- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.281
Kızlar bu aşı konusunda ne düşünüyorsunuz gerekli mi sağlık ocağındaki hemşirem iki çocuğunu da yaptırmamış gerekli olsa devlet karşılardı dedi özeldeki çocuk doktorum yapalım dedi arasta eşin doktor o ne düşünüyor bu konuda gerkli mi bilgisi olanlar yazsın lütfen ben de netleştireyim artık
Isterim evimden daha yakın :) isyerim Esentepe evim Seyrantepe
canım burnu kspslılım benimki sümüklü kaç gündür ve kusarken sümkler de kusuyor.geçen de arkdaş yazmıştı dr iyiy demiş balgamı söktürüyor diye.ben de ondan içim rahat.kızlar kızım kusarken kusmuğunda balgam oluyor aynı durumu yaşayan dr a soran var mı acaba üşüttük mü bebişimi
Bz kullndk o ilaci..hehangi bisey olmadi..o zaten gaz ilaci deg cnm bagirsak dizenleyici..kizim kabiz oldgnda vermisti doktor..ylnz portakal aromali sanirim kokusndan anladim ve keskn bi kokuydu zor iciyodu eylul ama hc kusmadi
Dun avm gezdik, bugun kv gittik geldik kizi banyo yaptirdik, sonra onu uyut yemek ye camasir yika onu as derken mahvoldum... Hoffff cok yorgunum hemen uyuyacagim sanirim iyi geceler kizlar.
Ang nasılsın tatlım?
Gelinim nasıl?
Halvetide atlattin göz aydinligi verememistim kusura bakma
Arkadaşlar bu arada benim kanamam hala devam ediyor 70 gün oldu nerdeyse
Arada kesilmişti 50. Günde
Tekrar başladı acilen doktora gidicem
Birde karnım da da şişlik oluştu bu yeni kanamayla birlikte
Normal de göbeğim kalmamıştı ama bu göbek değil bariz şişlik
Benim gibi olan var mı
Cnm bnde azar azar verdim keskin bi tadi var sanirim kasikla vetirken geri cikarmaya calisiyodu arkasndn su veriydm ama kusmadi hc..ylnz agri ypiyodu sanirim cok ikinuyodu ilactan snra.bde kakayi daha sulu ypiyodu bagrsaklri yumusattgndn..zaten kabzligi bitince biraktip hemen ilaci cnmCanım sen nasıl veriyorsun o ilacı
Ben ölçek kaşığıyla 2.5 ml verdim ve tek seferde vermedim azar azar verdim
Ilkinde böğğğ yaptı kaşığın kalanını da verdim yine almak istemedi ben son parçayı da verdim ve bi taraftan öksürüp bi taraftan kustu nerdeyse bi biberon kustu
Uzun süre nefes alamadı ödüm patladı
Doktoruna sorcam muhtemelen kızım portakal aromasını sevmiyo
Daha önce de doktorumuz portakal aromalı gazı rahatlatıcı çay vermişti onda da çok kusmuştu
Sab simplexi çok düzenli kullanınca hiç bir sorunu olmuyo sabah 9 öğlen 4 ve akşam 9 da veriyorum
Nerdeyse geçti gaz sorunumuz pırtlatıp pırtlatıp gülüyor
Bu arada biz de de olmadı o halvet muhabbetinden
Eşim geri döndü biz annemdeyiz
1 ay ayrıyız
Son gideceği gece Kıyamam baya şansını zorladı ama izin vermedim
Sonra da üzüldüm
Neyse başka bahara kaldı dönüşte de annemle gidicez 5 ay unutsun beni
dinlemicem diyorum ama insan yinede takılıyor. yani 3800 kg ve gününü geçen yani 41. haftalık doğan erkek bebekle bir tutuyorlar o bebek maşallah şuan 8 kg 80 günlük filan. sadece anne sütü alıyor. benim sütüm yaramıyormuş onun sütü çok yarıyormuş. sanki şişmanlık çok iyi birşey.
Masallah canim yavruna. Allah nazarlardan saklasin. Bizim kiz 38 haftalik dogdu. Kilo2800 boyuda 49 cm di.Suan 2.5aylik oldu kizim. Pazartesi gunu ssglik ocaginda bakildi. Kilosu 5350g boyu 58cm geldi. Suan gelisimi iyi mama ve anne sutu aliyor. Ilk cok kilo almis obez olur bu cocuk diye doktor korkuttu. Mamayi kistik. Suan mama az aliyor. Cok kucuk degil senin bebisinde bazen fazla gozumuzu korkutuyor bu doktorlar:)))
canım burnu kspslılım benimki sümüklü kaç gündür ve kusarken sümkler de kusuyor.geçen de arkdaş yazmıştı dr iyiy demiş balgamı söktürüyor diye.ben de ondan içim rahat.
kızlar belki saçma bi soru olacak ama :)))
bebişin giysilerini sadece onunkileri ve bebek deterjanı ile yıkıyorum ama ütü konusu kafama takıldı acaba bu kadar hijyene alıştırmak doğrumu dış giysileri ütülüyeceğim de içine giydiklerini de ütülemeye devam etsem mi bilemedim
sizler ne yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?