- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.341
Kızlar oglun artik aglamaktan krize giriyor sesi icine gidiyor mosmor oluyor bugub o halde görünce cok korktum bebegime bisey oluyo zannedim basimdan kaynar sular dokukdy kaldırıp nasil sarstim uykusunda agliyor cigliklarla uyaniyor butun gun agliyor kucagimda tasimaktan heryerim ağrıyor gaz yapacak biseyde yemiyorum eskiden kakasini zor yaoardi simdi bi gaz icin bile saatlerce ugrastigi oluyo halimiz cok fena aglamaktan sesi catallasti artik benimde kollarimda derman kalmadı
benim ilk aşerdiğim şey çilekti o yüzden eğer kızıma çilek kıyafeti almasaydım çok ayıp olurdu kendisine
bu topikteki tüm bebişler çok tatlı yaa ağustos böcükjleri tavşanlar yerim hepinizi
bu arada erken doğum yapan başka kimler var emel ve benden başka
emelcim bizim bebişler paralel gidiyo gelişim olarak umarım daha da iyi olurlar ileriki aylarda
bu arada o etrafındakilerin laflarını dinleme hiç
Bnm damat cok yakisikli cikolatamm benm masallh sana ;-) bnm kizda kar beyazz ;-)
cnm sunnet ıcın cuma gunu dr götürdüm oglumu sunnet ettırmek ıstedıgımı söyledım.1 yasından önce sunnet etmıyorum ben dedı.narkoz verılecegı ıcın kucuk oldugunu dusunuyormus 1 yasında yaaprım zaten bı sorunu yok ama sımdı yaptırmak ıstıyosan yapan dr bulursun dedı kafamı karıstırdı.ben 1 yas olmadan yaptırmak ıstıyorum baksana 3aylıkken anlamıs hareketlendıgı zaman daha zor olmazmı .esımde duydu bunu en azından bı 6 7 aylık olsun dedı napıcam bılemıyorum nutun dr yenı dogdugu gıbı yaptırın dıyo bu neden böle dedı anlamadm.
Bu arada son adetimi olalı tam bir yıl oldu:))
Bugun baktimda canim, pampers prima yazan bezler var,ama asil marka prima. Pampers yok. Acaba benim kullandigim pampers burada prima mi? Henuz almadimda, prima mi alayim o zaman?
Tesekkur ederi canim :))) tombik kizimi tasimak zor valla :) uyuturken bile kollarim kopuyor, arabasiz cikamiyorum o yuzden.
Kizlar gunaydin...
Benim kizum her gece 12 de yatar 4-5givi uyanir sonra tekrar yatar 8-9gibi uyanirdi.bugun 6:30a kadar uyudu.hata biraz daha gitmesem yanina 7ye kadar uyurdu.gece iki kere kalktim uyandirmaya kiyamadim.acikti mi acaba kan sekeri mi dustu diye yedim durdum kendimi.tracy hoggun kitabini uyguluyorum ben.orda 8 haftadan sonra geceleri 6-7saat uyanmadan uyur yaziyordu.ne biliyim dogru mu yaptim.bu kadar uzun sure uyanmadan uyuyan bebisiniz var mi? Bi akil verin lutfen...
Bu gece ömrümden ömür gitti kızlar şu an evladimin kucagimda olmasina öyle sukrediyorum ki resmen gözümün önünde gidiyor du oğlum ağlaya ağlaya bir hal oldum banyo yaptıracaktik bu aksam banyo yaparken hiç aglamayan bir çocuk sadece kafasını yıkarken yüzüne su gelince mikirdarkakayinvalidem geldi sevmeye hadi ben burdayken yikayalim dedi yirmi gün bende kaldığında bir kere bile yikamadi altıni bile almadi hep eşimle yaptık bu aksam kafasını yikiyorduk en son yikiyoruz eşim dök anne dedi bu birden döktü ağlamaya başladı birden sustu ben bagirdim eşime kaldır diye kaldırdı mosmor nefes almiyo dedim eşim panik oldu ne yapayım diyor ben salliyorum ayağa kalktı kafasını yere doğru eğdi ağlamaya başladı havlu ya sarıp öyle bi sarildim ki ona başladım ağlamaya yazarken bile dayanamıyorum elim ayağım boşaldı resmen kalkmış o suyu öğrenmiş iyice korkuyor diyo sabır dedim tek kelime konuşmadım eşime kızdım her zaman sen dokerdin ben yikardim niye dokmedin dedim onu duydu galiba gittikten sonra da eline tasi ilk defa alıyor öyle kucakta zip zipla çocuk buyutmek olmuyor dedim yarın bi gün nasil cocuk emanet edecez dedim o ister miydi diyor anlayacağınız ömrümden ömür gitti çok uzattım kusura bakmayın
kızlar belki saçma bi soru olacak ama :)))
bebişin giysilerini sadece onunkileri ve bebek deterjanı ile yıkıyorum ama ütü konusu kafama takıldı acaba bu kadar hijyene alıştırmak doğrumu dış giysileri ütülüyeceğim de içine giydiklerini de ütülemeye devam etsem mi bilemedim
sizler ne yapıyorsunuz?
