- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.301
kızlar belki saçma bi soru olacak ama :)))
bebişin giysilerini sadece onunkileri ve bebek deterjanı ile yıkıyorum ama ütü konusu kafama takıldı acaba bu kadar hijyene alıştırmak doğrumu dış giysileri ütülüyeceğim de içine giydiklerini de ütülemeye devam etsem mi bilemedim
sizler ne yapıyorsunuz?
hadi yaavarmı bu zihniyette insan hala ? günü bir olsa bile kız bebekle erkek bebek kıyaslanır mı hiç ? hatta aynı cinsiyette olsa bile olsa kıyaslanması doğru değil aslında..
o bebekte baya iriymiş demek ki çünkü 8 kg normal değil pek.. Neyse hepsi sağlıklı olsunda... sen yine de etrafında ki bu tarz düşünen insanları gerçekten boşver senin moralin bozulduğuyla kalır onlara bir şey olmaz...
bu arada benim kızım 10 gün yoğum bakım da küvez de kaldı senin ki kaldı mı canım ? bir de niye erken doğum yapmıştın canım sen ?
senin bebişine de maşallah canım.. iyiymiş kilosu .. yalnız bizim bu sağlık ocağında pek doğru ölçüm yapamıyorlar ben her gittiğimde fazla fazla ölçüyorlar o yüzden ben hastanede ki ölçümleri baz alıyorum.. doktorumuz şuan için kilosu normal ama 15 gün sonra yine gelin dedi eğer kilo alımı az ise mamaya başlatıcak umarım az kilo almaz bebeğim bu 15 gün içinde
valla canım ben ütülüyorum 2 yaşına kadarda içine giydirdiklerimide ütülemeye devam etmeyi düşünüyorum bakalım
Ben body'leri dahil hiçbir kıyafetini hastane çıkışları dahil ütülemedim ütülemiyorum. 90 derecede de yıkamıyorum. 60 derece 45 dakikalık programda yıkıyorum. Evdeyken yere düşen emziğini de steril etmiyorum. Evim haftada bir temizleniyor. Mamadan ve sütten dolayı Bakteri oluşumu olur diye biberonları steril ediyorum.
ya en azından 6 aya kadar ütüleyeyim sonrasında ütülemem diyorum kararsız kaldım :)
ya en azından 6 aya kadar ütüleyeyim sonrasında ütülemem diyorum kararsız kaldım :)
Doktorumuzun tavsiyesi ile aptamil pre kullanıyoruz canim
Neden mama vereceksin canım.
benim kızım hiç birini yemedi yani aptamil , aptamil comformil, sma ve bebelacinşallah senin bebeğin yer ben birde hip denicem4 de doktor kontrolünden sonra bakalım.
teyzoşlar ben geldim :)Eki Görüntüle 840075 Eki Görüntüle 840076
yakışıklı prensim ve cadı annesi ben =)
bende tavşanımı getirdim kızlar :)Eki Görüntüle 840245
Arastam tatlım cok uğraştın emek verdin özendin heyecanlanman cok normal ama eminim hersey mükemmel olcak tıpkı bizim idos gibi :)
Bizde heyecanla resimlerinizi bekliyoo ruz idosun talipleri deli olucak fevkaladenin fevkinde resimleri gorunce
:)))
Odaları en sonunda bizde ayırdık . Çağla İnci bugun kendi odasında yatacak :)
Arasta maşallah anali kızlı harikasiniz yediğin tatlılar nereye gitti canım hiçte kilon yok.
Tesekkurler canim.
Canim 3 gun antibiyotik kullanmam gerek, o surede bebegime mama vermek zorundayim maalesefcok ani oldu o yuzden bilemedim nasil mama alacagimi...
