2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İşte canım gelde anlat bazıkişilere bunu. söyleyince çok fazla diye sütü yarıyor diyorlar. sütten başka bişi vermiyor diyorlar tamam da çok kilolu diyorum ana sağlıktaki dktor şekerden şüphelenmiş. kendi doktoru olur mu öyle şey demiş. ve test yaptırmamış. inş. birşeyi yoktur ama herşey olabilir. çünkü aşırı kilolu.

Inş canım bakalım olmadı geri vericez napalım

kıskanıyorumm sizleri vallahii. ben geçen gün kızıma kıyafet almaya gittim bulunduğumuz ilde 2 bebek mağazası var onlarda gayet dandik. öle marka falan değil. kışlıkları getirmemişler hala ki burası doğu ve havalar buzzz.. haftaya gelecekmiş bakalımm..

Arkadasım istediğin ne varsa seve seve alır ve kargo ile gonderirim. Cok samimiyim. Internetten modeli bul soyle gidip alırım

aynen 2 -3 tane bebek mağazası var onlarda marka değil istanbuldan almıştım kızımın tüm kıyafetlerini. burada öyle marka satan yer yok. lc waikiki var marka olarak. :)

Selam arkadaşlar nasılsınız?Bu hafta pek fırsat bulup gelemedim özledim sizi.

C.tesi 3 ayımız bitti kontrole gittik.
Kilomuz.boyumuz çok şükür iyi gidiyor suan takviyeye gerek yok sutunuz yetiyor dedi.
Sıkıntılarını anlattım gazsancisi devam ediyor 1ay daha sürer dedi.
Günde kaç kez kaka yapmalı diye sordum 1kezde olur 10kezde olur dedi ikiside normalmis hatta 8 güne kadar yapmaması normalmiş.
Rotayı yaptırdık.Yeni bir vitamin verip vermeyeceğini sordum ek gıdaya geçince vereceğim suan anne sütü ve d vitamini yeterli dedi.Aklımda kalanlar bunlar.

Arasta maşallah anali kızlı harikasiniz yediğin tatlılar nereye gitti canım hiçte kilon yok.
Bütün bebisler çok güzel çıkmış maşallah hepsini Allah korusun ins.

Hera 41 kere mas.bebisine darısı başımıza.

Himm bur keşfe çıkmak lazım o zaman hem banada çık yakın teşekkürler önerin icin :)

Bende yavastan ayırıyım diyorum olmAdı telsiz alıcam duymam falan şimdiden alıştırmak lazım parmiş

Maşallah kuzularına canım çok sekerler :)

Cucum odasi yatak odamın hemen dibi duymamak imkansız gibi bir deniycem uzak olsa kesin hemen alırdım . Evet Canim ne kadar erken o kadar iyi yoksa üçlü yatmak gerekebilir yatakta hatta bizim icin bademle dörtlü olur aman kalsın :)

Selam arkadaşlar keyifler iyidir umarım
Biz annemdeyiz mutluyuz kızımın kolik sancıları bile geçti
Dün de doktora gittik çok gazlı bebek gazman bu dedi doktor amcası
Sab kullanıyorum iyi geliyor dedim
Değiştirelim ilacını dedi debridat diye bir gaz ilacı verdi
Hem gaza hem karın ağrısına hem kusmaya iyi geliyor dedi
Eve geldik ilacı verdim kızıma annemin kucağındaydı cimcimem
Ilacı yutmasıyla boğulacak gibi kusması bir oldu
Nefessiz kaldı çok korktuk ellerim boşaldı
Annem olmasaydı napardım nilmiyorum
Ilacı attık aklınızda bulunsun bu ilacı dikkatli kullanın arkadaşlar

Arkadasım istediğin ne varsa seve seve alır ve kargo ile gonderirim. Cok samimiyim. Internetten modeli bul soyle gidip alırım

çok teşekkr ederim canımm :))))))). mersinden sipariş ettim gönderiyrlar yakındaa

aynen 2 -3 tane bebek mağazası var onlarda marka değil istanbuldan almıştım kızımın tüm kıyafetlerini. burada öyle marka satan yer yok. lc waikiki var marka olarak. :)

ayy ona da razıyımm canımm. keşke burdada olsa lcw ama nerdeeeeeeeee

Muhtemelen evlerimiz yakın:)

Canım geçmiş olsun yazdıklarını okurken bile korktum Allah korusun tahmin edebiliyorum durumunu.
Bizimki bazen emerken bogazinda kalır gibi oluyor hemen kaldırıp dik tutuyorum sariliyorum korkuyor insan.
Buarada bizim damlamizda sab.
Bırakmistim 2 haftadır iyi gidiyorduk birkaç gün hariç ama dr.damlaya devam etmemi söyledi.

Kızlar bu aşı konusunda ne düşünüyorsunuz gerekli mi sağlık ocağındaki hemşirem iki çocuğunu da yaptırmamış gerekli olsa devlet karşılardı dedi özeldeki çocuk doktorum yapalım dedi arasta eşin doktor o ne düşünüyor bu konuda gerkli mi bilgisi olanlar yazsın lütfen ben de netleştireyim artık

Ultra prima 2 çeşit bez üretiyor biri prima biri pampers . Aralarında ne fark var diye sorcak olursan sanırım tamamen marketing

Evet prima 3 numara aldim ve bndeki pampersla bire bir ayni, pampers ise hic bir yerde bulamadim ;s tesekkurler kizlar.

Oyyyy koca adam bu yahu :) bizim miniklerden sonra kocaman gorundu gozume yakisikli.

Bebegine mama veren anneler; 2,5 aylik yavruma mama vermem gerek, hangi mamayi, kac numarayi alacagim yardim lutfen?

Neden mama vereceksin canım.

benim kızım hiç birini yemedi yani aptamil , aptamil comformil, sma ve bebelac inşallah senin bebeğin yer ben birde hip denicem4 de doktor kontrolünden sonra bakalım.

Bz kullndk o ilaci..hehangi bisey olmadi..o zaten gaz ilaci deg cnm bagirsak dizenleyici..kizim kabiz oldgnda vermisti doktor..ylnz portakal aromali sanirim kokusndan anladim ve keskn bi kokuydu zor iciyodu eylul ama hc kusmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…