2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun kocişler dün gittiler Anıtkabir'e şirketle içim gitti kızım biraz daha toparlasın bizimde ilk işimiz ziyaret etmek olucak Duruyla Atamızın tanışması gözün arkada kalmasın Atam biz yetişiyoruz demek için

Geçmiş olsun canım. Görecek günleri varsa mutlaka duyurur zaten. Allah hepimizin bebeklerine uzun ömürler versin.
amin canımmmm

Ne güzel düşünmüşsün Hera. Artık Cumhuriyet onlara emanet.

sağol canım.. gerçekten onlara emanet. inş emanete en iyi şekilde sahip çıkarlar. bu bir bayrak yarışı.. ben bayrağımı masal ıma devrediyorum...

Gecmis olsun canım , Allah korusun meleklerimizi
Vay massallah
Eki Görüntüle 842622
Cumhuriyetimizin 90. yılı herkese kutlu olsun...

Hepimizin bayramı kutlu olsun

Biz simdi bebisi babamıza bırakıp kızımın okulundaki kutlamaya gideceğiz

Cumhuriyetimizin 90.yılı kutlu olsun.
Atamizin izinden giden,laik,demokrat,duyarli,bilinçli çocuklar yetiştirmek nasip olsun bizlere.

Bütün bebisleri kocaman öpüyorum hepsi birbirinden güzel 41 kere maşallah.

Meltemcim dünkü yayını izlerken bende aynı şeyi düşündüm bizim dönemdeki annelerdenmi acaba diye

Kızlar benim sol göğsümden sağa göre daha az süt geliyor.
Önceki gün sahlep icmistim yatmadan önce ve sabaha doğru sol göğüs dolmuş ve taşmışti göğüs pedini siksam sut akacak o derece maşallah bilmiyorum ilgisi varmı ama oldu yani.

Basladik canim epeydir. Bu aralar karsilikli sohbet edip kikirdamalarimiz da basladi. Kac ayliksiniz tam olarak?
Supheleniyosan da doktoruna sormanda fayda var. Ne kadar erken soru, o kadar hizli cozum.

Oyyy canim yaa ben de seni-sizi isterdim

Ben neye takikmisim de bakim hele

Kuzum 3. aydan sonra yumusama olurmus normalmis. Sut azaldi anlamina gelmiyomus. Panik yok :))

çok geçmiş olsun canım.. Allah korusun miniklerimizi...

dün aklıma geldi çekim vardı diye soramadım bilinç altına yerleşmiş sanırım gece rüyamda gördüm rüyanın detaylarını hatrlamıyorum ama sizin çekimle ilgiliydi :)

Bi tez de bnm var nasil olaca bebisle bilmem önerisini bi kac hafta ya tamamlamam gerek daha yüzünü acmadim ne makale okudum ne örnek tez..Allah yardimcimiz olsun.

bende aynı dertteyim canımm. benmde yumuşuyor bazen mama veriyrmm. birde benimm bebişimin doyduktan sonra diliyle memyi itmesi falan yok. doydugunu bazen anlayamıyrmm. emiyor emiyr birdenn bana bakıp gülüyr agucuklar yapıyrr, öle anlıyrm. belki de yanlış anlıyorumdurr. sen ansıl anlıyorsun doyduğunu

Buda benim miniğim

çok tatlı canımm bebğin allah bağşlasın..

oyyyyyy çok şekerlerr. allhm bağışlasınnn meleğinii

allh bağşlasın canımm çok tatlı bebğinn..

canım bu incir kürü kuru incirle mi yapılıyr.?

ç.çook geçmiş olsun heracmm.. bende çok korkuyrmm,, her mıkırdanmasına uyanıyorumm ama yine de korkuyr insan..

canımm ya benim de sol gösüüm de az süt var bu yüzden derin onu emmek istemyr oyun oynuyor onunlaa.. birde o göğüsüm daha küçük. komik görünyr bazenn.. inş. ilerde düzelir gerçi teyzeminde öleymişş çocukları kocaman oldu 10 yaşına geldii, onun bir göğüsü büyük diğeri küçk sütyen bulamıyrr. bende korkuyrmm açıkçasııı..

Cumhuriyetimizin 90. yılı kutlu olsun kızlar
Bebişim az daha büyük olsaydı bugün gündoğduda andımızı okumaya giderdik

Heracım çok geçmiş olsun,yaşadığın olay benimde çok korktuğum durum.gece acıkınca cok cok el emme sesi geliyor o zaman hemen emziriyorum ama çoğunlukla gazı falan olunca mıkırdanıp susuyor hemen.bildiğim için kalkmıyayım diyorum ama içime sinmeyip kalkıyorum böyle bir durumu düşünüp.bu kadarla geçmiş olsun canım.Öğrtmn,maşşallah oğluşuna,ne güzel bir bebek hepsi gibi.Fundacım,benimki bariz doymadığını belli ediyor,hele bir mamasını yetiştirmiyeyim susturamıyoruz bile.gece 3,5'ta Babanne uyandırıp getirttiğimiz çoktur.kadın pijamaları bile değiştirmiyor artık.susturup,doyurup,uyutup paket teslîm sunup gidiyor.Melisim gündüz az az emip uyuyuveriyor o yüzden süt hiç adamakıllı birikmiyor ve karnıda doymuyor.tam uyanınca aç olduğu ve süt tam dolmadığı için sinirleniyor ve mama veriyoruz.

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.Bizlerin bugüne taşıdığı bayrağı daha da ileri götürsünler ve daha güzel bir Türkiye'mde yaşasınlar.yıllarca hep aynı coşkuyla kutlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…