2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın öncelikle hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun. yeni resimler yüklenmiş alıntı yapmıştım ama hepsi silindi maşallah çok tatlı bebişler hele bayrağın üzerindeki poz muhteşemdi :) umarım herkes iyidir gazsız sancısız bol gülücüklü ve ağulu günler diliyoruz kızımla :)

Sevgili Ağustos anneleri ve tatlı kuzucukları cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
İmşallah seneye minnoşların ellerinden tutup kutlamalara gideriz ellerimizde Türk bayraklarıyla
Insan yurtdışında yaşayınca en çok özlediği şeylerden birisi milli Bayram kutlamaları oluyor herkesin elinde bayrağımızın dalgalandığı

Uyumuştur inşallah melis bu gece
Benim minnoş da 12 gibi uyuyup sabah 9 da kalktı
Aralarda uyandı emdi baya da mıkırdandı ama buna şükür
Siz ne yaptınız
Ben alıyorum kucağıma o ağlarken bırakamam
Dün benim salak dayım at içeri ağlayıp ağlayıp susar ne kucağında taşıyorsun dedi gayet ciddi bi şekilde
Gıcık adam çok biliyo elimden gelse dövecektim çok sinirlendim büyüktür diye ses çıkarmadım
Herkes çok biliyo

Papatyalımın tarif ettiği gibi aşağıdaki full site seçeneğinden yaptım resim yüklemeyi
Biraz zor ama sonuçta oluyor
Teşekkürler papatyalım

evet kızlar cumhuriyet bayramınız kutlu olsun gece hiç uyumadık oğlumla evin dör bi tarafını turladık sabah doğru uyudu ama ben beşte kalktım büyük kızımı hazırladım edirne gezisi vardı onu okula bıraktım sonra ikinci kızımın saçlarına maşa yaptım beraber onun okuluna gidip bayramımızı kutladık eve geldim kahvaltı yaptım bu arada oğlum mütemadiyen ağlıyor :) şimdi ayaklarımda uyuttum benimde uykum geldi ama uyumamalıyım bir sürü iş var

Al iste bir yemelik daha. Masallah cok Şeker luboyf'cum

Teşekkürler honeycim bu ara dil çıkartıp tükürükle baloncuk yapıyoruz

Geçmiş olsun heracım annelik içgüdüsü bu olsa gerek Allah korusun yavrularımızı

oy çok geçmiş olsun evet Allah yardım ediyor biz aracıyız sadece üşüttümü acaba neden o kadar çok kusuyor mama ilemi besleniyor reflü olabilirmi acaba devam ederse bekleme sağlık ocağına götür illaki bi fikirleri vardır

Çok şükür benim Melis'im de uyudu.hatta sabah 7'de ondan önce uyandım.tabi gece emmek için uyandı ama yine uyudu hemen.şu kucağa alıştırma diyenlerin emin ol hepsi kucakta büyütmüştür.şimdide salak salak konuşuyorlar.sanki biz herzaman kucakta taşıyoruz,yeri geliyor kollarımız kopup of diyoruz.ben artık öyle diyenlere saygılarımı sunuyorum :)))

kızlar nezamandır giremiyorum sizleri özledim.. ben çok kötü grip oldum kızıma geçecek diye korkuyorum

benim meleğim teyzelerine kendini göstermek istedi maşallah demeyi unutmayın ama :)b

halen daha bu altta bebek takvimini nasıl yaptığınızı anlayamadım yapamadım google yazın diyosunuz yabancı bir site yönlendirmeyi anlamıyorum hem yapsamda buraya nasıl kopyalıyacam anlamadım gitti yahu

Buyukk gecmis olsun, Allah a emanet bebeklerimiz, duamizi okuyup Allah tan saglik dilemekten baska yapacagimz birsey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…