Anne evinde son iki gecemizne yalan soliimm evimi ozlemedim daha..sanki eve gidince yine esimin ilgisizliği yine beni üzecek incitecek. .su ayri kaldigimiz on günde sadece sorun var mi bebek nasil vb.sorular sordu.sizi ozledim hatta seni ozledim askim demesini bekledim.dayanamayip msj attigimda sadece ss diye cvp atmis onu da kac saat sonra
Off aman neyse...bnm dislerim cok aciyor sizde var mi bu sikinti? Galiba dolgu yaptirmam gerek..
Arkadaşlar bu arada benim kanamam hala devam ediyor 70 gün oldu nerdeyse
Arada kesilmişti 50. Günde
Tekrar başladı acilen doktora gidicem
Birde karnım da da şişlik oluştu bu yeni kanamayla birlikte
Normal de göbeğim kalmamıştı ama bu göbek değil bariz şişlik
Benim gibi olan var mı
Kızlar bu aşı konusunda ne düşünüyorsunuz gerekli mi sağlık ocağındaki hemşirem iki çocuğunu da yaptırmamış gerekli olsa devlet karşılardı dedi özeldeki çocuk doktorum yapalım dedi arasta eşin doktor o ne düşünüyor bu konuda gerkli mi bilgisi olanlar yazsın lütfen ben de netleştireyim artık
Bebegine mama veren anneler; 2,5 aylik yavruma mama vermem gerek, hangi mamayi, kac numarayi alacagim yardim lutfen?
Kizlar size bir soru sorucam az once cok sevdigim ablamin erken dogum haberini aldim 33haftalik 1800 dogmus ve down sendromlu demişler yanilma paylari var mi bilen varmi aksamdan beri aklimdan cikmiyo cok uzuldum
Bu gece ömrümden ömür gitti kızlar şu an evladimin kucagimda olmasina öyle sukrediyorum ki resmen gözümün önünde gidiyor du oğlum ağlaya ağlaya bir hal oldum banyo yaptıracaktik bu aksam banyo yaparken hiç aglamayan bir çocuk sadece kafasını yıkarken yüzüne su gelince mikirdarkakayinvalidem geldi sevmeye hadi ben burdayken yikayalim dedi yirmi gün bende kaldığında bir kere bile yikamadi altıni bile almadi hep eşimle yaptık bu aksam kafasını yikiyorduk en son yikiyoruz eşim dök anne dedi bu birden döktü ağlamaya başladı birden sustu ben bagirdim eşime kaldır diye kaldırdı mosmor nefes almiyo dedim eşim panik oldu ne yapayım diyor ben salliyorum ayağa kalktı kafasını yere doğru eğdi ağlamaya başladı havlu ya sarıp öyle bi sarildim ki ona başladım ağlamaya yazarken bile dayanamıyorum elim ayağım boşaldı resmen kalkmış o suyu öğrenmiş iyice korkuyor diyo sabır dedim tek kelime konuşmadım eşime kızdım her zaman sen dokerdin ben yikardim niye dokmedin dedim onu duydu galiba gittikten sonra da eline tasi ilk defa alıyor öyle kucakta zip zipla çocuk buyutmek olmuyor dedim yarın bi gün nasil cocuk emanet edecez dedim o ister miydi diyor anlayacağınız ömrümden ömür gitti çok uzattım kusura bakmayın
oyyy yerim seni ben maşallah kuzuya koca adam olmuş
Bnm damat cok yakisikli cikolatamm benm masallh sana ;-) bnm kizda kar beyazz ;-)
oğlunda çapkın bir yüz ifadesi gördüm :) biliyo tabi topikde güzel kızlar olduğunu :)
Kizlar gunaydin...
