- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.261
Bizimki poliklinik odasında oldu canım
İyi de o bebek normal degilki 8 kg cok
Benimki 4 kg doğdu 2 aylikken 5,5 kg du, cuma 3 aylık olacaz tas çatlasın 6,5 olmuştur belki degil bile, o nasıl 8 kg mus canım sen ona bakma tosunmus o tosun :)
Canım pampers dedigin prima degil mi , yoksa yurtdışında ayrı bir markası mı var
Türkiye de pampers diye geçmiyor Yada ben öyle biliyorum :)
cucu inşallah alışır kızın kanguruya:)
rabarba ben inceleyeyim chicco dan çünkü büyük sıkıntı diyorlar bilinçsiz alınca birde tek takıp çıkarılması güzelmiş ben hevesleniyorum istanbulda havalar soğumadan bakalım ne kadar kullanabilirim. kış gelince kullanamam yaza doğruda bebek çok ağırlaşmış olur taşıyamam o yüzden düşünüyorum ne yapsam diye
Selam,
Bugun esim ve oğlumda zorlu center'a gittik. İstanbul'da yaşayan arkadaslar cocuk/bebek magazalari bol. Hatta daha açılmamış mağazalar var. Joker'in hem joker baby, hem joker toys olarak 2 ayrı mağazası var. Joker baby deki bebek kıyafetlerine bayıldım. Mamas&papas in kıyafetleri tulumları elbiseleri var cooook orginal ve şirinler haberiniz olsun.
kıskanıyorumm sizleri vallahii. ben geçen gün kızıma kıyafet almaya gittim bulunduğumuz ilde 2 bebek mağazası var onlarda gayet dandik. öle marka falan değil. kışlıkları getirmemişler halaki burası doğu ve havalar buzzz.. haftaya gelecekmiş bakalımm..
kıskanıyorumm sizleri vallahii. ben geçen gün kızıma kıyafet almaya gittim bulunduğumuz ilde 2 bebek mağazası var onlarda gayet dandik. öle marka falan değil. kışlıkları getirmemişler halaki burası doğu ve havalar buzzz.. haftaya gelecekmiş bakalımm..
seninki gün üzerime doğmasın diye erkenden kalktı heralde :) keraat vakti uyumak istememiş yavrucak :)
Selam,
Bugun esim ve oğlumda zorlu center'a gittik. İstanbul'da yaşayan arkadaslar cocuk/bebek magazalari bol. Hatta daha açılmamış mağazalar var. Joker'in hem joker baby, hem joker toys olarak 2 ayrı mağazası var. Joker baby deki bebek kıyafetlerine bayıldım. Mamas&papas in kıyafetleri tulumları elbiseleri var cooook orginal ve şirinler haberiniz olsun.
Bende yavastan ayırıyım diyorum olmAdı telsiz alıcam duymam falan şimdiden alıştırmak lazım parmiş
Maşallah kuzularına canım çok sekerler :)
Arkadasım istediğin ne varsa seve seve alır ve kargo ile gonderirim. Cok samimiyim. Internetten modeli bul soyle gidip alırım
aynen 2 -3 tane bebek mağazası var onlarda marka değil istanbuldan almıştım kızımın tüm kıyafetlerini. burada öyle marka satan yer yok. lc waikiki var marka olarak. :)
Himm bur keşfe çıkmak lazım o zaman hem banada çık yakın teşekkürler önerin icin :)
Cucum odasi yatak odamın hemen dibi duymamak imkansız gibi bir deniycem uzak olsa kesin hemen alırdım . Evet Canim ne kadar erken o kadar iyi yoksa üçlü yatmak gerekebilir yatakta hatta bizim icin bademle dörtlü olur aman kalsın :)
Selam arkadaşlar keyifler iyidir umarım
Biz annemdeyiz mutluyuz kızımın kolik sancıları bile geçti
Dün de doktora gittik çok gazlı bebek gazman bu dedi doktor amcası
Sab kullanıyorum iyi geliyor dedim
Değiştirelim ilacını dedi debridat diye bir gaz ilacı verdi
Hem gaza hem karın ağrısına hem kusmaya iyi geliyor dedi
Eve geldik ilacı verdim kızıma annemin kucağındaydı cimcimem
Ilacı yutmasıyla boğulacak gibi kusması bir oldu
Nefessiz kaldı çok korktuk ellerim boşaldı
Annem olmasaydı napardım nilmiyorum
Ilacı attık aklınızda bulunsun bu ilacı dikkatli kullanın arkadaşlar
Ultra prima 2 çeşit bez üretiyor biri prima biri pampers . Aralarında ne fark var diye sorcak olursan sanırım tamamen marketing
Heralde öyle canım çünkü benim prima ya deminde dikkat ettim pampers da yazıyo kucuk yazıyla..
Ben memnunum ,kızlar kokudan şikayet etmiş ama en yumuşak bez prima digerleri katı ve sert geliyor bana , ben hemen hepsini denedim ilk bebegimde.
Canım grip olduysa onları yutuyordur, hırıltısı ateşi öksürüğü yoksa bişeyi yoktur insallah
Ben de telf.dan giriyorum ama bazı resimler boyuttan mı çözünürlükten mı nedir yüklenmiyor
Canım cvp yazarken altında eklenti ekle diye bir yer var basınca yeni sayfada dosya yükle çıkıyor yükleyip icerige ekle tıklıyorum tekrar cvp yazdığım sayfaya geliyorum bazı fotoları yüklüyor bazen de error diyor heralde boyutla ilgili
Muhtemelen evlerimiz yakın:)
Bebegine mama veren anneler; 2,5 aylik yavruma mama vermem gerek, hangi mamayi, kac numarayi alacagim yardim lutfen?
Bebegine mama veren anneler; 2,5 aylik yavruma mama vermem gerek, hangi mamayi, kac numarayi alacagim yardim lutfen?
MUhtemelen mecidiyekoydeyim ben :)
Selam arkadaşlar keyifler iyidir umarım
Biz annemdeyiz mutluyuz kızımın kolik sancıları bile geçti
Dün de doktora gittik çok gazlı bebek gazman bu dedi doktor amcası
Sab kullanıyorum iyi geliyor dedim
Değiştirelim ilacını dedi debridat diye bir gaz ilacı verdi
Hem gaza hem karın ağrısına hem kusmaya iyi geliyor dedi
Eve geldik ilacı verdim kızıma annemin kucağındaydı cimcimem
Ilacı yutmasıyla boğulacak gibi kusması bir oldu
Nefessiz kaldı çok korktuk ellerim boşaldı
Annem olmasaydı napardım nilmiyorum
Ilacı attık aklınızda bulunsun bu ilacı dikkatli kullanın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?