- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.521
Hayır olsun güzel fotolar çıkacağına yoralım.
Al iste bir yemelik daha. Masallah cok Şeker luboyf'cum
sağol canım.. Bebeklerimizi koruyan Allah ve melekler.. biz sadece yardımcıyız. üstümüze düşeni yapar Allah a bırakırız. bi şekilde uyarı alıyorsun kalk bak diye işte.. ama çok korktum.. kıpkırmızıydı. ağzı dolmuş burnu dolmuş çırpınıyordu yavrum
erken olsada günaydın güzel anneler.. benim kız burnundan kusmuş ve çırpınıyordu. ama Allah o kadar büyük ki bana nefesini duyurdu.. Sana binlerce kez şükür Allah ım.. ne olduysa ara ara devam ediyor kusması.. bırakıp yatamıyorum
kızlar nezamandır giremiyorum sizleri özledim.. ben çok kötü grip oldum kızıma geçecek diye korkuyorum
benim meleğim teyzelerine kendini göstermek istedi maşallah demeyi unutmayın ama :)bEki Görüntüle 842744 Eki Görüntüle 842749
erken olsada günaydın güzel anneler.. benim kız burnundan kusmuş ve çırpınıyordu. ama Allah o kadar büyük ki bana nefesini duyurdu.. Sana binlerce kez şükür Allah ım.. ne olduysa ara ara devam ediyor kusması.. bırakıp yatamıyorum
maşallah subhanallah berakallah anammm kız ne güzel bir bebek rabbim esirgesin
Kizlarr bsey sorucam..halvet olan arkdasle szinde iliski sirasnda goguslerinzden sut geliyomu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?