciyo..gceler ayri fena..artik gun sayiyorm 3 ay birsn diye...cok zor bsey kolik cok farkli bsey...acayip yiprandm..
canım bende baktım ama karar veremedim. çok önemliymiş kangurunun seçimi yoksa yanlış taşımadan kalça çıkıklığı oluyormuş. forumlarda öyle okudum memnunmusun diye sorcam ama daha kullanmadın kullan haber ver takması ve çıkarması zor diye söyleyenler olmuş illaki biri olmalıymış yanında o yüzden kafam karıştı. arabasını çıkarmaya üşeniyorum. kanguruyu bende istiyorum :)
canım sana güzel bir haber kolik 3 ayı doldurmadan da geçiyor. biliyorsun benim kızımda kolikti. 2 gündür gayet iyiyiz bitti ağrılar sancılar artık gülücüklere başladı. hatta sab simpleksi bıraksam mı diye bile düşünüyorum.ama cesaret edemedim damla sayısını azalttım. umarım seninde biran önce geçer.
Cnm bnm ilk 40gun sadece aksamdi 40undn snra tum gun boyle..bde asi oldk iyice kotu durumlr..ayakta sallarken kafam dusuyo resmen icim geciyo..gceler ayri fena..artik gun sayiyorm 3 ay birsn diye...cok zor bsey kolik cok farkli bsey...acayip yiprandm..
Sennki ne zaman dogdu...bn 3 aya raziyim cnm..surekli agliyomuydu eylul gbi
Sennki ne zaman dogdu...bn 3 aya raziyim cnm..surekli agliyomuydu eylul gbi
canım bende baktım ama karar veremedim. çok önemliymiş kangurunun seçimi yoksa yanlış taşımadan kalça çıkıklığı oluyormuş. forumlarda öyle okudum memnunmusun diye sorcam ama daha kullanmadın kullan haber ver takması ve çıkarması zor diye söyleyenler olmuş illaki biri olmalıymış yanında o yüzden kafam karıştı. arabasını çıkarmaya üşeniyorum. kanguruyu bende istiyorum :)
canım sana güzel bir haber kolik 3 ayı doldurmadan da geçiyor. biliyorsun benim kızımda kolikti. 2 gündür gayet iyiyiz bitti ağrılar sancılar artık gülücüklere başladı. hatta sab simpleksi bıraksam mı diye bile düşünüyorum.ama cesaret edemedim damla sayısını azalttım. umarım seninde biran önce geçer.
Nasil basardin. Biz bir saatte uyutuyooruz sallayarak. Memede uyuyor ama oyle alistirmak istemiyorum. Muzik denedim emzik denedim yok illa bjr saat sallanacak.
Agridan cok sanci gibi igneler batiyor gibi. Hamileyken bicak batmasi gibi olan sanciya yakin.
Gittin mi canim doktora doktor ne dedi.
Bizde de ates olmadi sadece huzursuz oldu. Rotayida ayni gun oldu.
Bizde de ayni durum var. 2 kucuk 3buyuk geliyor. 5400bizim cadida
Sut kaynamasi ne oluyor. Igne batmasi gibi sanci bende de var.
Masallah canim kizina oyle kucukte gozukmuyor. Cok kafana takma bence zayif diye
Biz ayni gun yaptirdik. Ates olmadi. Rotavuris damla seklinde korkmana gerek yok canim.
Masalah canim bu bebislerin hepsi cok seker.
Hosgeldin ve cok gecmis olsun zor gunler atlatmissiniz.masallah bebeginede allah hepsini nazarlardan saklasin.
Iyi yapmissin canim. Ana kiz ortaligi yakiyosunuz. Masallah size canim.
Masallah canim cidden sanslisin ... bende senin gibiydim bu ikinci ay asilari duzenimizi mahvetti. Surekli uykudunda zipliyor ve uyaniyor. Insallah duzelir.
Canım bende bayağı inceledim ıyı bişey aldım ama bugün ilk deneyim başarısızdı kızım sevmedi dudişleri büzdü önce sora ağladı yine denicem. Baktık olmuyo geri vericez :) cadıcık yaA
Canım bende kanguru chicco var çocuk için boyun desteği taşıyan için bel sırt desteği olanından 129 tl ye aldık bi kere ayarladın mı tek başına takıp çıkarmakta bi sıkıntı yok 12 kg a kadar taşıyor ama babası için daha rahat oluo bizim paşa nerdeyse 7 kg oldu ben artık zolanıorum gitgide büyüyecekler) bakkala falan giderken çık rahat oluyo bi kere de avmde dolaştık biraz bide bazen bizim ki onun içinde uyuyo
Bende yavastan ayırıyım diyorum olmAdı telsiz alıcam duymam falan şimdiden alıştırmak lazım parmişOdaları en sonunda bizde ayırdık . Çağla İnci bugun kendi odasında yatacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?