- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.481
Buda benim miniğim
Bu da benim berik kizimEki Görüntüle 842574
Slm güzel annelerim😊 yine uzun bir aradan sonra burdayımsizi çok özledim.. Uyumadan önce bi göz atayım dedim birbirinden güzel bebişler gördüm .. Tek tek alıntı yapamadım maaşallah hepsine, harikasınız.. Ben de telden birkaç resim yüklemeyi deniyorum😝
bütün resimlere resimlerdeki bebişlere bayıldımmm...gerçekten hepsine maşallahhh...keşke imkan olsada biraraya gelip sewebilseydk hepsi çok tatlı :)) annelerimizde çok güsel..
bize annelik yakıştı :)
buda benimm yakışıklı oğlummm :)) Berkay EfemizzEki Görüntüle 842405
kızlar bebişleriniz göz kontağı kurmaya başladı mı? herkes kurması gerek artık dıyor ama bızde yok golgelerı takıp edıyor ama bakısmıyoruz. erken doğum oldu(35. hafta) sıkıntı mı var bızde yoksa normal mi sizde nasıl durumlar?**
Neler yaşadığını tahmin edebiliyorum cnm çok zor günlerdi ama çok şükür atlattık bende de psikolojik araz kaldı sürekli nefesini kontrol etmek gibi. Kilo alımı süper değil hele ki burda bebişlerin aldıkları kiloları okudukça minnoşum için üzülüyorum bazen ama ne yapalım sağlıklı olsunlar da zayıf olsunlar. Sırasıyla 700 1100 600 900 gr aldı bebeğim 4 aylıkken 5300 dü çıtırız biraz :)) kiloya çok takılmıyorum ben önemli olan motor gelişimi tepkileri vs. Maşallah benim minnoşumun tepkileri 6 aylık yeğenimden daha iyi bır br konuşuyor sürekli kendini doğrultuyor oturmaya çalışıyor başını bile erkenden tuttu bebeğim. 2.5 aylıkken ki düzeltilmiş yaşı 1 aylıktı ilk agusunu söyledi ve şuan yavaş yavaş dönmeye de başladı. Gelişimi bana normal geliyor kısacası kilo ve boy konusunda 2 yaşına kadar yakalar yaşıtlarını diyor kaynaklar
sabah dolu dolu olan göğüslerim ne yaparsam yapayım akşam saatlerinde iyice yumuşuyor :// yumuşaması sütün az olması demek ama aynı zamanda yetmemesi anlamına da gelir mi? emzirdikten sonra sıktığım zaman hala süt geliyor..ama yine de gece 1 kere mama veriyorum yetmeyeceğini düşünerek.. kafam çok karışık bu konuda kızlar ya
Yok canım yumuşaması sütün bittiği anlamına gelmez , daha önce burda paylaşılan bi yazıda da "süt gözyaşı gibi anında üretilir " yazıyordu , sert oldugunda cok dolu oluyor sanırım ondan, ama yumuşak oldugunda da süt varsabah dolu dolu olan göğüslerim ne yaparsam yapayım akşam saatlerinde iyice yumuşuyor :// yumuşaması sütün az olması demek ama aynı zamanda yetmemesi anlamına da gelir mi? emzirdikten sonra sıktığım zaman hala süt geliyor..ama yine de gece 1 kere mama veriyorum yetmeyeceğini düşünerek.. kafam çok karışık bu konuda kızlar ya
Oy maşallah , hem cok tatlı hemde pek şık , yesinler onubütün resimlere resimlerdeki bebişlere bayıldımmm...gerçekten hepsine maşallahhh...keşke imkan olsada biraraya gelip sewebilseydk hepsi çok tatlı :)) annelerimizde çok güsel..
bize annelik yakıştı :)
buda benimm yakışıklı oğlummm :)) Berkay EfemizzEki Görüntüle 842405
Canım kızın pek güzel, maşallahBuda benim miniğim
Ne kadar tatlı gülmüş maşallah yerim yerimBu da benim berik kizimEki Görüntüle 842574
Maşallah canım bebegin de sen de cok guzelsinizSlm güzel annelerim😊 yine uzun bir aradan sonra burdayımsizi çok özledim.. Uyumadan önce bi göz atayım dedim birbirinden güzel bebişler gördüm .. Tek tek alıntı yapamadım maaşallah hepsine, harikasınız.. Ben de telden birkaç resim yüklemeyi deniyorum😝
Tüm nazları annelerineKızlar size tavsiyem fırsatınız varsa Bir an once odaları ayırın . 2 gecedir cOk zorluk çekiyorum odayı incelemekten uykuya geçemiyor aklı ermeden ayırın gitsin cidden yadirgiyorlar
Bu arada saatlerce uyutamadim Esım geldi şimdi 5 dk sürmeden uyuttu. Sinirden ölmek uzereyim .
