2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Alinti yapamadigim tum bebekler dahil kocaman masallah hepsine. Hepsi birbirinden tatli

canım bende 35. hafta doğum yaptım
bebeğin şuan kaç aylık oldu ? kilo kontrolü, göz kontağı, agucuklar vs bunları takip ederken düzeltilmiş yaşı kullan.. benim doktor bana öyle söyledi ve internette hep bu yönde bilgiler okudum. bebeğine biraz daha zaman tanı annesi :))
benim kızım 1900 gr doğdu şuan 5300 gr senin ki kaç kg doğdu canım? gülücükler ve agucukları bende tedirgin bir şekilde bekledim ve çok şükür ki herşey yolunda...

o zor günlerde dünya bana çok dar gelmişti ama görüyorum ki yalnız değiliz bu sitede iyi ki var yaşadıklarımızı paylaşabiliyoruz..
dediğin gibi motor gelişimleri asıl önemli olan.. maşallah bebişin gayet iyi durumda dediğine göre de cin gibi :)) resimden de anlaşılıyor zaten çıtır prenses :))
bizim kilo alımımızda sırasıyla 1000 1700 550 gr aldı ama son ay çok az gibi geldi üzüldüm epey.. şuan 3 aylık 5300 gr.. algıları çok iyi şükür ki bol bol emzirmeye çalışıyorum ama uyku düzenimiz hiç yok sanırım o da kilo alımını etkiliyor... bu saatte yeni uyudu düşün artık

tv de denk geldi incir kürü çok iyi süt yapıyormuş canım incirleri suda kaynat ve suyunu iç bende yapıcam bunu yarın incir alayım da :)))

Yok canım yumuşaması sütün bittiği anlamına gelmez , daha önce burda paylaşılan bi yazıda da "süt gözyaşı gibi anında üretilir " yazıyordu , sert oldugunda cok dolu oluyor sanırım ondan, ama yumuşak oldugunda da süt var
emzirdikten sonra hala süt var demişsin zaten , yetiyordur sütün
Oy maşallah , hem cok tatlı hemde pek şık , yesinler onu

Buda benim miniğim
Canım kızın pek güzel, maşallah
Ayrıca aylık kilo alımları gayet iyi bence, hic 600 gr dan az almamış , Dr lar ayda en az 600 gr almalı diyor , prematureler icin değişiyor mu bilmem ama kendini hic bos yere uzme bence , gayet guzel büyümüş kızımız , ayrıca cok da şıkız , maşallah
Ne kadar tatlı gülmüş maşallah yerim yerim
Maşallah canım bebegin de sen de cok guzelsiniz

Tüm nazları annelerine
Hic küsme kızçene canım hepsi aynı , bende uyutamiyorum ,benden baska herkes uyutuyor nerdeyse
Gecen bi yazı vardı bunla ilgili
Eskiden gelin - kvde beraber yaşadığı dönemlerde gelin mecbur bebekle ilgilenince isler kvde ye kalırmış , onlar çıkarmış bu sözü , kucağa alışmasın diye , güya gelin kucağa almayıp isleri yapacakmış :)) uyanık kvdeler :)
Emzirilen bebek nasıl kucağa alışmasın , ayrıca cocuk kucak istiyorsa içgüdüsel ihtiyac , almak gerekir Demekki , yaratılışı boyle :)
Bos laf bencede

Bugün TV'de bir bayan aradı , Çanakkale den simge hanım , 3 aylık bebeği varmis ( sizlerden biri mi acep dedim :))
Emziriyorum zayıflamak icin ne yapabilirim diye sordu da , aklınızda bulunsun sakın zayıflamak icin uğraşmayın dediler .
Toksinler yağ dokusunda birikiyor , zayıflayınca yağ dokusundan kana karışıyormuş , o da emzirmeyle bebeğe geçiyormuş . Gecen burda Zayıflama konusu konuşulmuştu da söyleyim dedim