Benim kizum her gece 12 de yatar 4-5givi uyanir sonra tekrar yatar 8-9gibi uyanirdi.bugun 6:30a kadar uyudu.hata biraz daha gitmesem yanina 7ye kadar uyurdu.gece iki kere kalktim uyandirmaya kiyamadim.acikti mi acaba kan sekeri mi dustu diye yedim durdum kendimi.tracy hoggun kitabini uyguluyorum ben.orda 8 haftadan sonra geceleri 6-7saat uyanmadan uyur yaziyordu.ne biliyim dogru mu yaptim.bu kadar uzun sure uyanmadan uyuyan bebisiniz var mi? Bi akil verin lutfen...
cnmm çookk geçmiş olsun Allah korumuş dün bende buzdolabı poşetiyle oyalıodum yavrumu elime aldım hışırdatıyorum falan sonra şişirdim pat pat vuruorum nasıl gülüo o ara mutfağa geçtim poşet şiş vaziyette bacağındaydı kızımda anakucağında sen yaramaz ordan al poşeti yüzüne yapıştır şiş ve yumuşak olduğu için nefes aldıkça tabi bunaldıkça sık nefes alıo iice yapışmış yüzüne bi anlık bişe mutfakta 10 sn durmadım geldim yanına ama elim ayağım boşaldı kendini nasıl bunaltmış gözler kıpkırmızı salonla mutfak bir olmasa ben görmesem yada geç gelsem Allah korusun yedim kendimi(
oğlunda çapkın bir yüz ifadesi gördüm :) biliyo tabi topikde güzel kızlar olduğunu :)
kızlar ya elevitin içinde domuz katkısı olduğunu öğrencim çok üzüldümben decavit kullanmıştım ama elevitte olan onda da vardır. 9 ay boyunca güya yediğime içtiğime daha özen gösterdim ama günlük domuz katkısı alıyormuşum. üstelik ilaçlarda içerikte yazmıyor. içindeki e vitamini domuzdan elde ediliyormuş
Tesekkür ederiz teyzoş 3 ayımız bitti çok şükür kocaman adam olduk.
yerim o kar tanesini kaynanası sarışın,renkli gözlü kızlara bayılır kaleyi içten fetetti eylüş :))))))
hehehe öyle vallahi akıllı oğlum
hep yandan yandan güler çapkın ördek :)
hera sağol canım hepsine 41 kere maşsallah
Ivy sutu etkilemeyen antibiyotik kullansan. Ben gecenlerde antibiyotik ictim emzirmey dvam ettim.
Kaleyii icten fetettik biz ;-) bnm damadim capkin degildr bikrere ;-)
Hangisi mesela canim? Doktorum yok dedi oyle bir antibiyotik...:s
Kizlar az sonra aşı olmaya gidiyoruz siz rotayı yaptırdıniz mi ben yaptırmak istiyorum ama yeni bir aşı diye etkileri bilinmiyor felan dendi kafam karıştı
kıskanıyorumm sizleri vallahii. ben geçen gün kızıma kıyafet almaya gittim bulunduğumuz ilde 2 bebek mağazası var onlarda gayet dandik. öle marka falan değil. kışlıkları getirmemişler halaki burası doğu ve havalar buzzz.. haftaya gelecekmiş bakalımm..
aynen 2 -3 tane bebek mağazası var onlarda marka değil istanbuldan almıştım kızımın tüm kıyafetlerini. burada öyle marka satan yer yok. lc waikiki var marka olarak. :)
kıskanıyorumm sizleri vallahii. ben geçen gün kızıma kıyafet almaya gittim bulunduğumuz ilde 2 bebek mağazası var onlarda gayet dandik. öle marka falan değil. kışlıkları getirmemişler halaki burası doğu ve havalar buzzz.. haftaya gelecekmiş bakalımm..
aynen 2 -3 tane bebek mağazası var onlarda marka değil istanbuldan almıştım kızımın tüm kıyafetlerini. burada öyle marka satan yer yok. lc waikiki var marka olarak. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?