2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki batıda bir yer canım lüleburgaz ama bebek mağazası yok yani varda yok :) neyse ki iki tane açılıyor dün çıktık yerleşmeye başlamışlar :) bakalım ürünleri neyin olacak :)

neyseki bana göre şansın daha iyiymiş idare edeceğiz bakalım

Evet yani güzel kıyafetler yerleştiriyorlardı bakalım:) gerçi annemlere gidip geldikçe de alıyorum birşeyler :) Birde eşimi ikna edersem çerkezköyde büyük bir bebek mağazası var oraya gidicez ama henüz ikna olmadı :) yoğun çalışıyor biraz yorgun oluyor :)

yav bari lcw olsa o da yok .heryerde birkaç şubesi var burada da olması gerekiyor konum itibariyle ama işte....

neyseki bana göre şansın daha iyiymiş idare edeceğiz bakalım

yav bari lcw olsa o da yok .heryerde birkaç şubesi var burada da olması gerekiyor konum itibariyle ama işte....

burada var ama ben henüz birşey almadım kızıma çünkü 1-3 aylar küçük 3-6 aylar da çok büyük geliyor kızcem ufak olduğu için :)

burada var ama ben henüz birşey almadım kızıma çünkü 1-3 aylar küçük 3-6 aylar da çok büyük geliyor kızcem ufak olduğu için :)

biz de ara ay sıkıntısı yaşadık bir sonraki ay kıyafetleri bol gele gele kullandık canım şimdi de öyle 6 ay küçük 9 ay biraz büyük geliyor 2 hafta sonra 9 aylık küçük 12 aylık büyük gelecek büyük alalım seneye de giyer napalııııımmmm:)))

günaydınlaaar böyle tatlı yakışıklıyla uyanmak ii oldu :)) maşallahh kocaman olmşş

bende 2 gündür uykusuzummm gece çok uyanıo...dün 4.30ta bi uyandı gülücükler gülücükler yani uyumayacak oyna benimle dio resmen 3 saat oturduk tw açtk oyalandk sonra uyudu...

bugecede çok uyandı...ne zmn uzayacak bu gece uykuları :)

oğluşumla dün ilk pikniğimizi yaptık :) açıkhawada keyfi yerindeydi tatlımın :)

ben de exor baby nin hamak aldık. çarşaf gibi olandan . siz hangisini aldiniz ?

Evet yapacak birşey yok bizim bazıları 6 ay yazıyor ama şimdi giyiyoruz . ya kalıplarda tuhaf.

öyle bir tez bende de var şubata bitirmem lazım ama imkansız görünüyor. bebişle ilgilenirken aklım tezde, tezle uğraşırken aklım bebişte. oğlum ağır basıyor tabi, olan teze oluyor. napalım sağlık olsun da, hepsi olur gider inşaallah..

Kizlar yillardir 40gun rapor hakkimiz var bilirdim ama idare20gunden fazlasini kabul etmiyor sizde boyle bir durum yasayan var mi?
Gebeligimde 10 gununu kullanmistim kaldi 30 onu da 5 5 alip 1,5ay kizima bakarim diyordum.sok oldum2 hafta sonra baslamam lazim...

ben de 10 günü hamileliğimde kullandım geçen hafta 10 günlük aldım perşembe bir 10 gün daha alıcam sonra da yine rapor dilenicem 10 gün daha.benim idarem öyle bir kısıtlama yapmadı yapamaz çünkü dediğin gibi sene içinde 40 gün izin hakkımız var

ya ewet bende 20 gün olarak biliyorum 40 gün alman için heyet raporu gerek.ama 40 günse çok sevincem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…