Bu gece ömrümden ömür gitti kızlar şu an evladimin kucagimda olmasina öyle sukrediyorum ki resmen gözümün önünde gidiyor du oğlum ağlaya ağlaya bir hal oldum banyo yaptıracaktik bu aksam banyo yaparken hiç aglamayan bir çocuk sadece kafasını yıkarken yüzüne su gelince mikirdarkakayinvalidem geldi sevmeye hadi ben burdayken yikayalim dedi yirmi gün bende kaldığında bir kere bile yikamadi altıni bile almadi hep eşimle yaptık bu aksam kafasını yikiyorduk en son yikiyoruz eşim dök anne dedi bu birden döktü ağlamaya başladı birden sustu ben bagirdim eşime kaldır diye kaldırdı mosmor nefes almiyo dedim eşim panik oldu ne yapayım diyor ben salliyorum ayağa kalktı kafasını yere doğru eğdi ağlamaya başladı havlu ya sarıp öyle bi sarildim ki ona başladım ağlamaya yazarken bile dayanamıyorum elim ayağım boşaldı resmen kalkmış o suyu öğrenmiş iyice korkuyor diyo sabır dedim tek kelime konuşmadım eşime kızdım her zaman sen dokerdin ben yikardim niye dokmedin dedim onu duydu galiba gittikten sonra da eline tasi ilk defa alıyor öyle kucakta zip zipla çocuk buyutmek olmuyor dedim yarın bi gün nasil cocuk emanet edecez dedim o ister miydi diyor anlayacağınız ömrümden ömür gitti çok uzattım kusura bakmayın
Bu gece ömrümden ömür gitti kızlar şu an evladimin kucagimda olmasina öyle sukrediyorum ki resmen gözümün önünde gidiyor du oğlum ağlaya ağlaya bir hal oldum banyo yaptıracaktik bu aksam banyo yaparken hiç aglamayan bir çocuk sadece kafasını yıkarken yüzüne su gelince mikirdarkakayinvalidem geldi sevmeye hadi ben burdayken yikayalim dedi yirmi gün bende kaldığında bir kere bile yikamadi altıni bile almadi hep eşimle yaptık bu aksam kafasını yikiyorduk en son yikiyoruz eşim dök anne dedi bu birden döktü ağlamaya başladı birden sustu ben bagirdim eşime kaldır diye kaldırdı mosmor nefes almiyo dedim eşim panik oldu ne yapayım diyor ben salliyorum ayağa kalktı kafasını yere doğru eğdi ağlamaya başladı havlu ya sarıp öyle bi sarildim ki ona başladım ağlamaya yazarken bile dayanamıyorum elim ayağım boşaldı resmen kalkmış o suyu öğrenmiş iyice korkuyor diyo sabır dedim tek kelime konuşmadım eşime kızdım her zaman sen dokerdin ben yikardim niye dokmedin dedim onu duydu galiba gittikten sonra da eline tasi ilk defa alıyor öyle kucakta zip zipla çocuk buyutmek olmuyor dedim yarın bi gün nasil cocuk emanet edecez dedim o ister miydi diyor anlayacağınız ömrümden ömür gitti çok uzattım kusura bakmayın
Geçmiş olsun canım hiç sağılmış sütün yok mu peki. ben öyle günler için sağıyorum atıyorum buzluğa çok geçmeden çıkarıp veriyorum yerine yeniden sağıp koyuyorum . benim kızım mama yemediği için. böyle yapayım dedim. hip mamayı çok tavsiye ediyorlar birde ama genelde doktorlar aptamil veriyor
İyi geceler bende kızı sallıyorum hala :) bizde dün gündeydik bugün çarşıdaydık :) hiç iş yapmadım yarın yapıcam süpürüp silicem ve çamaşır yıkanacak :)
Tesekkur ederim Emelcim, bu gunler icin sut sagmak hic aklima gelmemisti gercekten, sut pompasini bile bugu. Aldim, emzirmedigim gunlerde sutu sagip dokmek icin... Bende insallah bundan sonra sagip koyacagim sutumu saga salim atlatinca hastaligi.
Zor yaa... Valls zor. İflas edicek vucut boyle giderse
Canım çok geçmiş olsun. Suyu mu çok döktü ben o kısmı anlamadım.
Korkunç birşey insanın eli ayağı boşanır. Allah korusun yavrularımızı
Ne denir ki canım çok geçmiş olsun.
Canım okurken daraldım sen bir de üstelik birebir yaşamışsın, Allah korumuş. Çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce atlatırsın canım. ve inşallah bebeğin mamayı yer. Sahi sen Tr ye gelmiyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?