- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.361
kızlar sizinle aynı kaderi yaşıyorum yaşadığım yer güneydoğuda bir ilçe şehrin en iyi ilçesi diye geçmesine rağmen burada marka birşey bulunmuyor tatile memleketlere gittiğimizde stok yaptık ya da en kötü ihtimal 1 saat yol katedip en yakın şehre gidip alıyoruz
hımmmmmmm maşallllaaaaahhhh annesi çok yakışıklı bir oğlun var allahım esirgesin.
Benimki batıda bir yer canım lüleburgaz ama bebek mağazası yok yani varda yok :) neyse ki iki tane açılıyor dün çıktık yerleşmeye başlamışlar :) bakalım ürünleri neyin olacak :)
neyseki bana göre şansın daha iyiymiş idare edeceğiz bakalım
kızlar sizinle aynı kaderi yaşıyorum yaşadığım yer güneydoğuda bir ilçe şehrin en iyi ilçesi diye geçmesine rağmen burada marka birşey bulunmuyor tatile memleketlere gittiğimizde stok yaptık ya da en kötü ihtimal 1 saat yol katedip en yakın şehre gidip alıyoruz
bende herşeyi mersinden almışımmm kışlıkları abartmışımm çok büyük geliyrlarmersinden annem göndereck..
bende herşeyi mersinden almışımmm kışlıkları abartmışımm çok büyük geliyrlarmersinden annem göndereck..
valla ben de mersin, bursa, eskişehir karışık işte nereye gittiysem bayramda aldık birşeyler
Evet yani güzel kıyafetler yerleştiriyorlardı bakalım:) gerçi annemlere gidip geldikçe de alıyorum birşeyler :) Birde eşimi ikna edersem çerkezköyde büyük bir bebek mağazası var oraya gidicez ama henüz ikna olmadı :) yoğun çalışıyor biraz yorgun oluyor :)
neyseki bana göre şansın daha iyiymiş idare edeceğiz bakalım
yav bari lcw olsa o da yok .heryerde birkaç şubesi var burada da olması gerekiyor konum itibariyle ama işte....
burada var ama ben henüz birşey almadım kızıma çünkü 1-3 aylar küçük 3-6 aylar da çok büyük geliyor kızcem ufak olduğu için :)
Yazılanları fırsat buldukça okumaya çalışıyorum . Malum bizim gaz ve uyku sorunumuz var. Gaz için aktar olduk ; bitkisel ilaçlar vs. , ama hiç biri uzun vadede yarar sağlamadı 1 gün iyi ise ertesi gün olmadı . Çok şükür eskiye göre daha iyiyiz 3 ay olunca biraz rahatladı sanırım . Uyku problemimiz vardı ; gündüz uyumuyordu gece de kesik kesik 15 dak 30 dak uykularla idare ediyorduk . Hafta sonu bebekler için olan hamak aldık ; hep deneyerek alalım diyordum çünkü o kadar çok şey aldık ki belki işe yarar diye yaramadığı gibi elimizde kaldı bebek dükkanı gibiyiz . O sırada oğlum ağlıyordu , huzursuzdu , dükkana girdik hemen kurdurduk ve denedik ;5 dak salladık sustu mayıştı da hemen aldık . 2 gündür uyuyor maşallah . Gündüzleri onda uyutuyorum 1 saat gece de onda sallayıp dalınca beşiğine alıyorum tabi beşiğe alınca ne kadar sallasa da mıkırdanıyor ama yine de eskiye göre uyuyor .Çarşafta sallıyorduk eşimle ama i
biz de ara ay sıkıntısı yaşadık bir sonraki ay kıyafetleri bol gele gele kullandık canım şimdi de öyle 6 ay küçük 9 ay biraz büyük geliyor 2 hafta sonra 9 aylık küçük 12 aylık büyük gelecek büyük alalım seneye de giyer napalııııımmmm:)))
Evet yapacak birşey yok bizim bazıları 6 ay yazıyor ama şimdi giyiyoruz . ya kalıplarda tuhaf.
Yazılanları fırsat buldukça okumaya çalışıyorum . Malum bizim gaz ve uyku sorunumuz var. Gaz için aktar olduk ; bitkisel ilaçlar vs. , ama hiç biri uzun vadede yarar sağlamadı 1 gün iyi ise ertesi gün olmadı . Çok şükür eskiye göre daha iyiyiz 3 ay olunca biraz rahatladı sanırım . Uyku problemimiz vardı ; gündüz uyumuyordu gece de kesik kesik 15 dak 30 dak uykularla idare ediyorduk . Hafta sonu bebekler için olan hamak aldık ; hep deneyerek alalım diyordum çünkü o kadar çok şey aldık ki belki işe yarar diye yaramadığı gibi elimizde kaldı bebek dükkanı gibiyiz . O sırada oğlum ağlıyordu , huzursuzdu , dükkana girdik hemen kurdurduk ve denedik ;5 dak salladık sustu mayıştı da hemen aldık . 2 gündür uyuyor maşallah . Gündüzleri onda uyutuyorum 1 saat gece de onda sallayıp dalınca beşiğine alıyorum tabi beşiğe alınca ne kadar sallasa da mıkırdanıyor ama yine de eskiye göre uyuyor .Çarşafta sallıyorduk eşimle ama ikimizi de yoruyordu ve uzun sürüyordu bu hamakla birimizin sallaması yeter , yere oturup sallıyorum , o sırada diğer el boş kitap okunabiliyor ; bitirmem gereken ama bitmeyen bir tez ile uğraşıyorum
Yine soracağım forumda Eskişehir'den olan yok mu , önerebileceğiniz memnun kaldığınız çocuk doktoru ismi rica ediyorum ?
Kizlar yillardir 40gun rapor hakkimiz var bilirdim ama idare20gunden fazlasini kabul etmiyor sizde boyle bir durum yasayan var mi?
Gebeligimde 10 gununu kullanmistim kaldi 30 onu da 5 5 alip 1,5ay kizima bakarim diyordum.sok oldum2 hafta sonra baslamam lazim...
Luboyf gecmis olun canim.
Doktorun sut kuzussuna neden mide ilaci vermis ki??
Cok mu huzursuzdu?? Kullanma bence.
Kizlar ben ucretsiz izin alacagim fakat isyeri maas veedigi icin sigortami da odemiyormus emekli olurken karsima cikacakbilginiz var mi konu hakkinda?
Kizlar yillardir 40gun rapor hakkimiz var bilirdim ama idare20gunden fazlasini kabul etmiyor sizde boyle bir durum yasayan var mi?
Gebeligimde 10 gununu kullanmistim kaldi 30 onu da 5 5 alip 1,5ay kizima bakarim diyordum.sok oldum2 hafta sonra baslamam lazim...[/QUO
ya ewet ben de ptsi başlamam geek bende 20 gün olarak biliyorum
Gebeligimde 10 gununu kullanmistim kaldi 30 onu da 5 5 alip 1,5ay kizima bakarim diyordum.sok oldum2 hafta sonra baslamam lazim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?