- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.421
hakketen haa :)))))ne çabuk geçti zaman dicem ama şu son 3 ay hiç geçmek bilmedi diyebilirim
ben geçen sene bu aylar kendimi hazırlıyordum hamileliğe
çooookkk korkuyrmm ya.... 2014 ağustos annelerine kayıt olabilirimmmgeçen ayın 29 unda adet oldum eskiden 3-4 gün öne gelirdii halaa adet olmadım.. ödümm kopuyrrr
bunlarda geçicek canım.. burda bebeklerimizin beklerinide konuşcaz inş. :)
oyyy şirinliğe bak.. yerim ulen seniiii.. maşallah sana prensesss :)
hehehehe valla bende hala adet olmadım.. kocamın ceketinden kalmadıysam hamilede değilimdir.. doğumdan sonra adetler düzensiz oluyor canım.. 2-3 ay olmadığımız bile olur.. inş değilsindir de adet olmaman normal :)
bunlarda geçicek canım.. burda bebeklerimizin beklerinide konuşcaz inş. :)
oyyy şirinliğe bak.. yerim ulen seniiii.. maşallah sana prensesss :)
hehehehe valla bende hala adet olmadım.. kocamın ceketinden kalmadıysam hamilede değilimdir.. doğumdan sonra adetler düzensiz oluyor canım.. 2-3 ay olmadığımız bile olur.. inş değilsindir de adet olmaman normal :)
çooookkk korkuyrmm ya.... 2014 ağustos annelerine kayıt olabilirimmmgeçen ayın 29 unda adet oldum eskiden 3-4 gün öne gelirdii halaa adet olmadım.. ödümm kopuyrrr
Ye teyzesi ye ben yiyorum sürekli gıdısını acıyo cadı koklıyım diye
bende canım bende çok korkuyorum ama biz 2014 temmuz annesi oluruz ağustosa kalmaz doğururuz maazallah... dr ultrasonla baktı gebelik yok dedi kan testi istedim yapmadı. hala içimde kuşku kaldı çnkü beyaz akıntı geliyor hamile olduğumdaki gibi birde uyku sürekli gözlerimden akıyor
Hosgeldiniz siz yaA yerim ben o melisin gülüşünü çok şeker çok güzelsiniz canım
oyyyy yerim öperim.. ne kadar şanslısın.. benimkinin gıdısından öpmeyi bırak dokundurmuyor bilealnıyla idare ediyorum :)
ne kadar güzelsiniz.. maşallah. Allah nazarlardan saklasın inş
Parme ve luboyf sanirim siz sormussunuz telden foto yuklemeyi...
Bendekide iphone 4s mesela su anda mobil goruntusu var kk nin fakat sayfanin en asagisina gidince orda
( Çikis-Full site-Yukari) yazan yeri goreceksiniz hah iste ben Full siteyi sectim ve ordan konuya cvp ver yapinca eklenti yazan yeri goreceksiniz zaten ve ona tiklayinca yeni bir sayfa açildi ordan dosya seçiyorsunuz yani iphonedaki resimi seciyorsunuz zaten o resim sayfanin sol ustunde gozukuyor ve en son sayfanin en altinda onayliyorsunuz :))
Insallah anlatabilmisdir kizlar bebislerinizi gormek isteriz
Hosgeldiniz siz yaA yerim ben o melisin gülüşünü çok şeker çok güzelsiniz canım
Benim kuzu mıncıklanmayı çok seviyo bende büyük bi zevkle oynuyorum kolluyorum mis misler ya hepsi birbirinden seker kuzularımızın
veriyorlar kızlar benim arkadaşım geçen dönem öyle yaptı sadece 1 doktor 10 günden fazla rapor veremezmiş dikkat edilmesi gereken o. sağlık ocaklarıda veriyor ama biraz mırın kırın edebiliyormuş. tıp merkezleri hastanelerden alınabilir. genelde doğum yapanlara doğuma bağlı idrar yolu enfeksiyonu diye rapor yazıyormuş doktor. yapacağımız her hafta başka bir doktora gitmek dahiliye en mantıklısı bence :)
benimkide pataklanmayı seviyor.. yüz üstü yatırıp totosuna totosuna vuruyorum mest oluyor
amanın allah esirgesin çok kötü bir durum bu durumlar hep bizde hasar bırakıyor işte ya öyle olsaydı ya böyle osaydı inşallah hiç bişey olmadan büyütürüz bebişleri
Sakin ol canim biz 1 aydir oyleyiz. Aksam 8 sabah 6. Sabah da gayet neseli kalkiyor mikirdaniyor. Acliktan öldüm tarzi bir aglamasi bile yok.
Gozun aydin yani kisaca :)
Aman dikkat. Yazmakistemiyorumonu'nun en sık gorulen sebebi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?