2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yalovacım maşallah size ben seni çok seviyorum böle iyilik meleği gibisin herkese moral veriyorsun hep olumlusun en kötü anlarda bile, bu iyiliğin tahmin ettiiğim gibi yüzüne vurmuş ne zamandır söleyim dedim bunları bugüne kısmetmiş

Açılmam çoktu bide suyum geldi. 2 kg dı ödemi attıktan sonra. Yaşıtlarımızı yakalamak için erken canım bizim için çok erken doğduk 1 seneyi bulur sanırım

Yanlış hatırlamıyorsm enfexiya gibi birşeydi adı. Dr. Hamilelere de veriyorum içebilirsin dedi. Muhakkak süte geçiyordur ama zararı daha azdır diye tahmin ediyorum.

Evet canim banada gebe ve bebeklere de vriyouz diye yazdilar ama, antibiyortik cok genis spektrumlu ilac ve bebeklerimiz henuz cok minik...mama vermk daha saglikli geliyor bana...

aminnn... mevlütte hocanın kucağına verildiği an bende çok duygulanmıştım ağlamıştım çok :)) ama dedğin gibi mutluluktan ağlamıştım ama :)))

Öğrenirsen bana da anlat parmecim
Mobil uygulaması yok mu kk nin çok ayıp :)))
Benimki de iPhone 5 ama altta eklenti ekle diye bi şey yok ben mi göremiyorum anlamadım

Açılmam çoktu bide suyum geldi. 2 kg dı ödemi attıktan sonra. Yaşıtlarımızı yakalamak için erken canım bizim için çok erken doğduk 1 seneyi bulur sanırım

aynen canım bizim için daha zaman var .. peki her ay kilo alımı nasıl bebeğinin ? benim ki bu ay 550 gr almış ben biraz endişelendim de :S
bende yüksek tansiyondan dolayı erken doğum yaptım benim tansiyonumun yüksek olması bebeğin gelişimini engellemiş o yüzden bebeğim 35 haflalık doğdu ama 1900 gr dı ( 10 gün yoğun bakım da küvezde kaldı, oksijensiz kalma tehlikesi atlattı hatta elim varmıyor yazmaya ama nerdeyse kaybediyorduk meleğimi çok büyük korkular yaşattı bize ... bu korkulardan dolayı da çok pimpirikli bir hale geldim ne yazık ki :)) çok şükür ki şuan iyi ama ömrümden ömür gitti diyebilirim :))) :78:

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 841167

Insallah olmustur telefondan deniyorum ilk kez

bende tavşanımı getirdim kızlar :)Eki Görüntüle 840245

Heracım kızlarımız benziyor galiba :)

görünce kendi kızım sandım valla :)

Eki Görüntüle 840265

yakışıklı prensim ve cadı annesi ben =)

bu arada bı suru resm paylasılmısss..butun bebısler cok tatlı..agustoss bebıslerını allah ovmuste yaratmıss.bu ağustosta var bı hıkmett :) maşallah hepımızn yavrularına

kızlar bebişleriniz göz kontağı kurmaya başladı mı? herkes kurması gerek artık dıyor ama bızde yok golgelerı takıp edıyor ama bakısmıyoruz. erken doğum oldu(35. hafta) sıkıntı mı var bızde yoksa normal mi sizde nasıl durumlar?**

Maşallah yakışıklı delikanlıya , ne guzel de selam vermiş kocaman abi gibi

Hangisi mesela canim? Doktorum yok dedi oyle bir antibiyotik...:s
Canim Ben largopen diye sadece penisilin olan gebeliktede ve bebeklerde de kullanılabilen bir antibiyotik içmiştim , tabi bebeğe sütten geçiyor ama biberon almaz mama veremezsen filan aklında bulunsun

Maşallah canım oglusuna , Allah nazardan saklasın
Ooo sonunda tanıştık :))
Melis Cook tatlı annesi de herzamanki gibi güler yüzlü
Maşallah size canlar , nazar değmesin

bütün resimlere resimlerdeki bebişlere bayıldımmm...gerçekten hepsine maşallahhh...keşke imkan olsada biraraya gelip sewebilseydk hepsi çok tatlı :)) annelerimizde çok güsel..

bize annelik yakıştı :)

buda benimm yakışıklı oğlummm :)) Berkay Efemizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…