Bu arada gun icinde ev islerini yapanlara hayranım , su saatte çamaşır katlıyorum :/ mutfak toplanacak daha..
Bebisleri görünce yazmadan edemedim , maşallah hepsi coook tatlı
Tek tek yazmazsam haksızlık ediyormuşum gibi geliyor :)) yazamadiklarim alınmasınlar sakın

cnm dogalı 2 ay 3 hafta olmuş. 2600g doğdu kılomuz ıyı 5 kg agucuklarda var ışığa bakıyor gölgeleri takip ediyor ama benle bakışması yok. düzeltilmiş yaş derken? 5 hafta düşüyor muyuz? 1,5 aylık oluyor o zaman. ama bana kımse oyle bısey demedı?

erken olsada günaydın güzel anneler.. benim kız burnundan kusmuş ve çırpınıyordu. ama Allah o kadar büyük ki bana nefesini duyurdu.. Sana binlerce kez şükür Allah ım.. ne olduysa ara ara devam ediyor kusması.. bırakıp yatamıyorum

Buda benim miniğim

Annelik iste... Oyuzden odami ayirmaya cesaret edemiyorum ben gecmis olsun canim.

Annelik iste... Oyuzden odami ayirmaya cesaret edemiyorum ben gecmis olsun canim.

sağol canım.. Bebeklerimizi koruyan Allah ve melekler.. biz sadece yardımcıyız. üstümüze düşeni yapar Allah a bırakırız. bi şekilde uyarı alıyorsun kalk bak diye işte.. ama çok korktum.. kıpkırmızıydı. ağzı dolmuş burnu dolmuş çırpınıyordu yavrum

herkesın cumhurıyet bayramını kutluyorum kızlarr....kızımı alıp bayrama gdıcegım gunlerı gorurrm ınsallahh...cumhurıyetımıze degerlerımıze mıllı varlığına sahıp çıkan bı evlat yetıstırmek en buyuk ıstegımm...

Ben oyuzden her yatirdigimda cibinligi kapatmadan bi dua okuyorum sonra da Allah'ım sana emanet sen koru yavrumu diyorum. Annelik gercekten zor bir sinav

saol canım seninde cumhuriyet bayramın kutlu olsun..ahh ahhh yaramı deştin..arabamız olsaydı kesin giderdik biz bugün yürüyüşe. ama ahtım var. birgün kızım ve eşimle anıtkabirde kutlayacağız bayramı...

Ben oyuzden her yatirdigimda cibinligi kapatmadan bi dua okuyorum sonra da Allah'ım sana emanet sen koru yavrumu diyorum. Annelik gercekten zor bir sinav

aynen öyle canım.. uykum çok ağırdır benim.. davul çalsan duymam. ama Allah bir nefesi duyuruveriyor.

aynen canımm...bnmde ahtım var..eylül buyuşun birazcık .ılk ısım onu 29 ekımde anıtkabıre goturup atamızla tanıstırmakk

Buda benim miniğim

Maşallah çok güzel ve sağlıklı görünüyor. Cicilerini sevsinler :)

Şapkasını yesinler onun. Çok tatlı annesi

Canım nasıl geçti bugünkü ev çekimleriniz?yoğundun heralde,pek uğrayamadın buraya.eminim çok güzel olmuştur fotoğraflar.bizimlede paylaşırsan sevinirim

Tahminimden de güzel geçti canım. Resimler elime geçsin paylaşıcam birkaç tane :)

Maşallah size ne güzel bir aile görüntüsü. Mutluluğunuz daim olsun bebeğin çok güzel :)

Ah naz yapıyo annesine Alışır canım sakın pes etme. Dediğin gibi ilerledikçe ayırmak daha güçleşecek.

Canım olacağı varsa sen tuvalete gidince de olur, yemek yaparken de olur, uykusuzluktan dolayı derin uykuya daldığın zaman da olur. Allah korusun 5 dakikalık şeyler bunlar. Gereken önlemleri aldıktan sonra Allah'a emanet etmekten başka çaremiz yok maalesef.

Geçmiş olsun canım. Görecek günleri varsa mutlaka duyurur zaten. Allah hepimizin bebeklerine uzun ömürler versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…