2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben body'leri dahil hiçbir kıyafetini hastane çıkışları dahil ütülemedim ütülemiyorum. 90 derecede de yıkamıyorum. 60 derece 45 dakikalık programda yıkıyorum. Evdeyken yere düşen emziğini de steril etmiyorum. Evim haftada bir temizleniyor. Mamadan ve sütten dolayı Bakteri oluşumu olur diye biberonları steril ediyorum.

önelikle inşallah bebeğin yeterli kiloyu alırda mamaya başlamazsın gerçi sağlıklı olsunda mama yesinler napalım..

duymamaya çalışıyorum canım ama işte insan yinede üzülüyor. çok şükür bebeğim hiç küvez de yatmadı.erken doğum yapmamın sebebi suyum bitmişti.

valla canım ben ütülüyorum 2 yaşına kadarda içine giydirdiklerimide ütülemeye devam etmeyi düşünüyorum bakalım

ya en azından 6 aya kadar ütüleyeyim sonrasında ütülemem diyorum kararsız kaldım :)

ya en azından 6 aya kadar ütüleyeyim sonrasında ütülemem diyorum kararsız kaldım :)

annem bizim hep ütülemiş :) ama hiçbir şeyimiz yok yani öyle hassas değiliz. ütüleme sebebim sevmem ütüsüz birşey giymeyi ve giydirmeyi :) ve ben seviyorum ütü yapmayı.

bence de en azından 6 ay ütüle.

Doktorumuzun tavsiyesi ile aptamil pre kullanıyoruz canim

Tesekkurler canim.

Neden mama vereceksin canım.

benim kızım hiç birini yemedi yani aptamil , aptamil comformil, sma ve bebelac inşallah senin bebeğin yer ben birde hip denicem4 de doktor kontrolünden sonra bakalım.

Canim 3 gun antibiyotik kullanmam gerek, o surede bebegime mama vermek zorundayim maalesef cok ani oldu o yuzden bilemedim nasil mama alacagimi...

yakışıklı prensim ve cadı annesi ben =)

bende tavşanımı getirdim kızlar :)Eki Görüntüle 840245

Heracım kızlarımız benziyor galiba :)

görünce kendi kızım sandım valla :)

Eki Görüntüle 840265

Allam kreasyonlara bak. Tavşanlar, çilekler, poposu ısırmalık slopetler, kar şapkaları. Gece gece gözüm gönlüm açıldı. Zaten çok tatlı olduklarını söylememe gerek yok, hangi bebek çirkin olur ki. Yirim len

Arastam tatlım cok uğraştın emek verdin özendin heyecanlanman cok normal ama eminim hersey mükemmel olcak tıpkı bizim idos gibi :)

Sağol kuzum. Nihayet hazırız bi ara tembellik yaptım ondan son güne sıkıştı bazı şeyler. Bakalım güzel şeyler çıkacak gibi :))

Bizde heyecanla resimlerinizi bekliyoo ruz idosun talipleri deli olucak fevkaladenin fevkinde resimleri gorunce
:)))

Odaları en sonunda bizde ayırdık . Çağla İnci bugun kendi odasında yatacak :)

Anaa hadi hayırlısı yavyum. İda yaklaşık 1 aydır yatıyo biliyosun hık dese duyuluyo. Demin okudum odalar yanyanaymış zaten. Sorun olacağını sanmam

Eki Görüntüle 841167

Insallah olmustur telefondan deniyorum ilk kez

Maşallah canım çok tatlı.

Arasta maşallah anali kızlı harikasiniz yediğin tatlılar nereye gitti canım hiçte kilon yok.

