2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hakketen haa :))))) ne çabuk geçti zaman dicem ama şu son 3 ay hiç geçmek bilmedi diyebilirim
ben geçen sene bu aylar kendimi hazırlıyordum hamileliğe

bunlarda geçicek canım.. burda bebeklerimizin beklerinide konuşcaz inş. :)

oyyy şirinliğe bak.. yerim ulen seniiii.. maşallah sana prensesss :)

çooookkk korkuyrmm ya.... 2014 ağustos annelerine kayıt olabilirimmm geçen ayın 29 unda adet oldum eskiden 3-4 gün öne gelirdii halaa adet olmadım.. ödümm kopuyrrr

hehehehe valla bende hala adet olmadım.. kocamın ceketinden kalmadıysam hamilede değilimdir.. doğumdan sonra adetler düzensiz oluyor canım.. 2-3 ay olmadığımız bile olur.. inş değilsindir de adet olmaman normal :)

Parme ve luboyf sanirim siz sormussunuz telden foto yuklemeyi...

Bendekide iphone 4s mesela su anda mobil goruntusu var kk nin fakat sayfanin en asagisina gidince orda
( Çikis-Full site-Yukari) yazan yeri goreceksiniz hah iste ben Full siteyi sectim ve ordan konuya cvp ver yapinca eklenti yazan yeri goreceksiniz zaten ve ona tiklayinca yeni bir sayfa açildi ordan dosya seçiyorsunuz yani iphonedaki resimi seciyorsunuz zaten o resim sayfanin sol ustunde gozukuyor ve en son sayfanin en altinda onayliyorsunuz :))

Insallah anlatabilmisdir kizlar bebislerinizi gormek isteriz

Ye teyzesi ye ben yiyorum sürekli gıdısını acıyo cadı koklıyım diye

inş. dediğin gibidr canımmm..

çooookkk korkuyrmm ya.... 2014 ağustos annelerine kayıt olabilirimmm geçen ayın 29 unda adet oldum eskiden 3-4 gün öne gelirdii halaa adet olmadım.. ödümm kopuyrrr

bende canım bende çok korkuyorum ama biz 2014 temmuz annesi oluruz ağustosa kalmaz doğururuz maazallah... dr ultrasonla baktı gebelik yok dedi kan testi istedim yapmadı. hala içimde kuşku kaldı çnkü beyaz akıntı geliyor hamile olduğumdaki gibi birde uyku sürekli gözlerimden akıyor

ayyyyyyy iice korktumm valla

Hosgeldiniz siz yaA yerim ben o melisin gülüşünü çok şeker çok güzelsiniz canım
oyyyy yerim öperim.. ne kadar şanslısın.. benimkinin gıdısından öpmeyi bırak dokundurmuyor bile alnıyla idare ediyorum :)

ne kadar güzelsiniz.. maşallah. Allah nazarlardan saklasın inş

Benim kuzu mıncıklanmayı çok seviyo bende büyük bi zevkle oynuyorum kolluyorum mis misler ya hepsi birbirinden seker kuzularımızın

Sagol Canim hemen deniyorum :)

Ayy şükür kavuşturana Canim ya . Bu güzelliği görmemizi niye bu kadar geciktirdin gözümüz gönlümüz açıldı . Bu arada melisin diğer adı isik miydi ? Bende düşünmüştüm bir ara kizina da cok yakışır arada onuda kullanın bence :)

benimkide pataklanmayı seviyor.. yüz üstü yatırıp totosuna totosuna vuruyorum mest oluyor

Teşekkürler canim. Carsamba gunu 10gunluk almayi denicem esim de izin aldi birlikte gidicez beceremezsek olumlerden olum begenicez artik

Bu ne guzellik masallah

Çok sağolun canlarım benim,resim yüklemeyi ancak becerebildim.Ağustos bebeleri ne kadar da birbirine benziyor,her resim ekleyen arkadaşımın bebeğinde Melis Işık'ımla benzeştirecek bir yerini buluyorum.Parmecim doğru hatırlıyorsun Işık ismini,onuda kullanıyoruz zaten çoğunlukla.Rabbim hepimizin,herkesin bebeğine ana-babasına bağışlasın.gelinlikli fotoğrafımız dünkü mevlütten.zaten mevlüttede ağla ağla içim çıktı,tabi mutluluktan.herkeside ağlattım orda.hocanın kucağına veriliyor ya bir ara,kızımı öyle görünce baktım baktım ağladım.ayrıca üzerindeki gelinlik değil kızımın çünkü ben pek sevmem o kadar küçükken öyle kocaman şeyler giydirilmesini.çok şık bir elbise bulup üzerinde oynadık azıcık,şimdiden diyimde abartılı görünmeyelim size.Rabbim hep güzel gün göstersin hepimize yavrularımızla

amanın allah esirgesin çok kötü bir durum bu durumlar hep bizde hasar bırakıyor işte ya öyle olsaydı ya böyle osaydı inşallah hiç bişey olmadan büyütürüz bebişleri

aminn aynen cnm insan çok etkileniyor Allah korusun bebişlerimizi

Sakin ol canim biz 1 aydir oyleyiz. Aksam 8 sabah 6. Sabah da gayet neseli kalkiyor mikirdaniyor. Acliktan öldüm tarzi bir aglamasi bile yok.
Gozun aydin yani kisaca :)

Aman dikkat. Yazmakistemiyorumonu'nun en sık gorulen sebebi.

evet çok dikkat etmek lazım balon alıp anakucağına asacam onla oynasın bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…