- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.461
bütün resimlere resimlerdeki bebişlere bayıldımmm...gerçekten hepsine maşallahhh...keşke imkan olsada biraraya gelip sewebilseydk hepsi çok tatlı :)) annelerimizde çok güsel..
bize annelik yakıştı :)
buda benimm yakışıklı oğlummm :)) Berkay EfemizzEki Görüntüle 842405
bütün resimlere resimlerdeki bebişlere bayıldımmm...gerçekten hepsine maşallahhh...keşke imkan olsada biraraya gelip sewebilseydk hepsi çok tatlı :)) annelerimizde çok güsel..
bize annelik yakıştı :)
buda benimm yakışıklı oğlummm :)) Berkay EfemizzEki Görüntüle 842405
Çok sağolun yazdığınız tüm güzel şeyler için.herkes,karşısındaki kişilerin yazdıkları ve ilk gördükleri an anlar ya anlaşıp anlaşamayacağını,heralde ben özel hayatımda yarenlik etmek için yine sizi isterdim.üç aşağı beş yukarı karakterlerinizide tanımaya başladım,kim ne yazar,nasıl ifade eder,kim neye takıktır vs vs hepiniz ve yavrularınız dünya güzelisiniz.gerçekten hepiniz benim için çok önemlisiniz.hep çooooooook mutlu olun e mi?
aynen canım bizim için daha zaman var .. peki her ay kilo alımı nasıl bebeğinin ? benim ki bu ay 550 gr almış ben biraz endişelendim de :S
bende yüksek tansiyondan dolayı erken doğum yaptımbenim tansiyonumun yüksek olması bebeğin gelişimini engellemiş o yüzden bebeğim 35 haflalık doğdu ama 1900 gr dı ( 10 gün yoğun bakım da küvezde kaldı, oksijensiz kalma tehlikesi atlattı hatta elim varmıyor yazmaya ama nerdeyse kaybediyorduk meleğimi çok büyük korkular yaşattı bize ... bu korkulardan dolayı da çok pimpirikli bir hale geldim ne yazık ki :)) çok şükür ki şuan iyi ama ömrümden ömür gitti diyebilirim :))) :78:
Öğrenirsen bana da anlat parmecim
Mobil uygulaması yok mu kk nin çok ayıp :)))
Benimki de iPhone 5 ama altta eklenti ekle diye bi şey yok ben mi göremiyorum anlamadım
Maşallah yakışıklı delikanlıya , ne guzel de selam vermiş kocaman abi gibi
Canim Ben largopen diye sadece penisilin olan gebeliktede ve bebeklerde de kullanılabilen bir antibiyotik içmiştim , tabi bebeğe sütten geçiyor ama biberon almaz mama veremezsen filan aklında bulunsun
Maşallah canım oglusuna , Allah nazardan saklasın
Ooo sonunda tanıştık :))
Melis Cook tatlı annesi de herzamanki gibi güler yüzlü
Maşallah size canlar , nazar değmesin
Teşekkür ederiz teyzesi odayi ayirmaya kuyamiyorum ama sinra daha zor olabilir ikimize dedim j cSu an esime vs çağlaya kus ve cok sinirli olmama rağmen beni gulumsettiniz .
Med cok guzel büyümüş kızın masallah
Dilemma sende kızında cok guzel
Nevalee ne guzel bakmış kızın öyle masallah hem akıllı hem guzel
Kızlar size tavsiyem fırsatınız varsa Bir an once odaları ayırın . 2 gecedir cOk zorluk çekiyorum odayı incelemekten uykuya geçemiyor aklı ermeden ayırın gitsin cidden yadirgiyorlar
Bu arada saatlerce uyutamadim Esım geldi şimdi 5 dk sürmeden uyuttu. Sinirden ölmek uzereyim .
Sizde cok tatli siniz Melis leİyi geceler kızlar,gece gece ne güzel yavru bunlar.koskocaman bir maşallah onlara.medcim kocaman olmuş bu velet yahu,annesi ne güzel bakmış yavrusuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?