- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.441
32 hafta 5 günlük doğdu benim miniğim cnm
Çok sağolun canlarım benim,resim yüklemeyi ancak becerebildim.Ağustos bebeleri ne kadar da birbirine benziyor,her resim ekleyen arkadaşımın bebeğinde Melis Işık'ımla benzeştirecek bir yerini buluyorum.Parmecim doğru hatırlıyorsun Işık ismini,onuda kullanıyoruz zaten çoğunlukla.Rabbim hepimizin,herkesin bebeğine ana-babasına bağışlasın.gelinlikli fotoğrafımız dünkü mevlütten.zaten mevlüttede ağla ağla içim çıktı,tabi mutluluktan.herkeside ağlattım orda.hocanın kucağına veriliyor ya bir ara,kızımı öyle görünce baktım baktım ağladım.ayrıca üzerindeki gelinlik değil kızımın çünkü ben pek sevmem o kadar küçükken öyle kocaman şeyler giydirilmesini.çok şık bir elbise bulup üzerinde oynadık azıcık,şimdiden diyimde abartılı görünmeyelim size.Rabbim hep güzel gün göstersin hepimize yavrularımızla
sen neden erken doğum yapmıştın canım? bebeğin kaç kilo doğdu? yaşıtlarını yakaladı mı kilosu şuan? bende 35. haftada doğum yaptım çok küçüktü bebeğim çok zorlandık o yüzden
Yanlış hatırlamıyorsm enfexiya gibi birşeydi adı. Dr. Hamilelere de veriyorum içebilirsin dedi. Muhakkak süte geçiyordur ama zararı daha azdır diye tahmin ediyorum.
Çok sağolun canlarım benim,resim yüklemeyi ancak becerebildim.Ağustos bebeleri ne kadar da birbirine benziyor,her resim ekleyen arkadaşımın bebeğinde Melis Işık'ımla benzeştirecek bir yerini buluyorum.Parmecim doğru hatırlıyorsun Işık ismini,onuda kullanıyoruz zaten çoğunlukla.Rabbim hepimizin,herkesin bebeğine ana-babasına bağışlasın.gelinlikli fotoğrafımız dünkü mevlütten.zaten mevlüttede ağla ağla içim çıktı,tabi mutluluktan.herkeside ağlattım orda.hocanın kucağına veriliyor ya bir ara,kızımı öyle görünce baktım baktım ağladım.ayrıca üzerindeki gelinlik değil kızımın çünkü ben pek sevmem o kadar küçükken öyle kocaman şeyler giydirilmesini.çok şık bir elbise bulup üzerinde oynadık azıcık,şimdiden diyimde abartılı görünmeyelim size.Rabbim hep güzel gün göstersin hepimize yavrularımızla
Tatlım ya bende eklenti ekle kısmı çıkıyor ancak fotograf seçip yüklemek icin olan buton aktif olmuyor . Kk nin mobil uygulaması olmadıgı icin yapamıyorum sanıyordum ama dün bir arkadas telden ekledim yazmış nasil yapmış acaba iPhone 4s benim ki acaba onun ki 5 miydi onla ilgili mi bilemedim .
Açılmam çoktu bide suyum geldi. 2 kg dı ödemi attıktan sonra. Yaşıtlarımızı yakalamak için erken canım bizim için çok erken doğduk 1 seneyi bulur sanırım
selam canlar biz geldik evimize..
bugün kontrolümüz vardı.. doktor dan sonrada avm ye gittik yemek yedik kızım da izin verdi sağolsun
sizlere de merhaba demek istedi kızım....
Eki Görüntüle 840072 Eki Görüntüle 840073
bende tavşanımı getirdim kızlar :)Eki Görüntüle 840245
teyzoşlar ben geldim :)Eki Görüntüle 840075 Eki Görüntüle 840076
yakışıklı prensim ve cadı annesi ben =)
kızlar bu da benim oğluumEki Görüntüle 841932
Maşallah yakışıklı delikanlıya , ne guzel de selam vermiş kocaman abi gibi
Canim Ben largopen diye sadece penisilin olan gebeliktede ve bebeklerde de kullanılabilen bir antibiyotik içmiştim , tabi bebeğe sütten geçiyor ama biberon almaz mama veremezsen filan aklında bulunsunHangisi mesela canim? Doktorum yok dedi oyle bir antibiyotik...:s
Maşallah canım oglusuna , Allah nazardan saklasınkızlar bu da benim oğluumEki Görüntüle 841932
Ooo sonunda tanıştık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?