2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oy oy yakisikliya bak sen cokta havaliyiz :)

Gerçekten yakışıklı kızlar yandı :))

Allahım Allahım,bu ne güzel bişey,Allah nazarlardan saklasın.bahtıda kendi gibi güzel olsun inşallah.sen hala İzmir'desin di mi canım?daha ne kadar buralardasınız'

Çok sağolun yazdığınız tüm güzel şeyler için.herkes,karşısındaki kişilerin yazdıkları ve ilk gördükleri an anlar ya anlaşıp anlaşamayacağını,heralde ben özel hayatımda yarenlik etmek için yine sizi isterdim.üç aşağı beş yukarı karakterlerinizide tanımaya başladım,kim ne yazar,nasıl ifade eder,kim neye takıktır vs vs hepiniz ve yavrularınız dünya güzelisiniz.gerçekten hepiniz benim için çok önemlisiniz.hep çooooooook mutlu olun e mi?

Bİlmukabele tatlım :)

Neler yaşadığını tahmin edebiliyorum cnm çok zor günlerdi ama çok şükür atlattık bende de psikolojik araz kaldı sürekli nefesini kontrol etmek gibi. Kilo alımı süper değil hele ki burda bebişlerin aldıkları kiloları okudukça minnoşum için üzülüyorum bazen ama ne yapalım sağlıklı olsunlar da zayıf olsunlar. Sırasıyla 700 1100 600 900 gr aldı bebeğim 4 aylıkken 5300 dü çıtırız biraz :)) kiloya çok takılmıyorum ben önemli olan motor gelişimi tepkileri vs. Maşallah benim minnoşumun tepkileri 6 aylık yeğenimden daha iyi bır br konuşuyor sürekli kendini doğrultuyor oturmaya çalışıyor başını bile erkenden tuttu bebeğim. 2.5 aylıkken ki düzeltilmiş yaşı 1 aylıktı ilk agusunu söyledi ve şuan yavaş yavaş dönmeye de başladı. Gelişimi bana normal geliyor kısacası kilo ve boy konusunda 2 yaşına kadar yakalar yaşıtlarını diyor kaynaklar

sabah dolu dolu olan göğüslerim ne yaparsam yapayım akşam saatlerinde iyice yumuşuyor :// yumuşaması sütün az olması demek ama aynı zamanda yetmemesi anlamına da gelir mi? emzirdikten sonra sıktığım zaman hala süt geliyor..ama yine de gece 1 kere mama veriyorum yetmeyeceğini düşünerek.. kafam çok karışık bu konuda kızlar ya

Öğrenirsen bana da anlat parmecim
Mobil uygulaması yok mu kk nin çok ayıp :)))
Benimki de iPhone 5 ama altta eklenti ekle diye bi şey yok ben mi göremiyorum anlamadım

Sanirim android isletim sistemleri galeriden eklenti eklemeye izin veriyor, bende hem ipad hemde iphone dan denedim ama maalsef basaramadim. Bulursaniz banada anlatin lutfen.

Cok saol meltemcim, sagdigim sutumle avent naturel biberon u verdim, kizim guzelce icti, biberon sonrasi memeyide yadirgamadi. Simdi bir biberon bir meme veriyorum, yarinda mamaya baslayacagim. Mamayi almassa onerin aklimda olsun.

Bebislerin hepsine maasallah, resimleri gordukce nasil mutlu oluyorum anlatamam, yavrularimizin hepsi birbirinden tatli.

Kızlar kızım uyumama rekoru kırdı bu gece de uyumazsa 2 gece ve 2 gündür uyumuyor olacak hala inanamıyorum
Doğduğundan beridir düzenli gece uykusu uyumasıyla övünürdüm
Kızım sürekli kucakta dolaşıp konuşmak istiyor annemle nöbetleşe dolaştırıyotuz şaka gibi ama hiç yorulmadı
Bu kadar saat uykusuzluktan sonra hala cin gibi bakıyor

İyi geceler kızlar,gece gece ne güzel yavru bunlar.koskocaman bir maşallah onlara.medcim kocaman olmuş bu velet yahu,annesi ne güzel bakmış yavrusuna

Canım nasıl geçti bugünkü ev çekimleriniz?yoğundun heralde,pek uğrayamadın buraya.eminim çok güzel olmuştur fotoğraflar.bizimlede paylaşırsan sevinirim

Slm güzel annelerim😊 yine uzun bir aradan sonra burdayım sizi çok özledim.. Uyumadan önce bi göz atayım dedim birbirinden güzel bebişler gördüm .. Tek tek alıntı yapamadım maaşallah hepsine, harikasınız.. Ben de telden birkaç resim yüklemeyi deniyorum😝

Eklentiler

• $image.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 21
  • $image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 26
  • $image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 21
  • $image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 32
  • $image.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar size tavsiyem fırsatınız varsa Bir an once odaları ayırın . 2 gecedir cOk zorluk çekiyorum odayı incelemekten uykuya geçemiyor aklı ermeden ayırın gitsin cidden yadirgiyorlar

Bu arada saatlerce uyutamadim Esım geldi şimdi 5 dk sürmeden uyuttu. Sinirden ölmek uzereyim .

Senin ve annen için çok yorucu olmalı canım yaaaaa,aman bir sağlık problemi olmasında bırak yaramazlıktan olsun.inşallah bu gece uyur,gerçi kelin ilacı olsa başına sürecek,Melisimde bu gece erken uyudu,şu an hareketlendi,uyanıyor galiba,benim içinde gece uzun olabilir.bî de şu kucağa alıştırmayın lafınada gıcık oluyorum.sanki bilerek yapıyoruz ki zaten bunlar daha kucak bebeği.emZirmek için bile alsak kim kucakta dolaşmak istemez ki!!!!! Alışıyorlar işte.bizde biliyoruz ilerde kilosu artınca çok zorlanacağımızı ama deli gibi ağlarken sıkıyorsa alma.2 aylık bebek anlar mı sus kızımdan?????? Luboyf'çum inşallah uyursunuz bu gece,geçici bişeydir sabret azıcık daha.daha ne kadar uykusuzluğa dayanabilir ki?

Su an esime vs çağlaya kus ve cok sinirli olmama rağmen beni gulumsettiniz .

Med cok guzel büyümüş kızın masallah

Dilemma sende kızında cok guzel

Nevalee ne guzel bakmış kızın öyle masallah hem akıllı hem guzel

Teşekkür ederiz teyzesi odayi ayirmaya kuyamiyorum ama sinra daha zor olabilir ikimize dedim j c

İyi geceler kızlar,gece gece ne güzel yavru bunlar.koskocaman bir maşallah onlara.medcim kocaman olmuş bu velet yahu,annesi ne güzel bakmış yavrusuna
Sizde cok tatli siniz Melis le

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…