- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.501
amin canımmmmGeçmiş olsun canım. Görecek günleri varsa mutlaka duyurur zaten. Allah hepimizin bebeklerine uzun ömürler versin.
Ne güzel düşünmüşsün Hera. Artık Cumhuriyet onlara emanet.
Gecmis olsun canım , Allah korusun meleklerimizisağol canım.. Bebeklerimizi koruyan Allah ve melekler.. biz sadece yardımcıyız. üstümüze düşeni yapar Allah a bırakırız. bi şekilde uyarı alıyorsun kalk bak diye işte.. ama çok korktum.. kıpkırmızıydı. ağzı dolmuş burnu dolmuş çırpınıyordu yavrum
Vay massallahişte budur....Eki Görüntüle 842609
işte budur....Eki Görüntüle 842609
kızlar bebişleriniz göz kontağı kurmaya başladı mı? herkes kurması gerek artık dıyor ama bızde yok golgelerı takıp edıyor ama bakısmıyoruz. erken doğum oldu(35. hafta) sıkıntı mı var bızde yoksa normal mi sizde nasıl durumlar?**
Çok sağolun yazdığınız tüm güzel şeyler için.herkes,karşısındaki kişilerin yazdıkları ve ilk gördükleri an anlar ya anlaşıp anlaşamayacağını,heralde ben özel hayatımda yarenlik etmek için yine sizi isterdim.üç aşağı beş yukarı karakterlerinizide tanımaya başladım,kim ne yazar,nasıl ifade eder,kim neye takıktır vs vs hepiniz ve yavrularınız dünya güzelisiniz.gerçekten hepiniz benim için çok önemlisiniz.hep çooooooook mutlu olun e mi?
sabah dolu dolu olan göğüslerim ne yaparsam yapayım akşam saatlerinde iyice yumuşuyor :// yumuşaması sütün az olması demek ama aynı zamanda yetmemesi anlamına da gelir mi? emzirdikten sonra sıktığım zaman hala süt geliyor..ama yine de gece 1 kere mama veriyorum yetmeyeceğini düşünerek.. kafam çok karışık bu konuda kızlar ya
erken olsada günaydın güzel anneler.. benim kız burnundan kusmuş ve çırpınıyordu. ama Allah o kadar büyük ki bana nefesini duyurdu.. Sana binlerce kez şükür Allah ım.. ne olduysa ara ara devam ediyor kusması.. bırakıp yatamıyorum
öyle bir tez bende de varşubata bitirmem lazım ama imkansız görünüyor. bebişle ilgilenirken aklım tezde, tezle uğraşırken aklım bebişte. oğlum ağır basıyor tabi, olan teze oluyor. napalım sağlık olsun da, hepsi olur gider inşaallah..
sabah dolu dolu olan göğüslerim ne yaparsam yapayım akşam saatlerinde iyice yumuşuyor :// yumuşaması sütün az olması demek ama aynı zamanda yetmemesi anlamına da gelir mi? emzirdikten sonra sıktığım zaman hala süt geliyor..ama yine de gece 1 kere mama veriyorum yetmeyeceğini düşünerek.. kafam çok karışık bu konuda kızlar ya
Buda benim miniğim
oyyyyyy çok şekerlerr. allhm bağışlasınnn meleğiniiBu da benim berik kizimEki Görüntüle 842574
allh bağşlasın canımm çok tatlı bebğinn..Slm güzel annelerim😊 yine uzun bir aradan sonra burdayımsizi çok özledim.. Uyumadan önce bi göz atayım dedim birbirinden güzel bebişler gördüm .. Tek tek alıntı yapamadım maaşallah hepsine, harikasınız.. Ben de telden birkaç resim yüklemeyi deniyorum😝
canım bu incir kürü kuru incirle mi yapılıyr.?canım bende 35. hafta doğum yaptım
bebeğin şuan kaç aylık oldu ? kilo kontrolü, göz kontağı, agucuklar vs bunları takip ederken düzeltilmiş yaşı kullan.. benim doktor bana öyle söyledi ve internette hep bu yönde bilgiler okudum. bebeğine biraz daha zaman tanı annesi :))
benim kızım 1900 gr doğdu şuan 5300 gr senin ki kaç kg doğdu canım? gülücükler ve agucukları bende tedirgin bir şekilde bekledim ve çok şükür ki herşey yolunda...
o zor günlerde dünya bana çok dar gelmişti ama görüyorum ki yalnız değiliz bu sitede iyi ki var yaşadıklarımızı paylaşabiliyoruz..
dediğin gibi motor gelişimleri asıl önemli olan.. maşallah bebişin gayet iyi durumda dediğine göre de cin gibi :)) resimden de anlaşılıyor zaten çıtır prenses :))
bizim kilo alımımızda sırasıyla 1000 1700 550 gr aldı ama son ay çok az gibi geldi üzüldüm epey.. şuan 3 aylık 5300 gr.. algıları çok iyi şükür ki bol bol emzirmeye çalışıyorum ama uyku düzenimiz hiç yok sanırım o da kilo alımını etkiliyor... bu saatte yeni uyudu düşün artık
tv de denk geldi incir kürü çok iyi süt yapıyormuş canım incirleri suda kaynat ve suyunu iç bende yapıcam bunu yarın incir alayım da :)))
ç.çook geçmiş olsun heracmm.. bende çok korkuyrmm,, her mıkırdanmasına uyanıyorumm ama yine de korkuyr insan..erken olsada günaydın güzel anneler.. benim kız burnundan kusmuş ve çırpınıyordu. ama Allah o kadar büyük ki bana nefesini duyurdu.. Sana binlerce kez şükür Allah ım.. ne olduysa ara ara devam ediyor kusması.. bırakıp yatamıyorum
Cumhuriyetimizin 90.yılı kutlu olsun.
Atamizin izinden giden,laik,demokrat,duyarli,bilinçli çocuklar yetiştirmek nasip olsun bizlere.
Bütün bebisleri kocaman öpüyorum hepsi birbirinden güzel 41 kere maşallah.
Meltemcim dünkü yayını izlerken bende aynı şeyi düşündüm bizim dönemdeki annelerdenmi acaba diye
Kızlar benim sol göğsümden sağa göre daha az süt geliyor.
Önceki gün sahlep icmistim yatmadan önce ve sabaha doğru sol göğüs dolmuş ve taşmışti göğüs pedini siksam sut akacak o derece maşallahbilmiyorum ilgisi varmı ama oldu yani.
dün aklıma geldi çekim vardı diye soramadım bilinç altına yerleşmiş sanırım gece rüyamda gördüm rüyanın detaylarını hatrlamıyorum ama sizin çekimle ilgiliydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?