2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkurler canim, avent in natural diye bur biberonu varmis, anne gogsune en yakin olan buymus vs. aldim bir tane insallah alir biberonu..benim korkum mamanin mide ve bagirsaklarini bozmasi...aliskin degilki yavrum

Seni cok cok iyi anliyorum dunde benim oglum gaz krizi aglamasindan mosmor oluo nefesi icine gitti kucagimdaydi ne yapacagimi sasirdim omrumden omur gitti aglayamadim bile dondum kaldim

Seni o kadar iyi alıyorum ki İda daha doğduğu gün tıpkısını sütten dolayı yaşadı. Süt soluk borusuna kaçtı ve nefessiz kaldı, morardı Oksijen verildi ve 2 gün yoğunbakımda kaldı Çok zordu çok. Allah hiç kimseye yaşatmasın.

iştee bu da benimm meleğimm kızlar..
Maşallah nasılda akıllı akıllı bakmış
Eki Görüntüle 841167
Insallah olmustur telefondan deniyorum ilk kez

Maşallah canım kuzularına cok tatlılar
Bebisin yanaklarını yerim
Gecmis olsun canım , Allah bi daha yaşatmasın cok korkuyor insan gercekten :/

çok geçmiş olsun .. buna benzer bir tehlikede biz atlatmıştık anlıyorum o yüzden seni.. bizimkinin yüzüne su gelince deli gibi ağlıyor çok korkuyor.bu yüzden banyo yaptırmak işkenceye dönüşüyor :26:

Canim cok gecmis olsun Allahim bi daha yasatmasin ne hale geldigini tahmin edebiliyorum kiyamam kuzuma

Benim minik bu saatte uyanmış oyun istiyor sağa bakıyorum sola bakıyorum yok olmuyor yüzünde de gülümseyen bir ifade anne beni ye diyor dayanamıyorum:)))

Cok dikkatli olmak lszim Allah evlatlarimizi bize bagislasin gecmis. Olsun canim

Vakit ayirip yazdiginiz icin tsk ederim kizlar ogluslarimla sizi opuyoruz tek tek teyzelerimiz :)) hepimizin bebisleri cok tatli masallah alinti islerinde biraz acemiyim ya kusura bakmayin :))

Ivytheme: zaman cok cabuk geciyor buyuk oglum 4 yasinda masallah bilmedigi yok hatta bazen kaynana gibi karisir isime :)) simdi kardesi aglayinca mesela ben bir saniye orda olmayim anne baksana cocuga anne sustursana cocugu anne emzirsene cocugu gibi cumleler kurar...simdi bebislerimiz cok kucuk ama goreceksiniz nasil hemen buyuyorlar ve cok akilli olacaklar eminim yeni nesiller git gide daha bir akilli masallah.

Kizlar gunaydin...
Benim kizum her gece 12 de yatar 4-5givi uyanir sonra tekrar yatar 8-9gibi uyanirdi.bugun 6:30a kadar uyudu.hata biraz daha gitmesem yanina 7ye kadar uyurdu.gece iki kere kalktim uyandirmaya kiyamadim.acikti mi acaba kan sekeri mi dustu diye yedim durdum kendimi.tracy hoggun kitabini uyguluyorum ben.orda 8 haftadan sonra geceleri 6-7saat uyanmadan uyur yaziyordu.ne biliyim dogru mu yaptim.bu kadar uzun sure uyanmadan uyuyan bebisiniz var mi? Bi akil verin lutfen...

Geçmiş olsun. İnsallah kotu bisey degildir. Emarin da bugun sanirim. Bakalin doktorun ne diyecek. Bize de haber et...
Minigin icin de cok sevindim...

Nisanbu çok geçmiş olsun kiyamam nasıl kötü olmuş.
Benim annem yıkarken barış bey öyle keyifli ki hiç aglamiyor ben elini tutuyorum korkup sıkıyor çünkü, konuşuyorum güzelce atlatiyoruz.
Ama kv yıkarken korkuyor sanırım çocuğu sıkı tutuncam diye kıpkırmızı yapıyor aceleyle yıkıyor çocuk ağlıyor.
Ben alışsam kendim yikayacagimda pimpirikliyim biraz ya düşürürsem,elimden kayarsa diye korkuyorum.

Son düzenleme:

cnmm çookk geçmiş olsun Allah korumuş dün bende buzdolabı poşetiyle oyalıodum yavrumu elime aldım hışırdatıyorum falan sonra şişirdim pat pat vuruorum nasıl gülüo o ara mutfağa geçtim poşet şiş vaziyette bacağındaydı kızımda anakucağında sen yaramaz ordan al poşeti yüzüne yapıştır şiş ve yumuşak olduğu için nefes aldıkça tabi bunaldıkça sık nefes alıo iice yapışmış yüzüne bi anlık bişe mutfakta 10 sn durmadım geldim yanına ama elim ayağım boşaldı kendini nasıl bunaltmış gözler kıpkırmızı salonla mutfak bir olmasa ben görmesem yada geç gelsem Allah korusun yedim kendimi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…