2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah sabah apartmani inlettik demin. Aglama krizi. Hatta kriz otesi. Oyle korktum ki 112 yi mi aradam diye bile dusundum. Gaz sandim ama degilmis. Neymis biliyo musunuz? Oglumun burnu tikanmis.
Allah aspiratoru bulandan da yapandan da satandan da razi olsun. Fırt diye cektim 10sn sonra sustu ve uyudu soylene soylene...
Elim ayagim bosandi. Of
Bunun daha atesli geceleri var, dusmesi biyerini kanatmasi dikişi alçisi var off. Zormus zor...

Geçmiş olsun canım, sen de burnuna bak mutlaka. Bizim 2. sümük vakamız...

Med de var ilk annemiz :)
Cok erken sayilmaz ama biz de 36+4de dogduk teyzesi

Son düzenleme:

Lokal yapiliyor canim genelde.

Bu arada son adetimi olalı tam bir yıl oldu:))

Benim de 1 yil 1 hafta
Agrisiz basladi anlamadim bile :)
İyiki bi lavaboya girmisim evden cikmadan yoksa rezil olacaktim disarilarda
Aaaaaaa demsim esim de korkmus icerden yazik noluyo diyo :)))

Canim pakette prima yaziyor ama bezin ortasinda kocaman pampers yaziyor. Ayni olmuslar yani anlayacagin.

canım uykuda bir gıdadır. benim kuzum 9 da yatıyor gece 1 gibi zorla kaldırıp mama veriyorum birdaha 7 buçukta kalkıyor. ellemiyorum..

oyy sabah sabah gözğm gönlüm açıldı.. maşallahh :)

canım Allah birdaha göstermesin inş.. okurken bile içim acıdı.. sen kim bilir ne hale gelmişsindir.

ben ütülemiyorum canım..

canım inş en yakın zamanda eşinle arandaki buzlar çözülür
üzme kendini

benimde göbeğim ara ara şişip iniyor.. benimde 73 gün sürdü doktor normal dedi

ben yaptırmayacağım doktorla konuştum. ne yaptır derim ne yaptırma dedi. aşı yeni olduğu için ilerde bi hastalığa kansere yol açarmı bilinmiyor ben kendi çocuğuma yaptırmadım dedi..

Bebegine mama veren anneler; 2,5 aylik yavruma mama vermem gerek, hangi mamayi, kac numarayi alacagim yardim lutfen?

aptamil 1 kullanıcaksın canım

Kizlar size bir soru sorucam az once cok sevdigim ablamin erken dogum haberini aldim 33haftalik 1800 dogmus ve down sendromlu demişler yanilma paylari var mi bilen varmi aksamdan beri aklimdan cikmiyo cok uzuldum

Canim ablanlara kolayliklar diliyorum... İkili test uclu test datayli usg falan yapilmamis miydi nasil atlanmis bu?
Yanilma payinin oldugunu sanmiyorum.
Downsendrom kromozom bozuklugudur cunku.

Son düzenleme:
oğlunda çapkın bir yüz ifadesi gördüm :) biliyo tabi topikde güzel kızlar olduğunu :)

kızlar ya elevitin içinde domuz katkısı olduğunu öğrencim çok üzüldüm ben decavit kullanmıştım ama elevitte olan onda da vardır. 9 ay boyunca güya yediğime içtiğime daha özen gösterdim ama günlük domuz katkısı alıyormuşum. üstelik ilaçlarda içerikte yazmıyor. içindeki e vitamini domuzdan elde ediliyormuş

Tabiki istemeden olmustur ama buyuk gecmis olsun.
Bogulma durumlarinda aklinizda olsun, bebegi yuzukoyun kolumuza yatiriyoruz, yuzu avucumuzda. Parmaklarimizla alt ceneden agzini aciyoruz. Cocugu hafif yere dogru egiyoruz. Tabi tam dik kafa ustu yapmayin dusurursunuz. Diger elimuzle sirtindan boynuna dogru bastirarak suyu sutu mamayi vs attiriyoruz.
Buyuk gecmis olsun.

oyyy yerim seni ben maşallah kuzuya koca adam olmuş

Tesekkür ederiz teyzoş 3 ayımız bitti çok şükür kocaman adam olduk.

