- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.401
SUBA maşallah allahım ne tatlı bi bebiş öle saçlara bak gülüşe bak tam yemelik
Bi sürü bi sürü bebişler eklenmiş hepsine içim giderek baktım Allah nazarlardan saklasın hepsini maşallah sıpacıklara
Süper şu 4 gün işi çok aklıma yattı çok mantıklıymış
Yalnız ben daha şimdiye kadar hiç rapor kullanmadım kime hangi Dr gitmek lazım sağlık ocağından veriolar mı kendi kadın doğumcuma mı gidicem
Bi de her hafta ne bahane yazıolar rapora:26:
Aynen benim oğlumun gözleri de o renk ah böle kalsa diom
Görenlerin bazıları kalır bazıları kahve olur bu diolar net renk 9.ayda olurmuş die yazıo nette
Kusma konusunda da aynıyız bazen emerken de kusuo oğlum
Ama en canımı sıkan emdikten sonra gazı çıksın die omzuna aldığımda kusması
Dr sordum ben bebeklerde doyma refleksi yoktur emdikçe emerler fazlasını da kusarlar normal dedi
Hıçkırık da öle çok emmesinden oluomuş
Artik 5 5leri kolay kolay vermiyolarmis nedense. Bizce sorun degil ama 5 5 vermiyolar artik dedi bana idare. Ben de 10 10 alicam napim...
Sabah sabah apartmani inlettik demin. Aglama krizi. Hatta kriz otesi. Oyle korktum ki 112 yi mi aradam diye bile dusundum. Gaz sandim ama degilmis. Neymis biliyo musunuz? Oglumun burnu tikanmis.
Allah aspiratoru bulandan da yapandan da satandan da razi olsun. Fırt diye cektim 10sn sonra sustu ve uyudu soylene soylene...
Elim ayagim bosandi. Of
Bunun daha atesli geceleri var, dusmesi biyerini kanatmasi dikişi alçisi var off. Zormus zor...
Geçmiş olsun canım, sen de burnuna bak mutlaka. Bizim 2. sümük vakamız...
Med de var ilk annemiz :)
Cok erken sayilmaz ama biz de 36+4de dogduk teyzesi
ben de exor baby nin hamak aldık. çarşaf gibi olandan . siz hangisini aldiniz ?
İdil Baby'den aldık . Levent yazıyor marka olarak ; LeVent Bebe | Bebek Beşikleri Hamak Armut Koltuk Emzirme Yastıgı Bebek Yatağı Bebek Koltuğu Nevresim Baby Wiege Baby Crib adresinde modeller var , safari desenli olanı aldık .
İnşallah işe yarar ; 2 gündür yararını gördük gerçi ama sürekliliği olur umarım :)
kızlar bu da benim oğluumEki Görüntüle 841932
cancazlarım bu uyku problemi yasamayan arkadaslar ne olur bi akıl verin 3 ay oluyoruz ama uyumuyoz yaaaa yontemlerden falan bahsetmsnz banada söyleyin yaaaaa
Teyzoslar çok teşekkür ederiz oglusuma yaptığınız güzel yorumlar için öpüyorum sizi
Bugün zor günlerden birini yaşadık sürekli ağladı 5.10dk lik kısa uykularla geçirdik.
Zoraki bir yemek yaptım,başım ağırdan catliyor.
Kusma konusu bizimde sorunumuz çok sıkıntı veriyor bana günde 3.4 defa kıyafet değiştiriyorum onun ve benim.
Dr.sordum normalmis fazlasini cikariyormus.
kızlar merhaba...biz eskidik bile.. 2014 ağustos anne adayları yavaş yavaş hamiş kalmaya başlamıştır :)
geçmiş olsun kedicik o ufacık burunlardan nasıl çıkıyor o kadar sümük anlamıyorum :))bizimkinde de bi çıkıyor ki sorma
med ne kadar erken doğum yaptı acep
siz yırtmışsınız olayı 35 den sonrası premature olmuyo şükürki
Vay bee ne çabuk geçti zaman heracım
Geçen sene bu vakitte doğum kontrol hapımı yeni bırakmıştım
Acaba bebiş olur mu ki diye sürekli tetikteytim hatta eczaneden testimi bile alıp hazırlamıştım şaka gibi
Bu arada ben senin kızının usluluğuna ve uyku düzenine hayranım
Maşallah ona darısı başımıza
kızlar merhaba...biz eskidik bile.. 2014 ağustos anne adayları yavaş yavaş hamiş kalmaya başlamıştır :)
Bir ben öğrenemedim tel den Resim yüklemeyi
Özeniyorum sizin minnoşların resmini gördükçe hepsi birbirinden tatlı maşallah
Benim tel de konuya cevap ver kısmında eklenti ekle seçeneği yok geçenlerde bir arkadaş tarif etmişti eklenti eklesen yapıyoruz demişti kadınlarklününn iPhone uygulaması çok zayıf zaten hiç beğenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?