Gecen bi yazı vardı bunla ilgiliSenin ve annen için çok yorucu olmalı canım yaaaaa,aman bir sağlık problemi olmasında bırak yaramazlıktan olsun.inşallah bu gece uyur,gerçi kelin ilacı olsa başına sürecek,Melisimde bu gece erken uyudu,şu an hareketlendi,uyanıyor galiba,benim içinde gece uzun olabilir.bî de şu kucağa alıştırmayın lafınada gıcık oluyorum.sanki bilerek yapıyoruz ki zaten bunlar daha kucak bebeği.emZirmek için bile alsak kim kucakta dolaşmak istemez ki!!!!! Alışıyorlar işte.bizde biliyoruz ilerde kilosu artınca çok zorlanacağımızı ama deli gibi ağlarken sıkıyorsa alma.2 aylık bebek anlar mı sus kızımdan?????? Luboyf'çum inşallah uyursunuz bu gece,geçici bişeydir sabret azıcık daha.daha ne kadar uykusuzluğa dayanabilir ki?
canım bende 35. hafta doğum yaptım
bebeğin şuan kaç aylık oldu ? kilo kontrolü, göz kontağı, agucuklar vs bunları takip ederken düzeltilmiş yaşı kullan.. benim doktor bana öyle söyledi ve internette hep bu yönde bilgiler okudum. bebeğine biraz daha zaman tanı annesi :))
benim kızım 1900 gr doğdu şuan 5300 gr senin ki kaç kg doğdu canım? gülücükler ve agucukları bende tedirgin bir şekilde bekledim ve çok şükür ki herşey yolunda...
Buda benim miniğim
Bu da benim berik kizimEki Görüntüle 842574
Slm güzel annelerim😊 yine uzun bir aradan sonra burdayımsizi çok özledim.. Uyumadan önce bi göz atayım dedim birbirinden güzel bebişler gördüm .. Tek tek alıntı yapamadım maaşallah hepsine, harikasınız.. Ben de telden birkaç resim yüklemeyi deniyorum😝
erken olsada günaydın güzel anneler.. benim kız burnundan kusmuş ve çırpınıyordu. ama Allah o kadar büyük ki bana nefesini duyurdu.. Sana binlerce kez şükür Allah ım.. ne olduysa ara ara devam ediyor kusması.. bırakıp yatamıyorum
Annelik iste... Oyuzden odami ayirmaya cesaret edemiyorum bengecmis olsun canim.
Ben oyuzden her yatirdigimda cibinligi kapatmadan bi dua okuyorum sonra da Allah'ım sana emanet sen koru yavrumu diyorum. Annelik gercekten zor bir sinavsağol canım.. Bebeklerimizi koruyan Allah ve melekler.. biz sadece yardımcıyız. üstümüze düşeni yapar Allah a bırakırız. bi şekilde uyarı alıyorsun kalk bak diye işte.. ama çok korktum.. kıpkırmızıydı. ağzı dolmuş burnu dolmuş çırpınıyordu yavrum
herkesın cumhurıyet bayramını kutluyorum kızlarr....kızımı alıp bayrama gdıcegım gunlerı gorurrm ınsallahh...cumhurıyetımıze degerlerımıze mıllı varlığına sahıp çıkan bı evlat yetıstırmek en buyuk ıstegımm...
Ben oyuzden her yatirdigimda cibinligi kapatmadan bi dua okuyorum sonra da Allah'ım sana emanet sen koru yavrumu diyorum. Annelik gercekten zor bir sinav
saol canım seninde cumhuriyet bayramın kutlu olsun..ahh ahhh yaramı deştin..arabamız olsaydı kesin giderdik biz bugün yürüyüşe. ama ahtım var. birgün kızım ve eşimle anıtkabirde kutlayacağız bayramı...
aynen öyle canım.. uykum çok ağırdır benim.. davul çalsan duymam. ama Allah bir nefesi duyuruveriyor.
Buda benim miniğim
Şapkasını yesinler onun. Çok tatlı annesiBu da benim berik kizimEki Görüntüle 842574
Canım nasıl geçti bugünkü ev çekimleriniz?yoğundun heralde,pek uğrayamadın buraya.eminim çok güzel olmuştur fotoğraflar.bizimlede paylaşırsan sevinirim
Kızlar size tavsiyem fırsatınız varsa Bir an once odaları ayırın . 2 gecedir cOk zorluk çekiyorum odayı incelemekten uykuya geçemiyor aklı ermeden ayırın gitsin cidden yadirgiyorlar
Bu arada saatlerce uyutamadim Esım geldi şimdi 5 dk sürmeden uyuttu. Sinirden ölmek uzereyim .
Annelik iste... Oyuzden odami ayirmaya cesaret edemiyorum bengecmis olsun canim.
erken olsada günaydın güzel anneler.. benim kız burnundan kusmuş ve çırpınıyordu. ama Allah o kadar büyük ki bana nefesini duyurdu.. Sana binlerce kez şükür Allah ım.. ne olduysa ara ara devam ediyor kusması.. bırakıp yatamıyorum
işte budur....Eki Görüntüle 842609
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?