Bnm damat cok yakisikli cikolatamm benm masallh sana ;-) bnm kizda kar beyazz ;-)

yerim o kar tanesini kaynanası sarışın,renkli gözlü kızlara bayılır kaleyi içten fetetti eylüş :))))))

oğlunda çapkın bir yüz ifadesi gördüm :) biliyo tabi topikde güzel kızlar olduğunu :)

hehehe öyle vallahi akıllı oğlum
hep yandan yandan güler çapkın ördek :)

hera sağol canım hepsine 41 kere maşsallah

Sakin ol canim biz 1 aydir oyleyiz. Aksam 8 sabah 6. Sabah da gayet neseli kalkiyor mikirdaniyor. Acliktan öldüm tarzi bir aglamasi bile yok.
Gozun aydin yani kisaca :)

Aman dikkat. Yazmakistemiyorumonu'nun en sık gorulen sebebi.

Gecen gun burda ilac calisan bi arkadasimiz bunun uydurma oldugunu soylemisti.

Kaleyii icten fetettik biz ;-) bnm damadim capkin degildr bikrere ;-)

Kizlar az sonra aşı olmaya gidiyoruz siz rotayı yaptırdıniz mi ben yaptırmak istiyorum ama yeni bir aşı diye etkileri bilinmiyor felan dendi kafam karıştı

Kizlar az sonra aşı olmaya gidiyoruz siz rotayı yaptırdıniz mi ben yaptırmak istiyorum ama yeni bir aşı diye etkileri bilinmiyor felan dendi kafam karıştı

Ben de çok kararsız kaldım ama yaptırdım sonunda. Oğlum 8aylık rota geçirmişti. Çokçok kötü olmuştu. Günlerce kıpırdamadan yemedeniçmeden yatmıştı. Koruyuculuğu %60 mış ama yine de yaptırdım. Doktorların kimi yaptır diyorkimi yaptırma tamamen iç sesini dinlemelisin.

aynen 2 -3 tane bebek mağazası var onlarda marka değil istanbuldan almıştım kızımın tüm kıyafetlerini. burada öyle marka satan yer yok. lc waikiki var marka olarak. :)

kızlar sizinle aynı kaderi yaşıyorum yaşadığım yer güneydoğuda bir ilçe şehrin en iyi ilçesi diye geçmesine rağmen burada marka birşey bulunmuyor tatile memleketlere gittiğimizde stok yaptık ya da en kötü ihtimal 1 saat yol katedip en yakın şehre gidip alıyoruz

hımmmmmmm maşallllaaaaahhhh annesi çok yakışıklı bir oğlun var allahım esirgesin.

Yazılanları fırsat buldukça okumaya çalışıyorum . Malum bizim gaz ve uyku sorunumuz var. Gaz için aktar olduk ; bitkisel ilaçlar vs. , ama hiç biri uzun vadede yarar sağlamadı 1 gün iyi ise ertesi gün olmadı . Çok şükür eskiye göre daha iyiyiz 3 ay olunca biraz rahatladı sanırım . Uyku problemimiz vardı ; gündüz uyumuyordu gece de kesik kesik 15 dak 30 dak uykularla idare ediyorduk . Hafta sonu bebekler için olan hamak aldık ; hep deneyerek alalım diyordum çünkü o kadar çok şey aldık ki belki işe yarar diye yaramadığı gibi elimizde kaldı bebek dükkanı gibiyiz . O sırada oğlum ağlıyordu , huzursuzdu , dükkana girdik hemen kurdurduk ve denedik ;5 dak salladık sustu mayıştı da hemen aldık . 2 gündür uyuyor maşallah . Gündüzleri onda uyutuyorum 1 saat gece de onda sallayıp dalınca beşiğine alıyorum tabi beşiğe alınca ne kadar sallasa da mıkırdanıyor ama yine de eskiye göre uyuyor .Çarşafta sallıyorduk eşimle ama ikimizi de yoruyordu ve uzun sürüyordu bu hamakla birimizin sallaması yeter , yere oturup sallıyorum , o sırada diğer el boş kitap okunabiliyor ; bitirmem gereken ama bitmeyen bir tez ile uğraşıyorum

Yine soracağım forumda Eskişehir'den olan yok mu , önerebileceğiniz memnun kaldığınız çocuk doktoru ismi rica ediyorum ?

aynen 2 -3 tane bebek mağazası var onlarda marka değil istanbuldan almıştım kızımın tüm kıyafetlerini. burada öyle marka satan yer yok. lc waikiki var marka olarak. :)

kızlar sizinle aynı kaderi yaşıyorum yaşadığım yer güneydoğuda bir ilçe şehrin en iyi ilçesi diye geçmesine rağmen burada marka birşey bulunmuyor tatile memleketlere gittiğimizde stok yaptık ya da en kötü ihtimal 1 saat yol katedip en yakın şehre gidip alıyoruz

hımmmmmmm maşallllaaaaahhhh annesi çok yakışıklı bir oğlun var allahım esirgesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…