2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Artik 5 5leri kolay kolay vermiyolarmis nedense. Bizce sorun degil ama 5 5 vermiyolar artik dedi bana idare. Ben de 10 10 alicam napim...

veriyorlar kızlar benim arkadaşım geçen dönem öyle yaptı sadece 1 doktor 10 günden fazla rapor veremezmiş dikkat edilmesi gereken o. sağlık ocaklarıda veriyor ama biraz mırın kırın edebiliyormuş. tıp merkezleri hastanelerden alınabilir. genelde doğum yapanlara doğuma bağlı idrar yolu enfeksiyonu diye rapor yazıyormuş doktor. yapacağımız her hafta başka bir doktora gitmek dahiliye en mantıklısı bence :)

geçmiş olsun kedicik o ufacık burunlardan nasıl çıkıyor o kadar sümük anlamıyorum :)) bizimkinde de bi çıkıyor ki sorma

med ne kadar erken doğum yaptı acep
siz yırtmışsınız olayı 35 den sonrası premature olmuyo şükürki

Tez olayına çok canım sıkılıyor , hamileliğim sıkıntılı geçti tabi biraz da ben stres yaptım boşladım ; odaklanamadım teze . Bebekle odaklanmak daha da zor , doğum yapalı 3 ay oldu ama 2 gündür fırsat buldum da uzun nete girebildim , buraya da yazabildim .
İnşallah biter , Şubat'a zor da umarım Haziran'a yetişir .Yetişmezse zaten yanıyor benim tez 2.üniversite diye açıköğretime de devam ediyorum aralıkta da onun sınavı , vay halime . Tabi ki çocuğum hepsinden önemli ama verilen emekler de boşa gitsin istemiyor insan halledebilirsem ikisi de bu sene bitiyor inşallah .

cancazlarım bu uyku problemi yasamayan arkadaslar ne olur bi akıl verin 3 ay oluyoruz ama uyumuyoz yaaaa yontemlerden falan bahsetmsnz banada söyleyin yaaaaa

Yüzde yüz etkili diyemem ama 2 gün önce aldığımız bebek hamağı ile biraz rahatladık yoksa 3 ay boyunca ne gündüz ne gece uyku vardı . Emerken uyursa o ya da kucakta uyuyacak yatağa yatırdığımız an uyanırdı . Resmen uyku diye yalvarıyordum , gurbetteyiz.Biraz dinlenip toparlanayım diye annem geliyordu arada o uyutmaya çalışıyordu ben emzirip uyuyordum yoksa yeminle ayakta uyuyacaktım , halim kalmamıştı .
Valla anladım ki her bebek farklı ve kitaplarda yazdığı gibi olmuyor ; ayakta sallamam dedim ama yaptım 2 gün sonra onu da istemedi .Yani yapmam dediklerimi de yaptım ama yine oluru yavrum belirliyor :)
41 kere maşallah düzenli uykusu olan bebeklere , anneleri de şanslı bu konuda çünkü hem bebekler uyurken büyür hem de anneler günlük işlerini yapabilir .

Teyzoslar çok teşekkür ederiz oglusuma yaptığınız güzel yorumlar için öpüyorum sizi

Bugün zor günlerden birini yaşadık sürekli ağladı 5.10dk lik kısa uykularla geçirdik.
Zoraki bir yemek yaptım,başım ağırdan catliyor.

Kusma konusu bizimde sorunumuz çok sıkıntı veriyor bana günde 3.4 defa kıyafet değiştiriyorum onun ve benim.
Dr.sordum normalmis fazlasini cikariyormus.

Bir ben öğrenemedim tel den Resim yüklemeyi
Özeniyorum sizin minnoşların resmini gördükçe hepsi birbirinden tatlı maşallah

Benim tel de konuya cevap ver kısmında eklenti ekle seçeneği yok geçenlerde bir arkadaş tarif etmişti eklenti eklesen yapıyoruz demişti kadınlarklününn iPhone uygulaması çok zayıf zaten hiç beğenmedim

Canım benim kız da şikayet ediyordum gece 2 ye kaydırdı uykusunu diye dün geceden beri esnemekten ağzı sürekli açık ama 10 dakika sızmış gibi yapıp hemen kalkıyor
Inanması güç ama çocuk 48 saattir uyumadı hiç

kızlar merhaba...biz eskidik bile.. 2014 ağustos anne adayları yavaş yavaş hamiş kalmaya başlamıştır :)

Bu süt kaynaması denen şey bende de oluyor
Süt kaynaması dendiğini de ilk kez burdan öğrendim bakalım sizden daha neler öğrenicem
Bazen inanılmaz karıncalanıyor göğsüm acı ve gerginlik hissediyorum sonra 10 dakika içinde göğüslerim geriliyo Sütle doluyor emzirmezsem akmaya başlıyor anında
Çok ilginç göğüslerim bomboşken bi anda doluveriyo ve o anı gözlemleyebiliuorym

kızlar merhaba...biz eskidik bile.. 2014 ağustos anne adayları yavaş yavaş hamiş kalmaya başlamıştır :)

Vay bee ne çabuk geçti zaman heracım
Geçen sene bu vakitte doğum kontrol hapımı yeni bırakmıştım
Acaba bebiş olur mu ki diye sürekli tetikteytim hatta eczaneden testimi bile alıp hazırlamıştım şaka gibi
Bu arada ben senin kızının usluluğuna ve uyku düzenine hayranım
Maşallah ona darısı başımıza

darısı başınıza canım :)
evet çok heyecanlı bir aydı. hamiş kalma çabaları stres heyecan. hepsi bir aradaydı.. ama 15 aralıkta öğrenmiştim hamile olduğumu :) ooyy oyyy gerçektende ne çabuk geçmiş zaman.. koskoca 1 seneee

hakketen haa :))))) ne çabuk geçti zaman dicem ama şu son 3 ay hiç geçmek bilmedi diyebilirim
ben geçen sene bu aylar kendimi hazırlıyordum hamileliğe

Tatlım ya bende eklenti ekle kısmı çıkıyor ancak fotograf seçip yüklemek icin olan buton aktif olmuyor . Kk nin mobil uygulaması olmadıgı icin yapamıyorum sanıyordum ama dün bir arkadas telden ekledim yazmış nasil yapmış acaba iPhone 4s benim ki acaba onun ki 5 miydi onla ilgili mi bilemedim .

Herkese merhaba uzundur ayrı kaldım herkesler iyidir inşallah Bayramdı seyrandı bebek mevlüdüydü derken karıştım iyice ama sessizce takipteyim öpüyorum hepinizi

çooookkk korkuyrmm ya.... 2014 ağustos annelerine kayıt olabilirimmm geçen ayın 29 unda adet oldum eskiden 3-4 gün öne gelirdii halaa adet olmadım.. ödümm kopuyrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…