Sağol canım. Göbişim var aslında ama bluz bol kandırıkçılık yapıyorum

Bu gece ömrümden ömür gitti kızlar şu an evladimin kucagimda olmasina öyle sukrediyorum ki resmen gözümün önünde gidiyor du oğlum ağlaya ağlaya bir hal oldum banyo yaptıracaktik bu aksam banyo yaparken hiç aglamayan bir çocuk sadece kafasını yıkarken yüzüne su gelince mikirdarkakayinvalidem geldi sevmeye hadi ben burdayken yikayalim dedi yirmi gün bende kaldığında bir kere bile yikamadi altıni bile almadi hep eşimle yaptık bu aksam kafasını yikiyorduk en son yikiyoruz eşim dök anne dedi bu birden döktü ağlamaya başladı birden sustu ben bagirdim eşime kaldır diye kaldırdı mosmor nefes almiyo dedim eşim panik oldu ne yapayım diyor ben salliyorum ayağa kalktı kafasını yere doğru eğdi ağlamaya başladı havlu ya sarıp öyle bi sarildim ki ona başladım ağlamaya yazarken bile dayanamıyorum elim ayağım boşaldı resmen kalkmış o suyu öğrenmiş iyice korkuyor diyo sabır dedim tek kelime konuşmadım eşime kızdım her zaman sen dokerdin ben yikardim niye dokmedin dedim onu duydu galiba gittikten sonra da eline tasi ilk defa alıyor öyle kucakta zip zipla çocuk buyutmek olmuyor dedim yarın bi gün nasil cocuk emanet edecez dedim o ister miydi diyor anlayacağınız ömrümden ömür gitti çok uzattım kusura bakmayın

Son düzenleme:
Tesekkurler canim.

Canim 3 gun antibiyotik kullanmam gerek, o surede bebegime mama vermek zorundayim maalesef cok ani oldu o yuzden bilemedim nasil mama alacagimi...

Geçmiş olsun canım hiç sağılmış sütün yok mu peki. ben öyle günler için sağıyorum atıyorum buzluğa çok geçmeden çıkarıp veriyorum yerine yeniden sağıp koyuyorum . benim kızım mama yemediği için. böyle yapayım dedim. hip mamayı çok tavsiye ediyorlar birde ama genelde doktorlar aptamil veriyor

Canım çok geçmiş olsun. Suyu mu çok döktü ben o kısmı anlamadım.

Korkunç birşey insanın eli ayağı boşanır. Allah korusun yavrularımızı

Ne denir ki canım çok geçmiş olsun.

Tesekkur ederim Emelcim, bu gunler icin sut sagmak hic aklima gelmemisti gercekten, sut pompasini bile bugu. Aldim, emzirmedigim gunlerde sutu sagip dokmek icin... Bende insallah bundan sonra sagip koyacagim sutumu saga salim atlatinca hastaligi.

Tesekkur ederim Emelcim, bu gunler icin sut sagmak hic aklima gelmemisti gercekten, sut pompasini bile bugu. Aldim, emzirmedigim gunlerde sutu sagip dokmek icin... Bende insallah bundan sonra sagip koyacagim sutumu saga salim atlatinca hastaligi.

İnşallah bir an önce atlatırsın canım. ve inşallah bebeğin mamayı yer. Sahi sen Tr ye gelmiyor musun ?

Canım okurken daraldım sen bir de üstelik birebir yaşamışsın, Allah korumuş. Çok geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun. Suyu mu çok döktü ben o kısmı anlamadım.

Korkunç birşey insanın eli ayağı boşanır. Allah korusun yavrularımızı

Ne denir ki canım çok geçmiş olsun.

sağolun kızlar evet koca bir tas su birden dökülür mü biz az az döküp çocuğun nefes almasına bi müsade ediyorduk döküldüğü sırada nefes almaya kalktı öyle tıkandı heralde gerçekten o kadar çaresiz oluyor ki insan

Nisanbu gecmis olsun canim
Ivy sana da gecmis olsun. Insallah mamayi alir. Benimki biberonu tutmuyor agzinda

Utu ilk haziuladigim kiyaftleri yikayip utulemistim. Simdi hicbirini utulemiyorum. 30 derece en kisa da yikiyorum. Eger kakalandiysa elde citileyip bizimkilere katiyorum.

Myhoney mamas papas tulumlar goztepe e bebekte 10 liraya sepete koymuslardi. Hafta sonlari guzel indirimleri oluyormus o magaxaya ozel. Karsiya yolun duserse bakarsin.

Canım okurken daraldım sen bir de üstelik birebir yaşamışsın, Allah korumuş. Çok geçmiş olsun

sağolasın arastacim Allahım kimseye yaşatmasin bi süre zangir zangir titredim yağlarken sustu kuzum üstünü giydirirken ben ağlıyorum suratima bakıp gülüyor bide yaramaz biz daha ayin dördünde iki aylık olucaz bide küçük daha teyzesi benim oğlum :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…